- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
interstate76
üzenetére
Én is ezt írtam az áremelés után nem sokkal. Gyak. 90 dollárért már megkapsz egy 1/16-osat, de ha tényleg ugyanazzal a kategóriával akarjuk összehasonlítani, akkor inkább a dual-os Chuwi. Ált. a kínai win tableteken eleve van HDMI, de ugyebár win-nál megoldható USB-n keresztül. Pipo is csak az opcionális magasabb órajel miatt több, amit sok esetben ki sem tudsz használni hűtés nélkül, plusz az, hogy 4 usb csatlakozó van, de hogy ezek, hogy vannak bekötve, azt sem tudom, lehet, hogy 1 van szétosztva, passz, majd egy okosabb megmondja. Én 100%, hogy nem lennék hajlandó egy tabletre rálógatni hubot, abba winyót, egér, bill, tv kártya, stb. Szal én ilyen kanóctengert biztos, hogy nem tűrnék el a TV alatt, (mert ha igen, akkor már rég úgy lenne, a Pipo-t meg sem vettem volna) de nem vagyunk egyformák, s láttam arra példát a win tabletes topicban, hogy van olyan, akit ez nem zavar. Azóta számolok ezzel is, mert előtte el sem tudtam volna képzelni.
Azt nem értem, hogy a kínaiak miért nem látnak ebben üzletet, dockolót készíteni a tablethez, amin lenne HDMI csatlakozó, 4 USB, hangszóró csatlakozó. Ontják magukból a hülyeséget, s a legolcsóbb tablethez is képesek saját tokot s egyéb kiegészítőket gyártani, de ez még tudtommal nem jutott eszébe egyiknek sem, pedig elég 1× legyártani úgy, hogy az később is kompatibilis legyen az adott márkához 7-10.1 colig, csak hát akkor nem venne senki sem windows-os miniPC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Bekékült a Pixel 10a
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő