- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
lbalog01 #24045 üzenetére
Azért, mert szerencse hogy ez G0-ás, nem pedig B3-as.
Ne a Stepping-et nézd CPU-Z-ben, hanem a Revision-t.MOD: Mert ugye Intelék szerint a Stepping az a CPU-Z szerint a Revision.
-
Pubszon
veterán
válasz
dangerzone #23649 üzenetére
Lehet elfogult vagyok, de én elcserélném a helyedbe.
Volt nálam egy E8400-as kb 1 hónapig, amit 3600-on használtam és sokszor észrevettem hogy lassabb mint a Q6600-am amit 3200-.on használok, viszont sose vettem észre, hogy az E8400 gyorsabb lenne. -
Pubszon
veterán
válasz
moongose323F #22267 üzenetére
Próbáld már meg ITT vagy a lapod topikjába.
-
Pubszon
veterán
Nyáron a jó melegbe sztem veszélyesen magas lesz a maghő 1.4V-on.
De ha megfelelően nagy felbontásba játszol, akkor nem kell agyonhúzni a procit, elég a 3.2Ghz is.MOD: Az én konfigurációm egyébként max terhelésnél(GPU CapsWiever+Prime95) 250W-ot vesz fel a tápból. Ehhez tudsz viszonyítani.
-
Pubszon
veterán
Észrevettem egy kis érdekességet, mégpedig, hogy az everest két VID-et ír a procimnak.
Az egyik az 1.2750V amit a CoreTemp is ír, a másikat meg akkor írja, ha a lap visszaveszi a szorzót üresjáratban, az pedig 1.1625V. -
Pubszon
veterán
Szétszedtem a gépet az új procihűtő beszerelése miatt, mondom akkor egyúttal ki is takarítom, leginkább a tápot.
Addig minden játéknál felpörgött benne a venti, azóta egyszer sem hallottam.
És mivel nem melegszik úgy a belseje, ezért sztem stabilabb feszt is ad ki magából. -
-
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
válasz
grabber #21690 üzenetére
Én ezen használom, IDLE 1.296V, LOAD pedig 1.304V.
Ez se mondható rossznak.(#21694) Qru: Megnéztem ismét, hogy az új hűtővel megy e a 3.8Ghz meg azért is hogy tényleg 3.8-on indítottam annak idején, és igen, jól emlékeztem.
Ezekre jutottam, sztem nem olyan rossz, bár a prime-ot már nem merem ráengedni.
3790Mhz 1
3790Mhz 2
De ezek a feszek is úgy alakulnak, hogy IDLE 1.496V, LOAD pedig 1.504V
Ettől többet én sem merek adni a procinak. -
Pubszon
veterán
válasz
grabber #21515 üzenetére
A 3. kép pedig az enyém, de csak nagy lélekjelenléttel futott végig a mark.
Én sajnálom kicsit, nem is szoktam nyüstölni nagyon. Itt ráadásul még csak Hyper TX2-vel volt hűtve.
Ettől van jobb 3DMarkom is, de ott már csak BIOS 1.5V-ot adtam neki, ami valós 1.47V-nak felel meg, de nem is 3.6-on ment hanem csak 3.46-on, pedig már a hűtésem is sokkal jobb. -
Pubszon
veterán
Nekem is épp lefut 3600Mhz-en a 3DMark06.
De nincs értelme 3200-tól feljebb húzni, mert 3465-ön több lett a Mark pont, hogy egy kicsit emeltem a VGA órajelein.
De talán egyszer még megpróbálom 3600-on a Xigmával, mert ezelőtt csak a Hyper TX2-vel futott le 3.6-on.Egyébként boldog kékhalál mentes karácsonyt mindenkinek.
-
Pubszon
veterán
válasz
sosperecek18 #21246 üzenetére
Játék a 3Ghz ennek a lapnak.
-
Pubszon
veterán
válasz
South Velen #21215 üzenetére
A VID-et a CoreTemp nevű programmal tudod megnézni.
-
Pubszon
veterán
Hát igen...
Mondjuk, én tisztába is voltam vele mikor megvettem és elégnek is tartottam/tartom ahogy HSM is írta. Nem mondom, hogy nem lenne jó ha menne többet, de eddig mindenre bőven elég volt.
Volt olyan pl, hogy DVD-t kódoltam XVID-be és közbe CoD4-eztem úgy, hogy meg se röccent egyszer sem. -
Pubszon
veterán
Kicsit OFF.
Ez aztán nem gyenge gép, se VGA, se RAM(DDR2-k közt), se Proci téren.
-
Pubszon
veterán
válasz
Bagira01 #19937 üzenetére
Még hogy nem lenne rossz? Már a 24 perc is kurva jó.
Úgy látom a P5K-(m)nak smakkol(na) ez a proci.
Ha ezen az értéken stabilan menne, biztos elég lenne rá a Xigmatek, mert sztem úgy nem fűt mint az enyém 3.6Ghz-en 1.5V-al, és kibírta a 3DMark06-ot egy Hyper TX2-vel. -
Pubszon
veterán
válasz
elfelejtette #19812 üzenetére
2-3 fok köztük a különbség.
-
Pubszon
veterán
válasz
Kolondrum #18360 üzenetére
Én 2-3 éve olvastam erről egy magazinba egy cikket, de utána eltünt ez a megoldás, most meg ujraéledt.
Ha igaz amit írnak, mármint vízhűtés teljesítményü lessz -még ha gagyié akkor is-, akkor biztos fogok venni egy ilyet.
A gép többi alkatrészének már meg van oldva a hűtése. -
Pubszon
veterán
Ilyen elven működő hűtúrúl halott már vki?
Megvárom a megjelenését, árát és a teljesítményét, majd ha minden elfogadható lessz akkor beujjítok eggy ilyenre, hogy jobban mennyen a tuning. -
Pubszon
veterán
válasz
Gorneck #16968 üzenetére
Itt a PH!-n van egy teszt, és az UT3 elég jól gyorsult a 2 helyett 4 magos procival.
E6700 -> Q6700
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest