Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
oreg0503
üzenetére
Remek!
Szerintem jó lesz majd idővel a Brave Search is, de láttam, hogy elmozdultak fizetős irányba is, ez nem jó jel. A keresésedre: Kipróbáltam az új Zorint, a hype nagyobb volt körülötte, mint maga a rendszer. Nem rossz, de egy Mint körbeszaladja még mindig.A kacsa esetében is lehet finomhangolni még a keresőt a beállításoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem jó lesz majd idővel a Brave Search is, de láttam, hogy elmozdultak fizetős irányba is, ez nem jó jel. A keresésedre: Kipróbáltam az új Zorint, a hype nagyobb volt körülötte, mint maga a rendszer. Nem rossz, de egy Mint körbeszaladja még mindig.