- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz MrSealRD #24397 üzenetére
engineering sample, egyébként csak bga-s (forrasztott) foglalattal volt u7600. mindamellett nekem mióta beletettem az van benne és alap feladatoknál nemigen érezni nagy csökkenést. ezeken is van valami turbo mode (ida vagy mia marketingneve), de senki nem tudja a cpu-n magán kívül hogy az mennyi hertz.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
A T61-be belemennek 10/17W TDP-s C2D-k?! (Már ami a belevaló típusokat illeti)
Nem semmiMondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz {Zodiac} #24392 üzenetére
Ha változások érdekelnek annyira akkor: [link]
A CPU kompatibilitásról meg annyit, hogy alapvetően Merom és Penryn magos változatokból lehet válogatni...ezt akár az Intel oldaláról, de még a ThinkWiki-ről is megtutod.
DDR2-ből 667/800-as RAM-okat tudsz beletenni.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
azbest
félisten
ha szereld magad mozgalom jegyében csinálja az ember, akkor azért egészen jól ki lehet jönni belőle. T61-be 3 eFt körül rendeltem ventillátort (nem teljes hűtőblokkot). A pontos fru ismeretében és ránézésre (hogy tényleg úgy néz -e ki a képen mint a saját) meg lehet találni ebay-en sok alkatrészt. Ha jól látom ahhoz is kapni külön csak ventillátort: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
opr
nagyúr
válasz franc0 #24386 üzenetére
Köszönöm, így már egyszerű dolgom lesz
szerk: viszont látva ennek a hűtőnek az árát, kb. ugyan annyira jön ki ha szervíz csinálja, csak ott van garancia is az elvégzett melóra, úgyhogy mégis az lesz. Rohadt drágák az alkatrészek ezekhez a gépekhez
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
azbest
félisten
válasz {Zodiac} #24387 üzenetére
http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page
bepötyögöd a quick pathba a 7664-??? typusszámot és ott lesz a megjelenő listán
BIOS Update Utility
( Windows 2000,Windows XP,Windows Vista,Windows 7 ) 3.4 MB Normal 2.29-1.08 22 Apr 2011Ha 64 bites win alá kell, akkor az iso boot cd változatot érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
{Zodiac}
senior tag
Nem tudjátok merre lehet találni bios fileokat a t61 7664-hez? mert a support csak utilityket ad, de egy szem bois filet sem találtam sehol... :S
Öntörvényű Sünmalac
-
franc0
őstag
Az alkatrész kódja 26R9074.
SzervizkönyvThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
opr
nagyúr
válasz franc0 #24383 üzenetére
Ne idegelj
Ezzel kapcsolatban csak valami angol honlapot találtam, ami valami spec. fejű csavarnyúzót emlegetett, meg vagy 10k-ért árulta a manualt. Mondom akkor már inkább szerviz.Honnan lehet ilyen hűtőt beszerezni, mert azt se sikerült megtalálnom? (igaz, én a venti típusát akartam kideríteni, és falba ütköztem...)
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
opr
nagyúr
Üdv!
Kollegámnak van egy ibm/lenovo T43/2668-as gépe (nem mai gyerek már, de azért annyira nem is ősi a cucc, mindenesetre 100%, hogy már nem garis), amiben szar a ventillátor.
Konkrétabban nem mindig indul el, de ha mégis, akkor hangos. Igazából két kérdésem lenne a dologgal kapcsolatban:
a) tudtok-e Budapesten valami normális szervízt, aki foglalkozik ilyennel, és nem fogja nagyon átvágni. Kollegám nem nagyon ért a számítógépekhez, és az egyik kedves szervíz az rávágott egy ~15.000ft-os árat a venti/hűtőcserére, amit én irreálisan soknak tartok.
b) az adott szervízben kb. mennyibe kerülne egy ilyen műtét, illetve mennyi ideig tökölnének vele?Előre is köszönöm
szerk: róla van szó
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
Azért elég nagy szenyaság, ha ezek után kislapa nem kap egy AFFS-es X200s-t vagy esetleg valami komolyabbat...
(én is kezdek ottartani, hogy kisgondwana kapja az X200 Tabletet, hogy legyen min rajzolnia meg Thomast, Bogyót és Babócát néznie)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Csak bejelentkeznék, mint friss T420i tulaj.
-
lapa
veterán
válasz paramedic #24368 üzenetére
az az igazság, hogy nem kenyérre kell. ennél nagyobb értékvesztést nem leszek hajlandó elkönyvelni, főleg erre a jelentős kupac kiegészítőre. nézz rá ebayen mennyibe kerül egy ultrabay akksi vagy az orig sata keret. ez így ahogy van egy konyhakész rendszer igazolható forrásból, nem frankenstein & utángyér kieg tematika. ez nyilván nem azt jelenti, hogy bárki meg fogja venni ennyiért, de akkor megmarad dvd-olvasónak.
-
azbest
félisten
-
Chaser
legenda
válasz buvartacsko #24357 üzenetére
Én pl szemüvegtisztító kendővel szoktam minden monitort.
Letámadt a topik, de igazatok van ...valahol
szerk: Ujjlenyomatolvasós palmrest+touchpadot vennék 15" T60-hoz, csak kifogástalan gyárihoz közeli állapotú érdekel. Cserébe tudok adni ugyanilyen mivoltú IBM thinkpad logo-sat+kp-t, vagy enyhén karcos T series logosat +kp-t. De only kp-ra is érdekel. Csak IBM Thinkpad logo-s verzió jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
beriv
tag
válasz franc0 #24354 üzenetére
Hali az a baj, hogy a driver telepítésnél kéri hogy kapcsoljam be, bekapcsolom semmi a BT indikátorja fe se villan, emiatt nem látja és fel se tudom telepíteni a drivert.
Vagy nincs a gépben amit kicsit kizártnak tartok , vagy van de nem működik vmiért.
Erre kellene vmi okosság mit tudok ilyenkor tenni. -
lapa
veterán
a t61 nagy kupacban eladó, bocs.
-
qfm
őstag
Köszönöm az infót.
-
cadeyrn
aktív tag
ThinkPad T60 Service and Troubleshooting Guide
A merevlemez lakik ott egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
Tablet kijelzőjét ti pontosan mivel és hogyan szoktátok takarítani?
-
beriv
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, van egy T61-em 6463-45B elvileg lennie kellene benne Buletoothnak, csak nem tudom működésre bírni, win7 van fent, fn f5 kombóval nem villan fell a bluetooth jel. Hogyan tudnám leellenőrizni megvan-e benne, hogy nem szedem szét a kijelzőt, mert oda írja a service manual. -
cadeyrn
aktív tag
válasz pigmeus #24350 üzenetére
Ilyennel dolgozom a munkahelyen.
Előny: kicsi, könnyű, viszonylag csendes, eddig jól működik.
Hátrány: a billentyűzet elég gyenge, a touchpad dudoros (új generációs thinkpad találmány), nincs thinklight, a műanyag átlagosan erős (nincs rollcage), pocsék (1366x768) felbontás, 16:9 képarány. -
pigmeus
tag
Valakinek van tapasztalata TP L sorozatról?
mondjuk erről? Lenovo ThinkPad L412[ Szerkesztve ]
-
-
viztelen
tag
Üdv.
Próbáltam keresgélni a problémámra, de nem nagyon találtam megoldást, ezért megírom.
Előre is elnézést kérek, ha valahol szerepel a megoldás, de én nem találtam.Van egy Thinkpad T40 laptopom, 2*256 MB memóriával használtam, ezt először 1db 1GB-osra cseréltem,amit a BIOS és az XP is felismert, de max. 5 perc után lefagyott a gép teljesen. (Ubuntu Live CD is)
Sikerült kicserélnem az 1 GB-os modult 2 db 512-esre, sajnos ezzel is előfordul, hogy lefagy a gép, igaz, ritkábban, de így is idegesítő.Memtest-et futtattam, nem dobott ki hibát pár óra alatt.
Újrapasztáztam a procit, a hiba ugyanúgy fennáll.Valakinek van ötlete ezzel kapcsolatban?
Előre is köszönöm a segítséget.
szerk: BIOS-t is frissítettem, nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
Skelemaki
csendes tag
válasz azbest #24247 üzenetére
Hát, az egyéb ötletek hiányában úgy érzem, hogy sajnos hardveres probléma áll a háttérben, az érintkezők viszont mind hibátlannak tűnnek, portalanítottam, alkohollal tisztítottam őket, úgyhogy viszonylag komolyabb lehet a gond. Akad esetleg valaki, akinek van Advanced (Mini) Dock-ja, hozzá való masinája, gigabites vezetékes hálózata, és pár perce pénteken délután 1 körül Budapesten egy gyors tesztre kideríteni, hogy a gépem vagy a dokkolóm a hibás?
-
Tim82
félisten
Ha úgy általában lelövöd a figyelmeztető hangjelzéseket, akkor a boot-nál sem csipog.
Amúgy én is használtam Samsung HM160HC-t T43p-ben, illetve azzal is adtam el (a WD3200BEVE megmaradt akkor), az új tulaj nem panaszkodott semmilyen teljesítmény- vagy kompatibilitási problémára (az error 2010-ről a vétel előtt tájékoztattam, tehát ennek ismeretében vette meg tőlem). Igaz, én Linux Mint-tel telepítve adtam oda, de ez azt hiszem, lényegtelen.
Úgyhogy a linkelt történetet illetően hajlamos vagyok user error-ra gyanakodni, de persze nem ismerem a részleteket.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Gyári BIOS-szal a lenémított gépnél vagy bedugott fejhallgató kimenet mellett nem lehetett hallani a csipogást és simán indult mindig.
Meg be lehet lőni a BIOS-ban azt is, hogy ne legyen hangjelzés, illetve csipogás... Illetve azt is, hogy ne kelljen még bármilyen gombot sem lenyomni, hanem pár másodperc után menjen tovább magától.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ixtom
tag
válasz Chaser #24334 üzenetére
Gondolom erről az esetről van szó: [link]
itt a folytatás: [link] (több hsz nincs)Ebből nem derült ki, hogy akkor mire is cserélte a Samsungot. Kapott egy ugyanolyan típusút vagy WD ment bele vagy hagyta a fenébe? Mégis mi lett a megoldás?
Lehet hogy nem a Samuval volt gond, mert az ment a másik notebookban, de sok T43-ban is ez a típus megy (gondolom HM160HC) és semmi bajuk.
WD-vel sem volt még gondom és más embernek sem a topikban.
Nem szabad általánosítani, de érdemes megjegyezni hogy lehet belőle probléma (és igen, szar dolog ha pont nálad történik ).Nálam már mod BIOS van jópár hónapja és nem csipog, semmi rendelleneset nem észleltem.
(Gyári BIOS-szal a lenémított gépnél vagy bedugott fejhallgató kimenet mellett nem lehetett hallani a csipogást és simán indult mindig. Csak az a pár másodperc zavart, ezért flash-eltem )[ Szerkesztve ]
-
-
Tim82
félisten
Thinkwiki amit linkeltél "Use unofficial modified BIOS" Ez sztem azt jelenti hogy rohadtul nem indul el idegen hdd-vel és gyári bios-szal a T43 meg pár másik modell.
Szerintem meg menj angolt tanulni. Az "Use unofficial modified BIOS"-nak más a jelentése és ez nem "szerinted" vagy "szerintem" kérdése.
Amúgy meg én kérek elnézést, hogy én legalább használtam is T43(p)-t ( volt saját T43p + van apám "sima" T43-a, amit tőlem kapott ajándékba), nem IBM-es vinyóval (WD3200BEVE) és a linkelt error 2010-en kívül (ami, ha esetleg rendesen elolvasnád a thinkwiki-s linkemet, egy boot-olás során feljövő figyelmeztetés, ami persze sok usert bosszant, de ezen kívül az esetek 99%-ában teljesen ártalmatlan dolog) tökéletesen működött vele.
Nincsen azzal semmi baj, ha tévedésből butaságot írsz, azzal viszont igen, ha körömszakadtáig ragaszkodsz hozzá és minket nézel hülyének, amikor cáfoljuk, ráadásul tapasztalat alapján (is).
De ha szükségesnek érzed, szívesen tartok bemutatót is, apám T43-a megvan, pont a múltkor toltam bele ideiglenesen a WD3200BEVE-t, hogy az APS működését teszteljem vele.
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Chaser #24336 üzenetére
Azért mert egy vinyóval szívás volt miért következik egyértelműen az, hogy a T43 gyári BIOS-szal nem működik "nem IBM firmware-es" vinyóval? hozzátenném a user error-t sem lehet kizárni, főleg egyetlen esetre hivatkozva
"még"
és? nem erre gyúrok, csak nem lehetett erre a hülye kérdésre mit válaszolni
-
zedii
aktív tag
azt megtudja valaki mondani, h windows 7 esetén miért van az ,h egyszer csak valamikor elkezd villódzni vagy vibrálni az aktív ablak kerete? baromira idegesítő, és nem egy gépemnél (t61 win7 ultimate, t410 win7 prof ) futottam már bele. a win az nem tört, hanem eredeti. elvileg korábban az UltraNav driver ami ezt megoldja, de nem értem mert telepítettem és nem is volt vele gond, csak hetekkel később egyszer csak elő jött e probléma.
-
audi100td
nagyúr
"Volt mindegyik thinkpadból nálad?"
nem, de jóval több mint nálad
"Ez sztem azt jelenti hogy rohadtul nem indul el idegen hdd-vel és gyári bios-szal a T43 meg pár másik modell."
nem, nem ezt jelenti, T43-ról is úgy nyilatkozol, hogy szinte nem tudsz róla semmit
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #24326 üzenetére
Volt mindegyik thinkpadból nálad? 1ébként tipp volt, lehet simán csak nem kompatibilis vele.
Tim82: Azonnali notebookos...topikban írta egy tag hogy hdd-t cserélt, biost is kiütötte de kevés volt a boldogsághoz a T43-ban. 10-ed olyan lassú volt installkor mint kellene, aztán átrakta desktopba, feltelepítette azzal, vissza notebookba, összeszedte magát a 7 és utána jó lett.
Thinkwiki amit linkeltél "Use unofficial modified BIOS" Ez sztem azt jelenti hogy rohadtul nem indul el idegen hdd-vel és gyári bios-szal a T43 meg pár másik modell.szerk:Novics Ha nagy a hézag a palmrest és picimaci burkolat között tegyél közéjük valami szivacsot pl.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz Chaser #24321 üzenetére
Köszi.
Az valóban nincs fent, mert most nem tudja felrakni a system update - tényleg, azt tudjátok, hogy miért lehet, hogy ezt-azt manuálisan tudom csak felrakni? - a listában pedig nem találom, hogy manuálisan telepítsem.
ATI eddig nem szórakozott velem sem, a fusiban egy x700-as van, ott simán felmásztak a catalystek. Itt mindig azt írja, hogy nincs ehhez a hardverhez, vagy oprendszerhez nincs driver. Nem tudom, hogy mi a frászkarika baja van. Szerencsére az oprendszer rendesen felismeri, és drivert is telepít, megy a max felbontás 32 biten. Csak egy kicsit bökte a csőrömet a dolog. De már elmúlt. A lényeg, hogy működjön.
Van valakinek házibarkács ötlete, hogy mit lehet tenni az ellen, hogy ne kattogjon a picimaci foglalat felett a palmrest?[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #24325 üzenetére
Viszont korábban volt arról szó hogy pl T43 még idegen hdd-vel se indul gyári bios-szal
Erre őszintén kíváncsi lennék, hogy honnan szeded ezt, mert ugyan a jól ismert error 2010-ről nem egyszer beszéltek/beszéltünk már a topikban, de az rohadtul nem azt jelenti, hogy akkor el sem indul a nem IBM-es vinyóval a noti...
-
franc0
őstag
Ha most valaki új gépet akar venni, ez a T420s elég jó árban van valamiért, főleg ha a forint jelenlegi helyzetét nézem...
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Chaser
legenda
válasz MrSealRD #24324 üzenetére
Lehet nem téves és modell függő. Nekem 2GB hp+ 1gb ibm van a gépben, gyári bios. Viszont korábban volt arról szó hogy pl T43 még idegen hdd-vel se indul gyári bios-szal, lehet vmelyik a ramra is háklis.
-
MrSealRD
veterán
válasz franc0 #24323 üzenetére
Ez egy korábbi visszaolvasás alkalmával maradt meg bennem...ezek szerint téves info...Bocs.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
franc0
őstag
-
MrSealRD
veterán
Novics: Más tippem nincs. Amit írtam fentebb, az olyan nyers megoldás...szóval ez nekem eddig működött olyan gépnél is, ahol kb semmi support nincs...Ennek mondjuk úgy a laptop gyártójától függetlenül mennie kellett volna...Így passzolok.
Win7-el még megértem, hogy megy a szívás mert azzal nekem is volt...de XP alatt soha nem volt gondom.Az OSD-hez a Hotkey driver-t kell feltenni. Legalábbis nálam ennyi kellett a "boldogsághoz"
lanw: Azt még nem írtad le mit takar, hogy megfekszik? Hibajelző hangot ad? Kékhalál? El sem indul?
Gyári BIOS csak FRU-s (tehát Thinkpad-hez való) RAM-okat hajlandó elfogadni...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Chaser
legenda
válasz Novics #24319 üzenetére
Nincs fenn az osd sw-e, vagy hiányzik még valami hozzá. Hotkey features a neve ha jól rémlik. T60-amon kitapasztaltam, de a T42 is megizzasztott mire rájöttem hogy kell felvarázsolni.Ez mellett vga driver mindenképp kell - nem értem mért de kell -, kell a power manager - ezt sem értem mért de kell -, a T60-amnál mindezek ellenére nem volt osd addig amíg a lenovos gyári driverkeresővel nem frissítettem a power manager driverét is, ha a honlapról töltöttem le a legújabbat az nem volt elég. Ezek után viszont tökéletesen működik.
-
lanw
aktív tag
válasz MrSealRD #24263 üzenetére
2 slot van benne valószínű ,hogy fru -s volt az egyik...bár 5300 as amit elvileg nem támogat az r51e.Tegnap szereztem ugyan úgy 5300s -t csak egy gigát és kutyabaja (samsung)..de ha a cru .s helyre rakom be az 512-t akkor megfekszik..ha az eredeti 256 -t akkor minden klappol...nem vágom mit frissítsek rajta ...
To be or not To be
-
Novics
senior tag
válasz MrSealRD #24263 üzenetére
Köszi a tippet. Ezeket én is kipróbálgattam, de semmi. Gondoltam, hogy esetleg a zikszpével lesz gond - egy extended editiont használok - próbaképpen felraktam egy sima sp3-as xp-t, de ugyanez volt. Egyik ATI catalyst sem ment fel. Most viszont nem szórakozott a játék, szóval hanyagolom a dolgot.
Viszont most ha bekapcsolom a thinklightot, vagy éppen a hangerőt növelem/csökkentem, akkor nem jelzi ki a monitoron. Van valami ötlet, hogy mit kéne felraknom, hogy megint legyen? Vagy miért nincs most?A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Dano26
tag
válasz audi100td #24315 üzenetére
Igazából hirdettem mikor még nem szart be teljesen(jelezve,hogy kikapcsol időnként)
volt érdeklődő,de nem kelt el!
Egy hétvégi unalmas napon gondoltam egyet és 33 darabra szedtem,és több pénz jött ki belőle,mint amit egybe kértem érte!Dano26 felhasználónak 38 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Dano26
tag
válasz franc0 #24311 üzenetére
Nekem volt többféle IBM notim,P3-P4,stabil kis gépek,elégedett voltam vele netezésre!
Egész addig amíg az inverter vagy az alaplap nem kezd el ba...kodni!
Utána marad a bontás,töltő,vinyó,ram elmegy belőle,estleg az író,de a többi kuka általában!
Költeni nem érdemes rájuk,főleg ha már 60-70 körül van garis+részletfizetési lehetőség!Dano26 felhasználónak 38 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
MrSealRD
veterán
-
-
franc0
őstag
válasz mitulabattyi #24310 üzenetére
Nem baj, ha nem hívod fel rá a többiek figyelmét
Mondjuk nekem nem válaszolt még.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
mitulabattyi
aktív tag
Garis X201 120e-ért...
[ Szerkesztve ]
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Nagy tisztelettel meg tudná valaki mondani hogy hol tudom egy t500-ban a vga(intel) memóriáját állítani?köcce.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
sniphoe
aktív tag
válasz sniphoe #24301 üzenetére
"A TYPE után mindig egy 8 karakterből álló azonosítót (7 + a kötőjel karakter) találunk TYPE XXXX-XXX alakban, míg a sorozatszám szintén 8 karakter (ugyancsak 7 + a kötőjel karakter) és S/N YY-YYYYY formátumú. A cimkén ezen kívül még látható a gyártási év és hónap is, éé/hh alakban."
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest