Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
válasz
AMD_ok
üzenetére
Tényleg nagy a különbség a kettő között,de szerintem nem kell vele foglalkozni,mivel félremérhetnek a szenzorok. Azt hogy mennyi feszt kell adni az minden procinál változhat. De nugodtan adj neki 1.3-1.35V-t (ha jó a hűtésed). Ha stabil akkor utána lépkedsz vissza,és megnézed azt hogy mennyi az a fesz,amin még stabil.
-
zsolt1129
addikt
válasz
dani3l
üzenetére
Igy bőven jó
Az a lényeg,hogy 80 fok alatt tudd tartani.Mondjuk 1.5v-ot már csak vizzel adnék neki. Ha viszont a későbbiek folyamán tervezed hűtő vásárlását,akkor én az alábbiakat ajánlom. Persze függ az anyagiaktól is.
TRUE 120 Extreme, Mugen2, Xigmatek HDT-S1283, vagy ha nem akarsz rá ennyit költeni,akkor CM Hyper 212. -
-
zsolt1129
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Ja bocsesz nem vettem észre. Faszántos kis hűtő lehet,tényleg jól lehűti a Quadot

-
zsolt1129
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Bőben
A hőfokok is nagyon rendben vannak. Egyébként mivel hűtöd,mert nem láttam az adatlapodon? 
-
zsolt1129
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
1.4V még bőven belefér. Nyugodtan hagyhatod igy

-
zsolt1129
addikt
válasz
Zoleee93
üzenetére
Az hogy milyen hűtőd van nem függ össze azzal hogy mekkora feszt kér a proci hogy stabil legyen.Általában a 3.6-3.7GHz már nagyon a végét jelenti a procinak (természetesen vannak olyanok amik sokkal többet mennek.De én léggel nem nagyon adnék neki 1.53V-t,főleg nem tartós használat mellett. Örülj neki hogy ennyit ki sikerült belőle préselni.
-
zsolt1129
addikt
válasz
joshua7
üzenetére
Nekem is ilyen tápom volt. De ha belegondolunk,akkor az osztott 12v-os ágon 18A az nagyon csak soványka a 4GHz-hez. Egyébként jó táp. De ha nem hiszed nyugodtan kérdezd meg a "tápos topikba is".
Épp azért nem stabil Prime alatt mert akkor van csak igazán meghajtva a proci. -
zsolt1129
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Bocsi,ezt benéztem
Egyébként én is VX 450-re szavazok
. -
zsolt1129
addikt
Pedig az nagy áttörés lenne. Pár hsz.-el ezelött azt mondtad hogy nem mered leirni milyen tápd van. Gondolom,akkor Noname. Ha ezt választod,akkor az asszonyka se fog megdorgálni,
, mivel annyira nincsen horror ára,másrészt kiváló és megbizható táp,ami nem fog gátat szabni a Quad tuningodnak. A TX 650-et feleslegesnek tartom,csak pézkidobás lenne ekkora konfighoz. -
-
zsolt1129
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Én is igy voltam az FSP BS 500-al. De ma beujitottam egy HX 620-ra
. Most meg az a gáz hogy 3.6GHz-n (1.37v) nem tudom hűteni. Akkor hibázik,mikor már a magok 86 fok fölé szöknek. Azt hiszem be kell újitanom egy jobb hűtőre. 
Kange: 3.6-on már kevés lesz a BS 500-as 12vos ága. Hidd el próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Spórolós topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
Ez tényleg nagyon jó eredmény ilyen hőmérsékletű szobában. Sőt..... még annál is jobb
.
Brutkó kis rendszert hoztál össze. VGA-ból megvan már a kiszemelt?
. Miért nem a Prime-ot használod vagy csak úgy kipróbálod az Orthos-t is?
.

Az nem is a te hsz.-ed 
,csak annak már horror ára van. Ha korlátozott az anyagiak,akkor szvsz vegyél egy Asus P5Q-t vagy P5E-t.