Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Új történés a Modecom Free Pc fronton. Egészen pontosan én is megcsináltam az úgynevezett bios resetet...

Tehát akkor kezdem az elején. Decemberben bemakacsolta magát a kicsike. Amint rádugtam a tápot világítani kezdett a power led rajta, és ezzel be is fejezte a funkcióit. Ez akkor még nem volt nagy ügy, mert garba go service, és játszanak vele ott. A munkalapra azt írték, hogy bios resetet csináltak rajta. Ez után rengeteget túrtam a netet, de infó egy szálse.
Kb 3 hete, megint bemakacsolta magát a kicsike. Szerencsére addigra megjött a Rasberry Pi3 -am amiből egy NAS szervert szándékoztam csinálni, és ha már van, átvette a torrent kezelő funkciót is. Közben leporoltam a nagy gépet, és had menjen az...
Naszóval azért nem adtam fel a dolgot hogy életet leheljek a Modecomba, de mivel infót nem találtam altattam a dolgot, egészen tegnap estig.
Egy hete ugyan már kifordítottam a panelt, és a rajta levő lítium elemet is levettem pár percre, de nem változott tőle semmi.
Tehát tegnap este felszívtam a latyakot, és úgy döntöttem kicsit bedurvulok.Tehát hűtőlapok leszed, lítiumelem kihúz, csatlakozónál rövidre zár, majd az egész úgy darabokban elrak, mert már késő volt...
Ma délután úgy gondoltam itt az ideje kideríteni, hogy mit is csináltam.
Szerkezet összerak, tápot neki, és indul mint kisangyal....
Holnap lesz mivel elütnöm a délutánt....

Új hozzászólás Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, 8. gen i3 CPU, 500 GB M.2 NVMe SSD, 16 GB DDR4 RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő