Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    válasz adrian360 #78799 üzenetére

    Naga nerf nem izgat, mi az, hogy wild? ;] Az tény, hogy a Gigant-okkal szép kombót lehet csinálni HandLockban, Blz szórakozott vele, múlt hónapban talán, ~Turn6 kipakolt és az ellenfél ment a jobb alsó sarokba.
    Spiteful, ártani nem ártott, leginkább a druidba játszák, kicsit bezavar a curvebe, mert én a 7 körben a DK-t szeretem kijátszani. Ettől ugyanúgy maradni fog a druid deck, az even spiteful decknek annyi.
    Dark Pect, ezt ügy kellett volna nerfelni, hogy ahány hp-ja van a minionomnak, annyit gyógyít a hősön, de szerintem ez túl összetett szöveg lett volna a lapon, így csak felezzük a gyógyulás mértékét. ;]
    Possessed Lackey, ha megcsinálják a DarkPect nerfet megcsinálják, ahogy írtam, úgy nem kellett volna hozzányúlni a laphoz.
    Call to Arms, rip even pala.
    The Caverns Below, rip priestek. Ezzel a változtatással nem értek egyet, most már a priest dk kijátszása se takarítja le a boardot, egyszerűbb és életszerűbb lett volna odaírni, hogy a deckedben lévő minionok 5/5.

    Összességében nem hiszem, hogy lesz változás a metában, gyengíteni sikerült kicsit a T1 deckeket, és az even palát kinyírni. ;]

Új hozzászólás Aktív témák