- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem elégszik meg egy panellel a Philips világelső monitora
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
En szeretem a Bravet, tizenvalahany ev Firefox utan, de azert vannak erdekessegei. Multkori update utan eltuntek a jelszavaim, mert elrontottak valami Hash kodot es nemtudott hozzaferni a tarolohoz. Most mar BitWardent hasznalok, tobbek kozott emiatt a BUG miatt is, de az is idegesito volt. Ez a hatterben lejatszas hiba kb 3jara jon elo. Legalabb tanulnak a hibakbol. NEEEEM

Szerintem ez nem Brave hiba, hanem a Google próbálja kinyirni ezt a lehetőséget. Macska egér harc.
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Volt éjjel egy frissítés, legalábbis nálam. Chromium 144-lett, gondolom megint tákoltak valamit, mert az ezelőtti frissítés után is állíthattam be újra pár dolgot.
pl. akkor a chrome://flags fül alatt kikapcsolt olyat ami alapból nincs bekapcsolva.
Nézd meg a beállításokat, hátha kikapcsolta magától. -
Akelaus
senior tag
Csodás ahogy kinéz, én csak ma frissítettem. Igaz nem Brave hiba, de örülnék ha a Chromium-ban végre megcsinálnák hogy a sötét mód normálisan működjön megint, így akkor minden böngésző ami arra épül, szintén jó lesz.
-
Akelaus
senior tag
Erre talán routerben beállított reklám blokkoló DNS tud segíteni. Mérget nem vennék rá azért.
Illetve ha magában az androidos boxban engedi átírni (mint a mobilon) akkor esetleg az.
Nekem mondjuk most telóval megnézve az oldalt, és a nextdns-t használva, mindent is mutatott amit szeretnél blokkolni szerintem. 🤭 -
Akelaus
senior tag
Sziasztok!
Ha a Brave-et használom alapértelmezett böngészőként, akkor nem lehet valahogy azt beállítani, hogy pl. Facebookban, Messengerből vagy Google híreket (Samsungon, ha bal oldalra elhúzom a kijelzőt, akkor megjelenik a Google Discover) megnyitva a Braveben nyíljanak meg ezek a linkek?
Köszi!
Helló!
Azt hiszem ezt kell bekapcsolni:
-
Akelaus
senior tag
Telefonon, hiszen arra vonatkozott a kérdés.
A szinkronizálásra passz, szerintem a beállításokat nem viszem át mobil és pc között.
Amúgy az asztali böngészőn is ezt be kellett állítani emlékeim szerint, de azt én is csak holnap tudom megnézni. -
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Szerintem a legtobb felhasznalo elgondolkozik most, hogyan tovabb, most, hogy a chrome es az edge tiltani kezdte a reklamblokkolokat. Ertem, hogy meg lehet oldani, letezik manifest v3 blokkolo, de itt most nem ez a lenyeg, hanem a trukkozes nelkuli, nyugodt bongeszes. Ebbol a szempontbol marad a Firefox es a Brave. Viszont Firefox haza táján gondok vannak, jonnek a bongeszobe epitett reklámok, a felhasználók adataival valo uzleteles es igy tovabb, ami rossz fenyt vet rajuk. Nalam a Firefox az utobbi idoben produkalt fura dolgokat youtube alatt, ami Brave alatt egyaltalan nincs( sima beletekeres, felbontas megtartasa). Nekem ez a 2 bongeszo, ami bejott, de most elsődlegesnek a Brave van teszteles alatt.
Szép jövő, mert a melóhelyen Chrome amibe mindent is integrált az informatika ami kell a munkához, de akkor a weboldalakon majd ömlik a reklám. Edge van, én azt használom 99%-ban, de ha ott is repülnek a reklám blokkolók, akkor még fent van a Firefox, csak időtlen idők óta nem használtam
Brave-t nem teszik fel, próbálkoztam már náluk. Csak, mert..nem.
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Sziasztok .
Android A14-el használom a Brave applikációját . Egy dolog ami hiányzik a teljes boldogsághoz ,azaz olvasó mód , nézet. Van erre valamilyen megoldás ? Köszönöm .Helló!
Nem biztos, hogy erre gondolsz, de a kisegítő lehetőségeknél van egy olyan: weboldalak egyszerűsített nézete.
-
Akelaus
senior tag
-
Akelaus
senior tag
Sziasztok!
Elkezdtem Brave-et használni az Opera mellett. Azt vettem észre, hogy a Brave-ben a Facebook teljesen másképp jelenik meg, mint az Operában. Hiányzik oldalról a két sáv és minden kép nagyon felnagyítva jelenik meg.
Hogy lehet vissza állítani ezeket?Opera:

Brave:
Ha jól látom a Brave az m.facebook-ot nyitja meg, az Opera pedig a Facebook.com-ot.
Nézd meg Brave alatt a "rendes" Facebook oldalt, úgy milyen. -
Akelaus
senior tag
Üdv!
Nem tudom hogy az bug vagy feature-e hogy az Android Brave elég furán adja be az alsó állapotsori részt, ahol a home gomb is van.
Mint ha első oldal betöltés esetén nem működne, ha közben rá frissitek az adott oldalra már jó.
Én azt szeretném hogy mindig ott legyen.Úgy tűnik olvassák a fórumot, mert nálam Android alatt most folyamatosan ott van minden oldal alján, el sem tűnik magától.
Más: nálam eltűnt a beállításokból az a lehetőség, hogy a sütik elfogadására figyelmeztető ablakot is kiszűrje.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BMW topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- Motoros topic
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5434
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! LG Ultrawide 34UM69G-B IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Sony Playstation Okosítás / Szerviz - Konzolok és Tartozékok javítása, moddolása, karbantartása
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem van Prémium, így az app nyílik meg YouTube linkek esetében, tehát nem használom a Brave-t erre.