Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Annyi kiegészítő infót még hozzá tudok tenni hogy proci még a régi nem G0-ás stepping-es, de így sem meleg.
-
Balu77
őstag
HELP!
Adott egy gép: abit ip35-pro lap, q6600, 4x1 GB Kingmax ram, minden alapon, semmi tuning, op rendszer: win2003 server
A következő a gondom: ha a gépet hagyom idle, akkor egy idő után nem tudok vele dolgozni, mert a tasbar lefagy és az egész gép elkezd fagyizni. Semmi kék halál vagy ilyesmi, csak nem reagál a legtöbb dologra. Kikapcsoltam bios-ban az eist-et és a c1e-t, de az sem segített, ezenfelül a windows-ban is ki van kapcsolva minden ilyen energiatakarékos dolog. ÉS MOST JÖN A DOLOGBAN A CSAVAR: Ha a gépet ugyanúgy hagyom állni, de a procit terhelem, jelen esetben két orthos-t küldtem rá, akkor nem produkálja ezt és 2 nap után is hibátlan!
Ezen felül amúgy már cseréltem vdeokarit (ati, nvidia, futtattam memória tesztet, az is ok volt, hdd-k s ok és 2 orthos is hiba nélkül ment 2 napot)Valakinek ötlete?
-
Balu77
őstag
Júli 22 után mennek le az árak! Vajon nálunk ez mikor fog igazán megtörténni?
-
Balu77
őstag
Mennyibe vesztegetik manapsáág ezeket a q6600-as procikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest