Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Arra van lehetőség hogy Chrommal szinkronizáljon?
Nagy valószínűséggel nincs. A Google még 2021-ben visszavonta azt a lehetőséget, hogy más (nem Chrome) böngészők használják a privát API-t.
Ahol még a Chrome-ot használod, ott nem telepíthető a Brave? Azzal lehetne legegyszerűbben megoldani a szinkronizálás kérdését.
-
zizidor
őstag
Őszintén? Fogalmam sincs. Én is kísérleteztem már hasonló célból, de nem jutottam eredményre. Régebbi android verzióknál még működött, hogy a böngésző eldönthette hogy ő maga nyit meg egy linket, vagy átpasszolja url alapján valamelyik alkalmazásnak, de ez most már nem opció (saját tapasztalat).
-
zizidor
őstag
Nem véletlen, hogy ezek az appok a hivatkozások megnyitását nem engedik át másnak, ahol már nem tudják követni mit csinálsz, mit nézel.
-
zizidor
őstag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Nem ez lesz a gond, ha a sütik törlődnének, akkor mindig újra be kellene jelentkezni.
-
zizidor
őstag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Konkrét javaslatot nem tudok mondani, de én is Brave-et használok és folytatni szokta a videókat onnan ahol megállítottam. Be vagy jelentkezve Google fiókkal?
Kb. azt tudom elképzelni problémás dolognak, ha nem vagy bejelentkezve és a sütik törlődnek kilépéskor. A Brave blokkolja a nyomkövetést, ilyenkor jó eséllyel egy másik vendég felhasználónak tekint a Youtube.
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Harmadszor pedig, NEM es NEM kerunk reklámot tovabbra sem, akkor sem, ha 500 Ft lenne havonta ennek kivedese, akkor sem.
Én értem ezt a fajta érvelést, én is megfontolom mire költök. Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy a Google sem egy karitatív szervezet - vagy tőled várnak pénzt vagy a hirdetőktől. A hirdetőknek pedig jogos elvárása, hogy a hirdetések eljussanak a célcsoporthoz, ezért nyomja annyira a Google (is). Abszolút megértem ha ez valakinek nem tetszik, de ingyen ebéd nem létezik.
-
-
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
"Kikapcsoltam a beallitasokban a grafikus gyorsitast, a hiba azonnal megszunt. Ezzel lehet bajom, hogy azt kikapcsoltam?"
Bajod nem lesz, éppen azért lehet kikapcsolni, mert egyes grafikus kártyák szoftvere nem feltétlenül hibátlan... Esetleg nézz utána, van-e abból is frissebb."A masik, hogy jelentosen gyorsabb a Brave, mint pl az eddig hasznalt Firefox"
Én jelentősebb különbséget nem tapasztaltam, bár az is igaz, a Firefoxot ritkán használom. Gondolom ez a két böngésző motor (Blink és Gecko) különbségéből adódik.
"Ram etvagya viszont a Firefoxnak joval tobb volt"
Ez az, amit senki nem akar elhinni. Megragadt a fejekben az, hogy a Chrome/Chromium zabálja a memóriát, ami régen igaz is volt, csak azóta ugye eltelt vagy 8 év, és nem fejlesztések nélkül. Persze mindenki azt gondol amit akar, én több összehasonlító tesztet csináltam már, pontosan tudom hogy így van. Örüljünk neki.
-
zizidor
őstag
válasz
mindenes24
üzenetére
Miből gondolod hogy sehol? Néhány kivétellel mindegyik tárolja, de beállítható, hogy kilépéskor törölje az előzményeket. Alapból a Brave profil alatt van egy "History" nevű fájlban (technikailag egy SQLite adatbázis).
-
zizidor
őstag
-
zizidor
őstag
Ezen a képen csak DCOM hibák látszanak, azokból "szerencsére" mindig van jó sok.
Azt próbáld elcsípni, hogy közvetlenül egy összeomlás után látszik-e valamilyen hiba.Vagy a Brave beállításoknál letiltani a hardveres gyorsítást, és úgy kipróbálni. Van amikor csak ez segít.
-
zizidor
őstag
Nem gondolnám hogy a Win10 miatt hibázik. Támogatott rendszer, meg az is lesz még egy évig, a fejlesztők meg még annál tovább is fogják.
Amikor a lefagyások történnek, annál az időpontnál látszik valami az eseménynaplóban?
(Eseménynapló / Windows naplók / Rendszer alatt. Olyan, ami nem csak információ vagy figyelmeztetés, hanem hiba vagy kritikus hiba szintű.) -
zizidor
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Az 500-as kód az szerver hiba, azzal te nem tudsz mit kezdeni, max megpróbálni később.
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen, a brave://flags lapon ha rákeresel a "cosmetic" szóra, akkor van egy ilyen lehetőség, de ez globális beállítás, nem lehet site alapon állítgatni.
-
zizidor
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Ugyanez a Brave verzió, de nem tudtam olyan beállítást kicsikarni, ahol ne működött volna ahogy kell. Ráküldtem DDG és uBlock (cookie filter) bővítményekkel is, töröltem a webhely mentett adatait, inkognitó módban, így is minden alkalommal betöltődött.
-
zizidor
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
Tudsz írni példát, hogy melyik weboldalon ill. oldalakon jön elő a hiba?
Én sem találkoztam még ilyennel, de hátha ki lehet okoskodni egy konkrét oldallal. -
zizidor
őstag
Közben még az jutott eszembe, hogy a Firefox hordozható, a profil mappa elmenthető, visszaállítható, de a Chromium alapúak nem. A felhasználói adatokat valamilyen gépfüggő titkosítással látják el, emiatt nem lehet átvinni másik gépre és ott használni. Azt nem tudom, hogy egy újratelepítés után nem generál-e új azonosítót. Ha igen, akkor borul az egész profil, ha nem (pl. ha hardver azonosítókat használ), akkor van esély a visszaállításra.
-
zizidor
őstag
A keresés szerintem mindegyik Chromium-leszármazottnál így működik, nem tudom lehet-e ezen változtatni.
A szinkronizálás meg - saját tapasztalat szerint - nem visz át minden beállítást. Könyvjelzőket, jelszavakat, előzményeket, stb. igen, de a beállításoknál van ami hiányos.
-
zizidor
őstag
A Brave-nél is van profilmappa:
Windows: C:\Users\felhasználó\AppData\Local\BraveSoftware\Brave-Browser
Linux: /home/felhasználó/.config/BraveSoftware/Brave-BrowserVagy bekapcsolod a szinkronizálást, elmented a kódokat, újratelepítés után meg bemásolod a mentett kódot és a szinkronizálásból visszatölti.
-
zizidor
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ez olyankor szokott előállni, ha az oldal betöltésekor még nincs hova beírni a jelszót, csak később jelenik meg, pl. a bejelentkezésre rányomva. Ezzel szerintem túl sokat nem lehet kezdeni. Jelszavakhoz én a Bitwardent használom, annál is így megy. Ahol már betöltéskor látszik a jelszó mező, ott kapásból kitölti.
-
zizidor
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Beállítások - Jelszókezelő - Automatikus bejelentkezés
Ez sem tölti ki magától, de feldob egy értesítést, aztán csak rá kell bökni. -
zizidor
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha be van állítva a szinkronizálás, akkor Menü, Könyvjelzők.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest