Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Fokozatosan erősít majd a szerverpiacon az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
-
honlapos5
csendes tag
Szevasztok! Ha a Brave szinkronizációs lánc egyik tagjában frissítek jelszót, akkor az más eszközökön is frissül? Nálam nem frissül, mi lehet a gondja?
-
Patrick
addikt
Minden egyes tab pár száz mb-ot jelent +-ban. Chrome-ot már nem is tudom mióta nem használok csak brave-t. Nincs hirdetés, reklám és nyomkövetés. Chrome bővítményeket támogatja. Bár nekem nincs most fent semmi, mert nem kell.
Ha valami nem működnie, csak kikapcsolom a pajzsot és már jó is. Régebben 16 GB-al használtam, ott sem volt probléma, egy jó ideje már 32 van.
Számomra tökéletes és hibátlan, keresőre pedig a duckduckgo-t használom, de ki fogom próbálni a startpage-et.
-
totron
addikt
Többet eszik a Brave a Chrome-nál? Hogy tapasztaljátok?
-
ledgeri
nagyúr
-
zizidor
őstag
Az egyik weboldalam, amit gyakran nézek (https://www.tavcso-mikroszkop.hu/), szokott küzdeni ezzel. ott le nem csokható üzenet jelenik meg, és valóban a pajzs segített...
Megpróbáltam, nekem is csak az AdBlock kikapcsolása után működik.

Mondjuk a jQuery 2.2.4 sem egy naposcsibe, de ilyen hiba nem nagyon lehetne benne.
-
vegyszer
addikt
Az egyik weboldalam, amit gyakran nézek (https://www.tavcso-mikroszkop.hu/), szokott küzdeni ezzel. ott le nem csokható üzenet jelenik meg, és valóban a pajzs segített...
-
zizidor
őstag
Szervusztok!
Az asztali portable brave (Verzió: 1.78.102 Chromium: 136.0.7103.113 (Hivatalos verzió) (64 bites)), egy eddig általam nem ismert bugjára lettem fegyelmes: A fb oldalán, ha egy több képet tartalmazó posztot nyitok meg, és a képre kattintok, akkor nem lehet a képek között lapozni.
A chrommal ugyanez a link rendben lapozható.A https://portapps.io/app/brave-portable/ oldalon leltem újabb verziót, és abban ez már jól működik.
Más tapasztalt ilyet? mi lehet a gyógyír?
Meg kell próbálni kikapcsolt pajzsokkal is, lehet hogy a Brave blokkol valamit, ami szükséges az oldal működéséhez. A Fejlesztői eszközök (F12), Console fül alatt meg lehet nézni vannak-e hibaüzenetek.
-
ledgeri
nagyúr
Szervusztok!
Az asztali portable brave (Verzió: 1.78.102 Chromium: 136.0.7103.113 (Hivatalos verzió) (64 bites)), egy eddig általam nem ismert bugjára lettem fegyelmes: A fb oldalán, ha egy több képet tartalmazó posztot nyitok meg, és a képre kattintok, akkor nem lehet a képek között lapozni.
A chrommal ugyanez a link rendben lapozható.A https://portapps.io/app/brave-portable/ oldalon leltem újabb verziót, és abban ez már jól működik.
Az előző is ugyanonnan van? Ha nem, akkor honnan?
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
-
ledgeri
nagyúr
Kapcsold ki a youtube beallitasaiban a mozifilmes megvilagitast! Legalabbis ez oldja meg azt, hogy a video koruli keret az fekete legyen es ne a video tartalma vilagitson ki.
Ha felrertettem es nem erre gondoltal, akkor bocsi.Újabb borzalom fordítás magyarra Ambient mode hogyan lett mozifilmes megvilágítás

-
ledgeri
nagyúr
Kapcsold ki a youtube beallitasaiban a mozifilmes megvilagitast! Legalabbis ez oldja meg azt, hogy a video koruli keret az fekete legyen es ne a video tartalma vilagitson ki.
Ha felrertettem es nem erre gondoltal, akkor bocsi.Jaa... yt featute... De csak braven találkoztam vele

-
Jack Oneill
veterán
Lil Nas X videó de bármilyen másnál is, ahol "más mint a monitor képaránya" videónál a kívül álló rész nem fekete, hanem a "videó kép/szín átlagához hasonló" lesz.

Ez most YT experiment van Brave feature?
(122-es chromium [azt találtam leghamarabb leg-chrome-közelibbet] vivaldi, és FF alatt nem lesz ilyen, de a legutóbbi is csak abban a munkamenetben volt, viszont voltam experimentbe választva tovább is, több független munkameneten keresztül...).Kapcsold ki a youtube beallitasaiban a mozifilmes megvilagitast! Legalabbis ez oldja meg azt, hogy a video koruli keret az fekete legyen es ne a video tartalma vilagitson ki.
Ha felrertettem es nem erre gondoltal, akkor bocsi. -
ledgeri
nagyúr
Lil Nas X videó de bármilyen másnál is, ahol "más mint a monitor képaránya" videónál a kívül álló rész nem fekete, hanem a "videó kép/szín átlagához hasonló" lesz.

(122-es chromium [azt találtam leghamarabb leg-chrome-közelibbet] vivaldi, és FF alatt nem lesz ilyen, de a legutóbbi is csak abban a munkamenetben volt, viszont voltam experimentbe választva tovább is, több független munkameneten keresztül...).Példa szürkével: [link]
de brave-en:
(Referencia fekete kör)
-
ledgeri
nagyúr

(122-es chromium [azt találtam leghamarabb leg-chrome-közelibbet] vivaldi, és FF alatt nem lesz ilyen, de a legutóbbi is csak abban a munkamenetben volt, viszont voltam experimentbe választva tovább is, több független munkameneten keresztül...).Kimaradt: teljes képernyő és pár másodperc lejátszás kell!
-
ledgeri
nagyúr

(122-es chromium [azt találtam leghamarabb leg-chrome-közelibbet] vivaldi, és FF alatt nem lesz ilyen, de a legutóbbi is csak abban a munkamenetben volt, viszont voltam experimentbe választva tovább is, több független munkameneten keresztül...). -
Bal0924
senior tag
Az nyitott lapokat is visszahozza?
Amúgy egyszer már befürödtem a kóddal.
Lementettem, hogy később jó lesz. Mikor pár héttel rá használtam volna, írta hogy lejárt a kód. Mikor lementettem a kódot, nem írta, hogy csak ideiglenesen működik.Szóval generálok kódot és azt a gépet újratelepítem. A kóddal vissza jön minden?
Egyébként a manuális lementésben jobban bízom.
Akkor nem lehet úgy lementeni mint a FF-t? Még az aktuálkis nyitott lapjaimat is visszabírtam hozni. Azzal a módszerrel. -
zizidor
őstag
Sziasztok!
Manuálisan le akarom menteni a teljes böngészőt. Mindent, amit tud.
(előzmények, beállítások, jelszavak, kiegészítők, rögzített oldalak, rögzített csoportos oldalak)
Hol kell keresnem és miket kell lementenem, hogy mikor újratelepítem a gépet, akkor csak vissza töltök mindent és onnan folytatom ahol abbahagytam.A szinkronizálás nem jó? Csak a kulcsszavakat kell elmenteni, újratelepítés után meg bemásolni.
-
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Manuálisan le akarom menteni a teljes böngészőt. Mindent, amit tud.
(előzmények, beállítások, jelszavak, kiegészítők, rögzített oldalak, rögzített csoportos oldalak)
Hol kell keresnem és miket kell lementenem, hogy mikor újratelepítem a gépet, akkor csak vissza töltök mindent és onnan folytatom ahol abbahagytam. -
vegyszer
addikt
Csak tippek vanak
-meg kellene nézni, hogy reboot után hátha megy a telepítés?
-a play áruház appa datait, esetleg frissítéseit törölni, majd megnézni úgy is megy-e?
-tudom, hülye kérdés, de WiFi-n lógsz a neten? Némely app túl nagynak van jelezve, és csak úgy telepszik.Én iOS-t használok, ott pl egy ikon megjelent, és kb 5-6 napig inaktív volt. mikor rátappintottam, egyből elkezdte leszedni.
-
sunny1
tag
Sziasztok.
Hónapokig brave-et használtam,de 2 nappal ezelőtt letöröltem minden app-ot a telóról.
Ma letöltöttem a g.play ről megint azaz letöltöttem volna,mert kiírta hogy nemsokára telepíteni fogja. Na azóta semmi.
Segítséget szeretnék kérni mi lehet a baj. -
Pityu.
nagyúr
Jaja, a Firefox még teszi szépen a dolgát. Respekt nekik. (Egyébként ma pl. a Brave is olyan lábbal kelt fel, hogy nem nyűgösködik rajta a YouTube.)
Remélem a youtube megint vissza vesz majd a korlátozó hülyeségéből.
-
newmoonlight
senior tag
Egyszer már volt belőle balhé akkor felhagytak a reklám blokkoló basztatás dologgal.
Múltkor nekem is felbaszta az agyamat a dolog mikor először bedobta a feliratokat meg kiírta,hogy háromszor indíthatok el valamit utána vagy fizessek elő vagy kapcsoljam ki a reklámblokkolót.Na akkor elkezdtem keresgetni alternatív dolgok után,találtam is valamit egy darabig használtam úgy most kikapcsoltam az alternatív dolgot egyenlőre rendesen megy minden firefoxon reklámblokkolóval is,egyedül a pár reklámblokkoló közül egyet kellett kikapcsolnom.Braven azt hiszem nem volt problémám bár leginkább firefoxot használok.
Jaja, a Firefox még teszi szépen a dolgát. Respekt nekik. (Egyébként ma pl. a Brave is olyan lábbal kelt fel, hogy nem nyűgösködik rajta a YouTube.)
-
Pityu.
nagyúr
Ott tartok, hogy nem érdekel. Majd szép lassan elkezdem hanyagolni a YouTube-ot, ha tovább erőlteti ezt az irritáló, telhetetlen, kapzsi üzletpolitikát. Remélem, mások is így fognak eljárni, aztán előbb-utóbb leesik nekik a tantusz. Ha meg nem, akkor YT helyett elkezdek (még több) ekönyvet olvasgatni.
Egyszer már volt belőle balhé akkor felhagytak a reklám blokkoló basztatás dologgal.
Múltkor nekem is felbaszta az agyamat a dolog mikor először bedobta a feliratokat meg kiírta,hogy háromszor indíthatok el valamit utána vagy fizessek elő vagy kapcsoljam ki a reklámblokkolót.Na akkor elkezdtem keresgetni alternatív dolgok után,találtam is valamit egy darabig használtam úgy most kikapcsoltam az alternatív dolgot egyenlőre rendesen megy minden firefoxon reklámblokkolóval is,egyedül a pár reklámblokkoló közül egyet kellett kikapcsolnom.Braven azt hiszem nem volt problémám bár leginkább firefoxot használok.
-
Petya XT
senior tag
Ott tartok, hogy nem érdekel. Majd szép lassan elkezdem hanyagolni a YouTube-ot, ha tovább erőlteti ezt az irritáló, telhetetlen, kapzsi üzletpolitikát. Remélem, mások is így fognak eljárni, aztán előbb-utóbb leesik nekik a tantusz. Ha meg nem, akkor YT helyett elkezdek (még több) ekönyvet olvasgatni.
Ez a YT hülyesége lesz. FF-on is ugyanezt csinálja, be vagyok jelentkezve, mégsem folytatja a videókat. Egyébként megértelek, ami a mellőzését illeti. Egy rakás sz@r lett, blokkoló, prémium nélkül használhatatlan.
-
newmoonlight
senior tag
Én azt vettem észre mostanában, hogy a YT próbál ellenállni a pajzsoknak. Lassan töltenek be a videók nálam is, meg volt egy párszor egy felugró ablak, hogy ha akadást tapasztalok, kapcsoljam ki a blokkolást( nem biztos, hogy pontosan ez volt a szöveg). Próbáld ki leeresztett pajzsokkal, hogy akkor mit csinál. Az agresszív blokkolás is bezavarhat. De én nem csodálkoznék, ha maga a YT "büntet"
-
Petya XT
senior tag
Akkor meg passz.
Én azt vettem észre mostanában, hogy a YT próbál ellenállni a pajzsoknak. Lassan töltenek be a videók nálam is, meg volt egy párszor egy felugró ablak, hogy ha akadást tapasztalok, kapcsoljam ki a blokkolást( nem biztos, hogy pontosan ez volt a szöveg). Próbáld ki leeresztett pajzsokkal, hogy akkor mit csinál. Az agresszív blokkolás is bezavarhat. De én nem csodálkoznék, ha maga a YT "büntet"
-
newmoonlight
senior tag
-
zizidor
őstag
Persze, bejelentkezve vagyok mindig. Ráadásul a Brave beállításaiban a "Folytatás ott, ahol abbahagyta" van bejelölve. A vonatkozó (süti) beállítások hol vannak?
Nem ez lesz a gond, ha a sütik törlődnének, akkor mindig újra be kellene jelentkezni.
-
newmoonlight
senior tag
Konkrét javaslatot nem tudok mondani, de én is Brave-et használok és folytatni szokta a videókat onnan ahol megállítottam. Be vagy jelentkezve Google fiókkal?
Kb. azt tudom elképzelni problémás dolognak, ha nem vagy bejelentkezve és a sütik törlődnek kilépéskor. A Brave blokkolja a nyomkövetést, ilyenkor jó eséllyel egy másik vendég felhasználónak tekint a Youtube.
Persze, bejelentkezve vagyok mindig. Ráadásul a Brave beállításaiban a "Folytatás ott, ahol abbahagyta" van bejelölve. A vonatkozó (süti) beállítások hol vannak?
-
zizidor
őstag
Hali! Brave böngészőben nézett YouTube videó-lapok, a gép ki-, és bekapcsolása után nem a félbehagyás pillanatától folytatódnak, hanem a videók elejéről. (Mozillán, Chrome-on normálisan, onnan, ahol abbahagytam a nézésüket.) Van erre valamilyen beállítási megoldás?
Konkrét javaslatot nem tudok mondani, de én is Brave-et használok és folytatni szokta a videókat onnan ahol megállítottam. Be vagy jelentkezve Google fiókkal?
Kb. azt tudom elképzelni problémás dolognak, ha nem vagy bejelentkezve és a sütik törlődnek kilépéskor. A Brave blokkolja a nyomkövetést, ilyenkor jó eséllyel egy másik vendég felhasználónak tekint a Youtube.
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Brave böngészőben nézett YouTube videó-lapok, a gép ki-, és bekapcsolása után nem a félbehagyás pillanatától folytatódnak, hanem a videók elejéről. (Mozillán, Chrome-on normálisan, onnan, ahol abbahagytam a nézésüket.) Van erre valamilyen beállítási megoldás?
-
Jack Oneill
veterán
Uj helyre kerult. Cimsor jobb szele, megosztas menu.
-
jano_77
nagyúr
-
Petya XT
senior tag
-
ChRiS_RS
aktív tag
-
Petya XT
senior tag
...problémától függetlenül érdemes modem módban használni, és rakni mögé egy normális routert. Sajnos a szolgáltatói eszközök nem a legélesebb kések a fiókban.
-
ChRiS_RS
aktív tag
És ugyanazt kipróbáljátók Chrome-ban is?
Nálam mióta új Vodás (tudom One) routerünk van, azóta hol ki tudom rakni, hol nem, de egy eszközújraindítás mindig megoldotta.
-
jano_77
nagyúr
időnként nálam is előfordult ilyen de nem állandó jelleggel. én arra gyanakodtam, hogy ez videó specifikus, hogy mihez adtak ilyen engedélyt, jogot és mihez nem. de nem csináltam belőle ügyet pont amiatt, mert volt amikor meg ismét ment a dolog.
-
Jack Oneill
veterán
Ez fura, nalam megy. Legalabbis tegnap ment geprol.
-
gerimurr
csendes tag
Sziasztok!
Régen a youtube-ot ki lehetett tükrözni a tévére laptopról, pc-ről, most nekem csak mobilon ajánlja fel. Viszont ha mobilon a Brave böngészőben nyitom meg, akkor ott sem, pedig szívesen eltekintenék a reklámoktól.Van erre megoldás?
Köszi a válaszokat előre is! -
Bferibörs
addikt
-
jano_77
nagyúr
Nekem úgy van beállítva, hogy amik nyitva voltak becsukáskor azokkal nyíljon újra és még sosem volt ez másképp! Nálad vmi el lehet állítva a beállításoknál.
-
Bferibörs
addikt
Nincs bekapcsolva.
Jack Oneill
A kezdő lap volt bekapcsolva,most kikapcsoltam,hátha.
