Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- AMD FX
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Attól, hogy még hordozható, nem kell, hogy hordozd is.
Én használtam egyszer úgy portable Firefoxot céges gépen, amin elvileg csak én dolgoztam, hogy aa PP firefox tiszta kitömörített, és a belakott verziót mixeltem.
Ami mappa a belakás surán "hízott",azokat kiemeltem. tömörítettem egy exe-ébe. jelszóval.
Erre meg ment pár bat file. Az első a gyári portable exét hívta meg, a második lépésben a személyes adatokat emelte be. Kilépéskor meg egy újabb bat a kitömörített helyet (ami asszem a TMP volt) ürítette ki.Erre azért volt szükség, mert egyszer a rendszergazdámat láttam a böngészőmben. Cak semmi GDPR
-
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest