Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebeago
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem a legújabb frissítés hozta, a fórumán is említik, és sajnos a hivatalos frissítés részeként, ráadásul nincs választási lehetőség!
[link] -
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ok. Köszi!
vegyszer: Igen az export/import menüpontot megtaláltam, így hoztam át a böngésző adataimat. Az lett volna a jó ha az adatok átkerülnek a Google fiókba.
zizidor: Végülis telón illetve laposon használom. Pontosabban laposon használom, telón még nem álltam rá.
Köszi Urak még egyszer a választ!
-
embe
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Köszi a választ!

PC-re kellett. Hogy ez nem jutott eszembe, nem verte ki a szemem amikor a beállítások között keresgéltem.!

Arra van lehetőség hogy Chrommal szinkronizáljon? A szinkronizálás menüpont alatt csak a többi eszközön lévő Brave böngészővel való szinkronizálást találtam.
-
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem.
Ha chromewebstore oldalra megyek, ugye az a bővítmény áruház, azt irja csak asztali gépeken engedélyezett a bővítmény. -
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Pont ez volt az eredeti kérdésem
"Van valami extension ami android boxon is működik?"
De android box-on hol installálom az extension -t? -
lanszelot
addikt
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
[link] nyitsd meg bármelyik linket és indítsd el. -
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Zsír, tényleg, kipróbálom majd, köszi!

-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Áááhhh, valóban itt csúszott el nálam a dolog, igazad van.
Oktató stílus: sejtettem én, máshol is látlak fórumokban, nem olyan vagy te
Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük 
Köszi szépen még egyszer, de akkor majd úgy csinálom, hogy elindítom gépről és inkább a hangrendszerre csatlakoztatom a gépet, igazából az lenne a lényeg
-
MadGame
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Remélem, csak én értettem félre az oktató stílust, de számomra nem logikus. A TV egy megjelenítő ezesetben, nem onnan indítom a Youtube-ot. Mi értelme akkor bármiről is átküldeni a TV-re bármit, ha az a saját appját indítja el? Ennyi erővel, akkor elindítom alapból a TV-s YouTube-on...
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Újabb borzalom fordítás magyarra Ambient mode hogyan lett mozifilmes megvilágítás

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Jaa... yt featute... De csak braven találkoztam vele

-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Harmadszor pedig, NEM es NEM kerunk reklámot tovabbra sem, akkor sem, ha 500 Ft lenne havonta ennek kivedese, akkor sem.
Én értem ezt a fajta érvelést, én is megfontolom mire költök. Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy a Google sem egy karitatív szervezet - vagy tőled várnak pénzt vagy a hirdetőktől. A hirdetőknek pedig jogos elvárása, hogy a hirdetések eljussanak a célcsoporthoz, ezért nyomja annyira a Google (is). Abszolút megértem ha ez valakinek nem tetszik, de ingyen ebéd nem létezik.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Akkor rosszul fordították mert akkor nem a chrom alkalmazások támogatása szűnik meg csak ennek a chrom alkalmazás támogatása szűnik meg.
-
San398
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Sajnos nem találom ezt a beállítást.Hol érem el?
Úgy tűnik a memória takarékos beállításnál meglett. Köszivegyszer
Sajnos így is leáll azonnal még háttérbe se került. A lényeg az lenne hogy ha háttérbe kerül a lap akkor halljam a hangot. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ma bekapcsoltam a gepet, újra jó minden.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Megint kezdi, nagyon unalmas, mondjatok mar meg, miert csinalja ezt egy ido eltelte utan? Most mar csinalok valamit a szurokkel, berakok masikat, vagy felrakom az ublock origint.
-
K0zm0
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Valóban, ebben reménykedem én is!
-
pilu85
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ilyenkor nem elég az, hogy a nem frissíted, mert ez stabil?
Egyébként nagy kincs számomra ez a progi a YouTube miatt.... -
Nyíl
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azt nem tudom, mert én csak pár napig használtam uBlock origin nélkül, akkor nem tapasztaltam ilyesmit, hogy nem működött volna a reklámblokkolás alapból. Az a baj, hogy az ilyen típusú reklámokat a Twitch nagyon ritkán adja, van, hogy 1-2 hétig semmi, azután lead 1-2 ilyen reklámot és megint hetekig semmi, így tesztelgetni is nagyon nehéz, hogy lehet-e blokkolni. Ilyenkor "megváltozik" az oldal, az eredeti stream átkerül a jobb felső sarokba kis képbe (ez egyébként karikázott, kifagyott, lehet, hogy ezt blokkolta), és az eredeti stream helyén játszanak le egy kb. 30 másodperces reklámot (videót), és ha lement, akkor újra visszatér a stream az eredeti helyére és csak 1 stream folyam lesz újra... Az ilyen típusú reklámot nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán blokkolni.
#567 pilu85
Ezt az 1 típusú reklámot leszámítva én sem találkoztam reklámmal. -
pilu85
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen. A linkelt az jó. Annyi h érdemes nem frissíteni tovább...illetve megtartani azt az apk fájlt.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Egyebkent most kiprobalom agressziv modban a blokkolast.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Mire ezt leirtam, ujra blokkol végre mindent. De ez ritka idegesito, ez valami szerver szintu dolog ilyenkor?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Jott frissítés, azota mukodik jol.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Latom, globalis problema.
[link] -
trance89
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A standard mód bőven elég ha kiválasztod a megfelelő filtereket, nálam így megy évek óta és nincs sehol egyetlen reklám sem ugyanúgy mintha adguardot futtatnék.
-
Petya XT
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem vettem észre, hogy a két mód közötti váltás bezavart volna. Az agresszív mód tilthat esetleg olyan scripteket, ami az oldal alapfeltétele, gyakorlatban még én nem találkoztam vele. A pajzsok beállításánál van a parancsfájlok letiltása, az már tud problémát okozni, ráadásul a NoScripthez hasonlóan macerás, minden oldalt egyenként kell feloldani.
Most próbálgatom a WaterFox-ot, azt simulékonyabbnak érzem, mint régi FF motoros. A LibreWolf bukta, a DRM miatt, nem mennek a stream szolgáltatók.
De a WF ígéretes, kicsit többet kell vele szöszmötölni ugyan. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Illetve olyat lehet, hogy ha rakattintok pl egy mellekletre (office fajl pl), akkor ne a letoltes tortenjen meg, hanem azonnali megnyitas?
-
Akelaus
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szép jövő, mert a melóhelyen Chrome amibe mindent is integrált az informatika ami kell a munkához, de akkor a weboldalakon majd ömlik a reklám. Edge van, én azt használom 99%-ban, de ha ott is repülnek a reklám blokkolók, akkor még fent van a Firefox, csak időtlen idők óta nem használtam
Brave-t nem teszik fel, próbálkoztam már náluk. Csak, mert..nem.
-
pekoka
tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Idejet nem tudom megmondani, miota hasznalom a Brave-et, de mar eleg regota.
En vilag eletemben FF-os voltam, nem tetszett soha a Chrome. De a Brave-vel lassan, de biztosan megkedveltem.
Iszonyat megszerettem ezt a bongeszot. Ezt hasznalom mobilon, laptopon, PC-n es ajanlom mindenkinek. Tesom mar hasznalja 1-2 eve kb, de mindenki masnak is ajanlom szoban es irasban egyarant.
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
"Kikapcsoltam a beallitasokban a grafikus gyorsitast, a hiba azonnal megszunt. Ezzel lehet bajom, hogy azt kikapcsoltam?"
Bajod nem lesz, éppen azért lehet kikapcsolni, mert egyes grafikus kártyák szoftvere nem feltétlenül hibátlan... Esetleg nézz utána, van-e abból is frissebb."A masik, hogy jelentosen gyorsabb a Brave, mint pl az eddig hasznalt Firefox"
Én jelentősebb különbséget nem tapasztaltam, bár az is igaz, a Firefoxot ritkán használom. Gondolom ez a két böngésző motor (Blink és Gecko) különbségéből adódik.
"Ram etvagya viszont a Firefoxnak joval tobb volt"
Ez az, amit senki nem akar elhinni. Megragadt a fejekben az, hogy a Chrome/Chromium zabálja a memóriát, ami régen igaz is volt, csak azóta ugye eltelt vagy 8 év, és nem fejlesztések nélkül. Persze mindenki azt gondol amit akar, én több összehasonlító tesztet csináltam már, pontosan tudom hogy így van. Örüljünk neki.
-
zizidor
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen, a brave://flags lapon ha rákeresel a "cosmetic" szóra, akkor van egy ilyen lehetőség, de ez globális beállítás, nem lehet site alapon állítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak ez a fránya online diskurzus, néha félreérthető... Akkor ezt megbeszéltük