Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
User_2
aktív tag
újra működik a brave megnyitása terminal ból / python-nal , egyébként rohadt egyszerű
kb így:
def window_group_c():
try:
cmd="brave -incognito -new-window https://mail.google.com/ https://www.youtube.com/feed/subscriptions"
subprocess.run(cmd, shell=True)
except:
passtöbb ilyet összefűzve több ablakban megnyitás is "automatizálható" és nem kell egyenként megnyitni a ususal suspect oldalakat
elképesztő mire képes ma már a tudomány
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Nem tudom hogy az bug vagy feature-e hogy az Android Brave elég furán adja be az alsó állapotsori részt, ahol a home gomb is van.
Mint ha első oldal betöltés esetén nem működne, ha közben rá frissitek az adott oldalra már jó.
Én azt szeretném hogy mindig ott legyen. -
K0zm0
aktív tag
Nem tudom másnak is előjött-e az alábbi hiba:
Linux Mint 21.1. alatt az utolsó frissítése óta minden indításkor a világos témával indul, habár be van állítva a sötét. Ha átváltom világosra majd vissza sötétre akkor át is vált... a Brave következő indulásáig.
Először arra gondoltam, hogy biztos az OS színtémája kavarhat be neki, de az is sötétre van állítva...
-
Nimrod
addikt
-
K0zm0
aktív tag
Bennem is felmerült ez az opció, csak a szinkronizálásban szerepel "fizetés".
Hm, lehet benne valami. Aztán az is elképzelhető, hogy annyit takar, hogy webshopos rendeléseknél automatikusan kitölti a számlázási címeket, elérhetőségeket, stb., de konkrét kártya- és számlaadatokat nem szinkronizál eszközök köszött.
-
v.attis
őstag
Bankkártya adatot miért nem szinkronizálja az eszközök között? "Összes" szinkronizálása van bekapcsolva, a pc-n hozzá adtam a kártyát, de a mobilon nem jelenik meg. Persze hozzá tudnám adni kézzel, de legalább tesztelem mennyire hatékony a szinkron. Jelenleg nem tűnik hibátlannak...
Már eleve ott a bibi, hogy nem importálta a chrome-ból. -
Crogan
tag
Sziasztok. Megint ezzel zargatlak titeket de engem idegesít. Eddig havi szintem azért össze tudtam szedni vagy 3-4 batot is. Most még 3 tized sem sikerül. Ennyire azért nem gondolom gyengének.
-
-
v.attis
őstag
Sziasztok.
Androidra feltettem próbára a Brave-et és nagyon biztató, de nem értem a koncepciót.
A Google termékei nagyon jók abból a szempontból, hogy mindent látok telefonon és 2 pc-n, minden szinkronizál mindig, ezen felül eszköz csere esetén is minden ott van az új készüléken is.
De hogy van ez a Brave esetében?
Kapásból nem találok olyan opciót androidon, hogy importáljam a Chrome könyvjelzőket...Valamint munkára is használok minden eszközt. Használok kormányzati (ügyfélkapus) oldalakat, energia szolgáltató oldalakat-fiókokat, napelem rendszerek távelérését... Ezek is használhatók bátran?
-
trance89
őstag
+1
Firefox nálam másodperceket gondolkodik mire elkezdi betölteni az oldalakat (adblock on/off lényegtelen), Brave instant húzza be az oldalakat, Oneplus 8T teló, 4G/5G/wifi lényegtelen.
Nálam is gyakran van nyitva 30+ tab a mobilos Brave-ben, asztalin mégtöbb és a múltkori itcafe.hu crashelős mizériától eltekintve sosem omlik össze, Firefox-osoktól ennek az ellenkezőjét hallom.
Firefox ma már egy heavy, szarul megírt böngésző, állandóan változtatnak a külsőn, gyakorlatilag ráerőltetik a userre a szarságaikat ugyanúgy mint a Chrome-nál.
Brave ugyanúgy néz ki mint 2 éve, a tab grouping opcionális(szerencsére) és még mindig tudja az "addressbar gesture" -öket, pl lefele húzva megjelennek a nyitott tabok, jobbra/balra váltok a tabok között. Ez utóbbi nálam a 2 top funkció amik miatt nem vagyok hajlandó váltani (nem is lenne mire, esetleg Chrome), rendkívüli módon megkönnyíti és gyorsítja a mobilos böngészést. Ugyanez más böngészőkön sokkal tovább tart, +2-3 tappintással érhető el. -
Nimrod
addikt
Sokkal gyorsabb Brave szerintem mint Firefox, úgy 1-200 lap van nyitva. Sokkal ritkábban kell újraindítani cache miatt mint Chrome-ot (desktop, régi gép, Win 10).
Mobilon most csak lustaságból van Chrome (Android), mert előző teló nagyon a halálán van, ott nem volt gondom vele. -
gabo89
senior tag
Szia!
Amit tapasztaltam, aszerint írok. A Waterfox-ról nincs friss infóm.
A Brave verzió frissítése követi a Chrome verzióját (Az Iridium nem).
A Brave automatikusan frissíti magát. (Az Iridium és a Librewolf nem)
A Brave-re telepíthetsz addonokat a Chrome addon oldaláról, a keresőmezőben használhatod a Google-t (javaslatok nélkül). (Az Iridiumban alapból nem lehet.)Firefox-ot és Brave-t is egyaránt használom. (Néha a Chrome-ot is, szinkronizálás miatt).
Esetleg, még amivel volt tapasztalatom, tudom ajánlani a Chromium-ot, közösségi Windowsos fork, mint alternatíva. (Hibbiki, up-to-date, sync, widevine, all-codecs+, win64) link
Androidon Brave-t használok, kikapcsolt hirdetés értesítésekkel. Megvagyok elégedve vele.
-
Crogan
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi. Akkor várjak tovább.
-
rdmftw
tag
sziasztok!
szeretném kikérni a véleményeteket, hogy szerintetek a brave miben nyújt többet mint az alternativák:
- iridium browser [link]
- librewolf [link]
- waterfox [link]sok év firefox után lehet váltanék valami nem bigtech böngészőre. fiókot/syncronizálást nem használok, addonokat igen, nem ritka a 30-60 megnyitott lap.
szerk: ugyanez a kérdés androidon is, ott jelenleg bromite.köszönöm a válaszokat
-
Crogan
tag
Sziasztok. Nem tudjátok hogy mi alapján adja a rewardsot a böngésző? Mert eddig olyan jó volt de most vagy 2 hete már nem hajlandó csak ezredeket adni batból.
-
trance89
őstag
-
trance89
őstag
Na úgy fest hogy a tegnapi update (v1.47.171 Jan 12, 2023) megoldotta a problémát win alatt, android alatt viszont még mindig nem jó
-
K0zm0
aktív tag
válasz
headhunter
üzenetére
Nem olvasom egyébként az itcafe-t, csak kívácsi voltam, hogy nálam is döglik-e.
-
User_2
aktív tag
nem olyan régóta az éppen érvényben lévő cookie-kat itt lehet megnézni:
brave://settings/content/all?search=cacheezen az oldalon darabra kevesebb cookie-t mutat a brave, mint a clear browsing data felületen, itt viszont nem tudom megnézni melyek a törlésre kijelölt cookie-k.
plusz az oldalon brave://settings/content/all?search=cache,
ha megnyomom a kuka gombot,
az oldalt újra megnyitva újra megjelenik a törölt cookie.pluszplusz kb 2-3 napja a brave nem kér gdpr consent-et.
ez másnál is jelentkezik vagy csak képzelek vakamit, amit nem értek?
ubuntu 20.04
Version 1.46.144 Chromium: 108.0.5359.128 (Official Build) (64-bit) -
trance89
őstag
+1
Itt már beszámoltam róla: [link] -
gabo89
senior tag
Az itcafe.hu oldalát megnyitva, összeomlik a Brave. Másik PC-n is ezt tapasztalom. Másnak mi a tapasztalata?
-
Đusty
addikt
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Az ok, elvileg aktíválva van mégsem csinál semmit. Nincs külön ikonja?
Explorernél automatikusan megkérdezi felugró ablakban, hogy akarom-e fordítani. Vagy jobb gomb ls fordítás. Itt ilyen nincs. -
Sweet Lou 6
addikt
-
Đusty
addikt
A brave-be, hogy kell betenni a google fordítót?
-
RBJ
addikt
Brave pénztárcát lehet valahogy blokkolni?
Mikor valahol a metamask ot akarom csatlakoztatni mindig vsak a brave jön fel. -
K0zm0
aktív tag
Ha jól emlékszem akkor a beállításokban van olyan, hogy kilépéskor törölje a böngészési előzményeket.
Beállítások->Biztonság->Böngészési előzmények->(3. fül)Kilépéskor mi történjen. Itt bepipálsz mindent és elvileg törölnie kellene, de előtte azért teszteld le. (A menüpontok nevei lehet, hogy máshogy vannak, én angolul használom.) -
ToBeY
nagyúr
Hello
A Brave-ben van olyan funkció (mint pl a Firefoxban),hogy miután bezárom a böngészőt törölni a netezési előzményeket?Vagy van erre valamilyen extension? -
Szasztok! Elég kihalt a topc de hátha.... Brave-ben kezdőlapot be lehet valahogy állítani?
Bocsánat, közben megtaláltam.
-
Met
nagyúr
Szöveg homályosodást hogy lehet kikapcsolni?
Hardveres gyorsítás ki vagy bekapcsolása nem segít rajta.
Csak olyankor van ha be van linkelve egy videó az oldalra amit nézek. -
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Az mitől lehet, hogy a "Privát ablak Tor böngészővel" használatakor van egy pár olyan URL című oldal amit nem nyit meg, azt írja ki, hogy
A webhely nem érhető el ? -
K0zm0
aktív tag
Próbáld az oprendszer belső óráját automatikus frissítésre állítani és esetleg csekkold le a BIOS-ban, hogy mit mutat a belső órája a gépednek.
Mindenképpen valami idővel kapcsolatos beállításra gyanakszom. Az óra frissítése után tolj egy restartot és úgy is csekkold le. -
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
Amikor a prohardverre lépnékbe nem a szokásos felület jön be.
Mikor rákattintok ay ipon oldalára vinne, de a kapcsolata nem privát jönbe.
a hibaüzenet NET_CERT_DATE_INVALID
A szövegbe meg a webhely HSTS-t használ.
W7 (firefox-al jó,) mi lehet a megoldás?
(chrome, vivaldi ugyan ez)
Köszi -
Bubee82
őstag
FF van csak. De ritkan hasznalom. Telon nekem is Brave van. Win update akkoriban nem volt, amikor elkezdodott. De a Win verzio is olyan, ami csak a legfontosabbakat engedi feltenni, semmi kolonc update nem lett telepitve.
Egyebkent multkor kitakaritottam a cache-t, amikor irtad. Kb. nehany video erejeig jo volt, aztan osszeszakadt megint.
-
K0zm0
aktív tag
Van fent mellette más böngésző is ami Chromium alapú? (Chrome, Opera, Vivaldi, stb...)
Esetleg Edge? Vagy egymásnak kavarnak be, vagy win frissítés szokott még gallyra vágni dolgokat. Én használom melóban win alatt, itthon Linux alatt, és telefonon is a Brave-t és egyszer sem találkoztam ezzel a hibával!
-
K0zm0
aktív tag
A hibakódból én arra következtetek, hogy kifogy a bufferből, és egyszerűen nem tudja letölteni a lejátszás közben a videót, csak addig a pontig amíg meg nem telik a tárolója.
Nem mondom biztosra, de mintha rémlene, hogy bele lehet valahogy túrni a fejlesztői beállításokba és ott állítani a buffer méretét.
De ezt most nem mondanám biztosra, egyszer valamit régebben kotortam benne mintha onnan emlékeznék rá halványan. -
K0zm0
aktív tag
Gyanítom Windows-t használsz.
Próbáld meg kilőni az összes extensiont ha van hozzá telepítve. Töröld a böngésző cache-t. Ha nem oldja meg akkor reseteld a böngészőt. Ha ez sem megy akkor telepítsd újra a böngészőt.
Nagyjából ezeket a dolgokat írják más helyeken is. Sajnos a hiba a te készülékedben lesz!
-
Bubee82
őstag
Masnak is van problemaja azzal, hogy video lejatszasa kozben tobbszor osszeomlik a Youtube? Mar kezd elegem lenni belole, hogy min. 3x kell nekiugranom egy-egy videonak, mire vegig tudom szenvedni.
-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Szuper, köszi a segítséget
-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Amíg nincs gemini addig gyűjthetem wallet nélkül és ha lesz gemini akkor azzal megoldható lesz, hogy a már meglévő walletet csatolom és elérhetem, hogy 2 eszköz 1 walletre gyűjtse a rewardod?
-
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy mobil és pc böngésző rewardod egybe számolja valahogyan? Jelenleg külön számol pc-n és mobilon is, illetve mobilon nem látom gemini-t amit pc-n használok.
-
magyar1997
tag
Sziasztok! 2 kérdés...
Nektek megjött a januári hirdetésekből befolyt összeg upholdra?
Másik.. gyári resetet toltam a telón frissítés miatt, és egyszerűen nem tudok belépni braveben az uphold fiókomba...
Rámegyek, hogy pénztárca ellenőrzés vagy pénzhozzáadása, aztán hiába nyomok a tovább a bejelentkezéshez, nem történik semmi....
-
Brett001
aktív tag
Hali!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a napokban tettem fel a Bravet, de hiányolom, hogy jobb klikkre előjövő menüből hiányzik a "Fordítás magyar nyelvre" menüpont. Elő lehet valahogy csalogatni? A felső sávban ott van a Google Fordító bővítmény, de mondom a jobb klikkre nem jelenik meg, úgy mint a Chrome-ban.
-
milu
aktív tag
A Brave-hoz keresek olyan kiegészítőt, amivel - a jobb olvashatóság miatt - az oldalak DARK módra váltanak.
Ismertek ilyen kiegészítőt és működik is? -
gabo89
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Utóbbira megoldás, ha másik fiókra utalom a 4-dik eszközről? Gondolom a böngésző profilt nem nézi. (Csak elméleti kérdés ez most.
) Köszi szépen! -
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Örömmel látom, hogy már mindent lehet szinkronizálni, nem csak a könyvjelzőket.
Most bekapcsoltam a Brave Rewards-ot is, kipróbálom. Az a kérdésem, hogy az össze gyűjtött BAT-ot lehet szinkronizálni, vagy minden eszközön külön összeg jön ki, amit egyszer ki lehet utalni? -
Patrick
addikt
válasz
magyar1997
üzenetére
Amikor még nem volt meg az az összeg, akkor nem is hozta fel nekem, hogy melyik walletbe lehet, csak azt írta, hogy 15 BAT-ot le kell érnem, aztán 15 dollárt írt.
Én mobilon is ezt használom melóban, viszont, ott 0 BAT-ot ír, mert nem voltak engedélyezve a hirdetések.
Majd megnézem, hogy ez után hogyan számolja a mobilosat. Lehet, hogy külön.
Talán csak 1 pénztárca kell majd, és ki lehet utalni majd a mobilos böngészés után is a walletbe, nem tudom, majd kiderül.
-
magyar1997
tag
Ha gépen is használom pluszban, akkor értelemszerűen dupla annyit tudok 1 hónapban keresni vele? Értsd, ha 3 eszközön használom, 3x annyi pénz? Persze ha mindegyik eszközön ugyanannyi reklámot dob be....
-
Patrick
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Az igaz.

Várom, hogy a BAT árfolyam felmenjen 1000 dollár fölé.
Jelenleg 1,31.
19,24 BAT-om van. -
headhunter
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
Pang a topik, végül sikerült egy helyettesítőt találni. [link]
-
headhunter
addikt
Brave-nél, melyik kiegészítővel helyettesíthető (kiváltható) közel 100%-ban a "Screengrab"? [link]
Fejlesztés (frissítés) 3 éve leállt és több funkció nem működik.
Teljes oldal mentése, Terület kijelölés + Scroll mentés
-
Patrick
addikt
válasz
magyar1997
üzenetére
Nekem 16 dolláom van, de még nem utaltattam ki. 12 vagy 15 dollárt el kell érni, hogy megkapd a lóvét azt hiszem.
-
magyar1997
tag
Sziasztok!
Ti megkaptátok az adott hónapban elért összeget? Majd 1 dollár gyűlt össze, aminek tegnap kellett volna megérkeznie, de sehol semmi. Vagy ez több napot vesz igénybe? Elég új vagyok még a témában. Brave rewards bekapcsolva, Uphold fiókkal összekapcsolva....
-
Synaptic
senior tag
2 böngésző között a pénztárca miért nem szinkronizálódik ?
-
milu
aktív tag
Valaki kipróbálta a Braver Talk szolgáltatást?
Mi volt a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- GTA V
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Objektívek topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Jelenleg 1,31.