Egy ideje csinálja ezt,eddig nekem is az utolsó megnyitott lappal indult.
Ez is random,hol ilyen,hol ilyan,bosszant.
-
zizidor
őstag
A Beállítások, Brave pajzsok alatt van egy olyan, hogy Fülek bezárása kilépéskor.
Ha bekapcsolod, akkor viselkedik így. -
Jack Oneill
veterán
Fura. Nekem mindig az utolso latogatott oldal. Nincs valami auto torles beallitva kilepeskor? Vagy kezdo oldalnak mas lett beállítva?
-
Bferibörs
addikt
-
jano_77
nagyúr
Sok-sok éve használom, hibátlan. Voltak apró hibák, de javítva lettek. Keresőmotornak a ducduckgo-t használom. Mobilon is ezt van fent, ott is jól működik, mondjuk én szinkronizálást nem használok. A pajzsot csak ilyen netes focimanagernél kapcsoltam ki, mert nem dobott be pár linket. A többi 1000 oldal hibátlanul megy pajzzsal is.
Eurosport.hu oldalon nem játssza le a beágyazott videókat! Ez mondjuk elég bosszantó - legalábbis számomra. Pláne hogy sokára telt mire rájöttem, hogy a pajzs miatt van.
Amúgy szerintem nincs vele gond. -
zizidor
őstag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Harmadszor pedig, NEM es NEM kerunk reklámot tovabbra sem, akkor sem, ha 500 Ft lenne havonta ennek kivedese, akkor sem.
Én értem ezt a fajta érvelést, én is megfontolom mire költök. Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy a Google sem egy karitatív szervezet - vagy tőled várnak pénzt vagy a hirdetőktől. A hirdetőknek pedig jogos elvárása, hogy a hirdetések eljussanak a célcsoporthoz, ezért nyomja annyira a Google (is). Abszolút megértem ha ez valakinek nem tetszik, de ingyen ebéd nem létezik.
-
Pityu.
nagyúr
Gondolom az adott kiegészítő chrome tamogatasa szunik meg, nem pedig a Chrome kiegeszitok tamogatasa.
Akkor rosszul fordították mert akkor nem a chrom alkalmazások támogatása szűnik meg csak ennek a chrom alkalmazás támogatása szűnik meg.
-
Jack Oneill
veterán
-
oreg0503
tag
Sziasztok.
Az egyik rendszerem Zorin OS 17.3 és a Brave az alapértelmezett böngésző. Ezzel nincs is gond, csak az lenne a kérdésem hogy a Messenger helyett miért a Facebookot nyitja meg? Tehát ha be akarok lépni a Messengerbe akkor a Facebookba léptet be.
Köszönöm ha valaki segít. -
Pityu.
nagyúr
Ez most mi lenne?Tényleg megszűnik a támogatás?
-
akos_ur
aktív tag
Kb. ugyanaz mint a chrome érzetre, csak kevesebbet zabál.
Mi a helyzet az állandóra belépett oldalakkal, pl gmail, facebook, stb.. ezeket attól még megjegyzi?
Igen.Megállja a helyét ma már elsődleges böngészőként is?
Én is így használom.viszont ugyan úgy a Google keresőjét használjátok, vagy a Brave search a nyerő?
Nekem google van megadva.köszi az infókat

-
Patrick
addikt
Sziasztok,
Fontolgatom egy ideje, hogy átállok a Brave-re. A mindennapok során mennyire úgymond "macerás" használni? Sok oldal van, amelyik hibásan működik a pajzsoktól? Mi a helyzet az állandóra belépett oldalakkal, pl gmail, facebook, stb.. ezeket attól még megjegyzi?
Elsőként windows-os gépen használnám, de az android verzióról mik a tapasztalatok?
Ez a szinkronizálás funkció benne, ez működik? Ha jól láttam, ez nem felhős, hanem valahogy az eszközök között történik? Erről mik a tapasztalatok?
Megállja a helyét ma már elsődleges böngészőként is?
Youtube premiumom az van, a videók alatti reklámblokkolás téma nem érdekes, viszont ugyan úgy a Google keresőjét használjátok, vagy a Brave search a nyerő?
Előre is köszi :)
Sok-sok éve használom, hibátlan. Voltak apró hibák, de javítva lettek. Keresőmotornak a ducduckgo-t használom. Mobilon is ezt van fent, ott is jól működik, mondjuk én szinkronizálást nem használok. A pajzsot csak ilyen netes focimanagernél kapcsoltam ki, mert nem dobott be pár linket. A többi 1000 oldal hibátlanul megy pajzzsal is.
-
AssAssynn
addikt
Sziasztok,
Fontolgatom egy ideje, hogy átállok a Brave-re. A mindennapok során mennyire úgymond "macerás" használni? Sok oldal van, amelyik hibásan működik a pajzsoktól? Mi a helyzet az állandóra belépett oldalakkal, pl gmail, facebook, stb.. ezeket attól még megjegyzi?
Elsőként windows-os gépen használnám, de az android verzióról mik a tapasztalatok?
Ez a szinkronizálás funkció benne, ez működik? Ha jól láttam, ez nem felhős, hanem valahogy az eszközök között történik? Erről mik a tapasztalatok?
Youtube premiumom az van, a videók alatti reklámblokkolás téma nem érdekes, viszont ugyan úgy a Google keresőjét használjátok, vagy a Brave search a nyerő?
Kb. ugyanaz mint a chrome érzetre, csak kevesebbet zabál.
Mi a helyzet az állandóra belépett oldalakkal, pl gmail, facebook, stb.. ezeket attól még megjegyzi?
Igen.Megállja a helyét ma már elsődleges böngészőként is?
Én is így használom.viszont ugyan úgy a Google keresőjét használjátok, vagy a Brave search a nyerő?
Nekem google van megadva. -
akos_ur
aktív tag
Sziasztok,
-
AssAssynn
addikt
Az ingatlan.com új felületet kapott, és ezzel megjavult a keresője. Mehet vissza a blokkoló annak, aki kikapcsolta korábban.
-
San398
őstag
Ma megint leáll a háttérben futó Twich stream pedig semmin nem változtattam.
Mi lehet a megoldás? -
San398
őstag
Nem lehet, hogy a beallitasokban be van kapcsolva a lapok azonnali energiatakarékos allapotba allitasa?
Sajnos nem találom ezt a beállítást.Hol érem el?
Úgy tűnik a memória takarékos beállításnál meglett. Köszivegyszer
Sajnos így is leáll azonnal még háttérbe se került. A lényeg az lenne hogy ha háttérbe kerül a lap akkor halljam a hangot. -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Nem találtam rá megoldást a neten ezért itt megkérdezem: Ha böngésző lapot váltok akkor a háttérben leáll a Twich stream, átváltva látom hogy s stream le van állítva pillanat megállítással. Elindítás után átváltok egy másik böngésző lapra és visszaváltva megint le van állítva. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?a böngésző fület húzd le (kettőzd meg a futó böngészők számát). Akor nem megy háttárbe
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Nem találtam rá megoldást a neten ezért itt megkérdezem: Ha böngésző lapot váltok akkor a háttérben leáll a Twich stream, átváltva látom hogy s stream le van állítva pillanat megállítással. Elindítás után átváltok egy másik böngésző lapra és visszaváltva megint le van állítva. Hogyan lehet ezt kikapcsolni?Nem lehet, hogy a beallitasokban be van kapcsolva a lapok azonnali energiatakarékos allapotba allitasa?
-
San398
őstag
Sziasztok!
Nem találtam rá megoldást a neten ezért itt megkérdezem: Ha böngésző lapot váltok akkor a háttérben leáll a Twich stream, átváltva látom hogy s stream le van állítva pillanat megállítással. Elindítás után átváltok egy másik böngésző lapra és visszaváltva megint le van állítva. Hogyan lehet ezt kikapcsolni? -
Petya XT
senior tag
Nincs vele különösebb problémám. Ill. nincs vele több, mint bármelyikkel. Egy dolog van, ami nagyon zavar, az utobbi időben van egy sáv a címsor felett. Windows verzióban nincs ilyen. LM21 Cinnamon. Valamiért sátános a lelke.

Konkrétan látszik a háttérkép.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- általános iskolai rendszergazda
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Crypto Trade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Star Wars The Old Republic Collectors Edition
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Neo A3404 A18 Pro 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 1TB Natural Titanium- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5046
- Samsung Galaxy S26 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest