-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Sziasztok.
Ti mivel szokttátok takarítani a laptopot? A billentyűzetet szeretném valamivel letakarítani mert már elég fényesek a billentyűk a sok használattól.
-
shellfish
csendes tag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kikérni:
Adott egy t410, i7-620m procival, intel gpu-val, 1 év garival, dokkolóval 165e ft-ért.
Érdekelne, hogy ez milyen ár érte, illetve, hogy a típus mennyire strapabíró. Ez alatt azt értem, hogy a korábbi r50e-m teherbírását kéne tudnia (leesett, poros, vizes, hátizsákban szállított, nyomódott, terepen használtam, nem lett kímélve).
Játékra nem nagyon akarnám használni, így a gpu annyira nem baj, de az akkuidő fontos, és kb 4-5 évre akarnék gépet venni.A fórum t410-ről szóló részét már nagyrészt végigolvasgattam, találtam rosszat is jót is, ezért nem tudok dönteni.
Segítséget előre is köszönöm! -
mobileman
senior tag
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #24985 üzenetére
Itthon nem olcsó a felújítás, jobban megéri hongkongból rendelni fillérekért T60 akkut, múltkor rendeltem 10db- ot, mind hibátlan
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #24985 üzenetére
Foglalkozunk felújítással, de általában nem gazdaságos. Csak olyan akksikat éri meg felújítani, ami horror árú újonnan vagy nem beszerezhető.
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #24988 üzenetére
Nem szokásom külső fizikailag sérült gépet venni, tiedet is kihagytam de az egy T60 volt, ez meg egy egy T61p és ilyenem még nem volt
Aksiról jut eszembe, 9 cellás panasonic van benne 500+ ciklussal, 3 éves, kb 15% az elhasználtsága, többet bír mint egy új 6 cellás
-
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #24984 üzenetére
Nem te Zoli, egy másik
Nem néztem meg átvételkor alaposan a gépet, meg a legfontosabb tesztet nem futtattam le úgy eldumáltunk a sráccal
Annyit mondott ki van törve a hűtőrácsnál a műanyag. Hazahoztam, fel w7, minden fasza. Ráeresztettem egy játékot leküldte magát elég gyorsan készenlétbe. Be tudtam drivernek. Mondom majd holnap megnézem. cpu teszt. T7300 van benne, de mindenáron csak 1600mhz-en járatta a prime95 2Ghz helyett. Addig nem is néztem hőfokot, hanem akkor
Nagyon magas volt, 90 fok, belépett a hővédelem. Másnap gép szétszed, paszták kiszáradva, újrapaszta. Hűtő kicsit érdekesen néz ki T60-éhoz képest de sebaj. Rollcage váz is kitörve hűtőrácsnál. Összerakom a gépet ugyanúgy melegszik
Megint szétszed, netes képek, hűtő bizony el van deformálódva egy kicsit. Amennyire tudtam visszaigazítottam, most cpu még elmegy kategória, gpu melegszik
alaposabban körbenéztem a gépet, hűtőrács felöli részen látszik hogy nem 100% a burkolat, szépen leejtették a sarkára vagy oldalára. Elsőre nem tűnt fel, csak ha keresi az ember. Netezni simán lehetett vele, meg most is lehet, neki se tűnt fel, nekem se amikor próbálgattam átvételkor. Annyiban maradtunk visszaveszi, de tanulságos volt hogy legközelebb több teszt kevesebb pofázás gép vételkor
szerk: akum lehet lesz egy 1-2
-
T60-Hoz uj aksit nem tudtok véletlenül?vagy olyan szakit aki fel újítással foglalkozik!
-
-
-
sbazsi
veterán
egy kérdés: egy T410 noti FN billentyűzetét hogy lehet sima meze billentyűzeten elérni?
Kell spéci, FN gombos bill, vagy lehet pl a jobb oldali win billt erre "szakosítani" -
FerNandor
őstag
na utánanéztem és az intel 4965agn nem képes a virtuális wifire. milyen kártyák rakhatók bele a T61-be? melyik új tudja ezt??
-
Ringman
félisten
válasz
MrSealRD #24964 üzenetére
egyszer én is sokat szarakodtam ezzel, viszont sikerült a megfelelő drivert felrakni. az nvidia oldalán van (vagy volt) olyan megjegyzés, hogy lenovo esetén a gyári drivert használd, ne az nvidiásat.
szintén win7x64-em volt egyébként, de már nincs nálam a gép sajnos, uh emlékezetből írtam a pontos drivert.
nagy szopás, de szerintem először próbáld meg a gyárit - lenovo.com-ról, utána a winupdate-eset, majd a 185-östől próbáld végig a whql drivereket, végül a többit is.
"mert nem szeretnék túl régi drivert feltenni emiatt. Félek valamilyen optimalizációt veszítek vele"
meglepődnék, ha 2009-esnél újabb driverekben lenne valami újdonság, egy 2007-es kártyáról beszélünk, szerintem inkább a régiekkel jársz jobban.flash-ben nem tudok segíteni
órajelekről:
az nvidia control panelben nem lehet ilyeneket állítgatni?van egy nibitor nevű program, amivel lehet játszani az órajelekkel, de én ezzel nem szórakoztam, nem is biztos, hogy támogatja ezt a kártyát.
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #24961 üzenetére
De tulajdonképpen 2 magos gépre, főleg T61- re mért XP- t kell felrakni?
-
soldi3r
veterán
nah, megjött az x61s palmrest az x60s-emhez, kicseréltem, a különbség, hogy a pcmcia kártyának van borítása, máshol van az ujjlenyomatolvasó, az infrára rálóg a borítás és van felette szellőző nyílás
kiszedtem a bt-ot is, sokkal hűvösebb lett a palmrest alja, megérte -
azbest
félisten
5100, 5300 tudja: Intel® My WiFi Technology
-
azbest
félisten
válasz
LaptopSystem #24955 üzenetére
Szia, remekül megy
Az lcd-je szebb mint a másik hasonló 7661-esemé, kapott egy broacom hd dekóder kártyát és esata express cardot is bővítésnek(#24957) FerNandor:
én bedugtam csak egy usb-s olcsó wifit, azzal megy: [link]
Van amikor megmakacsolta magát a win7 acesspoint és a nano wifi driver újratelepítése kellett ilyenkor.Úgy tudom az intel 3945ABG és 4965ag(n) nem támogatja azt a módot.
-
FerNandor
őstag
válasz
mitulabattyi #24967 üzenetére
állítgattam valamit de nem találom sehol. Nem tudja valaki hol kell átállítani??
egyébként próbáltam mégegyszer a nyomkodásaim után és ugyanazt írja ki: die gruppe oder ressourcen haben für diesen vorgang nicht den richtigen zustand. nem tudom mit jelenthet pontosan, de kb: a csoport vagy a források állapota nem megfelelö ehhez a folyamathoz. -
-
FerNandor
őstag
válasz
mitulabattyi #24962 üzenetére
Köszi a választ. Azt hol kell? intel wireless wifi link 4965agn a wifi kártyám.
ja, bluetooth nincs. -
MrSealRD
veterán
válasz
Ringman #24956 üzenetére
Elég sok anyagot átrágtam ma. Alapvetően két szálon mozog a történet:
1.
Van egy DXVA checker nevű kis program. Ő szépen felvázolja mit is várhatok el az adott GPU-tól. Nem csak azt, hogy pl H264, hanem azt is közli milyen felbontáson. Ezt lehet pipálni, mert más egyéb formátummal együtt szerepel a listán. Képes rá.
Most mindenképpen előbb a player-eket tesztelem le, mert ez az egyszerűbb. MPC-HC, és VLC biztosan lesz, valamint DIVX player is bekerül a listába, meg talán még valami más értelmes és jól használhatóval is kipróbálom(feltéve, hogy van benne hardveres gyorsítás)
Reménykedem, hogy csak player "probléma", mert nem szeretnék túl régi drivert feltenni emiatt. Félek valamilyen optimalizációt veszítek vele.2.
Flash 11.x.x.x akármi legújabb cucc van fent. Persze 64 bit. Próbálgattam mit csinál 720p és 1080p-n is és olyan volt mint a mesében. Hol volt, hol nem...
Tehát némely Youtube video szépen ment 1080p-n. Tipikusan film trailer-ek, némely viszont nem.Volt valami kisfilm egy kocsiról, hogy így száguld. Na nálam csak döcögött...Tehát WTF? Most flash és flash között is van különbség vagy mi?000.
Ez egy külön téma. Itt egy link egy korábbi kiadásról.
[link]
Szóval van ez a PowerMizer, ami jelen esetben 3db órajelporfilt jelent, amit a driver a GPU terhelés függvényében váltogat.
Én viszont szeretném azt mondani, hogy ne ugráljon már fel itt nekem max órajelre, néhány sec erejéig a GPU/VRAM..stb Hanem maradjon a legalsó profilon mint az előtte lévő néhány percben.
Ismer valaki olyan eszközt amivel ezt ki lehet kényszeríteni??
Akkuról a PowerManagerben a Max Battery Life profilt alkalmazva is időnként felvált a VGA, de minek?!RingmanWin7 X64. Lenovossal, meg Updatessel sem próbálkoztam. Alapból Nvidia oldalán mondtam milyen a kártyám, és dobta a drivert. Ma raktam fel ezt a 285.62. Semmi eredmény. Előtte meg kb 3 héttel ezelőtti aktuális driverrel teszteltem.
-
Shadowfax
addikt
válasz
LaptopSystem #24959 üzenetére
A driver a weboldalról való letöltés után nem települ magától, hanem a C:\DRIVERS\WIN\AUDIO mappában a setup-ra kell kattintani. Bocs, ha ez evidens volt Neked.
-
-
tototos
addikt
válasz
LaptopSystem #24959 üzenetére
System update a legjobb megoldás a driverek feltelepítésére. Ha van rajta net akkor én javaslom.
-
Sziasztok Lenovo T61-hez keresek Audio Drivert XP van rajta
Innét már probáltam de ez nem jó!
Tudnátok nekem ebben segíteni hogy honnét tudnám letölteni?
-
FerNandor
őstag
Hali,
van egy T61-em, windows 7 van rajta és szeretném megcsinálni a virtual wifi szolgáltatását a windows 7-nek, tehát, hogy a kábelon érkezö Digi LAN netet hotspottá varázsolja, hogy androidos okostelóval tudjak otthon saját neten rendesen netezni. Viszont elég idös a laptop nem is tudom, 3,5 éves kb, így a wifi kártya nem kompatibilis ezzel a virtual wifi cuccal.
A kérdésem az lenne, hogy ezt ki lehetne cserélni egy újabbra? csinált már valaki ilyet (virtual wifi + wifi kártya csere)
remélem valaki tud segíteni, elöre is köszönöm. -
-
-
tototos
addikt
válasz
mitulabattyi #24951 üzenetére
Legújabb BIOS van fent, kikapcsoltam a virtuálizációt, majd kikapcsoltam a gépet. bekapcsoltam visszakapcsoltam a virtualizációt majd gép megint kikapcs. Gép bekapcs windows belép majd securable elindít ugyanaz az üzenet. Létezik hogy egy prociban le van lokkolva a virtualizáció?
-
mitulabattyi
aktív tag
Hogy miért hittem, hogy T400-hoz kell, azt nem tudom?!tototos: Tedd fel a legújabb BIOS-t, ha még nincs fenn, majd:
1. kapcsold ki a virtualizációt BIOSban, majd miután elmentetted, kapcsold ki a gépet is.
2. kapcsold vissza a virtualizációt, mentés után kapcsold ki a gépet.
Ha most elindítod a wint, több mint valószínű, hogy működni fog. -
tototos
addikt
Sziasztok.
Most volt alaplap csere a gépemben és el akartam indítani az xp mode-t windows7-en és azt írja ki hogy a cpu nem támogatja a virtuálizácót. Biosban megnéztem és be van kapcsolva
A securable alkalmazást ezt írja:
Virtualization Locked OnThis processor's advanced hardware support for virtualization has been enabled and "locked on" to prevent virtual machine penetration compromise. This was probably done by your system's BIOS or by whatever desktop virtual machine system you are using, if any. But if neither are the case you may wish to determine what has done this since it could be a sign of an advanced root kit compromise.
Szerintetek mi lehet a gond? T7300-as proci az előző lappal működött az xp mode.
-
ath
senior tag
válasz
mitulabattyi #24947 üzenetére
ez mint kiderült, a sata miatt nem lenne jó T41hez.
lerendeltem, hongkongból jön, gondolom jövő péntekig ide is ér -
azbest
félisten
válasz
mitulabattyi #24947 üzenetére
Ha jól látom az Serial Ultrabay Slim, ami nem jó a T41 (Pata) Ultrabay Slim slotjába [link]
-
ath
senior tag
sziasztok.
van egy T41-em, vennék bele egy ultrabay sata adaptert, kérdés hogy az összes slim jó ebbe? ebay-en a legolcsóbbat T400-hoz árulják, rákérdeztem eladót, ő nem tudja jó e. próbáltam most lenovo support oldalán utánanézni, lehet e bármi különbség, de én nem találtam semmit, gondoltam akkor utánakérdeznék itt..
szóval meg merjem venni, vagy keressek kifejezetten ehhez? -
salieri.
őstag
válasz
!Overdose! #24929 üzenetére
nyomd a linket!
-
Zooka
tag
Egész jó összefoglaló (és kedvcsináló
) , pont most ruháztam be egy én is egy jóárasított X200s-be. Korábban már volt sima X200-am (P8700 procival) és meglepődtem hogy a "s" mennyire keveset fogyaszt.
Nekem majd 128 gigás ssd, magyar bill., webcam meg affs panel kell bele, szóval ha van még valaki akinek az utolsó kettőre szüksége lenne lehet érdemes lenne együtt rendelni. -
Chaser
legenda
Engem most a t61p jobban aggaszt. Legújabb gyári biost is feltoltam, de ugyanúgy túlmelegszik egyből terhelés alatt. Maga a jelenség olyan mintha nem érintkezne a hűtő a cpu-val. De pont addig húztam amíg engedi, tovább nem akarom, sztem nem is lehet. Döglött lehet az érzékelő vagy tényleg nem jól érintkezik a hűtő?
-
lapa
veterán
na csak nem bírtam magammal, és mint kiderült a corestore megy az első slotban.
annyi van, hogy most folyamatosan ég a wifi led, oda megint valami leragasztós trükk kell.
ez szintén modbios, nem tudom kell-e hozzá. de akkor nagy öröm ez az x200/s tulajoknak, mert:
1. slot corestore mv (mondjuk jóárasított 16gb slc linuxnak)
2. slot wwan
3. slot feles wlan (pl. ar9285)ezt még megfejeljük a terás vinyóval meg affs panellel, esetleg kis jóárasítottkam upgrade-del és megkapjuk az ultimate eszközt.
árban ez kábé:
120e x200s
20e 9c akksi
12e 8gb ram
32e affs
30e 1tb hdd (ha elül az ár)
45e corestore 16gb slc
15e wwan
10e smart card reader
4e atheros wlan
4e 2mp kamaz 292e pénz. ez nyilván sok meg használt (pfuj tojfel), de a fícsörlista azért magáért beszél.
ha meg már megvan a gép, akkor lehet szépen darabonként (hogy ne tűnjön fel otthon).
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
---Lasali--- #24928 üzenetére
Kávát és zsanért is lehet kapni eBay-en, de ha még garanciális, akkor vidd be a Deltához, hátha.
A kijelző attól függ, melyik felbontású kell.
1440x900-ban létezik egy 300nited LED világítású LG, az talán jobb, mint a többi:
size: 14.1
resolution: 1440x900
FRU: 42T0498
DPI: 120,4
NIT: 300 LED
contrast: 500:1
responset: 16ms
manuf: LG-Philips
type: LP141WP2-TLB11280x800-ban több is van, ami korrekt lehet, talán ez a legelfogadhatóbb:
size: 14.1
resolution: 1280x800
FRU: 13N7102, 42T0410, 42T0581, 42T0466
DPI: 107,1
NIT: 200
contrast: 500:1
responset: 25ms
manuf: Samsung
type: LTN141W1-L05De csak tippelek a kontraszt alapján, nem láttam sajnos élőben egyiket sem.
Jó 14.1es kijelző szerintem egyébként nem létezik@sutszi: mplayer megoldja izomból, nem kell az a gyorsítás :]
-
---Lasali---
Közösségépítő
Láttam szóba hoztátok a kijelző cserés témát a T400 ast illetően.
Enyémbe ilyen van:
Lenovo LP141WP1-TLB8
LEN4033Már újkora óta nem vagyok vele megelégedve.
A betekintési szöge akkora vicc hogy sírni lehet rajta, leülünk elé ketten aztán már fekete foltokat látunk csak, csak szemből jó.
Színei megint nem meggyőzőek, szürkének mondanám az egészet. Piros szín nem igazán jellemző, sőt semmilyen élénk szín nincs.. kontrasztja nulla.. teljesen másnak látom a filmeket az otthoni T200 as monitoromon. Ezen a sötét árnyalatokból konkrétan SEMMI nem látszik.
Mostani 100 pár ezer forintos tucat gépekben jobb kijelző van...
Meg a nem fényes de nem is érdes felület se jön be túlságosan.
Szóval létezik olyan kijelző T400 asba ami legalább egy sz@ros asztali TN panel minőségét képes nyújtani????Másik hogy gondoltam hogy ki kéne cserélni a kijelző káváját mert szétrepedt, bal oldalt a képernyő szélétől a zsanért tartó csavarig. Mindezt másfél év használattól, úgy hogy egy héten 4 napot használom, nyáron meg kb 3 szor volt bekapcsolva, kicsit vicc.
Lehet ilyet kapni rá valahol?
Továbbá az iszonyú kotyogásra amit a zsanér művel a fedlapban, arra van már valakinek valami megoldása? Ilyen 2 centi holtjátéka van az egésznek. -
MrSealRD
veterán
válasz
sniphoe #24918 üzenetére
Kösz. Legalább tudom, hogy nem egyedi.
Chaser: Az NVS 140 bizony DX10, de állítgatásról nem volt szó. Éppen csak be illetve kikapcsoltam egy funkciót...lehet kipróbálok másik playert, bár a BSPlayer-t csak hosszú idő után váltottam a splash-re és eddig semmi gondom nem volt vele. Nem szoktam én ezeket gyakran cserélgetni.
-
salieri.
őstag
válasz
!Overdose! #24920 üzenetére
kar ,hogy nem tudjuk a teljes sebesseget kihasznalni ,de tenyleg jobb lett SSD vel
-
Chaser
legenda
válasz
!Overdose! #24920 üzenetére
Ne fájdítsd a szívemet
-
!Overdose!
őstag
Meghalt a HDD a T60-ban. Kingston 96GB SSD váltotta. Ajánlom!
-
Chaser
legenda
Sajnos nem jött be.
sutszi: Ha dx10-es tudnia illene. Fx570-en megy, az az nvs továbbfejlesztése ha minden igaz. MPCHC-vel nézted? Ott állítgatni se kell, alapból dxva-n tolja W7 alatt biztos.
Van egy kis gondom. A t61p-ben a cpu terhelés alatt mindig lement 8x szorzóra. Nem tudtam mire vélni, aztán nézem a hőfokot. Az alap 40-50 fokról fél perc alatt felmegy 90-100-ra. Gondolom emiatt bekapcsol a hővédelem és leveszi a cpu max szorzóját. Most vagy szanaszét van száradva a paszta, vagy gondja van a szenzornak. T7300 a cpu. Régi 2008-as bios van a gépen. Mivel ilyen gépem nem volt, nem tudom merre induljak.
szerk: Az 1ébként nagyon jó benne, hogy ad a cpu-nak egy +szorzót ami 200mhz. Nem hackeltem vele semmit, csak max performancere állítottam és tudta. Előtte rmclockban néztem, ott láttam először IDA néven, azóta már tudom mi
-
MrSealRD
veterán
Jól tudom, hogy egy Quadro NVS 140-el gond nélkül kéne lejátszani az 1080p-s anyagokat?
Csak mert mostanában már nem először futok bele, hogy nyeklik-nyaklik dolog.
Eddig 280.26 drivert haszáltam, de reggel felraktam a most elérhető legújabbat hátha jobb lesz, de semmi nem változott. (285.62)
1. Youtube video 720p-n király. Felváltok 1080p-re...döglik szaggat...
2. Egy MKV fájl. X264/AVC , 23,976 framerate, és kb 10-20Mbps bitrate, 1080p elvileg. Lejátszó Splash Player: Bekapcsoltam a hardveres gyorsítást. Mikor elindítom mutatja is, hogy aktív. Erre szaggat...10 perc kínlódás és ideg után, azt mondtam nem érdekel kikapcsolom, majd a T7500 megoldja...és lőn világosság. Ment.
Szóval most az nvidia a gyenge láncszem a driverrel, vagy a lejátszó? Vagy más?
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi #24909 üzenetére
igen, feles kártya (ar9285) 20$ és 5 hét shipping.
és most kipróbáltam a 20-as pin leragasztásával és győzelem van, megy a harmadik slotban. az rfkill kapcsoló kapcsolja, fn+f5 is műx, csak a led nem (brühühü nem villog az arcomba).
ismétlem, ez modbios, de nemtom kell-e hozzá.
most még azt kell majd kideríteni, hogy a corestore megy-e az elsőben. de azt majd később, mert most nincs időm mindkét gépet lebontani.
-
azbest
félisten
Bizony, bár az x3100 elvileg tud ilyet, csak nem elég új a driver dátuma. Egyébként a googli is hibás abban, hogy a weblapjukon olyan lejátszót használnak, amely az adott videó legnagyobb felbontásával egyezően mutatja a felületet / videót. Ezért van az, hogy 1080p videónál szép a kép nálam külső monitoron, de ami csak kisebb felbontásban nézhető az pixeles. Valójában a kijelző natív felbontását kellene, hogy használja, ahogy sok más beágyazott lejátszó is teszi (még a gagyi indavideó is). Úgy szoftveresen sem pixeles.
-
Chaser
legenda
T60-hoz tud valaki whitelist mentesítő modot? Thinkwiki szerint jó az ami a T42-nél is jó volt. Egy emberke próbálta, nála nem vált be.
no-1802 volt a file név -
azbest
félisten
No erre kíváncsi leszek: [link]
A lényeg, hogy flash 11 alatt feketelistára kerültek a régebbi intel gpu-k és nincs velük hardveres gyorsítás (nagyítás videóknál, 3d-s reklámok), ami például youtube esetén pixeles randaságot eredményez, ha nem pont olyan felbontású a videó, mint a monitorunk.Szórtam hibajelentést a youtube support részére, az adobe hibajelentőjébe is és végül az intel odalára is. Lehet, hogy az intel tesz is valamin, hogy változzon a helyzet.
-
Gondwana
addikt
válasz
GBotond #24902 üzenetére
Ha még biztosabban akarod tudni, FRU, LCD disassembly, a videó 20%-ig, ha megnézed, ha nálad is kijön két drót a kijelzőből az inverterbe, akkor CCFL. (Ha nincs, akkor a panel hátulján az elektronikából jön le egy flatkábel a 48 LED-nek)
-
lapa
veterán
a mai nap végeredménye x200s - lapa 1:0. megjött az atheros ar9 kártya, de egyelőre nem akarja a valót a harmadik slotban.
kicsit felkészületlenül futottam neki, elfelejtettem hogy még ki kéne próbálnom a 20-as pin leragasztásával. holnap visszavágó.
az első slotban megy rendesen. életemben először megjelent a szomszéd wifi is a listában, amit eddig csak a routeren láttam. de ez lehet véletlen egybeesés is.
kingspec témában: a t43p-ről írtam múltkor, hogy halódik, mert már a biosba sem tudok belépni stb. na csak addig halódott, míg ki nem vettem a pár hónapos, igen kímélt kingspec ide ssd-t.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
mitulabattyi #24899 üzenetére
Ezt csak azért nem értem mert a szerviznek is érdeke, hogy minél többet javítson.
( A javítások után kapják a pénzt, legalábbis a HP-nál, DELL-nél így van.. ) -
salieri.
őstag
Sziasztok!
Egy X40 vinyoja... Mit tanacsoltok?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opera böngésző
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged