Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
DroiDMester #6697 üzenetére
Terhelésnél le megy 1,296v a fesz,biosban 1,39375v van beállítva.Próbálom csökkenti a feszt de akkor IBT vagy LinX alatt újra indul a gép
.Még megpróbálok játszani az mhc és a cpu term -el.Köszi
.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
DroiDMester #6697 üzenetére
Ebben egyetértek én is!
-
nekemis ugyan eza FPO.m!
nagyon sokat borzasztó sokat adsz a procinak! terhellés alatt 1,30.nál nelegyen több!!! úgyis vinnie kell a 4037.MHz et! adjál még az MCH.nak (nálam a 8,5*475.höz 1,34) mert giga lapok nagyon kérik hogy feszeld az MCH.t és a CPU Termination-nak is adjál még kicsit!
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Azóta se senkinek Q9400 eredmény ? Kedden jön hwkertől, majd valamit okoskodok vele.
Akkor azt mondjátok, hogy csak egyféle steppinggel van ? -
Joachim21
őstag
Ahha ... hát meglepődnék ha nem lenne elég 4Ghz úgy mindenre. De nagyon útállak azért az alacsony feszültségért amivel ennyit teljesít!
-
Tibiajax
nagyúr
kis prime hajnalban
[link]
holnap megyünk tovább. -
PyroS
senior tag
válasz
HoReSz1975 #6685 üzenetére
Jobban megizzatja a gépet mint a prime95
.[link]Én ha gyorsan akarom letesztelni akkor ezt vagy az Intel Burn testet szoktam használni.Kb 10 fokkal magasabb ezzel terhelve a proci mint a prime-al.
-
PyroS
senior tag
Sajnos Horesz1975 kollega beállításaival sem tudom 4ghz-en stabilizálni a procim.Valószínűleg ez egy gyengébb széria.Ennyit tudtam kihozni belőle bár a hosszabb prime95 tesztek majd csak ezután jönnek.Mehet ezekkel a feszekkel 24/7-ben?
-
PyroS
senior tag
válasz
Joachim21 #6681 üzenetére
Easy Tune6 -al vettem alacsonyabbra az fsb-ét a core temp nem jelzi ki rendesen.Közben sikerült 3910Mhz-en is lefuttani a LinX-et,de 3960Mhz-en már kifagy.Van valakinek valami ötlete,hogy mit lehetne még állítani?
Nekem bejött a Godfather2,jól el lehet vele szórakozni bár egy idő után unalmas lett
.
-
Joachim21
őstag
Hogyhogy mást mutat sebességre a core temp, és a CPU-Z?
És még annyi kérdésem lenne, hogy a godfather 2 jól sikerült? Láttam fentvan a gépeden
-
PyroS
senior tag
Hello.
Egyenlőre ennyit tudtam kihozni stabilan a quadomból.Sajna 4ghz-en megáll hibával a LinX és az IBT is
.
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #6673 üzenetére
nos, annyi bizonyos, hogy most a memóriákat csak 941-en tudom járatni, 1129-en nem mennek! Próbáltam úgy is, hogy MEM OC Charger ENABLED, úgy sem indul el... egyébként 1150-es Reaperek.
A PCI-Ex frek. nem volt hatással, 100-ra állítva is megy a gép. Múltkoriban azt olvastam, hogy ez csak hagyomány miatt maradt meg, mármint a 101, mert volt olyan lap régen, ami csak így fixálta. Ezért nem törődtem vele, de most külföldi fórumon megint azt olvastam, hogy igenis manapság is érdemes így állítani, mert 100-on okozhat tuningban sikertelenséget. Talán a P5Q Deluxe-hoz írták, hogy 101, és a Maximum Formula II-höz, hogy a 103 volt tapasztalatuk szerint a legjobb. De mondom, ez nálam még nem játszik szerepet.
Nos 1.24V az NB-nek és FSB Term-nek ugyanúgy jó, tehát nem bűvös az 1.26V.
Bizony, az NB Clock Skew hozta az eredményt.
No megpróbálok feljebb menni, igaz azt hallottam, hogy 500-as fsb-hez itt már elég magas feszek kellenek... bár én már nem bízok ebben... -
proof88
addikt
válasz
proof88 #6670 üzenetére
áááááááá
4 GHz-en vagyok, elindult az XP, innen írok most!
Nem tudom pontosan, melyik beállítás hozta meg a sikert, mert állítottam néhány dolgon, de lehet hogy egyszerre több is kellett hozzá, majd holnap kiderítem és megírom!
Most már nem érdekel, ha nem stabil, most már az lesz, különben kapnak mindannyian egy nyaklevest: a lap, a proci, még a hűtő is!!!
Csak vicceltem, nem bántanám őket!De psszt, remélem ezt nem hallották meg!
Annyi változott amúgy, hogy PCI-Ex frek. 101 lett 100 helyett, ill. az NB Clock Skew 400 ps 200 ps helyett, valamint az NB fesz 1.26V és az FSB Term. is 1.26V. Nos a 101 PCI-E frek. önmagában nem segített... NB és FSB Term.eknél próbálkoztam 1.24-gyel és 1.28-cal is, poén lenne, ha pont 1.26V kéne nekik a sikerhez, ezt kizárom. Szerintem az NB Clock Skew segített... de még megnézem holnap...
Ja meg a CPU Voltage 1.3V lett, de ezt is próbáltam korábban, sőt többet is, úgyhogy talán több beállítás egyszerre... de a clock skew tuti a főbűnös! -
lipi67
nagyúr
Bár, ha azt nézem, hogy a régi 0,8as szorzat kbra kijöjjön, inkább MCH-ref értéke felene meg a GTL-ref értéknek.
-
proof88
addikt
NFree és tom_lol: próbáltam 1.35V-tal is meg 1.3V-tal is a CPU Voltage-et, nem lett jobb. Viszont az NB Voltage-et és az FSB Termination-t próbáltam 1.24V-tal meg 1.28V-tal is, nem jó.
Viszont az az érdekes, hogy ezeket 1.4V-ra állítva már bejön az XP töltőképernyője és néhányszor végigmegy a csík, csak aztán lefagy. Ezt ma kipróbáltam máskor is, és megint ez volt, tehát a több fesszel többre jut, csak ugye 24/7-re magas ez a fesz és így is lefagy... szerintem az NB körül kéne szenvedni valamit, ha ezek a feszek segítenek. Visszarakni alacsonyabbra ezeket a feszeket, de az NB GTL Refet változtatni, megpróbáltam de nem jutottam előbbre... megpróbálok keresgélni fórumokon, hátha találok valamit... 8-as szorzóval sem indul el amúgy, ugyanaz a jelenség. -
PyroS
senior tag
Üdv.
Ma megkaptam Brekk-től a Q9550-et és a Mugen2-es hűtőt.Sajna még csak egy gyors tesztre volt időm.FPO: FPO:L833A949.Holnap tovább tesztelem.
-
-
proof88
addikt
válasz
Joachim21 #6665 üzenetére
Hát próbáld ki! Nem veszélyes, inkább a bekapcsolt LLC a veszélyesebb, mert amikor változik a proci terhelése, hirtelen egy pillanatra olyan feszt kaphat a proci, ami káros neki. Ezért nem ajánlják az LLC-t, ha nagy feszt állítunk be a BIOS-ban. Kis fesznél még nem veszélyes elvileg. Szerintem kapcsold ki és nézd meg!
-
proof88
addikt
válasz
Joachim21 #6661 üzenetére
Van min Vid meg max Vid. Amikor be van kapcsolva BIOS-ban a proci eneriga gazdálkodása, azaz terheléstől függően változik a szorzó és a fesz, akkor a min VID mondja meg, hogy mekkora feszt kapjon a proci gazdaságos módban, amikor a szorzó mondjuk 6, és a max VID mondja meg, mekkorát kapjon, ha terhelve van, azaz a szorzó megnő.
Tudtommal a VID nem változik terhelésre.
Az más, ha azt látod, hogy a proci fesze változik terhelésre. Ha leterheled, akkor a beállítottnál kevesebb feszt fog kapni, ez normális. Ha bekapcsolod a LoadLine Calibration-t (ASUS lapoknál így hívják), akkor nem jelentkezik ez a jelenség, amit egyébként Vdroopnak hívnak. De az LLC használata nem ajánlott nagyobb feszeknél, mondjuk nálam mindig ki van kapcsolva.szerk.: ja és ha már itt vagyok.
Gondom van, ha 470-re emelem az FSB-t, akkor az XP nem indul el, mert vagy hibás fájlra hivatkozik, vagy csak sötét marad a képernyő. Viszont szerintetek mit növeljek?
Leírom a mostani beállításaimat, ami stabil:
PCIE Freq.: 100
CPU fesz.: 1.25V
CPU PLL: 1.52
Ratio: 8.5
FSB freq.: 450
CPU GTL Voltage Reference(0/2): 0.675x
CPU GTL Voltage Reference(1/3): 0.680x
LLC: Disabled
CPU Spread Spectrum: DisabledNB fesz.: 1.36V
FSB Term. fesz.: 1.36V
NB GTL Ref.: 0.660
SB fesz.: 1.2V
DRAM fesz.: 2.2V
DRAM Timings: Auto
DRAM Freq.: 1080 körül, amúgy 1150-es Reaper-ek (2x2)
DRAM Read Training: Disabled
DRAM Static Read Control: Disabled
MEM OC Charger: Disabled
AI Clock Twister: Lighter
AI Transaction Booster: Manual: 13
mindegyik Pull-In: DisabledPCIE Spread Spectrum: Disabled
CPU Clock Skew: 400 ps
NB Clock Skew: 200 ps
CPU Margin Enhancement: OptimizedViszont ha ezt módosítom úgy, hogy 470 legyen az fsb, nem indul el az xp... valami ötlet? Majd megpróbálom kisebb szorzóval amúgy... csak akkor nem lesz 4 GHz.
-
Joachim21
őstag
Ennek a VID értéknek mi értelme, mikor terheléstől függően változik???
-
Tibiajax
nagyúr
NFree, proof88
-
NFree
addikt
válasz
Tibiajax #6650 üzenetére
Szia mire vagy kiváncsi [ DroiDMester] itt leírja hogy kell álítgatni a dolgokat. s nagyjából szerintem 95%-ba bejön
(#6653) proof88
Feleslegesen terheled a gépet 100%-ig meg vagyok győződve , hogy 2ó.30s Large fft , bőven elég a stabilitás , megállapításához , fölösleges köröket futsz , csak ettől akarlak megkímélni.
Nos ez a prime egy igen nagyszerű kis dög főleg miután az ember kiismeri, a kritikus idő az első 20 perc aztán 1ó aztán 1.30 és 2ó körül van, ha elmegy 2,30-át hiba nélkül a gép utánna felesleges kínozni szerintem , lehet vannak itt enberkék akik még ezt is keveslik, de nállam 100% bevált. Annyit szoktam még hogy tuti jól megizasszam a gépet, mindíg megy közbe zene, film, az intel burnt-is közbe szoktam nyomni. s ha ezt általába kibírja , nem szokott a géppel probléma lenni.mehet amíg el nem veszik az áramot
-
proof88
addikt
Én mindennel huzamosabb ideig szoktam tesztelni, nyugi a Blend is a listában van.
A 8 órás Small FFT megvolt, tudom, hogy ez nem elég, most egyelőre 1 órás Blendet nyomtam, az is hiba nélkül lefutott. Megpróbálom majd feljebb tornászni, mert ez még csak 3.85 GHz, és ma éjszakára is hagyom tesztelni, de az már Blend teszt lesz, és holnap délelőtt pedig fordítva lesz, mert reggeli közben fog menni a Small FFT.
Persze játszani is szoktam.Tibiajax: huhh, nem igazán értek a Giga lapokhoz, nekem P5Q-E-m van, ill. otthon egy P35-DS3, de abban nem emlékszem ilyenekre, igaz nem is nagyon nézegettem még.
Viszont találtam egy képet Giga biosból: itt van egy olyan, hogy CPU GTLREF Voltage Ratio, na most az én lapomnál ebből 2 is van, de úgy tudom, hogy az alapabb asus lapoknál is csak 1 van, feljebb van 2, tehát gondolom Gigánál is a jobb lapoknál 2 ilyen van. Plusz ugye az NB-hez is kell lennie.... de nem értek én hozzá. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #6651 üzenetére
ehh.. üresjáratban 62 fokos a proci?..
-
NFree
addikt
válasz
proof88 #6648 üzenetére
Hagyd a smallt , felesleges azzal kínozni a procit, large fft , vagy blend a tuti szerintem, ez a kettő nem csak a procit kínozza, hanem a memcsit meg az egész rendszert is, hiába stabil ugymond small alatt, ha egyébként meg állandóan elhajigálja magát game , s egyebek közben
-
NFree
addikt
válasz
Laraxior #6630 üzenetére
Mást adtam volna érte nem a procit, megmaradt volna a q9550-is , viszont így kiteszteltem volna a q9650-et s a jobbat megtartottam volna.
Zsubi
Gondoltam rá a múltkor, hogy megkérdezlek privibe , de azóta történt egy s más és úgy döntöttem nem akarok máer idén többet gépre költeniSziszifeca
szép eredmények vigyázz rá -
slett27
addikt
válasz
Sziszifeca #6643 üzenetére
Az derék. Na majd meglátom én mit fogok kicsikarni a Q9550-ből, sztem előjönnek majd az ősz hajszálaim megint.
-
slett27
addikt
válasz
Sziszifeca #6640 üzenetére
Persze, forgalomban lehet, amíg el nem fogy.
Már megvan sajna az UD3, UD3R-t rendeltem és ezt hozták, már elúszott a hajó.
Ehhez az eredményhez, amit előbb linkeltél kellett + fesz az MCH-nak ? Vagy csak a CPU feszhez nyúltál.
-
Sziszifeca
őstag
-
slett27
addikt
válasz
Sziszifeca #6638 üzenetére
Szerettem volna.
Csak a Gigabyte úgy döntött nem lesz csak UD3, amiből a rev 1.0-ás-on nincs semmi hűtés a FET-eken. Ha kb 60C-os a borda, akkor +20-30C-ot simán rálehet számolni a hőmérsékletekre szerintem. Az meg nem hiszem hogy jót tenne a lapnak 2-3 órás Prime után.
#6622 nézd !
Köszi a gyors választ !
-
Sziszifeca
őstag
válasz
slett27 #6637 üzenetére
Helló!
Megtapiztam ebben a 28 fokos szobában, hát kicsit meleg azért terhelés alatt, úgy hogy le van véve a hűtőborda tetejéről a Kék Gigabyte lemezt! Ha nincs terhelve, akkor langyoska. Hogy hány fok azt nem tom, olyan 60-körülire saccolom. Mért kérdezed? Ilyen lapot szeretnél?
-
slett27
addikt
válasz
Sziszifeca #6636 üzenetére
Lehetne egy kérésem fórumtárs ?
Tapizd meg légyszíves a FET hűtőket Prime alatt, hogy milyen melegek.
-
Sziszifeca
őstag
Na javítottam kicsit ezen az alapfeszen: [4.05Ghz@1.184V]
-
slett27
addikt
válasz
FragMaster #6634 üzenetére
Gorneck anno mondta, hogy az SB vagy NB hamarabb adja meg magát, de az lehet hogy csak 2 magra vonatkozott. Én inkább biztosra mennék.
-
Adix
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretném a hozzáértők segítségét kérni.
A Q9300-as proci jelenleg 3GHz-en ketyeg. 400-as FSB-vel, alapfeszen, a Memóriák 1066-on, stabilan (3D StudioMax 3 napja renderel minden mag 100%-on)
Azonban: Ha az FSB-t csak egyetlen MHz-zel is megemelem, akkor már a bootolásnál újraindul. Arra magamtól rájöttem hogy nem a feszültségekkel van a gond, de azért megpróbáltam mindennek egy kevés plusz feszt adni, de eredménytelenül.
Tkp. ha a memokat nem tudom kerek 1066-ra belőni, akkor nem indul.Proci: Q9300
Lap: Gigabyte EP45-UD3R
Memók: 8GB Kingmax 1066MHz 6,6,6,18-as időzítésekkel
Cooler: Asus SilentSquareA Q6600-at ugyanezzel az összeállítással 3,4-ig sikerült húzni.
Köszönöm!
-
slett27
addikt
Hát, nézegettem hűtést rá, piszok drága mulatság lenne,Enzotech MST-81, de ebből 2db kell és úgy húzós.
Ha bele szakadok is szerzek ez helyett egy UD3R-t. Így tuningolni meg öngyilkosság 4 magos procit ebben a lapban. RAM sünik felejtősek szvsz, mert lepotty lesz, ha nagyon melegszenek a FET-ek. Ráadásul a Xigmatek lehet nem is menne fel, a FET hűtők magassága miatt.
Na de ugye ez a Q9550 topic és nem a Gigabyte P45-UD3..., megvan a procim FPO : L835B193. Még nincs beüzemelve. -
lipi67
nagyúr
válasz
FragMaster #6624 üzenetére
[OFF]Itt oemet, újat kínálnak garral. Mikor sajna megváltam az Ip35-+E-től , akkor jött ki a 18-as bios, ami a 8xxx E0-s támogatás (is) volt. Én szarrá feszeltem, minden rosszat elkövettem vele,cserébe adott 566-os FSB-t és akinek eladtam itt, annál azóta is hibátlanul megy , most egy 5200-es társaságában. Mást nem tudok róla. Megszünt, persze, meg, nem is ma, viszont nem biztos, hogy nem adnak még ki biost, valami ilyesmit mondott akkoriban Macka. Nem tudom..[/OFF
-
slett27
addikt
válasz
FragMaster #6622 üzenetére
Nah, nekem pont ilyen sikeredett.
Átmegyek a lap topicjába és nézek a FET-ekre valami kompatibilis FET hűtőt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
FragMaster #6624 üzenetére
Az abit megszünt.
Legalábbis az alaplagyártó részlege, teljesen. -
lipi67
nagyúr
válasz
FragMaster #6622 üzenetére
Inkább vennék 100x itt Abit IP35-E lapot 12.000-ért (új-garis elvileg)
-
lipi67
nagyúr
válasz
FragMaster #6618 üzenetére
Azzal nincs is semmi bajom, meg..Igy jártam, ennyi
A linkelt UD3 korrektnek néz ki, én sokkal gagyibbat láttam.[link] -
lipi67
nagyúr
Most meg ahogy nézem..42.000-ért utánad dobják.. Kemény 2 hónapos a procim
Pont akkor vettem amikor a legdrágább volt. Még ha felárat is kapnék a jó Fpo-ért, akkor se éri meg eladnom asszem. Itt fog megrohadni a lapomban.
-
lipi67
nagyúr
válasz
FragMaster #6612 üzenetére
Én ph-n nem nagyon adok-veszek. (amúgy se) viszont ha valamit (VGA-Proci eladok itt a környéken, olyanok veszik meg, akik többre tartják a bolti, garis cuccot, mint az Fpo-t,Vid-et (azt se tudják, hogy mi az). Lelkük rajta.
Nem tudom, hogy a procim milyennek számít, nem nagyon merültem bele, meg sok q9400-et se láttam. Nekem ok, de nem ragaszkodom hozzá. Vedd meg!2009.06.03-án vettem az Ipontól. (kapszkodj..53.476FT-ért meg 2.400futár, durván 56.000-ért.)
(#6615) slett27: Néma gyereknek..Én azt is eladtam volna..
-
slett27
addikt
Gigabyte P45-UD3 lapot sikerült csak szereznem
, állítólag a Giga megszüntette az UD3R,P sorozatot és már nem lehet rendelni. Mennyivel vagyok hátrébb ezzel a lappal tuning téren ? FET hűtés nincs, csak a helye, viszont a lyukak megvannak a lapon.
-
FragMaster
addikt
Processzort csakis használtan veszek, úgy legalább tudok vid értéket meg egyebeket. Újonnan még fpo alapján is tud lutri lenni, válogatós boltos csókosom meg sajna nincs
Szép eredmények. Visszakerestem az fpo-dra jó lesz referenciának
Amiket google nagyjából kiköpött és nem mentek annyira mind 1.2v feletti vid-ekkel rendelkeztek, gondolom akkor érdemes 1.2v alattiakra vadászni...
-
lipi67
nagyúr
válasz
FragMaster #6593 üzenetére
Kicsúsztam az időből mert keresgéltem Neked 1-2 eredményt még.
[Valid -nagyolva, nem végleges]
[kis fesz, kis tuning]
[Vid-jén plusz 1 GHz]
Egyelőre ennyi, most nem nagyon van rá se időm, se ez a meleg nem alkalmas, irreális. -Bár ha megnézed, melegedéssel nem voltak gondjaim - -
lipi67
nagyúr
válasz
FragMaster #6593 üzenetére
Attól függ, hol veszed. Használtan biztos olcsóbb, de sok boltban uazon az áron vannak.
-Hát foglalkozni kell vele, s jön majd az eredmény is.4,-4,3GHz tuti benne van.(#6594) Laraxior
Gonoszkodsz
-
Sziszifeca
őstag
Egy gyors beállítás ami eddig stabilnak tűnik, 1 órát bírtam nyomni, mert álmos vagyok: [Q9550@4Ghz@1.184V_BLEND]
-
Sziszifeca
őstag
válasz
HoReSz1975 #6603 üzenetére
jól van na, én is olvastam,de nem jött össze, Test1-nél már eldobott, de most kicsit elindult, mert most is megy a BLEND, és Test9-nél járok.
Egyszer csak összejön. -
válasz
brian1974 #6598 üzenetére
Tehát, ha visszaveszed a CPU-szorzót 7-re, vagy 6-ra, a RAM-okat szinkronba teszed, mennyit megy a lapod max stabilan? Ez az első lépés. Így kizártad a hibalehetőségek közül a CPU-t és a RAM-ot, csak a lap maradt. Ha vm nem bírja, akkor az a lap. Tegyük fel, hogy a lap bírja a 400MHz-et (bírnia kell röhögve), a CPU-t felrakod 8-as szorzóra, adsz neki 1.3V-t BIOS-ból, FSB-t visszaveszed 360-ra, és teszt. Ha okés, akkor emelsz 10 MHz-et az FSB-n, majd teszt. Ha okés, megint 10 MHz emelés, stb. Ha hibázik, emelsz egy keveset a VCore-on. Eddig jussunk el, aztán majd tovább is lépünk.
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Sziszifeca #6601 üzenetére
(#6557) DroiDMester és még ezek után is beszéltünk pár dologról...
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Sziszifeca #6601 üzenetére
Olvass kicsit feljebb, ezt már letárgyaltuk, amikor nekem is segítettek, de nem jött be, sajnos, egyenlőre
,de mindezt Gigabyte lapnál...
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #6571 üzenetére
Ennél a beállításnál csak a frekvenciát toltam fel, minden normal, de most feljebb akarok menni.
Egy Q9550 melyik feszt igényli a legjobban? 4Ghz-ig, meg utána miket kell növelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest