Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Próbált már vki ilyen kütyüt modemként használni? Van egy Huawei e3372 -es stickem, amit a Toomatos routerembe szántam, de jelenleg csak Win alatt hajlandó működni. Arra gondoltam, hogy vennék egy ilyen kütyüt, az USB -be bedugnám a modemet, az elérést továbbítanám a LAN portra, amit összekötnék a router WAN -jával. Esetleg, hotspotként is működhetne. Arm Androidos kütyükkel csináltam már ilyenesmiket, de BayTrail -el nincs tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest