Hirdetés
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
Erre talán routerben beállított reklám blokkoló DNS tud segíteni. Mérget nem vennék rá azért.
Illetve ha magában az androidos boxban engedi átírni (mint a mobilon) akkor esetleg az.
Nekem mondjuk most telóval megnézve az oldalt, és a nextdns-t használva, mindent is mutatott amit szeretnél blokkolni szerintem. 🤭 -
Jack Oneill
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Linkelnel egy ilyen oldalt, hogy megnézzük, általános -e a probléma, vagy csak nalad van valami? Azert kerdezem, mert regebben nekem pl csinált olyat a Brave, hogy megszűnt mukodni a blokkolas, majd a blokkolon belül a listat manuálisan kellett frissitenem es jo lett.
Egyebkent ublock origin tokeletesen fut Brave alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest