-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Nekem is összeállt a gép, de kicsit el is ment a kedvem a teszttől, mert sajnos a lapon a BIOS frissítés nem sikerült (azt írta ki minden ok, de reboot után nem töltött be) még jó hogy a lap dual biosos, viszont így már csak egy lövésem maradt a frissítésre amit nem lőnék el, mert ha ott is történik valami akkor kakukk..
Így viszont nem vok túl boldog, hogy 1.0-ás bios van a gépemen, ha esetleg tud valaki megoldást hogy lehetne visszaállítani, hogy ismét dual bios álljon rendelkezésre, azt nagyon köszi előre is!Azért csináltam egy gyors tesztet, nem nagy durranás és tulajképpen csak arról szól, hogy mindent hagytam alapon és a feszt sem piszkáltam, egyedül a CPU ratiot emeltem 45 re és le is futott az IBT minden nyűg nélkül, 4,6 GHz--nál viszont már kékhalálozott.
Persze ez még bőven kevés ahhoz h. megtudjam mit tud a proci, viszont léggel hűtöm és nem akarom feszegetni a határait egyelőre. -
Devid_81
félisten
válasz
#35434496 #12993 üzenetére
Azert azzal a foglalatcserevel lehet copni, egy picit elmozdul es rossz helyre forrasztja akkor lehet ujra kezdeni.
Mert ha jol lattam amit lattam, akkor ugye a socket-en nem lat at sem a csavo, sem a gep
De nyilvan az elejen ez benne volt, aztan mar egy kis rutin utan tudja mi merre -
baboss
őstag
Segítséget szeretnék kérni,a megfelelő topikban 2 napja nem válaszolt rá senki.
Erről lenne szó.
Köszönöm. -
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Vállal itt vki delidelést? 3570K-ról lenne szó. -
Mr.Csizmás
titán
üdv,
haver gépét meg kellene cibálni, asrock z87ex4 + i5 4670k, mugen 4-el a tetején. (+ Corsair CMZ16GX3M2A1600C10B)
utoljára s775-ben tuningoltam intelt, szóval a segítségeteket kérném
-
NFree
addikt
Sziasztok, próbálgatom huzni a kis cerka procim, de 103mhz es biciglinél már dob egy hátast. Milyen feszekre kellene pakoljak kicsit többet , hogy jobban menjen? a tároló vinyókat lehúzzam nehogy elszáljon valami (adat) ha nagyon bekancsul a rendszer? vga-t tudja bántani ha esetleg nagyon megyilkolom a rendszert?
-
Devid_81
félisten
válasz
bombibmw #12968 üzenetére
Azt sajnalom, nah mindegy akkor egy uj esely a CPU reinkarnacioert felelos szakinal, majd vegszukseg esetere 4690K, azok is szepen mennek.
Gepedet eladni ugyis csak bukosan tudod, marmint legtobb esetben, szoval ameddig "csak" egy alkatresz hianya van, inkabb rakd ossze, hogy menjen.
(szvsz) -
bombibmw
veterán
A napokban kap meg egy esélyt a proci Elektől.
Rgy nem mindennapi eljárást fog alkalmazni.
Azt írtam Neki,hogy már géniuszi magasságokba fog emelkedni,ha ezt megvalósítja.h1mpi:
hozzasegítem a naggyáváláshoz.Devid_81:
felejtős több okból is sajnos. -
h1mpi
félisten
válasz
Hoorus #12965 üzenetére
Igen erőre ugyanaz, de azt nem is ígérték, hogy több lesz. Annyi, hogy ezt ha delideled megy 4.8-at is 24/7-re.
(#12967) Devid_81: papíros garis ott kevésbé megy el az ilyen...
(#12968) bombibmw: Eleket jobban bátja, hogy nem sikerült, mint Téged elhiheted
Egy igazi zseninek ez a kihívás és nem az egyszerű kis javítás
-
laychi
veterán
-
bombibmw
veterán
-
-
laychi
veterán
válasz
Rruuer #12945 üzenetére
Ne linxelj!!!,tesztelj IBT-vel,Prime95-tel vagy játékokkal,esetleg ott az asus ROG benchmark.
Linx a rákfenéje ezeknek a prociknak,hanyagold...Egyébként is nagy a szórás Hasinál,volt nálam olyan 4770K,amelyik az 4,2Ghz-t alig akarta vinni 1,28V környékén és nem linx volt,csak szimpla hd benchmark...
(#12957) bombibmwVedd le azt a balek feliratot,ne kínozd magad ezzel,ez is olyan mint a csajok,kurva jó volt amég volt,de elment...majd lesz másik
-
kona005
senior tag
válasz
#Morcosmedve #12949 üzenetére
WoooW 780-al?
Nem kevés egy kicsit hozzá?
-
válasz
bombibmw #12934 üzenetére
Ajajajajjajajajajjajajjj
Részvétem.
A pénztárcádnak is.Ez úton szeretnék jó tanácsot adni minden vállalkozó szellemű rutinos és nem rutinos próbálkozónak.
Gondoljátok végig mielőtt belefogtok....
Miért szeretnétek fizetni - javításért - vagy pedig egy avatott kezű kollégának. -
troll81
addikt
sziasztok irodai gépet kellene építenem 2db ot Intel® Core™ i3-4150 ezt szántam bele mi a véleményetek erről a procirol?
-
Rruuer
senior tag
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy van egy 4770k-m és azt szeretném 4.5 re felhúzni, hogy volt legyen a core volt? mert 1.3 man azonnal kifagy a LinX
-
bombibmw
veterán
Most néztm,hogy a proci bolti ára majdnem 110k.
Ez így felejtos lesz akkor.
Szerinzem nem lesz semmi helyette.
Basszus,most döbbentem rá,hogy elbasztam egy ubertuningos procit.
Na erre iszunk. -
bombibmw
veterán
Köszi mindenkinek.
Most már egy kicsit idegesebb vagyok,mint tegnap.h1mpi:
Sajnos nincs most pénzem új procira.
Ha veszek másikat,azt csak hitelre tudom megvenni,azt simán ki tudom fizetni részletekben.
És ha veszek,akkor csakis 4790k lesz.
Még nem tudom,mi legyen,vagy akarok e ennyit gépre költeni. -
bombibmw
veterán
Na,sajnos vége van a procinak.
Szerintem most eladom a gépet és elég volt a pénzköltésből.
Köszi Elek,hogy megpróbáltad! -
törölt tag
Van egy nagyon komoly ES példány is. "dhenzjhen i7 4790k 6.5Ghz 1.764 -118C ES "
-
-
törölt tag
owerclock.net adatbázisa szerint kering egy ilyen proci a neten de nem találtam még teszteket róla. A regisztrált felhasználó meg van és a proci batch száma is.
Drew010 i7 4790k 4.8Ghz 1.086v L419B544 -
JanR
addikt
válasz
#35434496 #12917 üzenetére
Na majd kapja a lapom a friss BIOS-t, aztán meglátjuk mit préselek ki belőle.
Csak most így elolvasgattam a régebbi hozzászólásaimat és néztem a képeimet.. nekem vagy a hűtőm ku*va szar, vagy szarul pasztáztam alá, vagy akkora hézag van a CPU és a kupak között, hogy beleférne egy A8 keresztbe. 1.16V-t kajál, de még is izzott a CPU, kupakolni meg nem annyira akarom, főleg, hogy érik a csere gondolat -
JanR
addikt
válasz
#35434496 #12915 üzenetére
Ahogy elnézem ezeket a teszt képeket, inkább abból van több ami relatív alacsony feszültségen viszi a 4600Mhz-t. Egyre inkább érik a gondolat, hogy én is váltok a 4770K-mról.. bár még egyszer nekifutok, mert a 4.2 elég alacsony fesszel megy neki.
De azért a reklám helye: Ugyan itt 4770K eladó
-
h1mpi
félisten
válasz
bombibmw #12908 üzenetére
Basszus az gáz
Azt hittem perfect lett!
Azt mondta, amikor személyesen ott voltam, hogy mivel a rétegek egymáson vannak nagyon nehéz vagy szinte lehetetlen javítani. ÁdiBá prociját megmentette, bár ott is a PCIe 8X 16X értékekkel volt valami bibi, de az annyira nem gáz.
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie #12902 üzenetére
LOL most hogy írjam
" azt csak felfelé lehet
gradelni" fejleszteni na -
törölt tag
válasz
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
(#12905) h1mpi: downgrade!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest