- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Fujifilm X
- Hangszórók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Ma voltak kinn az E-ON szakik. A 3 fázisból 1-en cserélték ki a kismegszakítót, amelyiken a hősugárzót szeretném használni. Mielőtt kicserélték volna, kipróbáltuk, kétszer leverte, harmadikra elindult, oké, cserélik. A csere után indítottam párszor próbaképp, indult szépen mindig. Most este próbáltam, bumm, elsőre elverte ugyanúgy...
Lehet hülyeség, de ennek az elektronikának nem kell bizonyos idő, hogy "megtanulja" a hálózatot? Említettétek a fázishasítást, és furcsa, hogy nem mindig reagál a fokozatválasztásra sem, pedig ugyanoda irányítom. Amikor áram alá helyezem, pirosan villog a LED, amikor a POWER-t megnyomom, akkor zöldre vált, de még nem fűt, ezután tudom kiválasztani a fűtési fokozatot. No, ha azonnal kiválasztom a POWER gomb megnyomása után, akkor gyakran leveri, de ha várok vele pár percet, akkor eddig még sose csapta le. Most ezt fogom tesztelni, mindenesetre érdekes.
Ami változott, az a zizegés, az újjal is van azért hangja, de nem csörög annyira, mint a régivel.Kérdeztem, raknak-e fel C-s kismegszakítókat, de csak B-set szerelnek, illetve a 3 x 10A-ből nem tudják megcsinálni, hogy az egyik fázison 12A legyen, mert nekik nincs ilyenjük.
Viszont azt mondta a szerelő, hogy szerinte meg lehet oldani a bővítést ezzel a fa szekrénnyel is, csak valami földelést kell valahova húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest