Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Őszintén? Fogalmam sincs. Én is kísérleteztem már hasonló célból, de nem jutottam eredményre. Régebbi android verzióknál még működött, hogy a böngésző eldönthette hogy ő maga nyit meg egy linket, vagy átpasszolja url alapján valamelyik alkalmazásnak, de ez most már nem opció (saját tapasztalat).
-
-
Jack Oneill
veterán
Orulok neki, hogy tisztáztuk! 🙂
Valoban a netes stilus gyakran félreérthető, az en fogalmazasom is gyakran tunik annak, ezt elismerem, de sokszor nem annak szanom.
Meg azt tudod csinalni, hogy ha a telefonod tud tukrozest, akkor azon Brave bongeszon keresztul nyitod meg a youtubot es a telefon kepernyojet tukrozod a tv-re. Akkor nem lesz reklam es mehet a jo hangrendszeren a lejatszas -
Jack Oneill
veterán
Na de nem a gepedet tukrozod a tv-re, hanem egy tartalmat loksz ki a tv appjan keresztuli lejátszasra.
Dehogy kioktatas volt bocsi, ha annak tunt.
Szoval szerintem te kevered a kepernyo tukrozessel, mert az mas.Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on
Igy van, ez a lényege a tartalom atlokesenek, vagy kikuldesenek, gyakorlatilag ol,an, mint ha egy linket kuldenel a tv-nek, hogy a sajat appjan jatsza le a tartalmat.
Ha tukrozned a képernyőt, akkor persze, hogy mas lenne helyzet, mert akkor tenylegesen a géped mukodne tv-n keresztul. -
Jack Oneill
veterán
Ha atrakod a tartalmat TV-re, akkor miert várod el, hogy az asztali bongeszo funkciói ott is menjenek? Az a TV beepitett youtube appja lesz onnantol, hiaba kuldodbki a tartalmat, ott nem Brave bongeszo intezi neked a dolgokat. Szamomra ez tök logikus.
Otthon majd en is kiprobalom, most mar kivancsiva tettel ebben. -
Jack Oneill
veterán
Ennek megvalaszolasa kicsit azert osszetettebb dolog. Eloszor is nem mindenkinel jelentkezik az altalam leirt hibajejenseg, ráadásul nalam sem mindig (kb hetente, aztan valoszinu valamit frissit a hatterben a tartalomszures).
Masodszor itt azert nem csak errol van szo, hogy jobb, vagy nem jobb. A Brave adatvedelem tekinteteben kenterbe veri a Chrome bongeszot. (Firefox alapitoja tervezte). Alapbol blokkol reklamokat, követőket, amiket a Chrome nem. Nem celjuk az adatgyujtes. Osszessegeben sokkal jobb bongeszo a Brave, jelenleg nekem a Brave es Firefox van a gepen es a telon is. Az, hogy melle meg UO is telepitve lett, az csak hozza ad a plusz vedelemhez, bajt nem okoz.
A piacon a legelterjedtebbek amugyis a Chromium alapu bongeszok, a Firefox sajnos a napjai meg vannak szamlalva, baj van azadatvedelmikkel is, mennek a reklamok irányába. -
Petya XT
senior tag
A harmadik ponttal régebben rendszeresen találkoztam, de mostanában nem csinálta. Nálam rendben van.1.77.101. Szerintem a görgetési kérdést a chrome-hoz tartozó topicokban is érdemes megkérdezni, mert az már mélyebb víz lesz. Egyébként majdnem minden beállítás ua., mint a Chrome esetében.
-
Daemos
tag
Nem-nem , mi se tudunk fiókot csinálni, vagyis csak helyit enged. (Windows 10)
Fórumán írják hogy a chrome 70-es motorjára átkellett állniuk és egy csomó mindent megcsináltak már, de még a szinkront sajna nem. Korábban volt egy időszak amikor megcsinálták maguknak és volt is szinkron de egységesíteni akarják ezt a részét a chrome-val ami szerintem tök jó mert így személy szerint nekem egy böngésző lenne céges+ magánra + ezeket androidon is lehet nyomni. Jelenleg Operával tolom a magánt ami nagyon fasza! De szívesen kipróbálnám a Brave-et mert jók a tapasztalatok/featurek, amit fentebb is jeleztek.
Remélem hamar megoldják a szinkron problémát mert engem már csak az választ el hogy használjam

-
törölt tag
Kicsit kezded túl pörgetni a dolgot, bocsi ha akarod hasnálod ha nem nem, nekem 1 közepesen gyönge laptopon elfut, nem kellenek extra bővitmények , netezni meg borzasztóan gyors. Nekem ennyi elég, ha neked 1milliárd plusz dolog kell ott a FF ahhoz van minden féle guglimél néző stb... Nekem bőven előnyös a beépített rekklám blokker mindenféle adatvédelmi szűrővel és a gyorsasága.
-
törölt tag
Az, hogy nem magyar nem a fejlesztők hibája.... gondolom úgy működik, hogy emberek elvállalják a fordítását 1 böngészőnek és ennyi, a brave-nek édesmindegy beszél e magyarul.... Bővitményeket elvileg fel lehet tenni, a chrome addonokat, de trükközni kell erre találsz angolul útmutatást a brave oldalon maga a tervező írja le.
-
törölt tag
Az etikus reklámokat egyre több blokkoló nem blokkolja, és ez szerintem így jó , ha nem villog satöbbi csak 1 kép, akkor véleményem szerint elfér. A könyvjelzőket nekem se kezelte megfelelően, de ez van, ha jól tudom ez még eléggé új projekt, de jó kis böngésző lehet ebből. Remélem idővel lesz magyarul, (bár nem kell lángésznek lenni a beállításhoz
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kb kétszer gyorsabb.