Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
joshua7 #21299 üzenetére
Hehe, nem. Most megnéztem 18 fok van a szobámban (tudod: válság van...
) a hőmérő szerint. Azért ilyen alacsony a hőfok, mert amúgy 1,008V-al megy 1600MHz-en csak itt felváltott már 2400-re 1,2875V-ra (DES+C1E+EIST).
Amúgy így megy terheletlenül: Kép Itt a hőfokok magasabbak, mert nyáron készült még a kép.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
joshua7 #21297 üzenetére
Számomra itt a kérdés, hogy melyik tippeli meg jobban a TJmaxot. Érted, ha a határon kergeted a procit nem mindegy az a +/-5fok. Azért én biztonsági okok miatt maradok az alacsonyabb TJmax-nál.
Mod: amúgy nálam ugyanannyira lőtte be a TJmaxot a két progi, mert ugye Coretempben nem állítható a TJmax csak a Realtempnél.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
joshua7 #21295 üzenetére
Most megnéztem a CoreTemp 0.99.3 és RealTemp 2.7 ugyan annyit mutat csontra ha beállítom, hogy a Coretemp is a TJmax-tól való távolságot mutassa ne a (vélelmezett) maghőfokot.
mod:
Ha minden igaz hétfőre megjön a Corsair TX650-em, estére kiderül a Chifi gyenge 12V-os ága volt-e a hunyó a gyenge tuningban.
-
HSM
félisten
válasz
joshua7 #21291 üzenetére
Nem, ez az, amit senki sem tud biztosan, mennyi. (Mivel arabról darabra változhat, nem kiolvasható) Csak az ettől való differencia, ami számít! Azt érdemes figyelni!
#21292) Qru: Nem lehet kiolvasni a prociból sehogyse. Minden proi csak tippel. Ami biztos, az Distance to Tjmax, azaz hogy kb. "hány fokot melegedhet még a procid, míg ki nem kapcsol". Ezt olvassa ki minden progi.
Akit érdekel a téma részletesen, keressen rá everest topicban a "tjmax" szóra, és olvassa el szacsee hsz-ét. (5. találat
)
-
HSM
félisten
válasz
joshua7 #21288 üzenetére
Semminek nem lehet inni, mert a szenzor "szar", mivel úgy van beállítva, hogy csak azt mérje, mikor kell kilőni a procit, mert túlmelegedett. Ezzel kapcsolatban már linkeltem pár hsz-t, pár napja.... A lényeg, hogy a Distance to Tjmax az egyetlen biztos támpont, ami mindig "pontos", és a realtemp kiírja szépen.
-
Joci??
senior tag
válasz
grabber #21269 üzenetére
új lapom van valószínű hogy valamiért nem egyenletes a cpu tok és lehet ezért van az hogy nem fekszik fel rá rendesen! most veszek egy Big water SE vízhűtést 2radis az már csak jó lesz rá! meg ott külön-külön le tudom húzni a csavarokat itt meg csak bepattintom a hűtés és kész nem is tudok utána állítani ez a baj ezzel a léghűtéssel!!
-
HSM
félisten
válasz
joshua7 #21273 üzenetére
Mondjuk ha kikapcsol, és nem resetel, akkor sajnos sanszos, hogy a táp a ludas....Sőt, nem is hogy nem bírná, hanem hogy lekapcsolja az ágakra osztásos védelem....
Viszont a drop egyértelműen a lap sara, abba nem játszik a táp. De amúgy nem lehet, hogy a proc túlmelegszik? Használj realtemp-et és nézzd a distance to Tjmax-ot! Mert lehet, ott valami nem 100% a hűtéssel! Nekem 3600@1,38V sem megy fel nagyon 70 fok fölé, ha jól emlékszem....
-
joshua7
veterán
válasz
Laraxior #21278 üzenetére
Nem, csak most futtattam Prime-ot, különben soha nem szoktam, nem is szempont. Csak annyira kéne, h 3dmark meg mondjuk GTA stabil legyen. Utóbbi is csak azért, mert állítólag kihasználja a 4 magot és megnézném azt is. Bár E8400-on is teljesen jól ment...
Egyébként 3Ghz-en használom, bőven elég nekem úgy is. -
-
Bagira01
veterán
válasz
joshua7 #21273 üzenetére
Uramatyám mit tettek ezzel a procival nálam 8x450-en 1,296v-al 58 fokosak voltak a magok
(load)
-
joshua7
veterán
válasz
Laraxior #21271 üzenetére
Akkor jó.
HSM: csináltam gyors tesztet, ez még sima ügy:Aztán próbáltam 3800-on. A Bios-ban belőttem 1.6v-ot, aztán irány a Prime. Nos, arra volt még idő, h az indítás után, abban a fél másodpercben, míg működött, megnézzem, mi a terhelt fesz, nos 1.44V volt.
Csak sajna rögtön le is kapcsolt a gép.
Ez kemény 0.156v drop.
A 3600-as képből látszik, h ott a táp szépen tartotta feszeket. De 3800@1.44V-nál egyszerűen lekapcsol. Most nem tudom, h tápot vagy lapot vegyek először.
Ja, a táp védelmében azért annyi, h nagyon frankó cucc ez azért.Több, mint 3.5 éves, mikor megvettem, még sehol nem volt quad, meg HD4870 stb. Csak hát ilyen komolyabb cuccokhoz már tényleg kevéske.
-
joshua7
veterán
válasz
Brumi˘ #21267 üzenetére
Ja. Csak ismerve magamat, olyan lap kéne, amiben később Yorkfield is elballagna, mert előbb-utóbb az is lesz, az is biztos.
Mert ugye Q6600-hoz P35-öt, York-hoz P45-öt szoktam általában olvasni, mint ajánlatot.
HSM: régebben WIZARD írta, h 1.45V körül neki is elfogyott az FSP-je, szóval...
[link], [link],
[link] -
HSM
félisten
válasz
joshua7 #21266 üzenetére
Igen, ott sanszos, hogy a lap tápköre nem bírja tovább... Így is gyönyörű, amit kihoztál belőle! Amúgy konnektoros mérővel megnéztem, 3600@1,38V + GW GS 4850-720/1150@1,158V furmark+prime95 -place fft kb. 420W a konnektorból az adataimnál lévő konfiggal, monitor nélkül.....
Ha ehhez hozzászámolom a tápom 80-85% közötti hatásfokát, akkor mindjárt csak 350W... Szóval elvileg még kéne lennie kis tartaléknak ott a tápban.....
-
joshua7
veterán
Na, megnéztem a procit kicsit jobban.
3.96Ghz a max boot szempontjából. Na, nem a procinak...az vígan bírná még ugye. Mark-olni (05 és Vantage) 3850@idle 1.45V-on (terhelve nem néztem) sikerült. 3dmark06 még kevésbé bírja, ott 3700@idle 1.44V (terhelve itt sem néztem) a max. Efölött, ha tesztet (06 1. cpu tesztje) indítok, egyből lekapcsol a gép. A lapban 1.6V után már csak 1.8V-ot tudok beállítani a cpu-nak, de azt azért nem akartam. 1.6V meg kevés -> abból Win-ben csak idle 1.5 marad, ami terhelve még kevesebb.
Megnéztem mind az 1066db 'táp' szót tartalmazó post-ot a topikban, de elég vegyes a kép. Szóval 4Ghz+-hoz milyen tápot ajánlotok? Enermax Modu 525/Corsair HX520 megtenné vagy még nagyobb kéne, a 600-as változatok?
-
válasz
Joci?? #21262 üzenetére
Nekem mindegy,hogy most adod el vagy miután megvetted a vízhűtést
De az akkor is sok.Én még nem láttam a procim 55 fok felett 3,2-ön.De most alapon megy,mert kezdő és lusta vagyok beállítani stabilra.Meg féltem is a rendszert,mert akkor mindent húzok.
"...hétvégén veszek vizet rá azt majd akkor adok neki! 2 radim lesz azzal már azért lehűtőm!"
Azt olvastam,hogy 2 randid lesz.Azzal,hogy hűtöd le hirtelen nem jöttem rá -
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, frissitettem a biosomat, a quadom most kevesebb voltot kér, mint azelőtt 1,1760-on megy 2700-on a prime stabil volt, ja és ez azelőtt 1,2000 V-on volt lehetséges. Ez azt jelenti, hogy többet kitudok hozni belőle?
-
Joci??
senior tag
Bocsánat hogy megint fárasztom itt a népet de még ezt valaki nézze már meg hogy ez elég lenne e a q6600-ra (húznám is)
ő lenne az!köszönöm!
-
Joci??
senior tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy szerintetek egy Q6600-ra elég lenne egy Thermaltake CL-W00075D BigWater 735 vízhűtés rendszer? tuningolni is szeretném!
válaszotokat előre is köszönöm! -
Gorneck
legenda
Jahh...mert nem mérted ki így nem tudtál róla...
Mert van vagy 10-15 fesz ami, ha nem jól hangolva akkor sose lesz jó...ez nem giga hiba ez kérlek P45...MSI, Asus, GB...mind1...macera az összes...
Nem is nagyon ajánlom senkinek aki kicsit is lusta vagy türelmetlen foglalkozni vele...annak nem való P45. A lap az mind1. 500+ FSB felett voltam kb 15 perc alatt...anomália mentesen...
Az a nevetséges 333as FSB már többet kér, mint alapfesz...azt ne felejtsd el, hogy P35 magasabb feszekkel dolgozik...Szóval az a fél nap az semmi...hamar feladtátok...
-
HSM
félisten
Egy rendesebb húzásnál már szerintem a 4 fázisos lap is bőven kevés lesz Q6600-hoz... De 3Ghz-re talán jó kombó lehet....
(#21248) Gorneck23: Érdekes, a Giga P35 lapom semmit se feszelt szét AUTO-n... És igen, nem sok P45 lapom volt, de egy spanomnál viszont vagy fél napig szívtam egy Giga P45-tel, és úgy sem jött össze a tuning. Pedig én mindent normal-ra vagy rendesen beállítva raktam, és teljesen abnormális dolgokat produkált.... De amúgy nevetséges dolgok nem működtek, pl. 9*333-on nem volt képes stabilan működni benne egy Q6600, aminek 1,25V a VID-je.... Az, hogy nem nézett gondosan utána, milyen csipszetet vett, meg ramot, más kérdés, biztos nem direkt szúrt ki magával....
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
sosperecek18 #21246 üzenetére
Lapnak igen, de a procihűtésről ez már nem mondható el... Bár fesz függő is, de a Freezer7 kevés egy rendesen húzott Q6600-hoz. 3GHz-re talán elég lesz.
-
Gorneck
legenda
Mintha más lap nem feszelne szét auton mindent...meg szar beállítás mellett indulna...
Strap beállítás eleve a memótól függ...ha nem bírja akkor nem csoda nem indul...
Ezek szerint nem sok P45ös lapod volt...
Arról nem is beszélve, hogy inkább vettem volna Q66 alá egy P35 lapot...meg másik ramot...mert ami neki van az...
-
Pubszon
veterán
válasz
sosperecek18 #21246 üzenetére
Játék a 3Ghz ennek a lapnak.
-
sosperecek18
őstag
Hello mindenkinek!
Egy tömör lényegretörő kérdésem lenne!
Láthatjátok lenn a gépem adatait, a kérdés a következő:
Mivel a lap elég jó (500fsb mellett 4db memóriát visz 1000mhz-en), nem szeretném cserélni, de a procit szeretném jövő évben kicserélni egy quad procira. A kérdés, hogy ha kb. 2 évig nem akarok majd proci, alaplap, memória terén hozzányulni a géphez, akkor beletehetek pl. egy q9550-es procit, vagy egy kisebbet, menni fog rendesen vele? (gondolok itt arra, hogy alap órajelen illetve kis tuninggal, hogy 3ghz közelében legyen a frek.)Egy q6600-al elérhető ezzel a lappal a 3ghz?
Előre is köszönöm!
-
HSM
félisten
válasz
AlaBOSS #21243 üzenetére
Olyan nincs, hogy legalább +pár mhz-et ne bírjon. Ott a BIOS kap frászt valamitől. Sajnos a Giga P45 lapjain elég gyagya a BIOS, bármi nem jól van beállítva, (pl FSB strap) már fel sem áll a rendszer, meg olyanok, hogy AUTO-n minden szanaszét feszel, meg hasonlók... Elég tróger munka.... SZóval neked kell utánajárni, mit hogyan hova. Javaslom a Giga P45 topicot, akár a DDR2-est is.
-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Van egy EP45C-DS3R lapom, q6600 -as procival. Szeretném a procit húzni 2,8-3 GHz-re! Az a problémám h. akármennyivel növelem az FSB-t, a gép újraindul és visszaáll alap 266ra... Próbáltam állítani feszeket, szorzót, ramszorzót, időzítéseket, de 1 Mhz-t se tudtam a procin húzni.
Van valakinek vmi tippje h. mi lehet a gond? Én már arra gyanakszok h. az alaplappal lehet valami baj. Vagy ez a combo lap ennyire anti-tuning lenne? Előre is köszönöm a segítséget!
konfigom:
alaplap: gigabyte ep45c-ds3r
proci: core 2 quad q6600
ram: 2x2 GB Transcend 800 Mhz
vga: 8500GT 512 MB DDR3
táp: chieftec 550W -
Laraxior
titán
válasz
joshua7 #21232 üzenetére
ez a szutyok DQ6 is simán viszi a 460as FSB-t..én 3.6GHz-en használtam amíg Nálam volt.. 450x8. Egyszerű beállítás.. a legtöbb Quad viszi is
A lap meg nem eladóvettem rá vizesblokkokat...lekaptam a nagy heatpipe-ot. Próbálkoztam visszavásárolni a régi DS4emet..de nagyon nem akar megválni tőle a mostani tulaja... pedig felajánlottam neki az 1:1 cserét erre
..mondjuk ha benne lett volna akkor most nem Nálad van az a Quad..hanem Nálam repeszt 4GHz-en 24/7
-
capulet75
addikt
ja és még 1 kérdés
jo a maximus a q6600 tuningjához? -
joshua7
veterán
válasz
Laraxior #21230 üzenetére
Hát, holnap, ha lesz kedvem, megnézegetem a végét a jelenlegi felállás mellett. 4Ghz-et jó lenne kihozni mark-ok mellett.
Szvsz táp gond lesz nálam, bár lap is lehet, ugye írtam, h milyeneket drop-pol.
Valami fasza lapod nincsen? Nem szutyok dq6 persze, hanem valami jó. -
capulet75
addikt
sziasztok
valami leturja a kvadom orajelét 1.6 ghz re
297x6
ugyanezt csinálja a vidkarival is
gpu nként 297mghz
vicces
esetleg valakinek vmi hasonlo
5let,bármi ami segithet
vissza tudom állitani de csak a vidkarit riva tunerrel
a procit nem
butolás után teszi mindezt mert akkor még 2.40 per mag
lehetséges h csak az érzékelök bolondulnak meg?
sziasztok -
Laraxior
titán
Igen! Bim is hasonlóképp járt a régi majd' 500W-os Enermaxával..Aztán vett egy Corsairt..és minnyá sikerült neki 3910en a prime
Neked is mondom meg joshuának is:
Ha lekapcsol a gép...azt több okból is teheti. (Nálam pl a 410es Chieftec mondott viszlátot..3.6GHz felett)
1. tényleg nem bírja táp leadni azt a hatalmas feszültséget...
2. terhelés alatt túlmelegszik az alaplapon valami tekercs vagy kondi vagy valami feszingadozás lesz miatta és ennyi
3. a proci melegszik túl... Nálam azért volt a max. 4185MHz (485x9) 3dmark06 alatt,mert nem bírtam egyszerűen hűteni.Még 15 fokos vízzel sem.Teháta legfontosabb ez alá a szar alá egy bika táp..és ha prime-oltok akkor mindenképpen jobb egy olyan procihűtő,ami a lappal párhuzamos ventivel rendelkezik...ha nem akkor valami fújja a levegőt a proci körüli alkatrészekre. Nem 3.4..meg hasonló primeok-ra gondolok...
38xx+ott már lehet küldeni a feszt...meg figyelgetni a villanyórát..mert pörög mintha meg lenne veszve
mondjuk Nálad az is lehet hogy a lap nem szereti a magasabb FSB-t... erre én vagyok az élő példa
A régi DS4emnek sima ügy volt a 480+ FSB Q-val... ez a DQ6 meg megfeküdt 460+nál
Tehát eléggé ki kell tapasztalni mit is tud a lap
-
Qru
MODERÁTOR
Az lehetséges hogy a 12V-on gyenge Chifi tápom miatt fogy ki a szuflából a Q6600 tuningnál? Úgy értem, ha mondjuk vennék egy Corsair VX550-et akkor előrébb lennék?
-
devast
addikt
válasz
proci985 #21226 üzenetére
Nem tudom, igazából 2 lehetőség van: vagy a gyártástechnológia miatt, tehát amit említettél, vagy a Tjmax-ok miatt. Xtremesystems fórumot ajánlom olvasgatni, ott elég sok minden részletesen le van írva (szerintük a különböző Tjmax-ok miatt van ez, de már nem emlékszem miért
, nyálazd át azt a fórumot ha bizonyítást szeretnél
)
-
beginn
csendes tag
Helósztok!
szerintetek ha választani kellene akkor Q9300 vagy Q9450?
Oh és milyen lapot ajánlatok alá amiben esetleges tuningot is lehetne végrehajtani.
néztem:
Asus P5Q PRO
AsusP5EX38 (legjobban szinte ez tetszik felépítésben)
ASUS MAXIMUS II. FORMULA
Szerintetek?Véleményeket, ajánlatokat szívesen várom!
Válaszokat előre is THNX -
Zin
őstag
Q9450-hez ati 4870 jo parositas?vagy inkabb a kisebbik gtx?
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen #21219 üzenetére
Na az új Primemmal már rendesen leterheli.
Köszi Qru! -
devast! Én csak egy számra voltam kíváncsi, semmiféle egyéb dolog nem érdekelt! Nem 2 napja van q6600om csak kicsit lemaradtam és kíváncsi voltam alapon mennyit mutat a többieknek! DE köszi az infot amit én már tudtam személyszerint!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pubszon #21214 üzenetére
Kíváncsi vok mire jutsz. Az enyém elég szär, de mindig ilyen porcikat fogok ki.
3,2-t meg azért nem próbáltam, mert csak a maxra voltam kíváncsi amúgy alapon hajtom. Lehet még kicsit bazgurgálnám, menne feljebb de feszben nem mennék feljebb. 1,3V 3.2-vel sztem bőven jó.
mod: G0 a tiéd is? VID? Végre mennyit megy? FSB wall vagy az igénylet fesz miatt nem tudsz/mersz feljebb menni?
americanidiot: Akkor C1E és EIST (esetleg DES ha van) off és úgy a "rendes" VID-et fogja írni. Azért ír ennyit most, mert a procinak két VID-je van. Az egyik az enrgiatakarékos VID (6-os szorzó 1.1V) a másik meg a 9-es szorzós "rendes" VID.
Prime-ból meg a legújabbat érdemes használni, nekem 25.6 van az rendesen terheli mind a 4 magot 100%-ra small fft esetén. De ahogy nézem van már 25.8 is. -
Pubszon
veterán
válasz
South Velen #21215 üzenetére
A VID-et a CoreTemp nevű programmal tudod megnézni.
-
South Velen
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
South Velen #21212 üzenetére
CPU-Z-al nézd meg. Ha a C1E+EIST engedélyezve van akkor némelyik progi hajalmos azt (az 1.1V körüli értéket) kiolvasni. Ami nem hiba, mert mert azt az értéket is a prociból olvasássa ki csak nem az az alaporálórajeles VID.
mod: Melyik Prime-ot használod? 25.6 vagy 25.7-et használd.
-
South Velen
addikt
Láma kérdés: Hogy tudom rábírni a Prime95-öt, hogy négyszálú 100%-os terhelést csináljon?
Nekem minden módon olyan 20-30%-on terheli a procit.Más: létezhet, hogy a VID csak 1,1375V? CoreTemp és RealTemp is ezt mondja.
Tuningolni nem, csak alulfeszelni szeretném. -
HSM
félisten
válasz
BemAnyó #21209 üzenetére
Nincs sok érteleme, ugyanis csak a Tjmax közelében pontos a szenzor, ugyanis csak azt az értéket kell tudnia pontosan mérni, ugyanis azalatt a csip biztonságosan üzemképes (persze pár fokkal a Tjmax előtt bekapcsol még a Thermal-throttling, vagy valami ilyesmi, hogy hűljön a cucc)! Amíg a "distance to Tjmax" több, mint 20, addig bőven jó vagy... Az meg hogy ez 50 vagy 75 fokot jelent, nem mindegy?
Kis plusszinfó a témáról: [link] (főleg a 707, 831 hsz.) -
BemAnyó
senior tag
válasz
devast #21208 üzenetére
Nah ez nagyon hasznos infó, köszönjük
, én eddig az Everestre hagyatkoztam, ezek szerint csak közelíti a valóságot, és akár totál marhaságot is írhat, én még annyit kérdeznék hogy Tjmax -ot mi alapján tudom megtippelni ? Esetleg megnézi az ember egy infrás hőmérővel, és megpróbálja arra belőni a szenzor által mutatott, értéket ? vagy annak sincs igazán értelme hisz hő értéktől függően változik a mérési hiba ?
-
devast
addikt
Látom valaki kérdezett hőmersékleteket: Ehhez lenne pár hozzáfűzni valóm:
1, a prociba beépített szenzor nem konrétan hőmérsékletet mér, hanem a Tjmax-tól való távolságot (Ha ez a távolság eléri a 2-t akkor visszaveszi a proci az órajeleket stb lényeg, hogy nem hagyja tovább nőni)
2, Intel bácsi kifejtette, hogy ez nem igazán alkalmas hőmérséklet mérésre mert:
a, A Tjmax érték nem fix egy processzorcsalád/stepping-en belül, q6600-nál mérések alapján olyan 100 +/- 5. Tehát simán előfordulhat, hogy pl q6600ban egyik procinak 97 a Tjmaxa a másiknak meg 105. Gyakori q6600-nál, hogy a 3. és 4. mag hőmérsékletére kb 5 fokkal alacsonyabbat mér mint az 1. és a 2.
b, A szenzorok úgy vannak kalibrálva, hogy kb 30-as érték alatt működjenek pontosan (tehát coretemp-el nézve kb 70 fok fölött).
c, a szenzorok bizonyos érték fölött beragadhatnak (tehát pl nem megy 50 fok alá)
d, Szokásuk még ezen kívül slope error-t is tartalmazni, ami röviden annyi, hogy minél nagyobb a Tjmax-tól való távolság(minél alacsonyabb a hőmérséklet), annál nagyobb értékben térnek el vagy pozitív vagy negatív irányba a mért értékek a valóságtól.
Mindezek után, ha feltételezett Tjmax értékekkel bekalibrálod a procidat realtemp-el, azzal tudod a legjobban közelíteni a valóságot. Ezen problémák nagyrésze sokkal jobban jellemző a 45nm-es procikra, de bármelyik 65nm-es is belefuthat bármelyikbe.
Szóval ez nem olyan egyszerű hogy "Hány fokos a procid?" -
devast
addikt
válasz
Kolondrum #21203 üzenetére
Büszke? Baj, hogy megnéztem furmark + linpack-el tesztelve a gépet mennyi kakaót vesz ki a konnektorból
Ha green akarsz lenni szereljél napelemet a háztetőre
Nagy általánosságban a jobb számítási teljesítmény magasabb fogyasztással jár. És nincs se CF se SLI csak egy mezei 3 éves 7800GT. És általában ilyen 250W körül mér a fogyasztásmérőm mikor használom a gépet. Télen különben is jól jön az extra fűtés, nyáron majd valamit kezdek vele...
-
Yso
tag
válasz
Kolondrum #21203 üzenetére
Ciki 400W feletti teljesítménnyel etetni a gépet? Pedig igazán nem kell több hozzá, mint 2db "brutál VGA kari" CF-ben vagy SLI-ben.
Nálam a főgép terhelve simán megeszik ennyit, +még a monitor.
Mondjuk nem is tartom bekapcsolva, ha nem vagyok itthon. Letöltéshez és egyéb feladatokhoz van kisebb étvágyú gép is. Az kb. csak 60W-ot eszik terhelve.
-
válasz
devast #21201 üzenetére
Erre a 430w-ra büszke vagy? Én elmentem itthonról 2 napra, ami világított v akármi más azt kihúztam! Gépem se épp green, épp ezért próbálok figyelni arra h minden felesleges dolgot kilőjek! Ami felesleges azt ne üzemeltessük!
QRU Nekem több, de nem is 19 van a szobába, és a radiátor a géptől 1m-re van. Na meg a gyári hűtésen túl csak egy db 12centis venti van 5v-ra kötve az is a vga mellett van. A zaj zavar, inkább főjön meg a gép. Képletesen! -
-
devast
addikt
Ehe ? 120W ? Csak én vagyok olyan merész aki 160W-ot ki mer sajtolni egy ds3-ból ? Mondjuk vdrop az rendesen van, 1.53 bios 1.48 idle 1.4 load
Szerintem téli szünetbe majd otthon vágok bordákat a vrm-re és felragasztgatom őket
Sikerült nekem már 430W-ot kisajtolni konnektorból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 5 5600G + Cooler Master Hyper hűtőborda / G.Skill AEGIS CL16 DDR4 3200MHz
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Keresünk dokkolókat
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged