Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Ha a Brave-et használom alapértelmezett böngészőként, akkor nem lehet valahogy azt beállítani, hogy pl. Facebookban, Messengerből vagy Google híreket (Samsungon, ha bal oldalra elhúzom a kijelzőt, akkor megjelenik a Google Discover) megnyitva a Braveben nyíljanak meg ezek a linkek?
Köszi!
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Aki sötét módban használja a mbolis Brave-et, ott is furán jeleníti meg a színeket?
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Zsír, tényleg, kipróbálom majd, köszi!

-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Áááhhh, valóban itt csúszott el nálam a dolog, igazad van.
Oktató stílus: sejtettem én, máshol is látlak fórumokban, nem olyan vagy te
Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük 
Köszi szépen még egyszer, de akkor majd úgy csinálom, hogy elindítom gépről és inkább a hangrendszerre csatlakoztatom a gépet, igazából az lenne a lényeg
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Remélem, csak én értettem félre az oktató stílust, de számomra nem logikus. A TV egy megjelenítő ezesetben, nem onnan indítom a Youtube-ot. Mi értelme akkor bármiről is átküldeni a TV-re bármit, ha az a saját appját indítja el? Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on...
-
MadGame
senior tag
Eddig, ha hosszabb, reklámos videót néztem, simán végig tudtam nézni, nem tolt reklámot. Viszont, ha átküldöm TV-re, innen laptopról Brave böngészőből a videót, akkor ezt miért nem érzékeli? Tolja be a reklámokat... Nem tudok rájönni, hol veszik el az egész?
-
MadGame
senior tag
Jó reggelt!
Mondjátok már meg, kérlek, hogy ha nem blokkol mindent a Brave, érdemes hozzá bekapcsolni a uBlock-ot, én a görgetéssel is szenvedek, valahogy nem olyan sima, mint Chrome-nál (még mindig lendületesebbnek érzem a scrollozást, akármit állítok), akkor miért is jobb a Brave, mint a Chrome?
Én az asztali verziót csak YouTube-ra használom, ott tényleg hasznos, de amúgy nem győzött meg, hogy váltsak Chrome-ról...telón hasznos, nem kapok agyvérzést a reklámoktól. -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Most kezdem el használni/tesztelni a Brave-et.
Tudnátotok nekem három dologban segíteni?1. A görgetési sebességet be lehet állítani valahol? Mintha dupla olyan sebességgel görgetné a sorokat, mint bármelyik más program. Olyanokat ugrik, hogy epilepsziás rohamot kapok.
2. Bekapcsoltam a Brave News-t, beállítottam pár RSS csatornát. Feltűnt, hogy csak a legfrissebb hírt dobja fel alul és ha legörgetek, akkor jelennek meg az RSS csatornák. Esetleg ezt a hírsávot fentebb lehet hozni, hogy ne kelljen legörgetni (tudom, kényelmi kérdés)? Illetve, ha nem iratkoztam fel semmilyen ajánlásra, se semmi, akkor miért dobál be olyat, amit elvileg nem is kéne látnom?
3. Ha megnyitom pl. a YouTube-ot és pl. görgettem a bal oldali sávban (ahol a személyes dolgok, menük vannak) és hirtelen átnyargalok középre a videók közé és ott görgetnék lefelé, akkor miért még mindig a bal oldali sávot görgeti és nem azt, ahol az egér éppen áll?
Remélem érthető volt
Előre is köszönöm a segítséget!
-
MadGame
senior tag
A kezdőképernyőre tudok valahogy parancsikonokat kihelyezni?
-
MadGame
senior tag
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Ugyanez win10-en is, de sztem nem op.rendszer függő.
-
MadGame
senior tag
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Én be se tudtam jelentkezni.
-
MadGame
senior tag
Full ugyanaz, mint a Chrome. Most már a beállítás funkciói is. Eddig legalább volt benne valami egyedi. Ugyanannyi vagy még több RAM-ot is eszik, mint a Chrome. Nem értem, miért lenne jobb…
-
MadGame
senior tag
válasz
üzenetére
Bocsi, nem akadékoskodni akartam, csak kíváncsi voltam olyan véleményére, aki talán kicsit jobban ért hozzá mint én és tapasztalta a böngésző előnyeit. Egy bővítményt használok, a gmail jelzőt, mert fontos leveleket várok és nem akarok folyton ki-belépkedni. Ennyi. Az, meg hogy ha ugyanannyit eszik mint a Chrome, akkor miért is jobb, szerintem jogos kérdés.
-
MadGame
senior tag
Dashboard-on be lehet már állítani, hogy ne a legutóbbi oldalakat mutassa, hanem pl. azt a pár kedvenc oldalt tűzzem ki, amiket gyakran használok? Mint Chrome-nál.
Szvsz, haladhatnának a fejlesztésével. Úgy beharagozták, hogy ihaj, azóta egy cikk sincs róla. A fejlesztéssel nem haladhatnának. Engem kicsit zavar, hogy nem magyar, nincs több bővítmény, nem mutatja a favikonokat. Például, aki gmail-t rendszeresen használ, annak jól jönne egy a sok közül gmail-es bővítmény közül. Amúgy nem lenne rossz. De amíg ilyen kezdeti fázisban van, maradok a Chrome-nál. -
MadGame
senior tag
Lehet, hogy gyökér kérdés lesz, de miben jobb mint a Chrome? Miko próbáltam, zabálta a memóriát… Pár hónapja szedtem le, akkor próbáltam, azóta fejlesztettek már rajta vmit? Feleslegesen nem tölteném le.
-
MadGame
senior tag
Úgy láttam már egyetlen oldallal is több memóriát eszik, mint a Chrome.
-
MadGame
senior tag
Majd figyelgetni kell az új kiadásokat. Az a baj, hogy a honlapján nem láttam semmi verziót, csak hogy mire lehet letölteni. Sajna ritkán vagyok gépnél meg nagyon időm sincs nézegetni. Ha tudsz arról, hogy jelenik meg belőle újabb verzió, belinkelnéd? Köszi

-
MadGame
senior tag
Megnéztem én is, az zavar benne, hogy nem blokkol minden reklámot, ennél jobb a Chrome-ban a uBlock. + a könyvjelzőket egyesével kellett rendezgetnem, hogy úgy álljon mint a Chrome-ban és favikonjuk sincs. Remélem javítják ezeket és beleteszik a magyar nyelvet és akkor szerintem pöpec böngésző lesz. Tetszik a nyitóoldala, praktikusak az ikonok és az időkijelzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük