- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
oroszbence
tag
Még csak a GPU táp kábelell vagyok kész.
-
N_A_S
veterán
válasz albert8 #33892 üzenetére
Köszönöm, igyekeztem szépen összerakni Meg tudnám kérdezni, meg én is majdhogynem napi szinten mókolok valamit a gépen, de ezzel a vidivel szerintem jobban jársz: [link], szerintem nagyon jó ventik. A gépen még annyi módosítás lesz hogy a GTX felirat le lesz fújva piros színűre, és a tápon is piros matrica lesz, és nagyjából 100%-os
https://tinyurl.com/phnas
-
albert8
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bitfenix tápkábel hosszabbítót NE!!!
kiiso: Nekem is AX1200-am van a gépben. Előrelátó vagyok
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
szab.tam
nagyúr
válasz Engineer086 #33877 üzenetére
értem.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Engineer086
Modder
válasz szab.tam #33875 üzenetére
Igen a Millenárison zajlott versenyről van szó.
Az eddigi MTH-om mindig hasonló környezetben voltak megrendezve, de az a rendezvény nekem se tetszett igazán.
A legjobb a hőskor volt, amikor a HUNGEXPO területén voltak a versenyek, más szórakoztatóipari kiállítás/rendezvény részeként. Amúgy a gépek számával nem volt gond, az eddigi versenyeken is ennyien voltunk. Sajnos itthon nem lehet megcsinálni egy olyan szintű rendezvényt, mint a németországi DCMMSzádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
lizRRR
őstag
-
szab.tam
nagyúr
válasz Engineer086 #33874 üzenetére
erre a gépre emlékszem.
egy barátommal kimentem. azt hittem lesz csomó modding gép. ehelyett a fölszinten volt egy nagy, konzol platform reklám nyomulás. iszonyat csalódás volt számomra az egész. negyed óra alatt tettem egy kört a galérián, megnéztem azt a pár gépet, és fénysebességgel elmenekültem a hangzavarból.
azt hittem lesz 100 gép, és eltöltök fél napot. ehelyett az egész nem erről szólt.
(ha ez a millenárison lévő rendezvény volt, és nem keverem valamivel.)
még mindig nem tudom, mire fizettem asszem 1000,- ft-ot...
hogy megnézzem, hogy az x-box, a ps3 és a wii reklámozza magát nekem, a saját pénzemen....
oda soha többet nem megyek.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Engineer086
Modder
Ezt az átalakítást linkelte már ide valaki? Egyik régi motoros, Mórocz Gergely aka Don Vito munkája. A 2010-es MTH-on mutatta be ezt a munkáját és most felkerült Bill Owen Case Mod Blogjára (is).
Aki tud a srácról valamit, feltétlenül szóljon, régóta szeretnék vele beszélnilizRRR: Sztenderd méret sztem nincs, ha a gépedben levő szegecsekre vagy kíváncsi, akkor elég, ha megméred a dudori oldal átmérőjét.
[ Szerkesztve ]
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
zolee5016
őstag
Ne tudom milyen a dragon rögzitősine de nekem van 2 pár ilyenem feleslegesen Ha jó akkor tudok tippet adni,ki csinál ilyen rögzitést a gépeibe
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
lizRRR
őstag
válasz Engineer086 #33864 üzenetére
Értem , és szegecsek egyforma méretűek nem ?
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
blasko92
őstag
válasz lizRRR #33859 üzenetére
Legegyszerűbben úgy, hogy megfúrod, és akkor leesik a szegecs feje.
Sok boltban (praktiker/obi, meg még rengeteg csavarboltban, stb) lehet kapni popszegecseket, és lehet hozzá venni szegecshúzó szerszámot.BL@CK kolléga megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
BL@CK
tag
válasz lizRRR #33859 üzenetére
Sérülésmentesen nemtudod kiszedni. Mármint úgy hogy a szegecs ne sérüljön Fúróval megfúrod és kijön szépen. Szegecselőt meg minden barkácsboltban árulnak ilyen 3500 körül, ahogyan szegecseket is kapsz hozzá. Használata egyszerű, nemkell semmi tudás hozzá mert olyan mint egy fogó a szerszám.
Shatter your limits!
-
lizRRR
őstag
Hm tudja vki a házat össze tartó szegecset hogy lehetne a leggyorsabban és sérülés mentessen ki venni ?
Illetve hol tudok ilyet szerezni , és mivel tudom be rakni milyen szerszámmal.
-
kornel76
aktív tag
-
lizRRR
őstag
Jó napot urak !
Most jelenlegi házamat CORSAIR 650D házmat el adom , és van nekem egy LANCOOL K62 amit modding anyagnak szánok...
Terv és Valójában hogy nézkiTehát várom a kritikákat
Szerk : A fekete rész nem látszodna el lenne takarva mint a Jones-nél , és csak az alaplapra látnál rá plexin keresztül.
Háznak természetesen lenne valami ki nézete , ez most csak a belső elrendezés.[ Szerkesztve ]
-
-
imibogyo
veterán
Meg van a következő áldozatom. Indulhat a második menet. Mert az előzőt előbb eladtam, mint hogy befejezhettem volna.
-
Atke
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #33845 üzenetére
Melléd állok én is, nagyobb legyen a felület
Amúgy ez egyedi vagy sorozat gyártás? (csak a képeket néztem,) -
radi8tor
MODERÁTOR
Csak CPU és RAM lett vizezve a gépen.
Biztos elfogyott a pínz.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
imibogyo
veterán
Virtuális kő repül....
Na jó nem is. egyetértek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Egy ilyet már elfogadnék: ROG Watercooling System by MyWorks
⭐ Stella
-
ZetorGumi
addikt
Megnéztem a Picasa albumomat a készülő gépemről, és már 450 megtekintés körül járok átlagban. Ez is egyfajta "megerősités", hogy jófele járok, köszönöm azoknak, akik megtekintették a képeket.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
LLKobe
veterán
Perpillanat ÍGY néz ki.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
becsitibi
senior tag
Sráccok!
Mindenkinek köszönöm!
Még kb 2 hét és végzek mindennel.
-
szab.tam
nagyúr
válasz BioNiCMaN #33824 üzenetére
frankón eszembe jutott az is. tuccc valamit.
ha 1x mazó leszek, előbb jön a szöges korbács, mint ez.
talán még zámbódzsimi is...azért szép meló lenne sniccerrel körbevagdosni pár száz 6szöget.
de értelme nem lenne, mert a minta csak felületen jön ki. a rácson megmaradt kevés felület csak úgynézne ki, mintha koszos lenne. és sajnos fizikialag is képtelenség lenne szépen körbevágni.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz becsitibi #33817 üzenetére
utolsó képen valami fóliázást látok. (vagy matrica?)
ez valami öntapadós cucc? hol lehet kapni?én még obi-ban fettem feketét, a lakás textil osztályon.
a tetején a fekete sávokat ragsztotam le vele, több részből öszeillesztve. nem túl szép, de a célnak megfelelt, és gyors volt...de a tiéd nagyon jópofa.
mintha valami hasonlót láttam volna nemrég. valami passzív 8600gt-t fóliázott vele valaki?[ Szerkesztve ]
-
becsitibi
senior tag
Én is én is,jelenleg itt tartok:[link]
-
szab.tam
nagyúr
válasz viperabácsi #33811 üzenetére
naja. a fejbe'modding jó. olyan, mint a szájkarate. nem izzad bele az ember, de olyan, mintha majdnem.
nálm 2 véglet van:
vagy 3x végigcsinálom fejben, különböző képpen.
vagy már úgy el kezdek rajta vágni valamit, hog még a konfig sincs kiszedzve...legutoljára egy mini ninja felső lemezét kezdtem el ollóval vagdosni, hogy nem volt kiszedve. de amikor láttam az alaplap felé hulló fém nyiradékot, leálltam vele.
inkább egy kint lévőt kaszaboltam. így az most úgy maradt. egy lemez van elvágva rajta, kupakok leszedve. aztán kicseréltem, így majd idekint folytatódika darabolás.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
zolee5016
őstag
válasz kungzi #33813 üzenetére
Igen itt van
jericho69
Ha fent az oldallap szépen bevilágitja félhomályba.De nem az igazi....
Egyébként hajlékony neon csőnek vettem.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Azt hiszem ennél már nem tudom jobban megoldani az sli-vel járó kábeldzsungel elrejtését.
+ Nyári időszámítás: Procihütő+venti . A piros csöveket likvidáltam,de ennek a fonalnak nem igazán találom a helyét KÉP
Ez még nem a végleges rögzités,de ilyen lesz.Már csak a két slottakarót kell cserélni,meg ez a fonal...........lehet kiirtom...............[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz viperabácsi #33809 üzenetére
Akkor jogos volt és bocs.Azt azavaró hibát már orvosoltam.
-
őstag
válasz Engineer086 #33807 üzenetére
Régebbi Chieftec dragon,csak kisebb változatban.Amit nem kaptam hozzá,azok a sinek,na ezt keresek jelenleg is.
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz Kiki18 #33799 üzenetére
alapból gusztustalan házat i shog yfel lehet dobni!
-zöld?
-nagyon zöld...jól alakul.
belül is fekára +1.
vagy esetleg az abalkon kersztül látszódhat valami zöld még.
mondjuk egy zöld amd felirat?fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
blasko92
őstag
válasz Engineer086 #33800 üzenetére
Ha jobban megnézed, akkor egy pár eleme hasonlít a Chieftec házak cuccaihoz
-
őstag
válasz Engineer086 #33800 üzenetére
Köszi!
Itt Ph-n csaptam le rá,nagyon durván megfogott,amikor megláttam.Egyből egy Nvidia moddingot láttam lelki szemeim előtt.
Amit elrontottam,az a festés,de ezt majd szakemberre bízom legközelebb,hogy igazán tökéletes legyen.DiceBlade:Igen,kívülről belülről,teljesen lel esz fújva.Majd ha egyszer mindennel készen leszek,feltolom a végleges képeket.Remélem lélegzetelállító lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest