- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ha nem szempont a fogyasztás, akkor teljesen jó az E8600-as CPU.
Ha már fogyasztás: kipróbáltam az N3520-as masinát, hogy mennyit fogyaszt, ha 100%-on pörög a CPU és mindkét vinyó aktív használatban van (transzkódolt a Plex szerver és közben mértem a fogyasztást): nem ment óránkénti 10 watt fölé olyan terhelés közben, amit egyébként sosem kap, és az egyes magok sem melegedtek 73°C fölé (pár percig hajtottam így, nem akartam gyilkolni a vasat, de 80°C alatt maradtak volna a magok akkor is, ha órákon át nyúzom őket - ez passzív hűtéssel szerintem nagyon jó eredmény).
Szóval használd egészséggel, de nálam napközben biztosan megy ez a kis gép, szóval - a fogyasztási többlet miatt - az E8600-as nem lehet alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest