- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill #631 üzenetére
Harmadszor pedig, NEM es NEM kerunk reklámot tovabbra sem, akkor sem, ha 500 Ft lenne havonta ennek kivedese, akkor sem.
Én értem ezt a fajta érvelést, én is megfontolom mire költök. Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy a Google sem egy karitatív szervezet - vagy tőled várnak pénzt vagy a hirdetőktől. A hirdetőknek pedig jogos elvárása, hogy a hirdetések eljussanak a célcsoporthoz, ezért nyomja annyira a Google (is). Abszolút megértem ha ez valakinek nem tetszik, de ingyen ebéd nem létezik.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jack Oneill #631 üzenetére
Kérlek mutasd meg azt a sort, ahol azt írtam le, hogy fizessen elő a YT-ra vagy legalább csak kértem erre?!? Én csupán annyit írtam, hogy egy előfizetés és máris megszűnnek a reklámok. SENKINEK nem írtam, hogy fizessen elő rá! Mindenki eldönti magában, hogy mire akar és mire nem, mit szeretne és mit nem! Ebben az egyben igazad van. Érdemes lenne figyelmesen olvasni a hsz-okat. Köszönöm
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Jack Oneill #628 üzenetére
Igen,köszi már olvastam ott
Akkor google bekeményített úgy tűnik!
Ha már a Brave-el is fekete homokórázás megy mp-ig mielőtt elindulna a video. -
tranceplanet
addikt
válasz
Jack Oneill #625 üzenetére
Köszi az infókat, akkor várok türelemmel. Gondoltam, hogy a YouTube akcióban van.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Jack Oneill #618 üzenetére
Akkor rosszul fordították mert akkor nem a chrom alkalmazások támogatása szűnik meg csak ennek a chrom alkalmazás támogatása szűnik meg.
-
San398
őstag
válasz
Jack Oneill #607 üzenetére
Sajnos nem találom ezt a beállítást.Hol érem el?
Úgy tűnik a memória takarékos beállításnál meglett. Köszivegyszer
Sajnos így is leáll azonnal még háttérbe se került. A lényeg az lenne hogy ha háttérbe kerül a lap akkor halljam a hangot. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #590 üzenetére
Na jo, nalam betelt a pohar. Heti rendszerességgel reklamok jonnek mindenhol a kepembe, majd megjavul, megint elojon es igy tovabb. Felraktam melle a ublock origint, igy mar beke lesz.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #589 üzenetére
Ma bekapcsoltam a gepet, újra jó minden.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #566 üzenetére
Megint kezdi, nagyon unalmas, mondjatok mar meg, miert csinalja ezt egy ido eltelte utan? Most mar csinalok valamit a szurokkel, berakok masikat, vagy felrakom az ublock origint.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Jack Oneill #576 üzenetére
Valóban, ebben reménykedem én is!
-
pilu85
őstag
válasz
Jack Oneill #569 üzenetére
Ilyenkor nem elég az, hogy a nem frissíted, mert ez stabil?
Egyébként nagy kincs számomra ez a progi a YouTube miatt.... -
Nyíl
tag
válasz
Jack Oneill #566 üzenetére
Azt nem tudom, mert én csak pár napig használtam uBlock origin nélkül, akkor nem tapasztaltam ilyesmit, hogy nem működött volna a reklámblokkolás alapból. Az a baj, hogy az ilyen típusú reklámokat a Twitch nagyon ritkán adja, van, hogy 1-2 hétig semmi, azután lead 1-2 ilyen reklámot és megint hetekig semmi, így tesztelgetni is nagyon nehéz, hogy lehet-e blokkolni. Ilyenkor "megváltozik" az oldal, az eredeti stream átkerül a jobb felső sarokba kis képbe (ez egyébként karikázott, kifagyott, lehet, hogy ezt blokkolta), és az eredeti stream helyén játszanak le egy kb. 30 másodperces reklámot (videót), és ha lement, akkor újra visszatér a stream az eredeti helyére és csak 1 stream folyam lesz újra... Az ilyen típusú reklámot nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán blokkolni.
#567 pilu85
Ezt az 1 típusú reklámot leszámítva én sem találkoztam reklámmal. -
pilu85
őstag
válasz
Jack Oneill #562 üzenetére
Igen. A linkelt az jó. Annyi h érdemes nem frissíteni tovább...illetve megtartani azt az apk fájlt.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #557 üzenetére
Egyebkent most kiprobalom agressziv modban a blokkolast.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #556 üzenetére
Mire ezt leirtam, ujra blokkol végre mindent. De ez ritka idegesito, ez valami szerver szintu dolog ilyenkor?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #553 üzenetére
Jott frissítés, azota mukodik jol.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #552 üzenetére
Latom, globalis problema.
[link] -
trance89
őstag
válasz
Jack Oneill #545 üzenetére
A standard mód bőven elég ha kiválasztod a megfelelő filtereket, nálam így megy évek óta és nincs sehol egyetlen reklám sem ugyanúgy mintha adguardot futtatnék.
-
Petya XT
senior tag
válasz
Jack Oneill #545 üzenetére
Nem vettem észre, hogy a két mód közötti váltás bezavart volna. Az agresszív mód tilthat esetleg olyan scripteket, ami az oldal alapfeltétele, gyakorlatban még én nem találkoztam vele. A pajzsok beállításánál van a parancsfájlok letiltása, az már tud problémát okozni, ráadásul a NoScripthez hasonlóan macerás, minden oldalt egyenként kell feloldani.
Most próbálgatom a WaterFox-ot, azt simulékonyabbnak érzem, mint régi FF motoros. A LibreWolf bukta, a DRM miatt, nem mennek a stream szolgáltatók.
De a WF ígéretes, kicsit többet kell vele szöszmötölni ugyan. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #536 üzenetére
Illetve olyat lehet, hogy ha rakattintok pl egy mellekletre (office fajl pl), akkor ne a letoltes tortenjen meg, hanem azonnali megnyitas?
-
Akelaus
senior tag
válasz
Jack Oneill #530 üzenetére
Szép jövő, mert a melóhelyen Chrome amibe mindent is integrált az informatika ami kell a munkához, de akkor a weboldalakon majd ömlik a reklám. Edge van, én azt használom 99%-ban, de ha ott is repülnek a reklám blokkolók, akkor még fent van a Firefox, csak időtlen idők óta nem használtam
Brave-t nem teszik fel, próbálkoztam már náluk. Csak, mert..nem. -
pekoka
tag
válasz
Jack Oneill #524 üzenetére
Idejet nem tudom megmondani, miota hasznalom a Brave-et, de mar eleg regota.
En vilag eletemben FF-os voltam, nem tetszett soha a Chrome. De a Brave-vel lassan, de biztosan megkedveltem.
Iszonyat megszerettem ezt a bongeszot. Ezt hasznalom mobilon, laptopon, PC-n es ajanlom mindenkinek. Tesom mar hasznalja 1-2 eve kb, de mindenki masnak is ajanlom szoban es irasban egyarant. -
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill #524 üzenetére
"Kikapcsoltam a beallitasokban a grafikus gyorsitast, a hiba azonnal megszunt. Ezzel lehet bajom, hogy azt kikapcsoltam?"
Bajod nem lesz, éppen azért lehet kikapcsolni, mert egyes grafikus kártyák szoftvere nem feltétlenül hibátlan... Esetleg nézz utána, van-e abból is frissebb."A masik, hogy jelentosen gyorsabb a Brave, mint pl az eddig hasznalt Firefox"
Én jelentősebb különbséget nem tapasztaltam, bár az is igaz, a Firefoxot ritkán használom. Gondolom ez a két böngésző motor (Blink és Gecko) különbségéből adódik.
"Ram etvagya viszont a Firefoxnak joval tobb volt"
Ez az, amit senki nem akar elhinni. Megragadt a fejekben az, hogy a Chrome/Chromium zabálja a memóriát, ami régen igaz is volt, csak azóta ugye eltelt vagy 8 év, és nem fejlesztések nélkül. Persze mindenki azt gondol amit akar, én több összehasonlító tesztet csináltam már, pontosan tudom hogy így van. Örüljünk neki.
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill #442 üzenetére
Igen, a brave://flags lapon ha rákeresel a "cosmetic" szóra, akkor van egy ilyen lehetőség, de ez globális beállítás, nem lehet site alapon állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged