Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- reMarkable - paper tablet
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Szia. 32Gb -ram miatt dolgozol a gepen? Megy ramdisc -et akarsz futtatni?
En az EVGA Ti helyett inkabb Gigabyte G1, vagy Asus Strix -et vennek.miklosss2012: Egyebkent engem is megszallt a lustasag... Akartam cserelni a 980-ast Ti-re, meg gondolkoztam meg a Fury X-en is. Aztan azert nem csereltem, mert nincs kedvem leengedni a rendszert. Mert ha mar leengednem, akkor be volt tervezve, hogy csoveket cserelek(atlatszosra), meg a piros folyadek akkor Gigabyte orange lenne, ahhoz viszont a radikat, meg ugy az egesz rendszert is at kellene mosni. Na most ehhez nincsen kedvem. Szoval varom a kov. generaciot, aztan majd azzal megcsinalom. Bar jo lenne, ha a piros maradhatna... Abban remenykedtem, hogy az RVE majd az USB3.1-el kap egy teljes attervezest is(mint anno az R2E-R3E eseten), es vallalhato lap lesz. Erre mellekeltek hozza egy 3.1-es bovito kartyat...LOL.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- reMarkable - paper tablet
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest