Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
FoBCRaistlin #13692 üzenetére
hali.
átalában valoban ~450FSBnél wall van, de a jobb lapok talán kicsit tovább is bírják. láttam már 480as FSBvel is P35ös lapot yorkkal
Robi_73 HSZében itt egy kis bíztatás
-
Robi_73
őstag
válasz
Szia!
Én 471mhz-ig jutottam igaz fentebb nem is néztem. Az alaplapon minden fesz normálon van.
P35 DS4 rev 1.1 [link]
-
DigitXT
félisten
válasz
Saccra tényleg ott a vége, nekem nem is nagyon szerette a DS3 a 450-et.
Legalábbis remélem, hogy nem a procimnak volt vége, mindjárt átépítem a
gépet P45-re, aztán meglátjuk. Bár ez nem 5 perc lesz a víz miatt. -
NFree
addikt
válasz
Szia , pont tőllem is megakarták akarják venni a procim , asszem ugyan ien deszkába , s irtama tulajnak, hogy ha összejön a 450-es fsb összeteheti a kezét sajna a p35 nem york alá való,p45 kell.
De ezekre én csak halványan emlékszem , lehet valaki mást mond , én azt mondanám meg kell kérdezni darál0w-t jobban képben van
-
FoBCRaistlin
őstag
Üdv Kollégák!
Egy gyors és egyszerű kérdésem lenne. Van most egy franko E8400-am, egy Giga P35-DS4-ben. Kérdés, hogy egy Q9550et valószínűleg meddig tudna kihajtani?
Olvastam olyan rémhíreket, hogy 450es FSB-nél lehal a lap. Minimum 4ghz-n akarnám használni a Yorkit is, de ha esélytelen ezzel a lappal, akkor marad a wolfi. Mik a tapasztalatok?
Előre is köszi! -
-
zso73
veterán
válasz
Sefi84 #13686 üzenetére
Sokáig kergetted?
Nem szeretek tuningolni, és nem látom értelmét. A C 6750 is elég volt, de az újabb játékok akadoztak vele. Ezzel a procival hasít minden. ( BFBC 2, Dirt 2 )
Max egy teszt erejeéig rántom fel.Akkor kerítsek rá hűtőt.....Valakinek gyári Quad hűtője, amit el akarna adni?
-
-
zso73
veterán
válasz
Sefi84 #13684 üzenetére
Zolikass volt a tulaja idáig.
A hűtő rendben van megnéztem. Gyári dobozos Q9300
Ilyen az enyém is. Csodálkoztam, hogy kicsi, és ez jár gyárilag hozzá........ -
zso73
veterán
Egy Q9300-al beléptem a klubba.
Normális, hogy 52 C° alapon a proci. Terhelve 64C° egy rézmagos Intel hűtővel. -
JONAS77
aktív tag
Az MCH-val vagy a CPU-t fogom majd próbálgatni, addig is köszi!
-
JONAS77
aktív tag
válasz
darál0w #13679 üzenetére
Nem, nem..., tuningolva, nem is egyszer. Az elmúlt fél évben kb. 3x is újra volt dobva az op. rendszerem, hogy miért? Nos elmondom neked, hogy RAID0-át akartam, de sajnos mindig eltűnt valami a tömbről, nem biztonságos! Jobb lenne RAID1, de akkor nem nyerek vele semmit, mert a RAID0-át is a gyorsabb olvasásért akartam, ami jó is volt egy ideig, csak aztán volt egy program, pontosabban a TV kártyám szoftvere, amit nem tudtam megnyitni, elveszett a tömbről. Hiába telepitettem újra nem segitett, csak az újratelepités, sajnos. TV kártya nélkül nem tudok élni, mert a hétvégi F1-et minden alkalommal rögzitem és kiirom DVD-re, nem akartam hosszú lenni, de legalább látod mire kell nekem a PC!
Hajrá Schumi!
-
JONAS77
aktív tag
Egyébként egy ram hiba kur... gyorsan kiderülne, nem?! Meg az alap, ha telepited az op. rendszert, hibás rammal nem lehetne, vagy rosszul tudom?
-
JONAS77
aktív tag
válasz
darál0w #13676 üzenetére
Az ugyanolyan Kingston HyperX DDR2 PC8500-as, mint a 2 gigabájtos társai, csak ezen 1 giga van, időzitések is ugyanazok. Akkor is csinálta, amig nem tettem bele a 2x1 gigát, memtestel is le volt tesztelve, semmi hiba! Ismétlem semmi hiba...
Az lessz, amit mondasz, hogy emelni kell az MCH-n, vagy a CPU-n
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
JONAS77 #13675 üzenetére
ramot memtesttel tesztelünk nem primeal
és igen, azért nem bootol, mert vmi kevesli a feszt. lehet ez az MCH vagy CPU, de akár a ram is. látom 6 giga van, és elég érdekes megoldással...a 2x1 az miféle?
MCHnak mindenesetre tolj +1 lépcsőfokot, a CPUt meg hagyd még. ha nem reagál az MCH emelésre, akkor mehet a CPU fesz.
a ramokat meg teszteld le rendesen.
-
JONAS77
aktív tag
válasz
Sefi84 #13673 üzenetére
A ramjaim biosban 2,2-t kapnak, meg ez az időzités 5-5-5-15 már le volt tesztelve Prime 95-tel is. Én nekem a gyanúm a proci feszre irányul, adok neki még egy keveset, túl sok beállitás van ezen az alaplapon, nem lesz kis idő még belövöm rendesen. A 2,1V- t a 960-hoz gondoltad? 1,8V-on alapon nem tudom vinné-e, lehet hogy el sem indulna. De az, hogy nem bootol fel, azt akkor is szokta amikor újrainditom a gépet! Valami kevés feszt kap
-
Sefi84
senior tag
Kérhetek segítséget???
Ezt írja a vantage!
Mindent újra raktam kipróbáltam a legújabb ati drivert a 10.4-est is és még mindig ez van!
Mi lehet a bibi?
Előre is köszi! -
Sefi84
senior tag
válasz
JONAS77 #13670 üzenetére
960Mhz is adhatsz (2.1V) annyi voltot amennyi az alap 1066Mhz-en és akkor menni fog vagy mint DigitXT kolléga mondta az időzítésekkel van bibi ahhoz 5-5-5-15! Vagy mit a nagy guru mond kis fesz a procinak!
Csak, hogy ne mindig baromságokat mondjak uraim!
QX9650 1.41V 10x400FSB prime stabil! Jelentem levegővel! -
JONAS77
aktív tag
No, mi ez a veszekedés itten kérem!
Sefi84 én is csak azt tudom mondani, hogy a topic néha elmegy más irányba, jó tévedhet az ember, mint én is ,de nem érdemes vitába szálni a nagyokkal, még ha úgy érzed is igazad van, "elfújnak" mint a szelet! Lehet, hogy jobban járnál, ha a topiccal hűtenéd a procid...
Egyébként komolyra forditva a szót, két nappal ezelőtt szétkaptam a rendszerem darabjaira, feltételezve, hogy az északi hidon nem jól ül a hűtőborda. Nos az ül ott mint a madár a fészkében, amikor kelt. Nem tudok rájönni, miért csinálja néha azt a gépem, hogy nem indul el. A ventilátorokat hallani, de nem bootol fel! Segitég, vagy jótanácsot elfogadok. Atom Anti, barátom itt vagy?
Köszi...
-
Hajjaj. Én is tudok szobahőmérséklet alatti procihőmérsékletet prezentálni, de az csak a hőmérő hibájából lehet. Elvileg magasabb, 40-60 fok környékén kezdenek csak pontosabban mérni a procik, úgy tudom.
-
kimi02
őstag
Tele Offoljátok a topikot
Ennek nincs értelme
Nálam 21 fokos szobába a proci hő 28-29 fok. Ha maxon járatom a ventiket akkor is 26 fok alá nem megy , Ultra Kaze társaságába sem, ami 3000rpm-es.
Erről ennyit.
-
DigitXT
félisten
válasz
Sefi84 #13657 üzenetére
Ja, elfújja a meleget, de helyette csak olyan hideg lesz, mint maga a szél.
Amire te gondolsz (csak nem érted), az az, hogy pl. az emberi test izzad,
ha melege van, mert a víz párolgása hűti a felületet... A párolgást pedig jól
meg tudja segíteni a légmozgás. Na ha találsz a procidon izzadságot (),
és azt fújod le róla ventivel, akkor lehet hidegebb annál a szélnél. Másképp
nem. Viszont a stílusod miatt többet nem szeretnék beszélni veled. Kösz. -
fagy53
nagyúr
válasz
Sefi84 #13660 üzenetére
Megpróbálom így: ha a 20°C-os szobában nem kapcsolod be a gépet, akkor hány fokos lesz a proci, ill. a beépített szenzorok hány fokot jeleznének ha éppen működnének? Hosszabb idő után, hőmérséklet kiegyenlítődés, 20°C-ot.
Nem 18°C-ot mint nálad!
Erre Te azt mondod: - Jó, mert nem működik a ventilátor! Erre én azt mondom, hogy tegyél egy hőmérőt az asztalra és mellé egy ventilátort, várj addig amíg a hőmérséklet stabilizálódik és indítsd el a ventilátort, mit tapasztalsz? -
Speed®
titán
válasz
Sefi84 #13660 üzenetére
Szúszázzál már egy picikét báttya
Épp te minősítgettél (idióták/barmok)..Ha mindenki szembe jön az autópályán, rossz irányba haladsz, ugyebár..
Amit mondasz, fizikai képtelenség, a hőmérsékletek kiegyenlítődése után a levegő nem tud több hőt elvonni. Tehát szobahőmérséklet alá hűteni csak az alatti hőmérsékletű hűtőközeggel (fagyasztott víz, szárazjég, nitro, stb.) lehet.
Ha a procid megy 30°Con, azt nem bírod jobban lehűteni a szoba 30°Cos levegőjével, akárhogy fújod vele..de ha elég erősen fújod a bordát, a légellenállás-súrlódás miatt még melegedhet isÉs igen..a fizika olyan tárgy, ahol nem árt(ott volna) néha figyelni órán ;p
-
Sefi84
senior tag
válasz
fagy53 #13658 üzenetére
Köszönöm, hogy elismered, de az nem energia amivel megy a ventilátor?
Szerintem eléggé!
Tíz hozzászólásban próbáltatok meggyőzni, hogy menjek vissza fizikát tanulni, mert nem értem meg, hogy lehet valami hidegebb amit levegővel hűtök mint maga a levegő!
Ha 40 fok van a szobában akkor semmi nem lehet hűvösebb mint a levegő mint amivel hűtöm?
Ezt szerintem gondoljátok végig, mert akkor senkinek nem menne a rendszere ha annyi lenne a szobában és 100%-ban terhelnétek a rendszert, mert onnan indulna a hőtermelés túlmelegedne minden ha a ti elgondolásotok alapján számítunk!darál0w:
Ezek után hülyézz le te kis ...!
Gondolj oda amit akarsz én nem minősítelek! -
fagy53
nagyúr
válasz
Sefi84 #13657 üzenetére
A barmok az erős és nem idevaló.
Amit írtál az igaz, de a dolog amit hűtesz, nem lehet hidegebb mint a levegő amellyel hűtöd. A 20°C-os szobában nem lehet semmi 20°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, csak akkor, ha energia hozzáadásával viszed a környezeti hőmérséklet alá.
-
Sefi84
senior tag
válasz
DigitXT #13654 üzenetére
Mitől fázol ha fúja szél?
Fizika?
Idióták!
Elfújja a meleget!
Ha ti a ventillátor elé álltok akkor melegetek lesz, barmok?? Nem lehűltök!!!
Vagy ha nem akkor vegyetek erősebbet!
Ha fújod a kaját mitől hűl ki nem attól hogy hidegebb levegőt fújsz rá?
Ok hogy ez termeli is és ezek az érzékelők is szarok meg mindegyik csak miheztartás végett van, de ti aztán nagy barmok vagytok! -
DigitXT
félisten
válasz
Sefi84 #13651 üzenetére
Szerk: ez az IBT-vel terhelt minimum érték, elég sok a drop.
(Idle 1.34V körül van, miközben BIOS 1.4V, ha jól emléxem.)
A mostani lapomban nincs LLC sem, de hétvégén elvileg kap
egy P45-öt, aztán hadd szóljon.Remélem van még benne
potenciál és csak a lap fújt ki alóla: ez majd ki fog derülni.Szerk2: belinkelem még ezt: nem rossz dolog a vízhűtés...
-
AirBooms
addikt
válasz
darál0w #13650 üzenetére
Mint írtam korábban, nála alapvető fizikai ismeretek hiányáról van szó valószínűleg... mellesleg nem hiszem el, hogy annyira nehéz felfogni, hogy lehet ott akár 70 darab venti is, maximum a levegőt fújják odébb, de lehűteni nem fognak semmit. Ez olyan mint a szél. Az sem hűt, csak, odébb fúj. Ááá, teljesen felesleges, általános iskola, alsós fizika...
-
Sefi84
senior tag
válasz
DigitXT #13645 üzenetére
Egyébként leszabályoztam most az összes ventit és 22fok!
Nem veszitek figyelembe a ventik erejét! 7db van olyan mintha kinyitnál két ablakot és huzatot csinálnál csak a Scythe Ultra Kaze, 3000RPM
Ventilátor: 120 x 120 x 38mm
Zajszint: 45.90dBA
Légszállítás: 133.60CFM
Fordulatszám: 3000rpm (±10%) és az már egy tornádó ha nem hiszitek nézzetek utána! -
DigitXT
félisten
válasz
Sefi84 #13644 üzenetére
Hát ennél jóval kevésbé.
Már csak azért is, mert víz van rajta, de anno a TRUE-val 3,9-en max. 66 fok volt... Most max. 62 körül (csak mindezt teljesen kussban). Én a helyedben mondjuk eleve nem nagyon hinnék azoknak a szenzoroknak, amik idle-ben bekamuznak egy 18 fokot... Viszont jelzem ez nem verseny, mindössze megjegyeztem, hogy ha nem használod ki, akkor felesleges volt "extrém" procit beszerezni. De ha jó áron jutottál hozzá, akkor nincs vele semmi gond.
Hétvégén lapot cserélek, és tovább tuningolok. Szegény mostani lapom nem nagyon bírja a magas FSB-t. (Na mondjuk egy ilyen helyzetben jönne jól, hogy nincs maximalizálva a szorzód 9-nél...)
-
Sefi84
senior tag
-
-
darál0w
Jómunkásember
-
-
Sefi84
senior tag
Tudom,hogy anti tuningos, de van még ebben!
Holnap több lesz és nem vágom szét! -
fagy53
nagyúr
válasz
Sefi84 #13629 üzenetére
Ha ennyire versenyezni akarsz, akkor mihamarabb add el azt a procit és ne szégyeljed, más is kifoghat ilyet. Akinek a nyers erő kell és nem az üveghang az még jól járhat vele.
Ezt addig tedd meg amíg tönkre nem vágod, mert simán ez lesz a következő ténykedésed!
A max feszt az Intel 1.45V-ban adja meg, a max hőmérséklet meg 74°C.
Te meg vegyél egy 9550-et, akár bizonyítottan jó tuningolható példányt és hajrá, ami a csövön kifér.. -
F e Z o
veterán
válasz
Sefi84 #13627 üzenetére
Csak egy-két módon fordulhat elő, hogy 18 fokos legyen idle a mag, és 23 fok legyen a szobában. Klima alá rakod a gépet, vagy a szobában 23 fok van, te meg kimész az erkélyre.
Egyébként egy qx-től többet várna az ember, az én q9450-emen is megy alapfeszen 3500-t, de sajnos ott vége is van a lapnak.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Sefi84 #13628 üzenetére
egyértelműen a proci kevés
ennyi van benne, de mint mondtam a ref értékekkel lehet rajta csiszolni.
#13627) Sefi84
de nemérted....nem lehet ennyi a hő...azok a ventik "nem hűtik" a levegőt, csak keringtetik...egy 23°Cos szobában nemlehet a proci ettől hűvösebb és ráadásul hőt is termel...egyszerűen rosszak a szenzorok...yorkoknál előfordul.
-
Sefi84
senior tag
1.4V fölött már nem bírja mert nagyon meleg és kifagy, de ennyivel elindul 445x9=4000Mhz csak nem prime stabil, mert 90fok-nál fagyi van!
Ha van valakinek ötlete akkor várom a tippeket mit állítsak! -
Sefi84
senior tag
válasz
DigitXT #13626 üzenetére
Én nem tudok 36 és 27fok alá mérni 2 magnál, de tessék lássék!
7 rendszer hűtő van a gépben ha valaki nem olvasott vissza!
3600Mhz-en megy 24/7 -
DigitXT
félisten
válasz
Sefi84 #13623 üzenetére
Ahogy az előttem szóló elmondta: ezek nyilvánvalóan fals értékek.
Sem lég-, sem vízhűtés esetén nem tudsz a környezeti hőmérséklet
alá menni. (Illetve víz esetén akkor igen, ha mondjuk bedobsz néhány
jégkockát a tartályba...) Szóval jó lesz az 28-nak is, bár még az is
extrém lenne. Egy biztos, hogy ez alapján a valós maghőmérsékletről
fogalmad sem lehet.A miheztartás végett nálam "víz+10" fokosak a
magok idle-ben. (Kivéve azt az egyet, ami nem tud 39 fok alá mérni...)
Egy picit lehet alacsonyabb, de a víz ugye nem hidegebb a szobánál,
így marad az, hogy mondjuk egy durván hajtott léggel lehet 23+5=28. -
AirBooms
addikt
válasz
Sefi84 #13623 üzenetére
Ember! Ha 23 fok van a géped környezetében, akkor a géped alkarészei nem lehetnek hidegebbek 23 foknál, hacsak nem hűtöd őket aktívan (pl. kompresszor). Ám mivel a géped még hőt is termel, így a 23 fokhoz adjál még hozzá nyugodtan egy-két fokot minimum, de inkább többet. Ha ezt nem látod be, az nem csak önmagad becsapása, hanem hatalmas butaság, s a fizikai ismereteid megcsúfolása - illetve beismerése annak, hogy nincsenek fizikai ismereteid!
-
Sefi84
senior tag
Bocsi 18fok nem 20 hát ennyire füstölög!
Egyébként tudom, hogy az E0 tuningosabb sorozat, de ez nem volt kérdés!
Nem anti tuningos hanem nehéz tuningolni!
Nincs anti tuning csak hozzá nem értés van!
Ez ennyit tud léggel stabilan, de míg te elvéreznél az fsb limiteddel én csak feltolom a szorzót akár 31-ig és hozzá sem nyúlok az fsb-hez neked meg az fix! -
Sefi84
senior tag
válasz
fagy53 #13618 üzenetére
Hány fokon megy neked most éppen ezekkel a beállításokkal alapon?
Nekem 20fok alapon 1.32V mellett 3600Mhz-en és megeszi reggelire a tiedet mindenféle tesztben, szerintem ne hasonlítsd össze a kettőt! Alapon nekem 1.15V mellett megy 3000Mhz-et és a vid-je ugye 1.25V! Ekkor 15fok alapon!
Ennek csak az a baja, hogy sokat eszik és sok fesz kell neki, de attól még nagyon jó kis proci!
Majd ha elindul a procid 4500Mhz-en akkor mondj valamit mennyi fesz kell neki! -
darál0w
Jómunkásember
hát mindenesetre érdekesek ezek az extreme procik...
semmivel nem tudnak többet, mint egy sima quad és mellette kazánok is...
-
Sefi84
senior tag
-
Sefi84
senior tag
válasz
Joachim21 #13610 üzenetére
Örülj neki gratulálok, de engem nem érdekel ha 1.7V is kap csak legyen meghűtve és semmi baja nem lesz! 10venti van a házban tehát most sem lehet panasz a melegre!
2x23cm oldalt felül
2x8cm a VGA MSI Hawk
6x12cm elöl 2 Noctua, hátul 1 Scythe S-flex, oldalt 1 Scythe, táp 1 Sharkon, procin 1 Scythe Kama 3000Rpm a Ninja2-ön
Ha itt melege van valaminek az a billentyűzet lehet!
-
Sefi84
senior tag
válasz
Joachim21 #13610 üzenetére
1.15V megy 3000Mhz alapon és stabil!
1.32V kell neki 3600Mhz-hez!
Én csak azt mondom,hogy minden tuningos csak meg kell tudni hűteni!
Értettem én előszörre is amit írtál a lapot meg ne sajnáld erre találták ki!
2V-ig bírja az fsb állítani
A tuningot meg nem állandóra akarom csak tesztek erejéig! -
Joachim21
őstag
válasz
Sefi84 #13609 üzenetére
De azért 130 watt a TDPje, mert 1.275V kell neki alapból. Először volt a C0, de ott problémák voltak, gyorsan jött is a C1, és végül jött az E0 revízió. Nyilván mind finomodott valamit, de az igazi jól tuningolható procik az E0 szériából kerültek ki. Én a saját E0-ás Q9550esemet használom 1.12V feszültség mellett 3.4Ghz-en, de te is látod hogy a tiéd meg igényli a magas feszültségeket. Ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni. Minél magasabb a Vcore fesz, annál jobban melegszik. Egyébként nem is nagyon ajánlatos neki 1.4V-nál többet adni, de tartós használatra én azt sem javaslom, mert az alaplapot is jelentősen megterheled vele.
Igazából senki sem akar itt bántani, csak arra akarunk utalni, hogy nem feltétlen a legjobb processzort fogtad ki tuning szempontjából, de erről nem te tehetsz, ezt előre senki sem tudja, hacsak nem használtan vesz egy tuningolható darabot.
-
Sefi84
senior tag
válasz
Joachim21 #13598 üzenetére
Ebből C0 és C1 van tehát ez már a jobb példány!
Mivel 1.25V a vid-je ezért nem egy tuningos példány?
Nem ez a baj gyerekek nem fogtátok fel!
Az a baj, hogy alapból 45W többet fogyaszt alapon mint egy Q9550-en, mert alapból 130W!
Éppen ezért kúrva sok hőt termel!
Elindul 4500Mhz-en is csak nem stabil, mert túlmelegszik esetleg vízzel tudnám lehűteni csak itt kb 1.55V kell neki és 200W eszik ezt hűtse le valaki!!!!!
Egyébként van itt vele egy jobb tuning csak nem lehet terhelni prime-mal, mert 100fok fölé megy és kifagy! Teszt!!!! 4230Mhz Bírja az FSB még csak nem arra megyek, mert a szorzót tolom ha lehet hamár 31-ig megy miért ne! -
Joachim21
őstag
válasz
darál0w #13599 üzenetére
Igen tudom, nem adtak ki szorzózármentes procit ami E0-ra épült, úgy kell érteni amit írtam, hogy az E0-ás revízióra épülő yorkfield-ek esetében tudjuk hogy a VID függvényében nagyjából mit várhatunk tuning során, ellenben Safi QX9650-esénél közel sem biztos hogy ugyanazok az összefüggések érvényesek. Ugye neki az volt a baj, hogy a proci túl sok feszültséget kér, lehet a lap bírná, de a CPU egyszerűen nem alkalmas rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest