- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Böbe (tudod a feleségem aki Szhelyen lakik)
jön csütörtökön. Mivel ugye szeretsz, barátok vagyunk, gondoltam küldhetnél vele ajándékot nekem.
(#7396) tom_tol:
Köszi, de csak ezért, miattam ne fáradj.
Ja! Ide is: [Q9400@4040MHz] -
Korcsii
őstag
talán nem pont ez a legmegfelelőbb téma, de ha már ilyen prociról van szó...
szóval nem tud valaki valami egyszerű megoldát (programot, beállítást), amivel mondjuk 2 (esetleg 3) magot csak egy bizonyos program használhatna, más nem?
feladatkezelőben az affinitásnál ugye be lehet állítani, hogy x program csak ezt meg ezt a magot használja, de a többit már nincs kedvem egyesével átrakni a másik magokra....
előre is köszönöm (még az esetleges topik átirányítást is)
-
lipi67
nagyúr
válasz
tom_tol #7388 üzenetére
Rendes vagy! Én is kíváncsi vagyok az eredményre !
Azt tudni (összehasonlításképpen), hogy a belekerülő proci , előtte milyen lapodban, s mennyit ment u.azon a feszen?
Dare2Live: Q66..Nem vennék ha tuning is. Csatlakozom kulerr-hez, ott 3,6 már sokszor nyögvenyelős (ha elérik), s Q9400 meg szerintem p35-ben is simán viszi, még gyengébb darabok is, 1,3V - alatt valahol..(s most nagyon laza eredményt mondtam direkt, ez a negatív rekord lenne)
-
kulerr
őstag
válasz
Dare2Live #7386 üzenetére
te döntessz...de a 6600-sok elég melegedős fajták ...és kb az a végük, míg a yorkoknál még mindig van tartalék és nem kell hűtőt kötni rájuk
az apróban láttam már 9400-est 33-35K-ért ..szerintem megéri azt a plussz 3K-t...
, azonban a 6600-os szvsz csak akkor ér 30K-t ha uberbrátl tuningos, ..átlagos darabokat már lehet venni 25-26K-ért is.
-
Dare2Live
félisten
pont témába vág.....
Gigabyte P35 DS4es lapba érdemes quadot rakni ha a quadbol legalább egy 3.6ghzet ki akarok hozni? Ha igen milyen quadot? Régebbi Kensfieldet vagy Yorkot vagy...?
Főleg photoshop miatt érdekel egy 3.6ghzen futó E5200öt cserélnék le, elvileg azonos mhzn 40%al is gyorsabbak a quadok...
szerk: A kérdés lényege az talán az, hogy, hogy mennek DS4 P35ben a Yorkok? Mert ha szarul logikusabb lépés venni egy használt tuningosabb Kensfieldet.... (?)
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gemi_88 #7380 üzenetére
Meg. A lap..nem egy jó darab (le is beszélnélek róla gyorsan), de egy 8200-sal párosítva meg az alacsony szorzó miatt végképp antituning combó lenne. Abba én E0-s 8500-öt tennék, ha kapnék itt olcsón, azzal talán valami emberi feszen jönne a 4GHz (ha kell). Viszont egy q9400-es lényegesen jobb proci mint a 8200-es, s ha csak 3,4- 3,6 -ig eljutsz vele abban a lapban, akkor már nyerő vagy.
-
Gemi_88
csendes tag
Sziasztok gépvásárláson gondolkozom, és két proci közt vacilálok:
INTEL Core2 Duo E8200 2.66GHz 775 BOX vagy Q9400 Itt melyik legyen? megéri a +2 mag?
+11000ftez az alaplap lenne hozzá! ASROCK P45XE
-
lipi67
nagyúr
válasz
ricshard444 #7366 üzenetére
X48../quad nem szerencsés. Én 500-as FSB-ig csak procinak adok (1,375-bios)
VTT 1,28 -1,3
(ref-eket hagy vigye magával)
Mch 1,38-1,4Ramoknál nézz szét, a reset nagyon ramgyanús hiba!
-
martin66
senior tag
Ja a másik nem tudok semmit a tuningolás terén. ismerősömé a bolt ő adná olcsóbban nem tudom hogy merjek-e tuningolni vagy, hogyan legyen.?.
-
martin66
senior tag
Oké a tápot elfelejtem de nem igen szeretnék 90 000 többet belerakni kb 10%-al olcsóbban kapnám a cuccokat a videókarit 2008.8.x-én vettem azt nem cserélem
, hogy érted hogy karcsú?
-
Nekem ...vki...válasz?
-
kulerr
őstag
...hát ja az a táp
...még a hideg is kirázott tőle. a 9550-nek én nem ezt a lebutított deszkát venném ha tuning is játszik.Az EP 45 ok de UD3R v UD3P a jó receptúra.
-
martin66
senior tag
Üdvözlet!
Szeretném a gépemet kicsit felspécézniRégi gépem:
Ram: Kingston 2x2Gb 800Mhz
alaplap: Asus Mn2-E-Sli
Videókari: GIGABYTE GV-NX96T1GHP 1GB PCIe
Tápom: asszem 350W Deer
proci: Amd athlon 64 4200+
proci hűtőoctua Cpu hűtő 775/K8/AM2 12cm venti szuperhalk nhu12p
Újra ilyenre gondoltam:
Ram: Kingston 2x2Gb 800Mhz
alaplap: pl.Gigabyte iP45 GA-EP45-DS3LR LGA 775 DDR2 PCX Raid+SATA2 ATX 2.0
Videókari: GIGABYTE GV-NX96T1GHP 1GB PCIe
Tápom: 500W Deer
proci: Intel 2800/1333 LGA 775 12MB Core 2 Quad Q9550 BOX
proci hűtőoctua Cpu hűtő 775/K8/AM2 12cm venti szuperhalk nhu12p
Szerintetek jó ez az össze állítás?
-
Gigabyte X48 Dq6 alaplapban szeretnék 450es Fsb-re (3.6GHZ-re) belőni egy Q9450-et
Milyen értékeket állítsak be? Ha nemteccik az alaplapnak a beállításom akkor lereseteli az egész gépet bekapcsoláskor
pl:
420as Fsb: 1.35V árammal RESET
450es Fsb: 1.41V árammal okDe viszont prime 95 eldobja 5 sec alatt 450nél
Szval Fsb-nek , Mch-nak, Vcore-nak meg ezeknek mennyi feszt adjak +ba?
Válaszokat köszi előre! -
MTbc
senior tag
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget van egy Asus P5W64WS Evolution alaplap abban van egy Q9550-es proci Bios-ban is csak 3 magot ír és a Windows 7 64bit alatt is csak 3magot mutat az Asus egyik CPU figyelő programjában megjelenik a 4. mag de nem csinál semmit.Mi lehet a bibi? Bios a legfrissebb van fenn.Előre is köszönöm.
-
lipi67
nagyúr
[link]Kicsit javítottam a Vid/bios-on.
kerinagy: Baráti hőfokok
-
2o1i
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy q9550-es proci vételén.
Mire érdemes figyelni vásárláskor?
E0 steppinges legyen, milyen VID-el érdemes?
Előre is köszi! -
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Tegnaptól klubtag lettem egy Q9400-el, amit Bagira01 kollegának köszönhetek. R0 stepping, VID:1,2125. Csináltam egy gyorstesztet alapfeszen. Elég jónak tűnik a terhelt hőfok nem? [link]
-
lipi67
nagyúr
Vid/bios [fél napi szarakodással..]
(#7359) rup1u5 : MCH-nak adj bőven, reméljük! Kben..Látod? Ma szaros 8MHz-es javítás miatt b@sztam el fél napot. Sikerült, nekem megérte. Én is azt hittem, hogy kivágom az egészet az ablakon, de végül csak összejött. Kitartás.
-
RyanGiggs
őstag
válasz
DroiDMester #7347 üzenetére
Én is gondolkodom egy Q9400as beszerzésén...
De elég hozzá tuninghoz a
GA EP45C-DS3as lap?
Vagy érdemesebb hozzá beszereznem egy P5Q Deluxe lapot?
Vagy akkora különbség nincs a két lap között tuningba?? -
00roli00
aktív tag
válasz
Rendben, kösz a segítséget.
-
lipi67
nagyúr
Köszi. Majd még kínlódok vele..("feldobott" az eredményed
Igen, az a fránya szorzó. Ja! Ezt most csináltam, el ne lustuljon.[link]Lesz még jobb is, csak most nem volt idő állítgatni, s először alul keresem meg a végét..
(#7353) kulerr: Morogsz, beteg már nem vagy
Majd a telszámodat írd már meg, mert ugye elhagytam a bombert, s benne a tfonom, abban meg a számod. Jövhónapban mén arra, majd kereslek! (Jobb lenne ha Te keresnél, akkor találkoznánk is..
) Jó cucc, tudom.
-
killer1203
senior tag
válasz
DroiDMester #7350 üzenetére
Értem, de ahogy nézem UD3P olcsóbb árgép szerint mint UD3R, CF-et nem tervezek de jobb hang miatt inkább UD3P-t választom.
-
válasz
killer1203 #7348 üzenetére
UD3R és UD3P ugyan aza lap csak a P.sen van még egy PCIe16X foglalat (ami ugye ha CF.be akarod használna akkor 2x8.lessz) meg a P.lap kicsit jobb hang téren van benne DTS támogatás!
tuningban egyformán jó mind 2 lap
-
Aryan
senior tag
válasz
killer1203 #7348 üzenetére
szerintem csak felszereltségben
-
killer1203
senior tag
válasz
UD3R és UD3P között tuningba van külömbség vagycsak felszerelésben ?
-
killer1203
senior tag
válasz
DroiDMester #7336 üzenetére
ezek közül a Maximus II Formula nagyon bejön csak nem szeretnék ennyit költeni alaplapra, inkább marad az UD3P vagy R .
-
00roli00
aktív tag
Hali!
Úgy néz ki, hogy le tudom cserélni a procimat egy 9550-re.Lapnak egy UD3R-et vennék, ha találnék. Kérdésem hogy az UD3LR is jó lenne-e /ezt találtam/, vagy egy P5Q esetleg,tuninghoz természrtesen.
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #7342 üzenetére
1v-on ment benne 3,7-et a q9550-es procija. S 570-es FSB Quaddal kevés? Nebassz..Ja! S [ezt]azért szar lap nem tudja, proci ide-vagy oda..
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
DroiDMester #7332 üzenetére
Kulerr 1.1-es lappal nyomta asszem, s nem akármiket.
Én a q9400-gyel 1,248-on [Itt] tartok,s azt hiszem , ezen a feszen ez is marad.. -
-
gyurczy
őstag
válasz
DroiDMester #7338 üzenetére
Hmmm... nekem vízzel tudja ugyanezt...
-
-
gyurczy
őstag
válasz
DroiDMester #7336 üzenetére
Mivel hűtöd, hogy ilyen hőfokokat produkál?
-
válasz
killer1203 #7335 üzenetére
Gigából inkább UD3P Asus ból P5Q Deluxe vagy ha kicsit többet szánsz rá Maximus II Formula nálam szépen megy benne a Q9550-proci pedig nem egy tuningos darab a procim!
Q9550@4000.MHz Maximus II Formula
ha megnézed gyakorlatilag egyformán megy minda 3.lap csak szolgáltatásban minőségben és tudásban különböznek
-
killer1203
senior tag
válasz
DroiDMester #7327 üzenetére
És milyen P45 ös lapot lenne érdemes venni? Gigabyte vagy Asus érdekelne.
-
-
patyik75
tag
sziasztok.
tervezek Q9550-en vásárlását, jelenleg p35 ds3-as lapom van ebbe érdemes raknom vagy mindenképp kell cserélni p45-re? -
válasz
Bagira01 #7331 üzenetére
hát pedig ez így van kérdezd meg akár bzs73.kolégát őis most vett 2.napja egy 1,1.es UD3R et elötte volt egy UD3P.je abban vidáman ment a 8400.procija 600.fsb felett a 1,1.es UD3R.ben meg 570.nél vége van mint a botnak! vagy nézzél körül külföldi fórumokon mindenhol azt írják hogy az 1,1.es UD3R lap sokkal gyengébb mint az 1,0.ás!
és igen sajnos vissza felé fejleszt vagyis jobban mondva csökkenti az előállítási költségeit szarabb minőségű alkatrészekkel még a hűtését is gyengébre cserélte a FET.eknél!
-
Bagira01
veterán
válasz
Bugos az 1.1-es, ekkora ökörséget írni
Szerinted a gb visszafele fajlszt vagy mi a tök
-
válasz
--Disztroj-- #7328 üzenetére
onnét hogy volt mida 2.lapból és ugyan aza proci az 1,0.ban ment 4500.MHz en az 1,1.esben meg alig akart 3850.MHz en is menni! persze ha nem akarsz tuningolni 1000.el csak kisebb tuning lessz akkor jó az 1,1.es lap is!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elite Master hát az nem egy üdebrutál hűtő mármint teljesítményben! azzal 1,35.főlé nem mennék! de úgyis észreveszed 75.fok fölé ne engedd a procit aza lényeg!
-
Elite Master
tag
válasz
cooler master z600-am van! 1,4 mehet neki?
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
csak a Rev.1,0.verziós jó az 1,1.es bugos!
ezt honnan vetted?
-
válasz
Elite Master #7321 üzenetére
Elite Master Hát az attól függ mivel hűtőd? ha egy nagyon brutális hűtőd van mehet neki 1,35-1,40.v de ennyi feszkóval már 4,2-4,3.at megy!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hunfatal megtudod nézni mennyi az alap fesze a procinak CPU-Z vagy everest ki írja!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bemarton Radeon 4870x2 höz Q8200.es hát az édes kevés lessz hozzá még szénné húzva se tudja kihajtani! ha 100.% ra kiakarod hajtani a 4870x2. kártyádat legalább Q9650.es kell 4300-4400.MHz en járatva! Q8200.vel és egy erős tuningal rajta max egy 4870.est tudsz kihajtani! már a 4890.hez is kevés lenne!
P43-mas lappal 3500+ kihozni egy Q8200.ből lehetetlen! mivel az 500.FSB lenne amit P43.al egymillió % hogy nem fogsz kihozni még szárazjéggel hűtve se! Q8200.nek kicsi a szorzója 7.es szorzóval és max 440.fsb-vel kb 3100.MHz tudsz kihozni! az meg lófing a 4870X2.nek! cseréld le a lapod egy P45.re de a Q8200. még azzal se fogja kihajtani a kártyádat!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tommee neked is ezt tudom mondani Q8200.nek kicsi a szorzója így csak FSB.emeléssel lehet feltolni stabilan 470-480.FSB-t tudnak ezek a procik tehát 3,3-3,4.gigára feltudod húzni egy jó P45.lapban ha kezdő tuningos vagy giga lap ajánlott mondjuk P45 UD3P esetleg UD3R de ebből csak a Rev.1,0.verziós jó az 1,1.es bugos!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
killer1203 Q9400.már egy fokkal jobb mint a Q8xxx procik mivel 8.as szorzója van viszont EP35 DS3 lapocska kevés lessz ahoz a 3,4-3,6.gigához már egy jó P45.lap kell!
-
Aryan
senior tag
válasz
killer1203 #7325 üzenetére
Én is HypertTX-el hűtőm a procimat, a deszka már kérdéses hogy bírja -e, 450Mhz-es FSB szerintem meglesz vele ami már 3,6Ghz.
-
killer1203
senior tag
Egy átlagos Q9400ból kielehetne hozni olyan 3.4-3.6ghz et EP35 DS3 lapba? Hyper TX hűtőm van most.
-
bemarton
csendes tag
Megpróbáltam automatáról átállítgatni de nem mertem mivel fogalmam sincs a nagy részéről hogy mit jelent. kb 30-ból 25 auto... Az ASUS meg nem adott részletes könyvet róla, így csak amit tudtam mit jelent azt állítottam át. Javult valamit de nemelég
mert a sok fórumot és a PH! teszteket, hozzászólásokat olvasgatva láttam P43-mas lappal 3500+ ot is és sokkal jobb teszt eredményeket mint ami nekem született. Ezeken felbuzdulva akartam 3150Ghz-et
de nemsikerül az FSB-t elég magasra állítani, egyszerűen kiírja hogy "overclock failed".
Mindenesetre a memória kihasználtsága és gyorsasága javult. 800Mhz ről 1500+ ra, és a vista most a 2gb-ból 35% ot használ alapból.Szerintem ez elég sok nem? Ma áthívom egy hozzáértőbb barátom hátha tud segíteni, de nem hiszem hogy ő tud mindent a sok számomra érthetetlen szövegből
Azt írják hogy a Q8200 jó tuning potenciált tudott felmutatni, bár megoszlanak a vélemények.
Meg amúgy is nem azért vettem meg a Radeon 4870x2-őt hogy ne tudja kihajtani a proci.
Sokat olvasgattam utána és láttam, hogy lehet tuningolni és hogy DDR3-mal is volt tesztelve 1600Mhz-en. Ezért bátorkodtam megvenni a ddr3mas RAM-ot és ezt a 4 magosat a 2 magos helyett.Honnan tudjam meg hogy mik azok a BIOS-ban ?
Miért csökken a RAM órajel ha az FSB-t csökkentem?
Miért mutatja nekem a feladatkezelő hogy a proci csak 45% os terhelés alatt van mikor 2 HD filmet játszok le, tömörítek, másolok, ÉS ALATTA FUT A CRYSIS ? ? ?Üdv
-
fatal`
titán
válasz
DroiDMester #7319 üzenetére
Hát nem tudom mennyi az alapfesz E8500nak de 1,02V az jónak tűnt. A brutális drop miatt nem is tudom mennyit kellene kézzel beállítani.
-
Elite Master
tag
Hi. Q9650 E0-os procinak mennyi a max fesz amit lehet adni???
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
P43-as lapban sikerült valakinek Q9400-at 3200 főlé húzni?
Itt ugye csak az fsb van 333-ról 400-ra emelve és minden automata kikapcsolva.401-nél már be sem indul a gép.
Tudna valaki bios beállításban segíteni?
sajnos nem nagyon értek hozzá......
Gigabyte GA-EP43 S3L
köszönöm
-
igen ez minden lapnál így van SOHA nem szabad automatába hagyni még alap órajeleknél sem tuning esetén meg abszolút nem mert brutálisan túlfeszelnek mindent a lapok nemcsak az Asus hanem az összes többi lap is túlfeszel! demég van hogy alapórajelnél is túlfeszelnek ezért nem szabad automatában hagyni!
-
Csatlakozom hozzátok egy Q9400-al.
-
fatal`
titán
válasz
DroiDMester #7311 üzenetére
Sima p5b, észrevettem h sokat droppol sajnos.
Elektronikához nem nagyon értek. Hát akkor marad egyelőre alapon, amíg nem cserélek lapot.
Érdekes én alapórajelhez, mindent defaulton hagyok, főleg ilyen droppos lapnál azt sem tudom mennyit kell állítani BIOSban az alapfeszhez. A mostani procim alapórajelen CPU-z szerint 1,02V-n jár default beállításokkal, nem tűnik rossznak. Tuningnál borzalmasan túlfeszel, 1,4V meg ilyenek.
-
bemarton
csendes tag
válasz
DroiDMester #7311 üzenetére
köszi mindent..nekilátok
-
Hát ha sima mezei P5B lapod van az brutálisan sokat vDroop-ol sajnos csak 3.fázisú Proci táplálása van egy Cor2Duó procit is nehezére esik etetni egy Q.proci meg 2x annyit kajál! alapjáraton biztosan elfog menni benne esetleg pici tuning is belefér de ha kicsit értesz az elektronikához ajánlatos megcsinálni a lapon a Droop-MOD.ot!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bemarton : Automatán semmit nem szabad hagyni még ha nemis tuningolsz se! tuningnál meg borzasztóan túl feszeli a lap az egész rendszert! kézzel kell beállítani minden fesz értéket ahogy a ramok időzítését is hogy 1600.on menjenek!
-
bemarton
csendes tag
válasz
DroiDMester #7307 üzenetére
Na akkor jól megszívtam
. abban reménykedtem hogy 3100+ on majd csapathatom neki.
De akkor most marad a 7x430 ahogy javasoltad.Remélem nem kell majd feszt emelni, lehet hogy elég neki az [Auto]???
Új lapra nincs pénzem, az összes elment.
-
válasz
bemarton #7303 üzenetére
P43.as lappan 450.FSB az mondhati késélen táncolás! stabilan 430-440.FSB.t lehet velük kicsiholni 450.es FSB.n már eléggé instabilak! ha 450.és e feletti FSB.t akarsz cseréld le a lapot egy P45.re!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hunfatal : 8x400.at biztosan fog menni! hacsak nem a konfigod ba írt P5B.vel akarod meghajtani mert azzal elég nehézkesen fog annyit menni! TX3.as jó hűtő csak gyárilag nagyon nincs síkba csiszolva tuninghoz ajánlatos kicsit ki egyenesíteni
-
fatal`
titán
Sziasztok! Úgy tűnik ingyen le tudom cserélni az E8500at egy Q9400-ra, ami szerintem nem rossz. Egy HyperTX3-am van most, tuning ügyben mire számítsak? 400FSB-t fogja tudni vinni? (8x400)
-
Laraxior
titán
válasz
bemarton #7303 üzenetére
órajelvisszavételre: ki kell kapcsolni az alaplapban az energiatakarékos funkciókat. Nemtudom ott milyen néven van. C1E, EiST, Speedstep..valamelyik.
Q8200...3GHzen..nem tudom mi az alapórajele, de ennyit csak tud.
Overclocking failed. Semmi gond..újra go BIOS és piszkálni kell mást is. Nekem is volt kb 200 újraindulásom a 4590MHz-es 3dmark06 stabil órajelemnél... kurvanagytürelem kellami nekem köztudottan nincsen. Főleg úgy hogyha az ablak alatt ülsz minusz 5 fokban
Winyo gond nem lehet. Mindegy az hogy mennyi cache van benne. Mondjuk én a rendszert a 750esre tenném... jóval gyorsabb. -
bemarton
csendes tag
válasz
Laraxior #7302 üzenetére
Köszi a választ!
Mit gondolsz, sikerülne felhúzni 3000+ -ra? stabil lenne? vagy ezt nekem kell letesztelgetni?
Jártam már úgy is, hogy 450-es FSB-n kiirta hogy "overlocking is failed".
nem tudom mi nem tetszett neki...az ASUS azt mondja, hogy a lap stabil és bírja a tuningot is. Azt elfelejtettem, hogy a vista egy 160-as maxtor vinyón van. Az összes többi cucc a 750 es samsungon. Lehet baj hogy a maxtor csa 16Mb os a samsunk meg 32 es?(ezek csak töredékei a kérdéseimnek amire nem kaptam még választ)
Üdv
MOD: más agyak hozzászólásait is szívesen veszem
-
Laraxior
titán
-
bemarton
csendes tag
Hi!
1 hete vettem új gépet és a következők vannak benne:
-ASUS P5P43TD PRO alaplap-[link]
-Intel Core2 Quad 2.3GHz Q8200,4MB L2 cache-[link]
-750GB Samsung HD753LJ SATAII 32MB cache winchester
-2GB 1600MHz DDR3 RAM OCZ Gold kit (OCZ3G16002GK) ( 2x1GB)-[link]
-Gigabyte Superb 550W-[link]
-sapphire 4870x2-[link]Ezek egy cooler master 690- es házban cooler master hyper 212-es cpu hűtővel.
A problémám pedig, hogy a memóriák 800Mhz-en futnak
.Most 2.8Ghz en megy(7x400...néha leugrik 6x400 as FSB re és nemértem hogy miért) ÉS A RAM LECSÖKKENT 445 Mhz-re
. 6 GB kitömörítéséhez 6 és fél perc kellett neki...
A célom a 3 Ghz körüli órajel úgy hogy a memória 1600 on menjen.Kérném a hozzáértőbb emberkék mondják meg hogy mi lehet a probléma.
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged