- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
audi100td #32559 üzenetére
Na ide vissza még egy picit.... a másik topicban is ezt nem bírtam felfogni....
amit linkeltél ocz msata SSD fele olyan lassú mint egy sima 2.5" ssd (jobb fajta)....miért mondjátok mindenre hogy tök mind1??? Másik topicban is i5 ös proci fele olyan gyors, mint a legkisebb i7, de az tök mind1....ennyi erőből nekem egy i3 as proci integrált vga val és 7200rpm es hdd vel a jó megoldás mert harmada olyan gyors mint egy ssd i5 de tökmind1, mert így is legalább 3x gyorsabb mint a mostanim
-
Declare
őstag
válasz
mitulabattyi #32596 üzenetére
Srácok, újat csinálni nem egyenlő sz.rt csinálni..
Nézzétek meg a nokia esetét (már alapból jó, gumicsizmát gyártottak a telefon előtt..) 2000 es évek elején mekkora király volt a nokia telefon...szépen ráültek a babérokra, csináltak kihúzható gombokat, kör alakú gombokat, szétcsúztatható gombokat stb, mert ugye a telefon meg a gombok az elválaszthatatlan....aztán jött az apple az első normálisan megalkotott kapacitív érintőképernyős telóval és learatta a piacot, mire a nokia észbekapott már, régebben sehol nem lévő gyártók (htc) is lekörözték aztán most küzdenek az életükért a középmezőnyben...
vagy apple ipad, amikor kijött mindenhol azt lehetett olvasni, mekkora egy hülyeség, kinek kell ez....aztán tessék ma már majdnem minden gyártó csinálja a saját ipad jét....
nem lehet elzárkózni az újdonságoktól, mert akkor sehova nem fejlődnénk...szerintem... -
buherka
addikt
válasz
franc0 #32565 üzenetére
Ilyen első gen. Asus notit lehet markolászni a Duna Pláza, Saturn boltjában.
Rendesen megtaperoltam. Amikor így ki vannak rakva a notik, akkor szokásom csavargatni a kijelző fedelét, hogy mennyire merevek.
Ez az Asus valóban egy darab alumínium kocka. Csúnyán merev az egész. Semmit nem hajlik a fedele, pedig keményen adtam neki.Simán lehetne vele kenyeret szeletelni.
De valami brutál 400k-s ár volt kirakva rá...arra emlékszem.
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Declare #32591 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha thinkpadból nem létezne csak 486dx2-es, és most beújított a lenovo egy i7-es procis gépet és mindenki arra köpködne. A gyártástechnológia eddig is folyamatosan fejlődött, az pedig egy más dolog, hogy a külső ~változatlan, sokan szeretik ezt a letisztult, diszkrét/konzervatív külsőt. Nekem már az is sok volt, amikor a del, esc billentyűket megduplázták.
Mit szólnál ahhoz, ha holnap venni akarnál egy hamburgert, és a kezedbe nyomnának egy vajaskenyeret ugyanannyiért? Csak mert a megújulás a kulcs... -
audi100td
nagyúr
válasz
Declare #32591 üzenetére
"szerintem a megújulás a kulcs!"
inkább annak minősége, ezt nem nevezném semmilyen előrelépésnek, leszámítva a háttérvilágítást
nehogy már azért mert valami új, csak pozitívum lehet, ez ebben a formában enyhén szólva butaság
a termékek amúgy is általánosságban egyre silányabb minőségűek, és szándékosan rövidítik az élettartamukat is, valahogy nem tudok tapsikolni
-
franc0
őstag
válasz
Declare #32591 üzenetére
Miért nézed üzleti szemmel? Részvényes vagy?
Letojom az EPS-t. Annyi laptophoz volt már szerencsém, hogy esélyem sincs összeszámolni. Azért használom ezt a gépet, mert ez a legjobb. Nekem ne csesszék el, mert ha megteszik, veszek mást...
A kollégákhoz hasonlóan én is tankolok befele a pótalkatrészekből ínségesebb időkre. -
Declare
őstag
Hát sebaj, újból nem értünk egyet
szerintem a megújulás a kulcs! Ha valaki kitalál valamit és ráül a babérokra, egyszer csak jön valaki és ezerrel lekörözi. Szerintem....
Lehet, hogy soha nem gondoltál rá, de valaki közelebb tolná az ülésed és rájönnél, hogy úgy mennyivel jobb vezetni -
Quaresma
aktív tag
válasz
^Clown #32587 üzenetére
Értem. Igazából van itthon mind a 2 típus, de mivel teljesen új még nálunk ezért gondolkodtam, hogy melyiket érdemesebb megtartani magamnak. Kiderült,hogy amire én használnám (videovágás ) arra igazán egyik sem nyerő. Most a T61-et használom, nagy megelégedéssel a nagyobb képernyő miatt
OFF: tud valaki egy olyan oldalt , mint a systemrequirementslab.com , csak nem játékokhoz ,hanem adobe és egyéb szoftverekhez? -
-
^Clown
addikt
válasz
franc0 #32584 üzenetére
Egyetértek, a kiosztást kár volt átvariálni. A szigetes bill. minőségét meg majd meglátjuk, kép alapján nem lehet megítélni - próba cseresznye
Quaresma: azonos spcifikáció alatt mit értesz? Mert olyan szerintem nem nagyon van, pl. vga T60-nál GMA950 (?), T61-nél meg X3100, RAM T60-nál max. 3Gb, T61-nél 8Gb, stb.
-
-
brd
nagyúr
'hát azért nem, mert az SSD-ben fizikai változás is történik íráskor (ugye ettől megy tönkre egy idő után). De ha már az egész gépről beszélünk, akkor pl. ha van HDD, vagy hűtőventi, akkor annak a csapágya/fejei is kopnak, ill. némi EM sugárzás is távozik a gépből, de persze ebből is hő lesz nagyrészt máshol. Ez viszont már nagyon off, és asszem' volt is már itt szó róla, unhatják már a topictársak.
-
franc0
őstag
válasz
Declare #32575 üzenetére
Akik produktívan használják a gépet azoknak nem mindegy.
Volt egy bevált, kitűnő elrendezés, ami nem mellesleg az asztali billt próbálta nyújtani kicsiben.
Aki évtizedek óta így gépel, és vakon az átlagember számára hihetetlen sebességgel nyomogatja a shortcutokat, annak ez nagy probléma.
Én sem örülnék, ha valaki elállítaná a vezetőülésem 20 centivel és közölné, hogy "mostantól így vezetsz paraszt". -
Quaresma
aktív tag
Mik a legjelentősebb különbségek a T60 és a T61-es típus között?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Declare #32575 üzenetére
Nem mondom, hogy szar az a bill, de mostaninál biztos, hogy rosszabb, eldobtak egy tökéletes kiosztást, ennyi bőven elég okot ad a felháborodásra. Ezt leszámítva rendben vannak az új gépek, én még a reteszt hiányolom az X220/X230-ról, de ez legyen a legnagyobb baj. Meg azért illet volna inkább 1600x900-as felbontással kiválasztani azt az IPS panelt.
-
Declare
őstag
kompatibilitás miatt szar a mac....nekem nem kell olyan gép, amin ha valami általános dolgot akarok csinálni ezt kell emulálni meg azt, ez erről fut, azt csak arról tudom megnyitni, ha valamihez hozzá akarom kapcsolni legyen nálam ilyen kábel meg olyan átalakító meg stbstb...
-
Declare
őstag
válasz
audi100td #32574 üzenetére
Nem tudom miért mondja mindenkire ezt a hanyatlást
Nekem alapvetően a hp design tetszik nem a lenovo, ennek ellenére, hogy végre észbe kapnak és fejlesztenek egy kicsit (usb3 pl ami már rég van kb minden gépen kivéve a lenovo...), jó hírneve miatt a második helyen a lenovo áll nekem. Most ilyenekért, mert kap egy új billt. pl mindenki nekik esik, youtube on is egyből ontják, hogy ilyen egy szar billentyűt meg nem tudom....szerintem ki kell próbálni, adni neki egy esélyt, aztán max ha tényleg sz.rnak találja az ember fél év után is akkor lehet szidni....nem lehet mindig a múltban élni, ha nem próbálunk mindig megújulni, még mindig gőzgépekkel járnánk....
macbook: nekem nagyon szimpi az apple innovatív dolgai! DE, munkára.....múltkor egy ppt prezentációt csináltunk, volt mac is a csapatban...amit ő szerkesztett prezentáció szétesett a win gépen, nem úgy nézett ki, a win es gépen szerkesztett jó volt a macen, de a macen nincs vga kimenet, nem tudtuk projektorhoz kötni, átalakító meg nem volt a srácnál....na mondom ez nagy királyság....
-
audi100td
nagyúr
válasz
franc0 #32573 üzenetére
"a jövőben a legtöbb gépben érintőképernyő és nagyfelbontású IPS panel lesz"
Csak tudnám mi értelme van ennek, munkára használhatatlan, meg amúgy is, hogy néz ki egy notebook tele zsíros ujjlenyomatokkal, undorító.
"Annyira nem gáz az. Próbáltad az új Airt?"
Nem próbáltam, de az X201 is határeset, ez alá nem adnám semmiképp, meg amúgy is csak egy gépet tartok, bármilyen air túl sok kompromisszumot jelentene a korlátozott háttértár miatt.
Igazából lehet azon sírni, hogy évről évre egyre inkább elkurvul a lenovo és többnyire egyetértek, de továbbra sincs olyan gép ami ennyi mindent nyújtana egyszerre, ilyen kevés kompromisszummal.
-
franc0
őstag
válasz
Declare #32569 üzenetére
Alapvetően a nagyobb felbontás csak jobb. De sajnos a Win DPI scalingje nem a legjobb.
Én már egy ideje mondom, hogy a jövőben a legtöbb gépben érintőképernyő és nagyfelbontású IPS panel lesz. Ez egy kis lépés ebbe az irányba.
Az új 800 dodós MBA is biztosan kapós lesz, de szerintem marad benne a 2 giga RAM (ami nem bővíthető), így részemről feldughatják maguknak. Úgyis könnyen csusszan.audi100td
Annyira nem gáz az. Próbáltad az új Airt?
Például az X201-edhez képest csak függőlegesen buksz egy kicsit: [link] 2nd gépnek jó. -
audi100td
nagyúr
-
Declare
őstag
válasz
franc0 #32565 üzenetére
Azért oda már kell egy nagyító nem ?
Talán valami hasonló technika mint az applenél az új ipad nél a retina display (~9" 2048x1536...valami bevonattal érik el a nagyobb felbontást vagy mi
) meg állítólag az új macbookok is retina displayel jönnek....de akkor már inkább egy macbook mint egy zenbook asus
(amúgy jól néz ki, múltkor láttam élőben)
-
franc0
őstag
Ínyenceknek és azoknak, akiknek nem tetszik a Lenovo legendagyilkolása:
2nd gen ASUS Zenbook teszt, fullHD IPS kijelzővel (igen, 11,6 colon!!!) -
brd
nagyúr
válasz
audi100td #32554 üzenetére
Igazából nem leginkább, hanem egész pontosan attól függ, ugyanis fizikai értelemben a számítástechnikában alig történik munkavégzés, a legtöbb tevékenység kimerül az áram rövid idejű tárolásában, ill. irányításában. A melegedés ezeknek a vesztesége, vagyis tulajdonképpen a felvett áram jó része elfűtésre kerül.
Egyébként, szerintem az SSD fogyasztásában inkább az a mérvadó, hogy idle-ben, vagy a cellák rendezgetése (GC) közben mit fogyaszt, mert a sebességéből adódóan, a legtöbb gépben, jellemzően ilyen állapotban lesz. -
audi100td
nagyúr
durván fogyaszt ez az intel, ha igaz...
szerintem az, hogy mennyire melegszik leginkább a fogyasztástól függ, van olyan ami bekajál 3W-ot (pl. Kingston), nem olyat kell venni
-
Declare
őstag
válasz
franc0 #32548 üzenetére
Nem személyeskedtem, ha megfigyeled
Konkrétum: Kifejtettem, hogy sokallom az ssd k árát, erre közölted, hogy hülye vagyok... ez szerintem elég konkrét, de mind1, én nem alszom ettől rosszul
Amúgy most pont oda jutottunk, hogy lehet, hogy i5 lesz csak i7 helyett, akkor viszont megy bele az ssd...
128Gb om van most is és nem férek el rajtaODD t nem szeretném kidobni és hurcolászni, a 256GB tényleg sokallom, az msata SSD t meg pont most húzták le, hogy lassú és melegszik
szóval nem tudom még a megoldást, de az infókat, véleményeket (osztásokat) megkaptam, köszönet itt is mindenkinek, rendszerezem a tudást és majd meglátjuk, majd max júni közepén újra felborzolom a kedélyeket
Apró nekem nem játszik most, meg nem tudom picit mindig gyanakvó vagyok, ha valamire a gyári gari 3 év az apróban miért 1 év?
-
-
rgeorge
addikt
válasz
audi100td #32541 üzenetére
Én használtam egy darabig, úgy emlékszem, elég triviális volt a beállítása, rákérdez mindenre, és egyértelmű volt beállítani.
Ha bejelentkezel egy oldalra, akkor kéri az ujjlenyomatod, majd megadhatod, milyen néven mentse az oldalt. Beállíthatod utána, hogy mikor kérje az ujjlenyomatot: minden alkalommal, vagy boot-onként egyszer. -
franc0
őstag
válasz
Declare #32544 üzenetére
Hát nem is a Lenovotól kell venni... Látom megemlékeztél rólam a notis topikban, igazán kedves
(bár nem teljesen hűen, de mindegy is)
Ha jól emlékszem, 300 körül akarsz gépet venni. Ebbe bele kell férjen az SSD, pont. Fontosabb, mit bármelyik hardverelem. Az apróban kapni Samu 830 128GB-ot 30800 forintért, ezen szerintem el lehet férni. De nem erőszak. -
soldi3r
veterán
van valakinek tippje, hogy x200-hoz hol tudok kamu sd kártyát beszerezni?
az x60-é nem jó -
dbius
veterán
válasz
Declare #32544 üzenetére
"BTW: "Y-FPR" mit jelent az opciók között?
a "WWAN capable" az annyit jelent, hogy lehet bele 3G modemet tenni?"FPR - szerintem ujjlenyomatolvasó
a wwan cabable pedig azt jelenti, hogy az előkészítés benne van, Neked "csak" 3g modemet kell beépíteni és utána berakni egy SIM kártyát. -
Declare
őstag
Megosztom veletek is, június közepére ígérik a T530 akat és hogy egy kis ssd állóvizet is megmozgassak, két tök azonos konfig között 180Gb SSD ért a lenovo 150k t kér
nem az évszázad biznisze i think
BTW: "Y-FPR" mit jelent az opciók között?
a "WWAN capable" az annyit jelent, hogy lehet bele 3G modemet tenni? -
audi100td
nagyúr
Használ esetleg valaki Lenovo Password Manager-t pl. Google Chrome-mal? (ahogy elnézem operát sajnos nem támogatja) Weblapoknál hogy lehet megoldani az ujjlenyomattal való hitelesítést?
-
Heló!
T420 -ban nehéz a billezett alatti memóriát cserélni? Ilyen dolgokat megcsinálnak nekem "ingyér" a szervizbe, ha odamegyek a géppel mondjuk és a memóriával?
-
brd
nagyúr
válasz
buherka #32536 üzenetére
A legfontosabb az alignálás, mert ha nincs helyesen beállítva, akkor az felesleges írásokat generál, ill. így picit lassabb is. Rosszat nem tettél, ha ezeket megcsináltad, csak a jó része felesleges, ill. nem az SSD miatt érdemes így beállítani, ha érdemes egyáltalán, pl. indexelés/prefetch.
-
buherka
addikt
Biztos igazad van. Remélem rosszat azért nem tettem az SSD-vel, hogy mindent beállítottam rajta. Mondjuk én nem megyek rinyálni az SSD totyikba, hogy húúúú...csak ennyi az olvasás-írás, meg mit tudom én.
Használom és csókolom. Egy tesztet futtattam le eddig CrystalDiskMark...Ennyit dobott. Azóta nem foglalkoztam vele. -
brd
nagyúr
válasz
buherka #32530 üzenetére
Igazából sok zöldség van abban a leírásban, egy jó részét eleve nem érdemes megtenni, mert igazából semmi köze az SSD-hez, egy másik része pedig félinfókat (pl. 1-es pont) tartalmaz. Pl. a 4-9-es pontokat kapásból kivágnám, mert baromság (kivéve az IE gyorsítótár áthelyezést, de én igazából azt modemes net fölött amúgy is kikapcsoltatnám, mert kb. 0 értelme, ráadásul talán az IE kezeli legszarabbul ezt a gyorsítótárat, sokszor inkább lassít, mint gyorsít). Ha valaki kéri, szívesen leírom, melyik miért zöldség.
-
dbius
veterán
válasz
Chaser #32531 üzenetére
Szerintem a hdsentinel topicjában is írhatsz erről, a fejlesztő biztos tud valami hasznosat mondani
-
buherka
addikt
válasz
Chaser #32527 üzenetére
Akkor nem kell mozgatni a gépet.
Láthatod, hogy én sem azt kaptam amire eredetileg vártam. De ez is tökéletes.
Meg kell nézni az eladó értékelését, hogy mennyire van rá panasz. Ha nem panaszkodnak a ventikre, akkor rossz nem lehet.
Én ez alapján állítottam be az SSD-m...az egyes pontot csináld meg, aztán kiderül.
-
Chaser
legenda
Ez az uk billem FRU-ja:
42T3167
P/no: 42T3133Hol tudom megnézni a gyártót?
-
Chaser
legenda
válasz
buherka #32522 üzenetére
Nem csörög-zörög, csak ha mozgatom a gépet akkor van hangja, jó ventinél nincs hang akkor se.
szerk: Az meg nem érdekelne ha ugy. és nincs vele semmi probléma se méret se minőség terén. De azért akarom cserélni hogy szupaszájlent' legyen, nem azért mert egy rossz minőségű ventit akarok hallgatni
Hát ez az hogy nekem sentinel szerint nem megy a trim egyik gépen se, ami furcsa kicsit
-
buherka
addikt
válasz
Quaresma #32517 üzenetére
Ha ki akarod venni a zsanért is, akkor rendesen szét kell bombáznod a gépet...erre készülj.
Én is megizzadtam vele.Viszont az LCD csere az nem nagy meló. Itt egy vidi, hogy kell kicserélni. Igaz T400, de ez is sokat segít. Van T61-es videó is...de ez a csávó egy barbár. Úgy nyomkodja be az LCD alá a fém csavarhúzót, mint egy vadállat....rossz nézni.
Lényeg hogy legyen jó minőségű műszerész csavarhúzód, aminek meg van hőkezelve a vége. Ezzel nem fogod eldarálni a csavarok fejét.
-
buherka
addikt
válasz
Chaser #32505 üzenetére
Én most nemrég vettem zsanért az ebay-ről.
Persze hogy én sem azt kaptam amit rendeltem.
Szóval ez a FRU dolog szerintem sokat nem ér.
Ezt rendeltem 42X4805 - 42X4804 és ezt kaptam...42X4801 - 42X4802.
Végül is mikor szétkaptam a gépet az volt benne gyárilag, amit küldött az eladó.
Ha utángyártott, aki profi cucc, mert egy az egyben úgy néz ki, mint a gyári.Különösebben nem érdekel, mert olyan feszes, hogy alig lehet felnyitni a kijelzőt.
Lehet hogy te is rendelsz ventit és nem azt kapsz ami a konkrét képen van. De jó lesz a gépbe ez biztos. Szóval felesleges annyit rágódni rajta. Bármilyet rendelsz, a csörgő-zörgő ventinél biztos jobb lesz.
(#32508) Chaser ...nekem a HD Sentinel írja hogy aktív a TRIM. Csak nem hazudik...
-
brd
nagyúr
válasz
Chaser #32520 üzenetére
Az fsutil csak a windows viselkedését mutatja meg/állítja be.
J00hnny leírása/másolt szövege pedig csak azt mutatja meg, hogyan tudod megnézni, hogy az SSD képes-e a TRIM parancsokkal kezdeni valamit.
Arról tehát egyik sem ad infót, hogy az OS által elküldött parancsok meg is érkeznek-e az SSD-hez, és a szerint kezeli-e a blokkokat.
-
Chaser
legenda
Én nem láttam.
J00hnny: Eszerint megy. De fentebb valaki mondta hogy ez csak azt mondja meg az ssd tudja-e a trimet, nem azt hogy ténylegesen működik-e. Már nem tudom követni mi az igaz
!Overdose!: Megkérdem a nagymestert ő honnan vette. Úgy rémlik valami 5-6k körüli összeg volt, ahhoz képest ezek gyanúsan olcsóak. Bár ha van FRU és mégse jó akkor csúnyán ráverem a balhét az ebayes komára ha onnan veszek mert ez akkor ugy. , nem gyári lenovo.
-
bluewin08
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy régi laptophoz, IBM T41.
A wifi elkezdett szórakozni, sokszor szétkapcsol, majd újra vissza, már kitöröltem az automatikus csatlakozásokat a listából, de akkor is szétkapcsol, majd vissza..
Foggalmam sincs, hogy mi baja lett, elég idegesítő..
Ha valaki tud rá megoldást, azt megköszönöm!
Üdv
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
!Overdose! #32516 üzenetére
ÓÓ ez R500/T550-hoz nem jó?Azt hittem ugyanaz kell hozzájuk mint a T61es sorozathoz,de a lista nem írja.Abból kikövetkeztetve,hogy az akksik is kompatibilisek.Nem jól gondolom?
-
Quaresma
aktív tag
Egy T61-esben szeretném nagyobb felbontásúra cserélni a jelenlegi kijelzőmet. Mennyire bonyolult maga a művelet?Egy hozzánemértő személy meg se próbálja inkább?
Valamint, ha zsanérral mindennel együtt cserélném, akkor valóban csak át kell csavarozni gyakorlatilag?
-
!Overdose!
őstag
-
buvartacsko
addikt
válasz
snapdragon #32462 üzenetére
semmi
-
tozso76
aktív tag
válasz
snapdragon #32462 üzenetére
Most vettem itt egy kollegatol [link] a frissen vasarolt T400-ba ramot. 4Gb-s volt postaval 5k ft. Hibatlanul mukodik.
-
norbee86
csendes tag
Hali!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy R61-es 14,1"-es TP-hez való hdd-cover csavarja? Mert amit e-bay-ról kaptam coverhez az vékony hozzá. Ki is fizetem ha valaki elpostázná.
Előre is köszi! -
J00hnny
aktív tag
TRIM ügyben:
Adminként futtasd a következő parancsot:
fsutil behavior query DisableDeleteNotify
Ha az eredmény '0' a TRIM be van kapcsolva a windowsban.
HA ez kevés, mert azt akarod tudni, hogy maga az SSD hogy viselkedik Trim ügyben, kicsit bonyolultabb a helyzet. Kicsit késő van fordítgatni, ezért most csak az eredeti szöveget illesztem be az MS weboldaláról, de szerintem érthető:
If "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" returns a value of '0' that simply means that the operating system is configured to send TRIM commands to the SSD. It doesn't mean that it actually is sending those commands. The other thing you need to check is that the drive itself is ready to receive TRIM commands, which you can do as follows:
- Install and run Intel's SSD Toolbox program (http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18455)
- Select your SSD and click "View Drive Information" (it doesn't matter whether it's an Intel SSD or some other brand)
- In the "Word" column, scroll down to '169'; the description should be, "Data Set Management Support"
- A couple of lines down from that, look for "Bit 0 - Data Set Management Supported"
- If the Hex Value associated with that reads '1', the drive is ready to receive TRIM commands from the OS
- That, along with the 'fsutil' command, should be sufficient to assume that TRIM is operating properly.Remélem segített!
-
tototos
addikt
válasz
szektamokus #32500 üzenetére
Köszi, itt egy dell gépről van szó amin fent van a gyári touchpad driver, lehet azzal akad össze.
@dbius: Köszi kipróbálom azt.
-
dbius
veterán
válasz
tototos #32499 üzenetére
Nekem. Win7 alatt nekem a billentyűzettel kapott cd-n lévő drivert kellett feltennem, de kompatibilitási módot át kellett állítanom xp-re (ha jól emlékszem, de az biztos, hogy simán futtatva nem volt jó). Utána felment szépen és működött a trackpoint, ultranav és bill. is.
-
Chaser
legenda
Vett már valaki innen T500 ventit? Elég olcsó. Ha nem valami gagyi akkor simán vennék a T60-ba, ami benne van sztem kezd csapágyasodni, meg amúgy is lecserélném T500 ventire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged