- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
egyenlőre én se újitok be táppal.hátha elég lesz az 560 is.lapcsere után tisztábban látok majd
-
jugeen
addikt
válasz
Gorneck #3590 üzenetére
a yorkfield is ilyen pudvás TDP-vel van megáldva. nem lesz ott sem nagy különbség. három hónapja még nem 50-60k volt ez a xaros CPU. lement az ára, sokan beleugranak, aztán azt hiszik a +2 magnak ennyi csak az ára. ha szeretné tuningolni, akkor sajna nem. valóban vicchalmaz.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
Gorneck #3590 üzenetére
nem lenne vicchalmaz ha nem akarná mindenki a maximumot kihozni a rendszeréből, de aki tuningolni akar ne spóroljon
amugy meg az az 500-as csifi is lazán elvinne egy Q66-ot a konfigodba, még az X300-at is lecserélheted vmi kraftosabbra, ennyire nem kell pánikolni, főleg ha nem is érint a dolog
-
Gorneck
legenda
Ez azért elég röhejes, hogy egy xaros 50-60k-s proci miatt tápot is kell vennie az embernek...
Most vettem egy delta beles 500as chieftec tápot, de nem fogok még 20-25k-t rádobni, hogy Kentsfield ready tápot vehessek magamnak...remélem a Penryn jobb proci lesz ilyen téren...mert ez így egy vicchalmaz... -
Pietrosz
addikt
válasz
Achill3uS #3578 üzenetére
Semmi, neked szvsz semmire
Csak azon agyalok, hogy szép dolog a prime stabilitás, de ha pl egy konvertáló progival(vagy bármi mással) sokkal kisebb a drop, mint prime-al, akkor egészen addig csökkenthetem a feszt biosban, amíg a konvertáló progival pont akkora lesz a fesz esés, mint előtte prime-al. Tehát 1,35V helyett lehet elég pl 1,315V, mert terhelés alatt nem esik le annyira a fesz, mint primeal.
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Találtam egy kiskaput a vdrop csökkentésére
Itt egy példa: 3200-hoz most 1,35V-t kell adnom biosban, ez 1,26-28V Prime alatt. Tegyük fel, hogy stabil is. De minek adjak neki ennyi feszt, ha kedvenc konvertáló/tömörítő progim(mindenki helyettesítse be azt a progit ami a legjobban megizzasztja a gépét és nem prime) alatt már nem ekkora a drop, hanem mondjuk csak 1,29-30V. Ebben az esetben szvsz nyugodtan lehet csökkenteni a feszt addig, míg a konvertáló progival lesz akkora a fesz, mint a prime alatt. Kicsit rizikós, de sztem megéri szórakozni vele
[Szerkesztve] -
bigdigit
addikt
Enermax Galaxy EPS 1000W
ez azért jobban tetszik
mindig is szerettem az enermax tápokat.csak mikor cseréltem nem kaptam megfelelőt..igy lett ez ami van.
ati 9800 prom is egyszer úgy lett bár sose többet ati hogy pont vasárnap döglött meg az 5800 ultrám anno és vasárnap lévén mediamarktban csak 9800pro volt
most már csak az a kérdés ki tud ilyen jó kis enermax tápot szerezni mert mindenhol csak kicsiket látok
esetleg a 800-as kistesó is megteszi
ha valaki tud baráti áron p5k deluxot ne titkolja szintén
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bigdigit
addikt
szóval azt kell hogy mondjam igazatok van.tényleg lapcsere kell.
ma reggel szórakozásból biosból a 9x400 vcore 1.7----loadban mégis lement 1.52-re
prime nem is hibázott vagy 10 percig aztán restart
lehet a táp is elfogyott.... -
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3544 üzenetére
4 mag alatt nincs proci
-
keIdor
titán
Nyitok alaplapbérlőboltot xD
- Rent a Motherboard - -
Soak
veterán
válasz
Overlocker #3541 üzenetére
Mostmár egy hetet mindenképp vársz
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #3537 üzenetére
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Samanbacsii #3530 üzenetére
A fogyasztás a frekvenciával egyenesen arányosan, a feszültség pedig négyzetesen hat a teljesítmény felvétel szempontjából!(ha jól tom)
-
Samanbacsii
őstag
Nagyszerű! (Mármint, hogy korrekt a mérés.) Ha abból levonom az LCD+modem akkor marad a gépre kb. 250 watt. Ha emeljük 3,4Ghzre, 1,4V és terheljük mondjuk Prime95-el akkor az lehet 150w növekedés?
-
Overlocker
veterán
válasz
Samanbacsii #3524 üzenetére
Nekem is olyan van, az jól mér!
-
Gorneck
legenda
válasz
Samanbacsii #3524 üzenetére
Simán jó sztem...
-
Samanbacsii
őstag
Szerintetek mennyire hiteles egy konektoros fogyasztásmérő?
Mert 3DMark2006 alatt, alap beállításokkal (2,4Ghz-1,325v) stb., 24'LCD, ADSL modemmelszóval összesen 330W-ot mutatott!
-
Pietrosz
addikt
Egyelőre úgy tűnik, hogy hajszálra ugyanannyit megy ez a procim is 1,5V-al(biosban beállított) mint a másik. (9*392) Pedig más a vid és az FPO is. Létezik ez?
Vagy a lap limitálhat? Mindenesetre érdekes.
M3kk:
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #3507 üzenetére
Magas feszen meg ennyi: 1.525 -> 1.47.
-
M3kk
őstag
válasz
Overlocker #3512 üzenetére
Idetlenkedjel na
.
Tiszta jeg volt minden amikor leszedtem, es akkor lattam, hogy nem raktam be a neopren -t. -
deicide
veterán
válasz
Overlocker #3507 üzenetére
hát, kicserélhetném asusra, vagy nagyobb gigára, de nagyon nincs kedvem megint szétszedni a vizet...viszont alapfeszen elviszi passzivan a gépet a rendszer, ezt szeretem benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, Up to 4.6GHz) AM4 Box Processzor!
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest