Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz Sziszifeca #17408 üzenetére
Annyit kell adni, ami a RAM-ra rá van írva. Az a széria igényli ahhoz az időzítésekhez a magas feszt. A gond az, hogy a lapod nem olvassa ki rendesen az SPD-t, így mindig default, auto állásban 1,8-1,9V feszt ad neki, a GEIL-nek meg ez kevés...
Nyugodtan lehet használni, semmi baja nincs, de Cirmos után nyűgös lesz egy kicsit a fent említettek miatt.
Nekem ugyanez a helyzet állt elő annakidején a 800MHz-es GEIL-el, aztán eladtam.
Tehát minden jó, rosszként nem viheted vissza, legfeljebb cserealapként. -
darál0w
Jómunkásember
válasz Sziszifeca #17120 üzenetére
jajah...szvsz driver lesz.
topikjában érdeklődd meg.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Sziszifeca #17118 üzenetére
és ezt alapon is dobákja?
pcie freki 100on van?
-
polonic
félisten
válasz Sziszifeca #17115 üzenetére
Az OCCT is jó progi. Az procit, memóriát, vga-t is tud tesztelni.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Sziszifeca #17115 üzenetére
IBT teljesen jo procira. jobbat ne is keress.
ramra meg ott a bootolos memtest...
illetve kidobja a hibát prime blend tesztje is.
-
Robi_73
őstag
-
rup1u5
nagyúr
válasz Sziszifeca #12948 üzenetére
Általában én is de abban az esetben ha nem tudod, hogy mi hibázik, ésszerű döntés elöszőr egy small fft-vel megnézni, hogy a proci stabil-e. Nálam ez volt a helyzet és így jártam el. Másfél órát futott a small fft hiba nélkül. A blend meg 20 másodperc után hibát dobott. Nagyon hasznos volt hogy így jártam el, mert innentől egyértelmű volt, hogy a ramok oldalán kell keresni a megoldást. (Thx to Lipi!) Elöszőr azt hitttem a G.Skilljeimmel van valami nyűgje a lapomnak, így kipróbáltam Reaper-ekkel is. A jelenség változatlan maradt. Ekkor jött a tanács hogy emeljem az MCH ref-et és láss csodát betonstabil lett.
Ha nem kapnék ebben a topikban ilyen értékes tanácsokat és a magam kút fejéből kéne kiokoskodni akkor még mindíg valahol 3600-3700Mhz környékén állnék és már régen elkönyveltem volna, hogy a procim antituning.A te kis levezetésedet is elmentettem magamnak és ez is segített nagyon sokat:
(ha jól emlékszem te írtad ezt egyszer)Ha Prime95 közben ezek a problémák vannak, akkor a megoldás:
Merevre fagyás: Alacsony MCH Core vagy Cpu Core
Rögtön hibát dob 1-10mp: Helytelen MCH Ref (ez mentett meg engem)
Hosszabb idő után dob hibát 5-30perc: Alacsony CPU term vagy Cpu core
Újraindulgat: Helytelen CPU RefSzép eredmény az 1.168v de mennyi a VID nálad? Nálam 1.225v amihez képest az 1.248v@4Ghz nekem már nagyon jónak számít és több mint elégedett vagyok.
Azt hittem 1.3v valós vcore minimum kelleni fog nálam 4Ghz-hez. Elképzelhető, hogy kis játszadozással benne van még az enyémben egy 24/7-re stabíl 4.2Ghz de fölöslegesnek érzem tovább hajtani és attól tartok oda már kevés lenne a Scythe.[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Sziszifeca #12946 üzenetére
A 4Ghz nekem így jött össze.
Kellett adnom még az MCH ref-nek és stabil lett a blend is. Vcore-nak meg elég 1.248v a 4Ghz-hez.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Toninho13
aktív tag
válasz Sziszifeca #12918 üzenetére
Szerintem úgy, ahogy képen van, különben sok hőt kap a táp és hangos lesz...
-
rup1u5
nagyúr
válasz Sziszifeca #12887 üzenetére
Úristen mekkora propeller!
Átmérője hány centi? Fordulat? Hang?
Csak azoknak ajánlott akiknek nincs otthon kisállat.
Nimfáimat tutira beszippantaná ha ott kolbászolnának körülötte.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #12735 üzenetére
Szép
-
PH-User
addikt
válasz Sziszifeca #12501 üzenetére
Volt default, írtam is feljebb, aztán visszaállítottam azokat az értékeket, amiken használtam ezelőtt és nyomorékoskodik megint csak.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Lipton
őstag
válasz Sziszifeca #12497 üzenetére
133 az inkább SD lesz szerintem.
-
Auratech
őstag
válasz Sziszifeca #12489 üzenetére
-Én még körösztöt is vetettem rá. Egyébként rádugva a kis hangszórót, bekapcsolás után egyszer csak sok kicsi csipogás fogadott. Ez a jelek szerint power failure. Tehát táp hiba, vagy az alaplapi tápellátás hibája. Szóval tápcsere után meglátjuk. Ha akkor is gebasz van, hát rágja meg a rák ...
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
nagynorbi
aktív tag
válasz Sziszifeca #12489 üzenetére
Tisztára mint régen az AN8 Ultra lapom
Üdv.:
-
válasz Sziszifeca #10952 üzenetére
Én is a 8x500-at ajánlom 2d-s szorzóval.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
barnam_
nagyúr
válasz Sziszifeca #10952 üzenetére
8*500-on gyorsabb elvileg, de a különbség csak ott jön ki, ahol számít a gyors memória.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Sziszifeca #10922 üzenetére
na igen. ha lenne rá kess
-
Cseneles
őstag
válasz Sziszifeca #10694 üzenetére
Most értem haza.... 10.20kor indítottam a prime-ot és eddig több mint 2óra alatt hibátlan és a Hőfok max 52
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz Sziszifeca #10673 üzenetére
Bocs a tudatlanságom miatt de ha BIOS default után is AUTO minden beálítás..
Nézek 1 BIOS képet a neten...
enyim is ilyen:
http://pic.xfastest.com/hicookie/Gigabyte/ga_p45_ds3p/ep45ds3p_bios_0004.jpg
ha mindent így hagyok az jó???? csak fsb-t emelem 400-ra[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz Sziszifeca #10669 üzenetére
Értem de szerintem nemírja a BIOS mi az alap üzemi fesz kivétel a CPU-é....de lehet csak nememlékszem
Rammmal gond nemlesz mert közel 1000Mhz-t ment már 2.1v 5-5-5-18 2T -ben
Messze a legszarabb VID -es E0 az enyém LOL[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
válasz Sziszifeca #10662 üzenetére
Minden Q9550-nek más a VID-je????? ez durva....
-
NFree
addikt
válasz Sziszifeca #10650 üzenetére
az enyém kicsit többet intel burnt is indísd hadd számoljon a kicsike habár kicsit melege lessz de pont erre lennék kiváncsi
qrv@ jó az a proci[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #10621 üzenetére
Mondjuk ezt a tuningot is használhatnám a Mindennapokra
-
petya75
tag
válasz Sziszifeca #10348 üzenetére
Köszi!
Majd még javítgatom!
Ti hogy haladtok, mi a vég?[ Szerkesztve ]
Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #10342 üzenetére
Rajtad múlik
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #10340 üzenetére
Ma este ?? Ja-ja egy ram, mert kettő az már lehet , hogy sok lenne
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #10338 üzenetére
1.46 MCH , és 1.4 VTT , többet nem mertem adni a VTT-nek Ki nem raktam csak rá nyitottam az ablakokat 24 fokos volt a proci.
-
AirBooms
addikt
válasz Sziszifeca #10214 üzenetére
Ez a 3,6 GHz könnyedén megy, vagy ezek a csúcstuningok? Mekkora a legnagyobb szorzója ennek a procinak?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Sziszifeca #10116 üzenetére
xpnél 465fsb
jobb mint a 440
tesztelem aztán win7 vissza
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Sziszifeca #10116 üzenetére
na akkor most megprobálom xpről, mert nbnek is és fsb term voltnak is 1.4V ment és még a 450fsbt sem érem el
remélem szerencsével járokAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Sziszifeca #10114 üzenetére
értem én.
akkor bootoltál a rackről, meghuztad, majd boot win7 és megy hiba nélkül?
tehát nem indulgat ujra, nincs auto biosreset stb,stb....?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Sziszifeca #10100 üzenetére
és ezekután visszatetted a win7et majd ugyanezen beállításokkal ment is simán?
tesztemet ide is betolom. ennyit megy jelenleg
fsb term. volt. 1.4V
nb volt. 1.3V
pci freq. 104mhzkicsivel több kellene. aki tud segíthet itt is. köszi
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #10054 üzenetére
Szép!!!!
Én most wPrime1024-gyel (is) kinlódtam. Nem is rosszGeri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #10054 üzenetére
Grat Szép eredmény
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #10042 üzenetére
Ok ! Várom az eredményt
-
NFree
addikt
válasz Sziszifeca #10034 üzenetére
1.45v ig szerintem mehet neki az llc csak fölötte kezd el rombolni
Pl [itt]
kapta az ívet rendesen s ez régen volt azóta is megy szépen persze nem úgy mint a ti alacsony vid-es csodáitok de azért nem rossz kis proci[ Szerkesztve ]
vga
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #10034 üzenetére
Persze LLC mehet neki nyugodtan. Itt még nincs akkora fesz , hogy baja legyen.Meg prime sincs , hogy terhelve lenne
-
Henker2
addikt
-
Henker2
addikt
-
Henker2
addikt
válasz Sziszifeca #10006 üzenetére
Szép!
Nekem egy gyors húzgálás után ez jött ki:
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9964 üzenetére
Eddig még "csak" 3.78Ghz-et tudott ilyen feszen. Elég gyorsan fejlödsz Még a végén utól éred lipit Amúgy GRAT
-
Lalaland
tag
válasz Sziszifeca #9964 üzenetére
Uhh ki az a jány a képen?
Ja, amúgy a cpu eredmény is fajaN o S o u n d J u s t S p e e d
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #9963 üzenetére
Meg is van:
[Q9550@3.82Ghz@1.104V][ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9920 üzenetére
Ez nagyon aláírásgyanus beszólás volt!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
petya75
tag
válasz Sziszifeca #9922 üzenetére
Én most nem extra, csak a 4.2G miatt tettem ki, mert tom_tol mondta, a DS4 hűteni kell!
De eddig nem bizonyult ez sem jónak.
Vagy a táp sz@r vagy én vagyok balf@asz.Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
petya75
tag
válasz Sziszifeca #9920 üzenetére
Ügyi vagy! Ez az új technika?!
[ Szerkesztve ]
Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
petya75
tag
válasz Sziszifeca #9917 üzenetére
Miért?
Te inkább kiülsz?
Én bent vagyok a meleg szobában.Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
Laraxior
titán
-
nagyúr
válasz Sziszifeca #9864 üzenetére
validolni az ET-vel is tudsz.
bebootolsz mondjuk 8.5*515 -el
beállitod a biosban a feszeket,de az ET-ben is rá tudsz segiteni.
valamint az ET-ben is tudod tolni felfelé az FSB-t.
és ugy mented le a validot.validnál nincs prime. kár lenne
ott csak lementesz egy olyan órajelet,amit maximum el tudsz érni.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9862 üzenetére
Még nem probáltam , majd meg nézem én is
-
nagyúr
válasz Sziszifeca #9862 üzenetére
hűűű de felős vagyol te
valid készités-feltöltés :
a cpu-z ban rányomsz arra hogy Validate
azután Save Validation File
és lemented a cvf fájlt vhová.
itt , értelemszerüen kitötlöd az űrlapot,
betallózod a lementett cvf fájlt
és kész is van. kapsz róla e-mail-t isugy tudom már csak az uj cpu-z al lehet validálni.
innen le lehet tölteni a legfrissebb verziót.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9858 üzenetére
Hát most össze jöttünk rendesen. 5 proci ha jól számolom, amik elég jól mennek
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9830 üzenetére
Nagyon szép! Grat
-
lipi67
nagyúr
Hoppá! Lassan újra kell tesztelgetnem mert beérsz. Ha ez 1,2v-on is megvan szólj légyszi, mert akkor lassan egál és pánik indul. (fenét! Örülök, hogy így megy!!!! )
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9825 üzenetére
Az, hogy rohadjon meg. Ezt fel kell forralni, meg azt is amire kenni akarod mert olyan mint a higany. Megint szívtam. Viszont.. Super PI 32M-ben 0.11.24 volt a legjobb eredményem, ami ugyan jó, de wr listán a kategóriában ..kaki. Ma javítottam 26mp-et!!!!
[link] ez ha jól számolom Wr 15. hely, majd visszaigazolják.(#9826) kicsigeri : Égeti a kezét, szúrja a szemét és meghasad érte a szíve
(#9828) akoska07 : A Team az ok, de mi az alternatíva?
(#9829) paprika : Én se jegyzek meg semmi beállítást, megvan a link oszt' csókolom! _gondolom én balga . Vagy nem elég informatív, vagy eltünika képfeltöltésről stb..
Zenénél? Egy iccaka asszem 4,4-en akartam alacsony feszen prájmolni 8400-gyel és..közben addig fostam a szót subaruval itt, hogy hazavágott miatta..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nice work
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
petya75
tag
Gyönyörű!!! Gratula!!!
Ez az idegesítő, az enyém 1.15v vid és nem igazán akar összejönni.
Lehet le kell cserélnem a lapot.Az Élet könnyű!!!.........................................csak nincs rajta fogás!
-
kimi02
őstag
Ez már több mint jó. Grat
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #9827 üzenetére
Na megint javítottam, de ettől lejjebb nem hiszem hogy tudok már menni.
[Q9550@4.2Ghz_Blend_1.216V]>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #9825 üzenetére
És sikerült javítanom végre. [Q9550@4.2Ghz_Blend]
De most folytatom tovább..>>Youtube/Sziszifeca<<
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9782 üzenetére
Sorry és köszönöm
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9780 üzenetére
Na ez nagyon tuti tipp.Így kicsit könnyebb lesz.Mennyi MCH adható maximum 24/7re?
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9773 üzenetére
Nekem is ugyanez van.Állítgatok de nekem csak kifagy kék halál nincs.Még nem jöttem rá hogy mi lehet a kínja
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9775 üzenetére
Sok sikert!
(#9776) petya75 : Mérget rá! Igen VTT/MCH az bejövős a q9550-nek (q9400 fele úgy se kérte)
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9771 üzenetére
25.9-est a 25.8-as ..ott volt valami gubanc, nálam (se) jött be.
Én több okból se adnám tartósan az 1,4V-ot. A fő ok az, hogy amelyik proci igényli az vszínüleg nem 4GHz-en, felette. S Akkor már társul hozzá egy min. uilyen Vcore is, 1ütt a kettőt meg elég kemény hűteni.
(#9772) petya75: Jók a megérzéseim, szuper lesz, tudom..
Jaja!!! 2xxx nagyon jó volt. Nekem a q9400-es is bejött meg a 8xxx se volt rossz, de jó se.(#9773) Sziszifeca: Hát a kékhalál elég furcsa.. Nézz más prime után.
-sajnos lépnem kell, tanulás, vacsi készítés stb.. majd este.Addig is: Jó szórakozást!
[ Szerkesztve ]
-
petya75
tag
válasz Sziszifeca #9771 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9768 üzenetére
Jó hát!
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9767 üzenetére
Mennyit? Szerintem 1,32 felett már nem egészséges annyira...
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9763 üzenetére
Meglepő. Nálam ha 15-20 perc között nem dob el, akkor megy mint az ágybaszarás. Én a VTT-vel szívok, ez imádná, de annyi kéne neki, amit nem adhatok. Kivárok vele egy picit (minuszt).
-
-Solt-
veterán
-
Peak
addikt
válasz Sziszifeca #9679 üzenetére
Istenkirály!
P5Q Pro-ban a BIOS kicsit bonyolultabb ám...a "LLc" az a LoadLineCalibration lehet?
Az MCH Ref sajnos így nem található meg a BIOS beállítások között, vajon ennek mi lehet még a neve?Köszi a shotot!
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
odorgg
addikt
-
odorgg
addikt
-
odorgg
addikt
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9737 üzenetére
Szép Legalább most egálba vagyunk Mondjuk eddig is egyformán mentek.
-
Erdei88
veterán
válasz Sziszifeca #9737 üzenetére
Grat hozzá
Jól látom hogy több mint 100W-ot kap be? -
Paca2
senior tag
válasz Sziszifeca #9712 üzenetére
GIGABYTE GA-EP45T-UD3LR
szerintetek ebben menne jól a Q9550?
ddr3as, + van benne egy L betű
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9714 üzenetére
Legalább már nem csak a 4.0 Ghz-et tesztelgetjük, azt már néztük eleget. Következzen a 4.2 Ghz
Az időjárás is kezd kedvezni a komolyabb tuningnakpetya75 : Tőled is lássunk már valamit !!
[ Szerkesztve ]
-
Paca2
senior tag
válasz Sziszifeca #9679 üzenetére
pontosan mi az az Mch Core és az Mch ref?? meg tudja vki mondani
lehetséges, h más fajta biosban, más néven szerepelnek ezek?
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9664 üzenetére
Nézegetem de én sem értem.1,1875 a fix 1,15 de ha feljebb megyek akkor 1,15 és 1,16 között van.Az mch 1,36 a ref 900.Sokat lehet még faragni belőle de most nem nagyon van időm tesztelgetni.Majd hétvégén.Addig megjön a black pi is
kimi02:Te sem panaszkodhatsz
Igen az 1,18 akart lenni
[ Szerkesztve ]
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9664 üzenetére
Az én VID-em meg 1.1750 és ez sem megy jobban mint a tiétek, szóval a VID sem minden Akkor már én is be állok a sorba egy eredménnyel Q9550@4.0 Ghz
atish15 : Grat
1.8v Az brutális. Gondolom 1.18 akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
atish15
aktív tag
válasz Sziszifeca #9660 üzenetére
Az az Az elveszettnek hitt Bmw féle proci Nálam is 1,8750V.Az alá nem tudok menni sajnos.Az mch és a refen még csiszolnom kell.Még ramra várok és utána tesztelek többet
-
Peak
addikt
válasz Sziszifeca #9660 üzenetére
szép munka srácok.
BIOSban mit hekkeltetek még meg, hogy stabil legyen?nekem egy asus p5q pro-m van szintén q9550el egy arctic freezer 7 pro hűtővel, de sajnos 433x8.5en sem stabil IntelBurnTest-tel.
Jut eszembe, megnéznétek kérlek a 4000MHz-es beállításotokkal az IntelBurnTest-et?
Mondjuk baráti 5 helyett 25 run, 32 thread-del és max. memória allokálással?Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
castiel
aktív tag
válasz Sziszifeca #9646 üzenetére
lehet.. nekem olyan van aminek az a neve hogy prime95 :S van másik is? mondjuk mind1 mert úgysem lenne turelmem fél órát sem járatni, nem hogy 3-at meg 12-t...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
castiel
aktív tag
válasz Sziszifeca #9643 üzenetére
szíve joga mindenkinek azt használni amit szeret vagy amiben megbízik
ui: a másik gépen, athlon 64 5200+ om-ra azt mondta gyári órajelen minden tuning nélkül hogy nem stabil, de az IBT tisztán lefutott.. fura nem?
természetesen stabil..[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
toldy
őstag
válasz Sziszifeca #9602 üzenetére
A tuningba annyire nem fogok elmerülni egy zotac 9300 itx lappal. Jelenleg IGP-t használok, de közeljövőben ( 1-2 hónapon belül akarok egy normális vga-t, 4850-en vagy gt250-en gondolkodom). Játszani heti 2 órát max, filmezek, Arhcicad.
Egyébként a mostani q8200 L842B453 a VID: 1,213v és Revision: M1
Fel: Tudom én is néztem.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
toldy
őstag
válasz Sziszifeca #9600 üzenetére
A helyzet az hogy sajna nincs rá keret, valamint nem feltétel a tuning ( jó nem mondom hogy nem próbálom ki , de nem ez az elsődleges).
Az élet nem habostorta.
-
policee
csendes tag
válasz Sziszifeca #9576 üzenetére
Sziasztok!
Nem tudom, hogy a megfelelő topikban sikerül-e megkérdeznem, de megteszem.
Van egy Dell YPS 420-as gépem, már másfél éve. Egy Intelles 4 magos prockón van egy hatalmas hűtőborda, és azon egy ventillátor ugye. Sajna minden burkolt, még nem szedtem szét. De a lényeg, hogy mostanában olyan hangja van a ventillátornak mikor megy, mintha egy Tu-154-es akarna felszállni a szobából. /szinte/ Előtte annyit sem lehetett hallani, hogy megy a gép. Aztán volt olyan periódus, amikor visszaállt a néma üzemmódra.
Nem nagyon tudom, hogy mi lehet a gond. Esetleg tudtok valami megoldást, vagy valami fordulatszám mérő progit?
Köszönöm előre is a válaszokat!oki
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Sziszifeca #9568 üzenetére
1-es prio-val
-
nagyúr
válasz Sziszifeca #9568 üzenetére
ma is megállná a helyét.
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9539 üzenetére
Ismerős.. Csak 333-as visszaosztásokat használj és kézzel csak az 5-5-5-15 -öt állítsd a többi (performance level is!!!) auto. Vicc, de engem is szívat a Team 1200-as néha. Cpu tuningnál nehéz összelőni mert alul (1000-ig) nem szeret menni, ha meg beindítom, kéri a feszt (gyéri 2,35-2,45V ugye, igaz annyit sose kap), szóval kéri a feszt és akkor szívja az MCH-t, s "szenved" a proci is.
Ma 2,5 óráig [ezzel] szívtam, de megérte.
-
paprika
aktív tag
válasz Sziszifeca #9520 üzenetére
50C max . Vizem van szóval nem félek a melegedéstől
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9516 üzenetére
Na ezt a VTT és MCH dolgot én is kipróbálom
-
voodoo98
addikt
válasz Sziszifeca #9502 üzenetére
ja, én is azt akartam alapvetően.
csak 14e-rel drágább kb, ami elérhető. :S Na ez a baj, és ha már ennyit invesztálok, akkor inkább várok egy i7-re.
egyelőre ez most jó lesz. (E8400 se volt rossz, ez csak jobb lehet)
viszont a mafia2-re ütős gép lesz az biztos!Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
Sziszifeca
őstag
válasz Sziszifeca #9492 üzenetére
Gyorsan munka előtt egy 15 percet próbáltam én is tesztelni. Mch: 1.1V-nál fagyás, de 1.2V-al 15 percet ment simán, csak utána go melózni, és leállítottam.
Na majd este.>>Youtube/Sziszifeca<<
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9492 üzenetére
Igen. Csak már nem akartam iccaka tökölni (ha esetleg valamiért eldobna) így ráhagytam, mert a procinak 1,12v is elég , a memória meg 840-et megy 1,58v-on, ezt a 940-et 1,7v alatt tudta volna. Érdemes lenne megnézni mert akkor tehermentesíthetné még az MCH-t és akkor lehet 1,1V-tal akár 480-as FSB-ig is elbírná. Úgy 4,2GHz felett kezdi kérni a szuflát, és 4,5GHz felett zabálja a VTT-t.
-
lipi67
nagyúr
válasz Sziszifeca #9485 üzenetére
[Itt] csináltam most Neked 1et. A procira és a ramra ráhagytam, kevesebb fesz is elég nekik itt. Láthatod VTT és MCH SEMMI pluszt nem kapott.
-
kimi02
őstag
válasz Sziszifeca #9485 üzenetére
De közbe vettem egy UD3R-es lapot bzs73-tól ami REV 1.0-ás. Most abba nyomatom
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Értékelés alatt - AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest