Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyíl
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azt nem tudom, mert én csak pár napig használtam uBlock origin nélkül, akkor nem tapasztaltam ilyesmit, hogy nem működött volna a reklámblokkolás alapból. Az a baj, hogy az ilyen típusú reklámokat a Twitch nagyon ritkán adja, van, hogy 1-2 hétig semmi, azután lead 1-2 ilyen reklámot és megint hetekig semmi, így tesztelgetni is nagyon nehéz, hogy lehet-e blokkolni. Ilyenkor "megváltozik" az oldal, az eredeti stream átkerül a jobb felső sarokba kis képbe (ez egyébként karikázott, kifagyott, lehet, hogy ezt blokkolta), és az eredeti stream helyén játszanak le egy kb. 30 másodperces reklámot (videót), és ha lement, akkor újra visszatér a stream az eredeti helyére és csak 1 stream folyam lesz újra... Az ilyen típusú reklámot nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán blokkolni.
#567 pilu85
Ezt az 1 típusú reklámot leszámítva én sem találkoztam reklámmal. -
Nyíl
tag
Kipróbáltam amit Petya XT és Jack Oneill javasolt: Át állítottam agresszívre a követők és hirdetések blokkolását + a szűrőlistában engedélyeztem a Brave Twitch Adblock Rules-t és úgy tűnik, hogy működik. Azóta nem láttam ilyen típusú reklámokat sem, habár ezeket nekem nagyon ritkán adta eddig is, de pár nap tapasztalata alapján úgy tűnik, hogy mégis blokkolja az ilyen típusú reklámokat is.
-
Nyíl
tag
Ha arra gondolsz amikor a stream átmegy kis képernyőre, és a stream helyén fut a reklám azt még a Ublock Origin sem blokkolja, nekem telepítve van az is. Szerintem azokat nem lehet blokkolni sajnos, de legalább nem szokták sűrűn adni őket (legalább is nekem ritkán tölt be olyat). Szerintem az egyetlen módja ha fizetsz, akkor elvileg nem tölt be olyan reklámokat sem.
-
Nyíl
tag
Én csak pár napja tettem fel, nincs sok tapasztalatom vele, de eddig hibátlanul működik nekem. Én a helyedben először megnézném a legfrissebb verzió fut e, utánna, hogy a W11-hez van e frissítés. Ha nincs és továbbra sem jó, akkor törölni a temp fájlokat stb., utánna ha még mindig nem jó akkor van egy olyan opció, hogy beállítások visszaállítása, legvégső esetben pedig újratelepítés... De a 24H2 nagyon bugos még, lehet az a hiba oka, nekem eddig fel sem ajánlotta a Win, pedig megfelel mindennek a laptopom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest