- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
Elhiszem hogy dühítő ha nem fut le a super pi32m,de ne foglalkozz vele. És akkor gondolom 1,48 -al 9x400-on sem okés a super pi.
Szerintem ha már jól kitesztelted Prime95 25.4-el meg a memtest is hibátlan akkor szarni bele a super pi-be. Wprime ilyesmi...ezt nem nézted? Nem tudom mire használnád a procit? Játék,kódolás,ilyenek? Mert ha ezek alatt okés ,meg a prime is tuti akkor ne hagyd hogy elrontsa a kedved a super pi.
-
-
vazimódó
senior tag
Régebbi tapasztalatom hogyha FSB-t emeled mondjuk 400-ra 266-ról, akkor a CPU-nak nem biztos hogy elég az alapfesz,hanem igényel némi pluszfeszt. Szóval lehet hogy ez a gond.Nézd meg esetleg úgy hogy a 9x400-hoz beállított feszt adod a cpu-nak.Igaz gondolom azt szeretnéd előrni hogy vigye a magasabb,jelen esetben a 400FSB-t 6os szorzóval alapfeszen vagy esetleg még kevesebbel. Mert elvileg evidens lenne hogy vinnie kell simán,akár még az alapfesztől alacsonyabb feszen is a 2400Mhz-et.
-
WiZARD
addikt
arra van 5letetek, hogy miért száll el 32m superpi ha fsb-t emelem.
9*266on lemegy 6*400on nem.
ram bírja, alaplapon minden feszt emeltem már... -
tetrix
tag
tiszteletem urak!
elősször is; le vagyok nyűgözve ettől a cybervilágtól amiben léteztek,és mindegyikőtöktől! iszonyat profik vagytok; le a kalappal.rengeteg lehet itt tanulni.
kérdés: Q6600 G0-ás verziók közül mindegyik kevésbé melegszik a B3-hoz képest alapjáraton,vagy ezek csak tuningnál mérvadóak?
új gép összeállításán fáradozom,és tudni szeretném van e értelme a G0 steppinges változat beszerzésének, ha nem tuningol az emberfia?
:F -
Pietrosz
addikt
Szvsz a nagyobb cache miatt is lehet.
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
válasz
Overlocker #3769 üzenetére
Tudom láttam én is, hogy állatólag sokat gyorsul!
Viszont az xvid 1.1.3 verziója meg kezeli a 4magot is olyan 70-75%-ig terheli be őket és gyorsabbnak is tűnik!Divx 50%! -
^Boss
őstag
nincs 4magra kihegyezve, de SSE4-el sokat gyorsul. ez persze csak az uj procikra lesz ervenyes, nem a kentsfield-re.
amugy megjott az L718A248 G0, mindjart be is pakolom -
Sárpac
nagyúr
DivX Codec (6.6.1):
* Compress videos to save hard drive space
* Create high-definition videos in 1080i and 1080p
* Advanced multipass encoding for higher quality video in less time
* Optimized for HyperThreaded, dual CPU (SMP) and dual core systems
Melyik része van 4magra kihegyezve? -
Sárpac
nagyúr
Próbálta már valaki xvid-ben használni?Hány százalékon mennek a magok kódoláskor?
-
bigdigit
addikt
még mindig folyik a +100 ne adj isten +200hz-ért a harc.minden hz 1k
[Szerkesztve] -
deicide
veterán
jobb lenne quad tuningra a giga DS3 helyett egy Asus P5K-E?
-
Muréna
őstag
válasz
Lalaboy #3749 üzenetére
néztem én is h miva', idle 25 fok, elinditom eme csodát és felmegy 28-30 ram , mondom akkor jóvan barátom
nekem néha 86-87Wattot ír amit nehezen tudok elképzelni
szerk.: ha már 3.6on járatod (450FSB ugyebár) nemtod fejből, hogy milyen ram órajeleket tudsz beállitani ekkora fsb-nél? nemtom fejből sajna,jelenleg meg ramot tesztelek
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
-
keIdor
titán
Hát ahogy elnézem a 3600MHz-hez nekem is kelleni fog új tápegység...
Pedig már nagyon fontolóra vettem Sárpac prociját, de valszeg még egy +30-40k-t nekem is rá kell szánnom! Meg egy jobb hűtés is lehet, hogy kellene, ami +15k. -
slett27
addikt
#3733 pls vki
-
deicide
veterán
No, kicseréltem a tápot, infiniti 650re, kb 80mhz-et számit, aztán vége van a DS3-ban a procinak, viszont a hangja az szinte hihetetlen, sokkal-sokkal csendesebb, mint a liberty500 volt, már ezért megérte.
-
Raki
aktív tag
Chieftec 550W ez elég lenne-e?
és a mostan 400 W mások szernt is kevéske, vagy esetleg más miatt indulhat újra? -
slett27
addikt
Ultra Power 460W-ossal meddig juthatok Q6600-al sztetek (+ konfigom). Ilyen tápot nem ''elemeztünk'' még ki a procival kapcsolatban. +12V > 30A
-
Raki
aktív tag
és akkor mekkora táp kellene?
550W-os elég lenne húzással együtt? -
Raki
aktív tag
csá all!
nagy a gondom:
ma lett meg az új Q6600-om és sikerült el is indítanom a rendszert, ám néhány gém estében illetve Orthos alatt egyszerűen újraindul a gép...
Vistám van, és procicsere előtt nem raktam újra
sztetek a táppal lesz a gond, hogy kevés neki, vagy reinstall kellene? -
Ati007
őstag
sajna az én p5wdhmban a Q6600(G0 728A) nem akar 3.6on menni még 1.5v sem
mondjuk bizti a lapomal van a gond, szerintem -
bigdigit
addikt
/pill vcvore csökkenőset játszom
3.5-höz elég szépen tudom lefelé vinni már.most annyit kap mint 6600 kapott a 3.6-hoz és egyenlőre prime stabil....
lehet nem is szórakozok tovább azért a +100mhz-ért.
ha jól belegondolok vagy 100k-át kellene áldoznom 100mhz-ért
mire a fiam megkapná ezt a lapomat lehet már megint jobb lapok lesznek mint a mostaniak.
azért ha valaki tud egy jó ajánlatot p5k deluxra ne titkolja
[Szerkesztve] -
Lamair
aktív tag
egy egyszerű kérdésem lenne!
holnap úgynézki szert tennék egy Bsteppinges Q6600-ra namost konfig az adataimnál
ehhez elég a 450es csíftek tápom? mx tuning amit szeretnék az 3ghz de több nem!
köszönöm a válaszokat előre is! -
szacsee
nagyúr
Na hali!
Lenne egy kérdésem mert régebben a tápos topikban nem jött rá válasz.
Nem tudna valaki felhomályosítani, hogy a FSP BSII 500 ágai hogy oszlanak meg a kanócokon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Könyvajánló
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android szakmai topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OpenWRT topic
- Politika
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel i7 9700K
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz LGA1151 (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest