Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• lipi67

nagyúr

válasz Chosen #10989 üzenetére

Szép eredmény, de q9650-es, s itt számít azért 0,5-ös szorzó. Igaz ha azt nézem, hogy 500-as FSB.. Nálam 515-ös jön 1,248-on..
    Majd kipróbálom azon a feszen mit tud, csak még lenne 1-2 teszt, s haldoklik az oprendszerem, asszem újra kell rakni.
    (#10994) norb55 : Én nem is erről beszéltem, s ezek nem stabilitás tesztek, hanem sebességtesztek!!! Az se számít, hogy mennyin megy a procid-ramod, lényeg, hogy a legjobb eredményt (időt) produkáld. Ezért nem tudok szart se dmarkokban mert a kva vgam..Példa: x 8*500-on 1000-res rammal bírja maxon hajtani dmark 06 alatt a prociját, 4870-e meg 860/1100-ig megy és..nem bírom kompenzálni a procimmal-ramommal. Szarráver. Mondjuk..A vga-m gázos valamiért. Más ha u.úgy húzza mint én sm3-ban lényegesen több pontot kap.
    (új proci jobb? Ezt nem értem! Mindíg is az első szériák voltak brutál tuningosak. Már 1 éve ha vettél 2180-at pl., 1,325-1,35-ös Vid-del jött. Én mikor megjelent akkor vettem, vid 1,225..és 4060-ig ment.)

Új hozzászólás Aktív témák