Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3953 üzenetére
A win10 az a rendszer, ami lehetőséget ad a játékra. Nem tolom sokat, viszont teljesen már nem is fogok kinőni belőle, ezt kijelenthetjük.
Azért az nem kis dolog, hogy egy ilyen, relatíve filléres eszközön tudok fifázni, battlefieldezni, monkey islandezni stb. De kipróbáltam, és - nem kis meglepetésemre - az N3520 simán vitte a Mass Effect 2-t (megvan One-ra is, EA Access-ben, de ezt most tesztjelleggel tettem fel az Originről, a lapos saját erőforrásait használva). 1366x768-ban, minden beállítást alapra állítva.
A Plexről: bárki, akinek hozzáférést adok, bárhonnan eléri a vele megosztott dolgokat, mindezt egy igen mutatós, rendezett felületen. Ráadásul a laptopon nincs semmilyen utánaolvasgatás, meg parancssori bűvészkedés: telepít, megosztani kívánt mappá(ka)t kijelöl, nyilvánosságot bepipál és kész. NAS-on sem találtam jobb megoldást, PC-n sem.
Emellett a Plex egy csomó dologban jobb, mint sok más médiaszerver, de egyrészt nem szeretném szétoffolni a topikot, másrészt pedig én elsősorban a fenti okból kifolyólag használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- alza vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest