Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Engineer086 #34505 üzenetére
Feleség.
(egyébként noti filmezéshez, ha meg ritkán lesz időm játszani, akkor xbox360)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok tudnátok ajánlani olyan házat ami ehhez hasonlít?
Mármint formailag, hogy ilyen kis kocka. Egy micro-atx lapnak kellene elférnie benne.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz viperabácsi #34140 üzenetére
"Eddig jutottam vele"
Létrehoztál egy picasa albumot? Mert képet én nem látok.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Devil Smile #33993 üzenetére
Na mi van nagyon unatkoztál hogy végül mégis nekiálltál?
Szép lett amúgy, alaplapi tálcát nem gondoltad fóliázni?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, ez kinek a gépe? Úgy emlékszem hogy ide is volt postolva:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Engineer086 #33188 üzenetére
Valamivel halkabb lett tőle a gép ugyan, de elsősorban látványelemként került bele. (nem melegszik tőle a ház mielőtt írná valaki)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz LLKobe #33183 üzenetére
Nemtudom. Elment. Pedig van még terv dögivel. Oldallap plexizés, plusz a ház teljes bevonása fekete carbon matricával, aztán ledek, később vízhűtés, szintén a fekete fehér szín jegyeiben persze, meg még egyebek. Csak most nincs kedvem tovább foglalkozni vele.
tatabánya:
Mivel most reggel pakoltam bele, nincs még tapasztalatom szivacs témában.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ilyen házam van:
Régen így nézett ki a gépem:
És most ilyen lett:
Tudom, bőven van mit rajta javítani. Matricázás, festés, újlenyomatok, plusz takarítás, plusz csavarok festése, de perpill sajnos elment az egész házcsinosítától az ihletem. Nincs kedvem most foglalkozni vele. Majd tavasszal nekiállok újra.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Devil Smile #33143 üzenetére
Köszi tényleg, a lemezek meg nem ragadtak össze szerencsére.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Moddingboy #33113 üzenetére
szerk:
Nyomjatok ctrl-f5-öt, utána betölt a két kép.
Ha már koszos poros pc-k:
Egy pár éve dolgoztam pár hetet egy számtech bolt szervízében. Hoztak be egy gépet hogy nem megy. Szétbontottam, és majdnem szívrohamot kaptam. Volt benne csótánymaradvány, pókháló, kaszáspók, meg vagy 2centi vastagon por. Vagy fél óráig fújtúk az udvaron a kompresszorral az egészet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gépet összeraktam, plexi project elvetve végül is, holnap lesznek képek.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz RMZ250 #32984 üzenetére
A vágás tényleg kicsit keszekusza lett, de lesz majd jobb is, amint találok valakit aki kivágja nekem. Nekem így sikerült sajna.(első ilyen melóm volt.
"ha már takarod a "deszkát" miért nem ér fel a széléig"
Ezt nem nagyon értem. A fénykép csalóka mert fejjel lefelé csináltam, a plexit meg csak úgy magában tettem rá a lapra, a felső részénél elvileg a széléig fog takarni. Ahol meg a ROG logó van oda megy a vga, ami a lap széléig kitakarja az egészet, felesleges lett volna addig vágnom a plexit, úgysem látszódik semmi belőle.
Délután összerakom a gépet, aztán majd kérnék véleményt. (pozitív negatív is jöhet)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Klemens #32935 üzenetére
PCgear-től rendeltem 1.5 hete fehér vga kábeleket, meg ventiket.
Ma megyek be hogy mi van rendeléssel, mert sms nemjött. Erre mondja srác hogy megjöttek már cuccok de nem tudja hogy miért nem kaptam sms-t.
Viszont befejeztem az előlapi kábelek harisnyázását.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ha az égiek is úgy akarják, és a matricázás jó lesz holnap, valamint normálisan megszáradnak a hátlapi lemezek, akkor vasárnap este tolok egy két demo képet a házamról.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uraim, itt Pesten hol tudok venni ilyen szivacsot mint jegenye Úr gépében ami van? Úgy gondoltam jól nézne ki az én házamban is.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz SkyS1gn #32833 üzenetére
"direkt kék haris lett mert megy a laphoz"
Na én pl épp ezért plexizem az alaplapot, mert nem jön be a piros asus alaplap, és én is fekete fehér projecten dolgozom. A vga takaród meg még mindig rohadt jól néz ki. Mennyi idő alatt csináltad is meg?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, van egy fehérre harisnyázott sata kábelem. Anno még "Atke" Úrtól vettem, de most vettem észre hogy az egyik végén a zsugorcső alól kijött a harisnya. Ezzel lehet valamit csinálni? Leragasztani elég ronda lenne. (legjobb lenne fehér zsugorcsövet újra ráhúzni)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Engineer086 #32810 üzenetére
Kép lesz mindenképp, de csak majd a kész házról. Jövő héten jönnek meg a harisnyás kábelek, meg a hófehér 12es ventik, utána nekiállhatok végre.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akasa Mirage Black&White Case Mod" project work in progress: 30%
És egy kis terv változás. Vga nem fújva lesz, hanem fehér 3D carbon matricával lesz áthúzva, az alaplapi plexi pedig fekete carbon matricával.
Plusz egy kis véleményt kérnék.
A házam eleje ugye ilyen:
Na már most szerintetek hogy nézne ki az ha a függőlegesen 1-2 ledszalagot tennék a függőleges szellőzők mögé?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na srácok alakul a fekete-fehér project, kb két hét és kész is vagyok vele remélhetőleg.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jegenye77 #32733 üzenetére
Gratula. Megérdemelted.
Srácok, ilyen csavarokat tudok valahol venni, csak fehérben?
Mirage házamnak ugye ilyen csavarjai vannak, de ezüst színben. Fújni próbáltam őket, de elég gányul néztek ki.
Plusz lenne egy kérdésem. Miután szerelgetem a gépet, a zsíros újlenyomatokat mivel takarítsam le a ház fém részeiről, illetve a cpu hűtőjének a tetejéről?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na akkor új terv. Alaplapi plexi nem festve lesz, hanem 3d carbon fólia megy rá, remélhetőleg.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vga hátoldalának hogy lehet megoldani a takarását? Valaki csinált itt egy fehér takarólemezt, olyat akarok én is összehozni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Felmerült egy kérdés nálam.Víztiszta plexit lehet festeni(spray-el)?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz SkyS1gn #32400 üzenetére
Matt fehér festékkel, de újra lesz kezdve. Linkeltem pár napja képet, és látni lehetett rajta hogy a zotac felirat még nagyon látszódik rajta. Így le lesz szedve a festés, csiszolópapírral átmegyek rajta, majd gittelve lesz és utána újra lefújom, most már fényes fehérre. A hátlapok viszont maradnak matt fehérek.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz SkyS1gn #32387 üzenetére
Jó lett, de most jön a hülye kérdés.
A vga takarólemezét miért nem csavaroztad le és festetted le? Illetve ugyanez a kérdés a másik kártyánál is(Hangkártya talán? )
Én is ilyet csinálok, de direkt lefestettem a vga takarólemezét is, mert így kicsit furcsán néz ki.
No offense, csak ténymegállapítás.Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Felmerült egy kérdés. Ha megcsinálom az alaplap plexizését attól nem fog megfőni az alaplap? Ugye a plexi nem vezeti a hőt. Vagy jobb lenne inkább ha fémből csinálnám a borítást? (alumímuim pl)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Gyufaaa #32318 üzenetére
Na most lehet hogy csak nagyon éjjel van már, de nem értelek. Hogy érted hogy hátlapot az integrált cuccoknak?
3mm-es plexi lesz, maratás felejtős, még így sem tudom hogy lesz megcsinálva a kivágás. Ez csak egy terv még.
Még azon gondolkozom, lehet jobban nézne ki ha a másik pci-e foglalato lenne kivágva és azt használnám. Hm. Kis dilemma.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nézzétek el nekem a paint bénázásomat, de valahogy így fog kinézni az alaplamom, ha összejön a plexizése, és annak a festése.
PCI foglalatokat nem használom, de muszáj lesz azokat is kivágni, mert magasabban vannak mint a PCI-E foglalat.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megjött a fehér 24pines hosszabbítóm. Egész szép a harisnyázás.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szégyen, nem szégeny, azért megkérdem. Topiclakók közül lenne valaki itt Pesten aki megcsinálná nekem az alaplapi takaróplexi méricskéléseit, majd kivágását? Nekem sajna nincs hozzá megfelelő szerszámom, ismerőst meg nem akarom már ezzel zargatni, annyit segített az elmúlt időben, ingyen.
A munkát persze nem ingyen kérném.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na plexi témában kaptam választ a kereskedőtől akit kérdeztem. Ugye a plexi az alaplapi takaráshoz kell 30.5cm x 24.4cm-es méretben.
A válasz:
"Az Ön által kért plexi lap ára: 550.-Ft/db + ÁFA"
Na akkor legalább nem kell hitelt felvennem
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köszöntem infókat.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na köszi srácok bíztatást, most már csak olcsón kell találnom plexit, amiket eddig néztem elég drágák voltak.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Objektívek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- TCL LCD és LED TV-k
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest