- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok! 200k ft-ig keresnék fotószerkesztéshez laptopot-tabletet. Fontos lenne a nagy színterű megjelenítő. Első körben egy MS Surface pro-t néztem ki, de egy ThinkPad alternatívának jobban örülnék. A Yoga széria is tetszik, de elvesztem a rengetegben. Nincsenek nagy teljesítmény igenyeim. Egy x220 i5-el most is elvagyok, de a kijelző az kritikán aluli.
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok! Da Vinci Resove alatti videó szerkesztéshez, tudnátok ajánlani egy 15colos Thinkpad-et? Kb. 150k huf van rá.
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok!
Adatmentéshez keresnék egy ASM P/N 42T1567 FRU P/N 42T1461 számú hdd-t. Hitachi 7K320-160 a típus.
Az aprón nem találtam, de hátha porosodik valamelyikőtök fiókjában egy ilyen Thinkpad alkatrész. -
tozso76
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem keresem tovább.
-
tozso76
aktív tag
Sziasztok! T440s-en nem találok win matricát, pedig azzal adták el. Valahonnan ki lehet nyerni a win serial-t, vagy valami rejtett helyen van? gugli nem segített ez ügyben
-
tozso76
aktív tag
válasz Tikakukac #58998 üzenetére
OK, értem én az olcsó húst. Ha nem működne, nem indulna el stb. akkor be tudám egy kínai selejtnek. Itt viszont az a gáz, hogy ez teljesen hangtalanul, normális üzemel addig, amíg el nem tűnik az rpm adat.
Term. egy "biztosabban" eredetit fogok választani következő ventinek. -
tozso76
aktív tag
KKicseréltem a ventit egy x200s-ben és az új venti nem ad néha fordulat adatot. Pontosabban 0 rpm-et ír. Ekkor elkezd teljes fordulton pörögni. Ha a tpfancontrolban manual 0 -at választok, akkor leáll a venti. Egy win restart ideiglenesen meggyógyítja, de kis idő után ismét megkergül. A boot után, viszont fan error hibával leáll a gép. Utánna ower gombot megnyomva simán indul a gép. Az ebayon vettem, eredetinek tünik. A vezetéke volt rövidebb kb 1centivel.
Hol lehet a hiba? -
tozso76
aktív tag
válasz tozso76 #54429 üzenetére
Power Manager win8 fejlemények. Nem tudtam csökkentett módban sem törölni a PM-t. Viszont letöröltem a power manager drivert és azóta részben működik a töltés szabályzás. Ha töltőn van a gép és beállítok egy egyedi értéket a battery maintrance-ban akkor, azzal a beállítással működik az akku. Ha a leOKzás után vissza lépek a batt.maint-be akkor "persze" az Always fully charge opció van kijelölve és nem a custom.
Sebaj, gondoltam jó ez így nekem, majd töltő kihúz-visszadug és máris elfelejtett a 2 perce beállított egyedi értéket ezért tölt folyamatosan. Biztos bennem van a hiba, de számomra így az X200s nem kompatibilis a win8-al. -
tozso76
aktív tag
válasz soldi3r #54418 üzenetére
csökkentett mód.. eszembe se jutott. Hiába, win7-en egyszerűbb az élet. Ott egyszer sem kellett csökkentett móddal sz@rakodni, pláne nem egy ilyen ficsör beállítása miatt.
Azért nem jó mert feleslegesen tölti az akksit. Nem tudom beállítani a jól bevált, 40%-tól-90%-ig töltést. -
tozso76
aktív tag
Sziasztok! X200s win8 64bit-ről szeretném un-installálni a power managert, hogyan tudom ezt megtenni? Próbáltam vezérlő pult/prog. telepítése-tőrlése alól. Itt azt ítrta nem lehet, mert használatban van Feladatkezelőben próbáltam kilőni, ez sem ment. Igazából a battery maintrance-ben szeretném az akku töltést beállítani. Kipróbáltam a topikban javasolt, win7 kompatibilis módban, rendszergazdaként telepíteni, de ezzel sem tudom a töltést állítani.
-
tozso76
aktív tag
válasz t52042405ug #40029 üzenetére
Nezd meg a latency check-el hogy, mi tortenuk zene lejatszas alatt. Ha sok 1000ms feletti tusket latsz, akkor lehet driver gond
. De a legtobbszor az utorrent vagy valami cpu-venti-fsb szabalyzo alkalmazas miatt van nagy latency ertek. -
tozso76
aktív tag
X200s-be szeretnék kijelzőt cserélni. A fi:zi'k kolléga féle, AFFS panelt bele lehet applikálni az "s" modellbe is? Touch része nem kellene, ha ezzel esetleg helyet nyerek.
-
tozso76
aktív tag
1 honapos T400 klubtagsag utan, egy x200s-al visszaleptem a klubba.
Lenne par kerdesem.
1. Vistaval vettem a gepet es azzal ugy mukodott az angol bill., hogy ctrl-al tudtam hosszu ekezeteket irni es gombokon jelzett karaktereket rajzolta. Pl: ?, !, ),. Feltettem egy win7-et es eltunt ez a features. Hogyan tudnam ezt beallitani?
2. Nem valtozik a cpu sebessege egyik energiagazdalkodasi semanal sem. Bios friss, automatic-on van, a bios ide vonatkozo menuje.
3. Az utolso kerdesem az akkura vonatkozna. Milyen toltesi beallitas a legjobb az akksinak?
Hany %-on kezzdje tolteni es mennyire toltse fel?
4.Meg egy win7-el kapcsolatos kerdes. N-es verzios win7-et tettem fel. Ugy tudtam hogy a mediacenterrel kevesebb ez a win, de sajnos egyeb dolog is hianyzik. Nincs benne EVR renderer. Erre van valami otletetek? -
tozso76
aktív tag
12" méretű notit keresnék. DDR3 RAM, Intel4500 vga előnyt élvezne. 100k ft alatti kategóriából mit ajánlanátok? Sajna a T400 nagy volt nekem, ezért eladtam.
Elég sokat húzgálnám magammal, autóban, repülőn, műhely körülmények között kellene használnom. -
tozso76
aktív tag
válasz snapdragon #32462 üzenetére
Most vettem itt egy kollegatol [link] a frissen vasarolt T400-ba ramot. 4Gb-s volt postaval 5k ft. Hibatlanul mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Bővített Lenovo ThinkPad T14 G1 / Ryzen 7 PRO 4750U 8C 16T / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / WiFi 6E AX210
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
- ASUS ROG STRIX GL553VD - Intel i7, GeForce GTX 1050Ti, 16GB RAM
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 14"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártot
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- Eladó Gigabyte G5 KC gamer laptop (Rtx 3060)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 7530 / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / Type-C / Windows11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest