Hirdetés
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxell014
senior tag
Na most azt produkálja hogyha bejelentkezem youtubera hogy meglegyenek a lejátszási listák stb akkor nem megy lezárt képernyőn
Ha letörlöm újra rakom és nem jelentkezem be akkor megy lezárt képernyőn. -
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Xiaomi 13T hyper os 2.0.211.0
Chrome van még a telefonon azzal megy a lock screen alatt a zene, annyi macerával hogy mikor lezárom akkor megállítja de ha vissza ébresztem a telefont akkor nem kell feloldani mert a zárolt képernyőn már ott van a lejátszás és csak rá nyomok a play jelre és megy tovább és a képernyőt is ki lehet kapcsolni utána úgy hogy szól a zene.
Na most a brave csütörtök délután még tökéletesen működött és péntek reggel mikor használni akartam újra, na azóta kuka hiába csinálok bármit.Szerk.:
Tegnap este letöröltem most pedig feltelepítettem és hibátlanul működik.... -
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Már mint az Androidos Edge vagy Firefox is tudja azt mint a brave hogy blokkolja a YouTube reklámokat és lezárt képernyő mellett is megy a zene ?
-
Maxell014
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Így csináltam az elején is de nem segít, nem tudom mi lehet
Igen engedélyezve van -
Maxell014
senior tag
Köszönöm az ötleteket de sajnos nem vezetett sikerre... Ugyan úgy nem tud működni a YouTube a háttérben.
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok!
Tegnap még gond nélkül működött a brave Androidon és ment a YouTube lezárt képernyővel, ma viszont már nem. Mi lehet a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest