- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quex
tag
válasz fogtunder #78899 üzenetére
Elég gyökér megjegyzéseid vannak. Rank 20-on vagyok és nem is tudok fentebb menni, de attól még annyi eszem van, hogy legalább a druid kulcslapja ellen megtartom a szükséges lapot, ha már kézbe érkezik. Nem tudom, milyen istentelen nagy iq-t képzelsz magadnak, de az arcod az biztosan nagyobb.
I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
fogtunder
nagyúr
válasz KISDUCK #78898 üzenetére
Én lekraftoltam a rogue quest árából Hadronoxot és azzal szórakozok, meg even Warlockkal.
Tegnap a druiddal volt egy érdekes meccsem big spell mage ellen, a srác valamire tartogatta a polikat, én nem húztam fel a pókot, mikor tele lett a keze és üres volt a boardom, elkezdte armorért lepolizni a saját lényeit OK, hogy rank 7, de azért annyira nem az alja.
Bocs, eggyel arrébb akart menni a válasz.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
tomazin
veterán
fúú de nagy port kavart a peccs, az utolsó hszek fele 80g csere
-
Kanczy
veterán
Ha még valakinek megmaradt a 80g, kanczy#2258, nekem is van
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ShadeHun
kezdő
80G questet cserélnék ismét. Valaki?
-
Chumlee
senior tag
Eddig nem kraftoltam semmit ,mert vártam amíg beáll a meta . Most megint várok ... (rank5 így is meg van csak kicsit uncsi )
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Igy mar updatelt, de nerfek enelkul is mukodtek, csak collectionben a regi mana koltsseget mutatta
Magyarul szerver oldalrol, update nelkul is kitudjak kenyszeriteni az updatelt lapokat, akkor azert volt piros is ingame
Mondjuk nem ertem, miert nincs BNet kliens inditasa utan kenyszeritett update, miert 2. kliens inditasnal updatel csak.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
na ezért volt benne a sors furcsa fintora rész simán benne van, hogy jövőre jön valami, amivel beteg lesz, sose lehet tudni. én nem nagyon szoktam legendet törni, pláne a szabályozás óta, de vannak azok a helyzetek, amikor kell. Umbrat amúgy még legyártottam tavaly, de Hadronoxot még nincs kedvem, megvárom, hogy életképes lesz-e a nerfek utáni metában, aztán majd a szerint.
-
ETOM
addikt
Köszi a válaszokat. Még nem törtem, de mivel golden annyira nem fog fájni. Gennt lecraftoltam tartalék 1600-ból. Szerintem ez hosszú távon megéri.. igaz most csak even shaman érdekelt.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
Ez ahogy nézem törhető lap ugye? Így, hogy goldenba adta becserélném valami másra even shamanba már csak genn kellene. És az másba is jó lehet.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Kihúztam egy arany színű Illidan Stormrage lapot a múltkor. Van esetleg olyan deck amiben jól hasznosítható (nem nagyon láttam a hearthpwn-en), vagy be lehet zúzni 1600-ért?
-
Zan
aktív tag
válasz eLit-MiLan #78861 üzenetére
Jó kis deck! Kb. ugyan ezt használtam a kieg. előtt, csak a secretes epic csaj helyett 2 ice block volt bent. Egy Keysmith-em van csak nekem is, úgyhogy a másik helyett egyelőre Toki-t raktam be, hogy legyen egy kis fun is! De lehet, hogy majd kipróbálom Azalina Soulthiefet Toki helyett; az előbb konkrétan megnyerte volna nekem a gamet egy even control warrior ellen a végén, amikor már csak one man's handelt amíg elfogyott mindenem..!
Minél jobb, annál jobb!
-
eLit-MiLan
őstag
Koboldos kieg óta keveset rankedoztam, viszont a héten toltam jópár meccset, r18 -> r5 meglett big spell magel
Ezt a decket használtam, 3 epic hiányzott, azok helyett mást tettem bele.
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
gborisz
tag
80g csere Naposcsibe#21759
-
rocket
nagyúr
Small Indie CompanyMar 51 perc, lehet a COD BO4 preorder dontotte romba
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Kripp fele Druid Twig+Starfire is fun Brawlban
-
addikt
-
Scale
őstag
válasz CsiguszMaxim #78844 üzenetére
Igen, legtöbb esetben az ellenfélnek, azaz nekünk jobb hogy ez a hero powerje, de ez a boss az elsők között van, kár hogy nem a fináléban
-
fogtunder
nagyúr
válasz KISDUCK #78846 üzenetére
én lightwell + duskbreaker kombóval toltam le a brawl questet, eddig mindent vert, csak lassú, mert gyakran nem fogja fel az ellenfél, hogy értelmetlen folytatni.
mondjuk a reckless + bring it on kombótól valszeg ez is kikapna.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Heti brawl:
bring it on + reckless fury combonak van ellenszere?
-
tomazin
veterán
legend rank play
(első klipp) -
Man0gatya
aktív tag
Hát ez érdekes... egy olyan kombo jött szembe hogy mechwarper meg a mech tigris... Nicknév Kappa
-
tomazin
veterán
válasz grizlisandor #78836 üzenetére
Turn6 kipakolt és az ellenfél ment a jobb alsó sarokba.
hogy kihúzza a lightbombot, meg olyan kombókat, hogy csak pislog az ember. sokan megoldották a boardot, egy ido utan mar max 2-t raktam ki, mert az elso telerakas mindig elpusztult.
-
adrian360
őstag
én amúgy a dark pact és lackey helyett a skullhoz nyúltam volna, engem az jobban zavar, hogy ha nem húzom fel időben az weapon leszedő oozet, akkor tök ingyen telepakolja a boardot. plusz mikor lekerül a deamon, abban a körben mehet rá a cube - pact is egyből ha kell.
-
grizlisandor
veterán
válasz adrian360 #78799 üzenetére
Naga nerf nem izgat, mi az, hogy wild? Az tény, hogy a Gigant-okkal szép kombót lehet csinálni HandLockban, Blz szórakozott vele, múlt hónapban talán, ~Turn6 kipakolt és az ellenfél ment a jobb alsó sarokba.
Spiteful, ártani nem ártott, leginkább a druidba játszák, kicsit bezavar a curvebe, mert én a 7 körben a DK-t szeretem kijátszani. Ettől ugyanúgy maradni fog a druid deck, az even spiteful decknek annyi.
Dark Pect, ezt ügy kellett volna nerfelni, hogy ahány hp-ja van a minionomnak, annyit gyógyít a hősön, de szerintem ez túl összetett szöveg lett volna a lapon, így csak felezzük a gyógyulás mértékét.
Possessed Lackey, ha megcsinálják a DarkPect nerfet megcsinálják, ahogy írtam, úgy nem kellett volna hozzányúlni a laphoz.
Call to Arms, rip even pala.
The Caverns Below, rip priestek. Ezzel a változtatással nem értek egyet, most már a priest dk kijátszása se takarítja le a boardot, egyszerűbb és életszerűbb lett volna odaírni, hogy a deckedben lévő minionok 5/5.Összességében nem hiszem, hogy lesz változás a metában, gyengíteni sikerült kicsit a T1 deckeket, és az even palát kinyírni.
-
lm83
őstag
válasz tomazin #78834 üzenetére
Ne haragudj, de neked nincs jobb dolgod, mint más szavába belekötni?
Most nem mindegy neked melyik nap kraftoltam? És ha utána? Ha épp nem olvasok percenként hs híreket a neten a légfrissebb dolgokról,mert épp dolgoznom is kell?
De ha már ennyire számít neked, akkor tegnap írtam másfél hetet és nem ma. Meg amúgy is úgy írtam kB.
De ha nagyon fontos akkor szerintem harmadikán történhetett az eset.
Így panaszkodhatok már? -
tomazin
veterán
mármint az első bejelentés után?
ugyanis pont 1,5hete jelentették be, hogy nerf lesz. -
lm83
őstag
-
Frogged
aktív tag
válasz tomazin #78825 üzenetére
Igen esélyes hogy vissza esik az even mert hiába marad egy csomo jó lapja a laphúzást nem fogja tudni hatékonyan megoldani.
Bár az even azért volt erősebb mint az odd pala mert több erős pala lap van a párosok között, a hero power egyértelműen gyengébb mint az odd-é .
Ezért furcsáltam hogy miért tüntek el a sima pala deckek amikbe minden tápos lap befér.
Mielőtt ki jött az első meta snapshot szinte minden nap a sima dude pala volt herthpwn-on a legmagasabb napi win ratel.
Mióta a tempo storm meg mondta a népnek az első snapshotban hogy csak even meg odd pala van azóta eltüntek. -
tomazin
veterán
az a baj, hogy nem tudsz ellene mit csinálni. vagy aggroval vagy és levered mire tud valamit csinálni, vagy rekt.
Frogged ok, de even plának ezzel reszeltek érzésem szerint. azzal csináltam meg most az r5öt és ha jött akkor volt esélyem nyerni, ha nem akkor kínlódás volt. félreértés ne essék, nem bánom, mert beteg módon erős lap.
[ Szerkesztve ]
-
Frogged
aktív tag
válasz tomazin #78821 üzenetére
A call 5 manáért is erős lap csak odd-ba gyenge, de murlockban még mindig jó vagy akár újra divatba jöhetnek a nerf miatt a baku és genn mentes pala paklik.
A rugó q nekem sem a szívem csücske de burn mage mellet az egyik legjobb pakli cube ellen így nem bánom hogy meg hagyták játszhatónak.
-
tomazin
veterán
-
Frogged
aktív tag
A nerfek lényege nem az hogy játszhatatlanná tegyék a top paklikat hanem hogy a kiugróan erős paklikat vissza szabályozzák erősre.
Majd patch után kiderül hogy ez mennyire sikerült.
De ha úgy elbántak volna ezekel a lapokkal mint a coridor creeperel az nem lett volna jó nem kis kicseszés lenne sokakkal ha az 5-10K dustért kraftolt T1es paklijukat le küldték volna T3-4be.
A call nerfel mondjuk tény hogy fájó az even palának mert a laphúzása így szinte 0 lesz. -
DJGABI
addikt
+1
ránéztem és így meh... ez így semmi. simán játszhatóak.
cubelock kb semmit nem gyengült
rugó telef*ssa a boardot, az az 1atk/hp nem oszt, szoroz szerintem. lamestrike leszedi, oké...
naga decket mostanában nem is láttam, az hogy honnan jött nekik hogy hozzá kell nyúlni... megint<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
rocket
nagyúr
válasz tomazin #78806 üzenetére
Reddit allandoan tele volt NSW miatti problemakkal, hogy tonkre vagta Wildot.
Azert durva, hogy ~9 honapig nem nyultak hozza (raadasul azok utan ,hogy "veletlen" kimaradt a buff a release notesbol), a balance team "jol" mukodik[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Bloodreaver Guldan nerf is kellett volna, DP es Lackey nerffel a Warlock nem sokat gyengult.
Mana cheater Spiteful nerf egy vicc, T7-ben ugyanugy broken.Nem lett eleg drasztikus a nerf, tobb tier 1+ deck is jatszhato marad, es zero ujabb WW kartya fog bekerulni a metaba.
[ Szerkesztve ]
-
-
lm83
őstag
válasz pachito #78808 üzenetére
Én azt gondolom, ezzel ezt a paklit tönkre vágták (és nagyon bosszús vagyok, hogy most kraftoltam).
Majd mehet megint a sima aggro palába a lap és kész, párosnak lőttek, nem tudod beletenni...
A cubelock mit kapott?
O egy mannával több a Lackey, akkor egy körrel később rakja ki. A Dark Pact csak négyet gyógyít? Hát nem is azon volt eddig sem a lényeg, hanem, hogy egy mannáért megöli körön belül a Lackey-t vagy a Cube-t.
Szerintem megint nem úgy egyformán gyengültek a paklik mint kellett volna... -
tomazin
veterán
btw mennyire találkoztatok naga deckkekkel wildon? mert amennyit én játszok ott 1 jött eddig szembe, még én mentem vagy 10et vele.
-
lm83
őstag
Hát ez marha jó....
KB másfél hete kraftoltam le Genn-t...
Most kiveszik belőle a lelkét, és átrakják a páratlanba... -
h3lios
addikt
Örülök, hogy minden OP kasztot egyformán érint a nerf, nem hagytak ki semmit.
Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy a lackey elég nerfet kap, mert 6/7- körben még mindig erős. Szerencsére a dark pact is nerfet kapott ,bár én a HP felezés mellett +1 manát raktam volna rá.Amúgy a Quest nerf egyben Priest Counter is.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Frogged
aktív tag
A spitefull és call to arms nerfnek örülök, 5manáért 3db 1 manás-t kirántani nem akkora biznisz odd palában de murlockban még jó marad.
A dark pactnél szimpibb lett volna az a verzió hogy annyit healel ahány hp-ja van akit meg öl úgy talán nem kellet volna lackeyhez hozzá nyúlni.
Inkább Guldan hero powert kellet volna nerfelni 2damage 2heal-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla