Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
A Fast Boot-ot én sem ajánlom. Bár elméletileg úgy működne, hogy ha nincs boot képes op rendszer akkor beenged az uefibe... elméletileg. Egy kevés boot időt nyersz vele, de az ilyen eszközöket többnyire csak készenlétbe rakja az ember, nincs sok értelme.
A te boot választó problémádra meg nem megoldás az tuti.
Az uefi shell már más tészta, a commandokra keress rá. Elképzelhetőnek tartom, hogy lehett valami boot configja.A boot választó programnak nincs opciója? Amivel droid alól indítod a wint és viszont.
Valahol azt olvastam, hogy "X" - t kell választani, de a képek nem töltödtek be, így nem tudom, hogy mire értette a srác.
Bekapcsolás közben feltételezhető gombok nyomkodása is lehet megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Interactive Brokers társalgó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Végjátékra hangolt Gamer PC - Ryzen 7 9800X3D + RX 7900 XTX + 64GB DDR5 + ARGB hűtés! 2év+ garancia
- Ryzen 7 5800X RTX3090
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest