Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD FX
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
-
zizidor
őstag
Sziasztok!
Manuálisan le akarom menteni a teljes böngészőt. Mindent, amit tud.
(előzmények, beállítások, jelszavak, kiegészítők, rögzített oldalak, rögzített csoportos oldalak)
Hol kell keresnem és miket kell lementenem, hogy mikor újratelepítem a gépet, akkor csak vissza töltök mindent és onnan folytatom ahol abbahagytam.A szinkronizálás nem jó? Csak a kulcsszavakat kell elmenteni, újratelepítés után meg bemásolni.
-
Jack Oneill
veterán
Egyedi tartalom szurokneol nem probaltad a Brave Twich szurot?
-
Petya XT
senior tag
-
Nyíl
tag
Ha arra gondolsz amikor a stream átmegy kis képernyőre, és a stream helyén fut a reklám azt még a Ublock Origin sem blokkolja, nekem telepítve van az is. Szerintem azokat nem lehet blokkolni sajnos, de legalább nem szokták sűrűn adni őket (legalább is nekem ritkán tölt be olyat). Szerintem az egyetlen módja ha fizetsz, akkor elvileg nem tölt be olyan reklámokat sem.
-
Jack Oneill
veterán
Most direkt kiprobaltam. Eddig semmi reklam Twich videokban.
-
K0zm0
aktív tag
Régebben voltak gubancok, amik miatt jóformán nem lehetett használni, olyankor alternatívaként én LibreWolfot használtam a következő frissítésig. Ez évekkel ezelőtt volt, azóta nálam stabil a Brave.
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem a legtobb felhasznalo elgondolkozik most, hogyan tovabb, most, hogy a chrome es az edge tiltani kezdte a reklamblokkolokat. Ertem, hogy meg lehet oldani, letezik manifest v3 blokkolo, de itt most nem ez a lenyeg, hanem a trukkozes nelkuli, nyugodt bongeszes. Ebbol a szempontbol marad a Firefox es a Brave. Viszont Firefox haza táján gondok vannak, jonnek a bongeszobe epitett reklámok, a felhasználók adataival valo uzleteles es igy tovabb, ami rossz fenyt vet rajuk. Nalam a Firefox az utobbi idoben produkalt fura dolgokat youtube alatt, ami Brave alatt egyaltalan nincs( sima beletekeres, felbontas megtartasa). Nekem ez a 2 bongeszo, ami bejott, de most elsődlegesnek a Brave van teszteles alatt.
-
Fred23
nagyúr
Mobilon van csak nálam telepítve most a Brave, de az simán megnyitja a pdf-et.
Például:
-
zizidor
őstag
-
Sweet Lou 6
addikt
Cookie, Cache törlés után is csinálja? GPU driver frissítését próbáld meg esetleg.
-
Sweet Lou 6
addikt
Hogyan kell beállítani a Brave-ot hogy az oldalakon lévő előugró ablakok előjöjjenek?
Van egy oldal, ahol rákattintok valamire, akkor elő kellene jönnie egy ablaknak, vagy inkább egy figyelmeztető rubrikának, de nem jön be.
A FF-be simán bejön.A brave://settings/content/popups be van állítva, hogy előjöjjön. Mégsem történik semmi.
Az érintett oldal esetében ki kell kapcsolni a Shield-et (címsorban a narancs oroszlán ikon).
-
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
A Brave-nél is van profilmappa:
Windows: C:\Users\felhasználó\AppData\Local\BraveSoftware\Brave-Browser
Linux: /home/felhasználó/.config/BraveSoftware/Brave-BrowserVagy bekapcsolod a szinkronizálást, elmented a kódokat, újratelepítés után meg bemásolod a mentett kódot és a szinkronizálásból visszatölti.
-
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
Egész jó kis böngésző, csak..
- Hogy lehet megakadályozni hogy automatikusan elindítsa a videókat?
Mikor betölt az oldal egyből elindítja a videót, de én nem akarom hogy elindítsa.
- A FireFox tudja kezelni, hogy utoljára melyik mappába töltöttem le fájlt, az adott oldalról. Vagy nem is azt kezeli, hanem hogy milyen típusú fájlt töltöttem le egy adott mappába és ugyanoda akarja letölteni. A brave mindig az utolsó helyről kezdni és folyton meg kell keresnem az adott mappát ahová szeretném tölteni.
Van erre beállítási megoldás?A videók automatikus indítására van beállítás (brave://settings/content/autoplay),
a letöltést viszont nem tudom, szerintem ilyet nem lehet. Esetleg formátum (kiterjesztés) alapján szét lehet válogatni egy parancsfájllal. -
K0zm0
aktív tag
-
K0zm0
aktív tag
Hmm, a YT-s problémához: esetleg a beállításokban nézd meg a rendszer fül alatt, hogy a hardware- gyorsítás be van-e kapcsolva és hogy a Memory Saver (az előző alatt) ki van-e kapcsolva. Lehet, hogy a YT-t olyankor inaktív fülként kezeli és elveszi tőle a RAM-ot.
-
K0zm0
aktív tag
Sziasztok!
2napja használom a bravo-t.
Tetszik, de ..
2 problémám van vele.
1: A youtube, mikor nem aktív az ablak, ugrál az adás, meg-meg akad pillanatokra. Ha rajta vagyok, akkor nincs semmi gond.
2: A Discord linkeket nem tölti be.
Sőt, összeomlasztja a discordot is. (Lehet nincs hozzá köze, de eddig nem csinálta)A gépházban az alapértelmezett böngészőnél a Brave az, de ismeretlen ikont mutat.
Mitől lehet?
Hát ott valami más gubanc lesz a motorháztető alatt. Lehet, hogy érdemes lenne valamilyen Wines topikba is bedobni a kérdést.
Egyébként más böngészővel is csinálja ugyanezt? Esetleg próbálj meg valamilyen más Chromium alapú böngészőt, azzal mihez kezd.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HIBÁTLAN Apple Watch SE 2 Midnight -2 ÉV GARANCIA - MS4906, 100% AKKSI
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5551
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)