Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- 3DMark Vantage eredmények
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Linkelnel egy ilyen oldalt, hogy megnézzük, általános -e a probléma, vagy csak nalad van valami? Azert kerdezem, mert regebben nekem pl csinált olyat a Brave, hogy megszűnt mukodni a blokkolas, majd a blokkolon belül a listat manuálisan kellett frissitenem es jo lett.
Egyebkent ublock origin tokeletesen fut Brave alatt. -
Jack Oneill
veterán
Orulok neki, hogy tisztáztuk! 🙂
Valoban a netes stilus gyakran félreérthető, az en fogalmazasom is gyakran tunik annak, ezt elismerem, de sokszor nem annak szanom.
Meg azt tudod csinalni, hogy ha a telefonod tud tukrozest, akkor azon Brave bongeszon keresztul nyitod meg a youtubot es a telefon kepernyojet tukrozod a tv-re. Akkor nem lesz reklam es mehet a jo hangrendszeren a lejatszas -
Jack Oneill
veterán
Na de nem a gepedet tukrozod a tv-re, hanem egy tartalmat loksz ki a tv appjan keresztuli lejátszasra.
Dehogy kioktatas volt bocsi, ha annak tunt.
Szoval szerintem te kevered a kepernyo tukrozessel, mert az mas.Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on
Igy van, ez a lényege a tartalom atlokesenek, vagy kikuldesenek, gyakorlatilag ol,an, mint ha egy linket kuldenel a tv-nek, hogy a sajat appjan jatsza le a tartalmat.
Ha tukrozned a képernyőt, akkor persze, hogy mas lenne helyzet, mert akkor tenylegesen a géped mukodne tv-n keresztul. -
Jack Oneill
veterán
Ha atrakod a tartalmat TV-re, akkor miert várod el, hogy az asztali bongeszo funkciói ott is menjenek? Az a TV beepitett youtube appja lesz onnantol, hiaba kuldodbki a tartalmat, ott nem Brave bongeszo intezi neked a dolgokat. Szamomra ez tök logikus.
Otthon majd en is kiprobalom, most mar kivancsiva tettel ebben. -
Jack Oneill
veterán
Ennek megvalaszolasa kicsit azert osszetettebb dolog. Eloszor is nem mindenkinel jelentkezik az altalam leirt hibajejenseg, ráadásul nalam sem mindig (kb hetente, aztan valoszinu valamit frissit a hatterben a tartalomszures).
Masodszor itt azert nem csak errol van szo, hogy jobb, vagy nem jobb. A Brave adatvedelem tekinteteben kenterbe veri a Chrome bongeszot. (Firefox alapitoja tervezte). Alapbol blokkol reklamokat, követőket, amiket a Chrome nem. Nem celjuk az adatgyujtes. Osszessegeben sokkal jobb bongeszo a Brave, jelenleg nekem a Brave es Firefox van a gepen es a telon is. Az, hogy melle meg UO is telepitve lett, az csak hozza ad a plusz vedelemhez, bajt nem okoz.
A piacon a legelterjedtebbek amugyis a Chromium alapu bongeszok, a Firefox sajnos a napjai meg vannak szamlalva, baj van azadatvedelmikkel is, mennek a reklamok irányába. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ma bekapcsoltam a gepet, újra jó minden.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Megint kezdi, nagyon unalmas, mondjatok mar meg, miert csinalja ezt egy ido eltelte utan? Most mar csinalok valamit a szurokkel, berakok masikat, vagy felrakom az ublock origint.
-
Jack Oneill
veterán
Nem hinnem, hogy sz...ban lennenk. Hidd el, hogy ugyanugy kitalalnak majd valamit, ahogy eddig is. Ez olyan,,mint a masolasvedelem. Ugyanugy torik a programokat, jatekokat. A reklamok miatt a Brave, Firefox+ublock origin nem fog felhasznalo tabor vesztest megengedni maganak. Mndig lesz megoldas, csak nem azonnal.
-
Jack Oneill
veterán
En mindig frissitem, de nekem csak a PC verzioval volt gond ez idáig egy bizonyos ido elteltevel. Androidos verzio tokeletes eddig. Viszont PC-n most agressziv modban meg nem volt problema. Szamomra is nagy kincs, orulok, hogy kiprobaltam, gyakorlatilag mar csak ezt hasznalom, annyira szuper. Kevesebb adatot is eszik androidon.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Egyebkent most kiprobalom agressziv modban a blokkolast.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mire ezt leirtam, ujra blokkol végre mindent. De ez ritka idegesito, ez valami szerver szintu dolog ilyenkor?
-
Jack Oneill
veterán
Az mitol van, hogy teleoites utan par napoal elfelejt reklámot blokkolni a Brave PC-N? Hetente rakom ujra most mar.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Jott frissítés, azota mukodik jol.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Latom, globalis problema.
[link] -
Jack Oneill
veterán
Azt hogy lehet Brave Android alatt elerni, hogy video nezes kozben ne kapcsoljon ki a kijelzo?
-
Jack Oneill
veterán
Egyebkent ha mar emlitve lett, hogy agresszív, ez a standard/agresszív beallitas mennyire befolyásolja az oldalak rendes mukodeset? Ki, hogyan hasznalja?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Illetve olyat lehet, hogy ha rakattintok pl egy mellekletre (office fajl pl), akkor ne a letoltes tortenjen meg, hanem azonnali megnyitas?
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! A konyvjelzok kis ikonjat nem lehet kitenni a letoltes ikon melle pl? Tudom, van oldalsav, de en egy kis ikont szeretnek, mint Firefoxban.
Amugy tovabbra is szuper a bongeszo mobilon es PC-n is. Mar Felesegem is kiprobalta es tetszik neki. -
Jack Oneill
veterán
Szerintem a legtobb felhasznalo elgondolkozik most, hogyan tovabb, most, hogy a chrome es az edge tiltani kezdte a reklamblokkolokat. Ertem, hogy meg lehet oldani, letezik manifest v3 blokkolo, de itt most nem ez a lenyeg, hanem a trukkozes nelkuli, nyugodt bongeszes. Ebbol a szempontbol marad a Firefox es a Brave. Viszont Firefox haza táján gondok vannak, jonnek a bongeszobe epitett reklámok, a felhasználók adataival valo uzleteles es igy tovabb, ami rossz fenyt vet rajuk. Nalam a Firefox az utobbi idoben produkalt fura dolgokat youtube alatt, ami Brave alatt egyaltalan nincs( sima beletekeres, felbontas megtartasa). Nekem ez a 2 bongeszo, ami bejott, de most elsődlegesnek a Brave van teszteles alatt.
-
Jack Oneill
veterán
Na rájöttem, mi okozta a böngésző irdatlan vibrálását, texturák vibrálásás stb.
Nem a grafikus gyorsítás. Nvidia appon belül nekem a függőleges szinkron gyorsra volt állítva, ezt visszaraktam 3d alkalmazásbeállítás használátára, majd Brave grafikus gyorsítás bekapcs, ahogy alapértelmezetten is volt. És láss csodát, nincs vibrálás. -
Jack Oneill
veterán
Legfrissebb vga driver, de így, hogy nem jelentkezik a hiba, elvagyok. Viszont ha frissül a vga driver, mindenképp kipróbálom a grafikus gyorsítást visszakapcsolva.
A reklámblokkolást már meg sem említem, mekkora királyság
Tetszik, hogy nem kell bajlódni kiegészítő bővítmény (Ublock és társai) telepítésével, beállításával. Szóval nekem eddig bejön. A fő böngészőm eddig Firefox volt (chrome soha nem tetszett), csak szegény Foxról nem olvasni túl jókat mostanság a jövőt illetően, meg érezni a különbséget azért a két böngésző működése között. -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem hasznalni a Brave bongeszot mobilon es PC-n is teszt jelleggel. Eddig tetszik (regebben rovid idot probaltam). Az elso, amit eszrevettem, hogy vibralt a kep, PC-n, az egesz bongeszo, a szinek stb. Kikapcsoltam a beallitasokban a grafikus gyorsitast, a hiba azonnal megszunt. Ezzel lehet bajom, hogy azt kikapcsoltam? Eddig csak elonyt latok, hogy nem vibral.
A masik, hogy jelentosen gyorsabb a Brave, mint pl az eddig hasznalt Firefox, pedig az sem volt azert lassu. Ram etvagya viszont a Firefoxnak joval tobb volt. Az oldalak gorgetese Brave alatt sokkal simabb, gyorsabb. Youtube video nem akad meg, azonnal reagal beletekeresnel. Szoval eddig tetszik. -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Kozmetikai szurest ki lehet valahogy kapcsolni, hogy mobilon ne csusszanak el egyes oldalak a reklamszures miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tetszik, hogy nem kell bajlódni kiegészítő bővítmény (Ublock és társai) telepítésével, beállításával. Szóval nekem eddig bejön. A fő böngészőm eddig Firefox volt (chrome soha nem tetszett), csak szegény Foxról nem olvasni túl jókat mostanság a jövőt illetően, meg érezni a különbséget azért a két böngésző működése között.