-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
Ok
Köszi mindenkinek, ettől féltem. Akkor ebben a pakliban nem fog működni. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
mhmpista #52746 üzenetére
Pont fordítva, a kezedben lehet 1-nél többször ugyanaz lap, de a paklidban nem. Ugyancsak nem számít, ha a boardon van ugyanaz a lap többször. Szóval csak az számít, hogy a paklidban ne szerepeljen duplikált lap (tipikusan ehhez olyan paklit kell összerakni, amiben csak 1-2 lapból van duplikált, vagy mindegyik egyedi). Amúgy ha aktiválódhat a battlecry-ja, akkor a kezedben sárga körvonallal fog világítani a lap.
-
mhmpista
aktív tag
Reno Jacksont valaki elmagyarázná hogy működik?
Battlecry: Ha a paklidban nincs egyik lapból sem 1-nél több, akkor teljes életre gyógyítja vissza a hősödet.
Tegnap már 2x teszteltem de nem adott életet, pedig a kezemben nem volt 2 lap ugyanabból.
Vagy itt totál az egész paklira gondol? Mire kell figyelnem? Nem világos. -
fogtunder
nagyúr
válasz
kchryss #52742 üzenetére
ha tudsz 4-5 körül menni stabilan és amúgy nem nyitottál még sok wotog paklit, akkor azért megéri arénázni. ha ebbe bele akarsz kezdeni, nézz előtte aréna streamereket, Kripp, Hafu, Ratsma elég jók, hogy legyen fogalmad arról, mit kell csinálni, mert nagyon más, mint a konstruált.
-
thesound
addikt
válasz
kchryss #52742 üzenetére
Nagyon röviden.
1. Akció/leárazás nem szokott lenni, néha az egyes kieg.-ek előrendelésekor több pakkot adnak adott árért. (előrendelni csak real money-ért lehet).
Töréskor az van, ha változtatnak egy kártyán akkor az eredeti kraftolási árért törhető pár hétig. (elég ritkán van ilyen és bejelentik előre, hogy lesz)2. A zoo/face deck-ek a legolcsóbbak. Lehet még a hearthpwn.com-on deckeket nézegetni.
3. Nincs most a metában, de én nem törném be, mert jó lap.
4. De megéri, ha átlagban 4 win-t tudsz hozni/aréna. Amiért nehezebb, mert több a kártya és így nehezebben adja be a jó lapokat és nehezebb pickelni is. Kevés spell-t szokott adni általában és így nagyon tempo orientáltak az arénák.
5. Fel kell venni egymást a friendlistre (pl. Sanyi#1234 formában létezik a battle tag). A első hsz.-ban vannak kiemelve PH játékosok is.
6. Nem értenék a játékosok
(a Blizz.-nek volt a kifogása régebben egy másik témában, ezért maradt fenn a poén)
-
micafighter
nagyúr
válasz
kchryss #52742 üzenetére
Az a zoo pakli amiről a képet betetted elég jó és legend képes, ez azt jelenti hogy csak rajtad mulik meddig jutsz vele.
Archmage Antonidas jó mage lap, nem mondanám úgy hogy rá épül deck, de egy igen jó finisher lapja a magenek. Szvsz egyik legjobb class legend lap, tirion után és edwin mellett, ráadásul classic, tehát nem fog kiesni a standardból.
Úgy tudsz másokat megnézni ha felveszel embereket a friend listádra, és az onine lévő emberek mellett látod ha éppen játszanak, akkor a friend listán lesz mellettük egy ikon amire kattintva Spectate-elheted őket. A topic összefoglaló legelején van egy lista a PH játékosokról, kezdésnek szerintem addolj onnan mindenkit. Itt a többség EU-n játszik.
-
kchryss
veterán
Üdv a fórumlakóknak!
Kb 1 hónapja kezdtem el játszani a HS-nal. Az alapokkal és sok fogalommal már tisztában vagyok, de maradtak bennem kérdések amikre remélem ti tudtok válaszolni.
F2P játszom, vagyis pénzt nem szándékozom költeni rá. Rövid távú célom ranked 10 elérése, középtávú cél ranked 5 elérése egy kaszttal és ranked 10 elérése az összes többivel, hogy a napi küldetésekhez legyenek jó paklijaim.Kérdéseim:
1. Szoktak lenni ingame akciók/leárazások aranyra vagy dustra vonatkozóan? (Példul kevesebb aranyért lehet paklit, aréna belépőt vagy kalandot venni. Több dustot kapsz kártyák betörésénél vagy kevesebb dustból gyárthatsz le valamit.)2. Melyik a legkevesebb dustot igénylő pakli amivel viszonylag gyorsan el lehet jutni ranked 10-re? Nézegettem a budget paklikat, innen a Sheng's Budget Standard Zoo Warlock paklival kb meddig lehet eljutni?
Vagy estleg metasnapshotról ezzel a 2100 dustos Zoolockkal meddig lehetne pár nap alatt eljutni?3. Előző heti Tavern Brawl-ért kapott pakliból nagy meglepetésemre és örömömre kinyitottam az első legendás kártyámat (C'Thun-t nem számolva). Mennyire számít jó lapnak Archmage Antonidas, lehet rá decket építeni?
4. Összegyűlt 2000 aranyam. Régi leírásokban azt olvastam hogy arénára éri meg elkölteni, de itt a fórumon valaki azt írta hogy változott az aréna és már nem éri meg. Mikor és miben változtattak rajta, tényleg nem éri meg már arra költeni?
5. Kaptam egy küldetést egy pakliért hogy meg kell néznem valakit spectator módban ahogy nyer. Hogyan lehet mások játékát megnézni?
6. Egy költői kérdés a végére, nem kell rá válaszolni. Szinte minden netes kártyajátékban van replay funkció. Egy ekkora cégnek mint a Blizzard hogy nem sikerült még implementálnia ezt a játékba?
-
NyxNyxNyx
addikt
Most kaptam ki arénában egy Paladin ellen a 9. körben. 1 aldor 3 keeper és 1 tirion 9 kör alatt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
micafighter #52733 üzenetére
ja, most is vannak jó kontrol paklik, nem arról van szó, csak sokan, mint te is, meg én is toljuk telefonról, meg cigiszünetben és hasonlók, a fél órás meccsek nem férnek bele.
-
Cseri0058
őstag
MA SENKI SE ARÉNÁZZON!
MINDENKI MAGE-EL VAN!
2 FIREBALL ÉS 2-3 FLAMESTRIKE ALAP!!!
nevetséges... -
micafighter
nagyúr
válasz
fogtunder #52732 üzenetére
Szerintem a kontroll mindig is jó lesz éppen emiatt, csak nagyon nem mindegy hogy 15-20 perc átlag egy meccs, vagy 5-7 perc, főleg ha telefonrol játszik az ember. Én pusztán ezért játszok pl most aggroval, pedig a control játékot sokkal jobban szeretem, és szerintem ezzel még sokan vannak igy.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
F-ECT$ #52730 üzenetére
azt tudom, hogy nem jó semmire, csak EU-n nem szoktam törni semmit, de 400 dust az 400 dust
amúgy mindig ez van, kijönnek az új lapok, megy a kísérletezés a kontrol paklikkal, aztán rájönnek az emberek, hogy azzal nem lehet haladni ladderen és mindenki visszavált aggro/midrange-re, aki nem időmilliomos, vagy keresi ezzel a pénzét. N'Zoth amúgy tényleg eltűnőben van, az utóbbi napokban warriorban láttam legtöbbet, viszont Yolo-szarontól csak ma 3szor kaptam ki. amíg fun lap volt, addig nem érdekelt, de így, hogy simán megfordít meccseket, kezd idegesíteni.
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szinesz.bob #52726 üzenetére
mindkét jelenleg használatos adventure-ben vannak kulcskártyák jópár aktuális paklihoz, szóval alapvetően igen, jobban megéri, mint paklikat nyitni, plusz az átlagos gold/dust arányuk is jobb, mint a pakliknak, ha rotáció után betörnéd a dolokat. viszont ha valaha pénzt akarsz költeni a játékra, akkor egyértelműen adventure-t kell venni IRL valutáért, ezt is érdemes átgondolni.
más: majorhomot ti betörnétek, ha fiatalok volnátok és nagyon kellene a dust? doomhammerre kellene...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szinesz.bob #52724 üzenetére
törni és kraftolni is csak azután tudod, hogy megszerezted a kártyát, addig nem, különben mi értelme lenne? megcsinálnád azt a pár kártyát, ami kell a kiegből és nem vennéd meg 700gold(1250Ft)/szárnyért.
-
DjDanee87
addikt
válasz
szinesz.bob #52721 üzenetére
Itt (Hearthstone Wiki) meg tudod nézni melyik szárnyért mik a rewardok. A Huge Toad 3. szárnyban van.
-
szinesz.bob
senior tag
Az LOE első szárnyát végigjátszottam, de nincs huge toad-om.
Melyik szárnyban van?
Dustoni nem tudom, mert nem jelenik meg. -
saen
veterán
válasz
fogtunder #52718 üzenetére
Hát nem tudom, én nem osztom ezt a véleményt. Igaz nincs több száz tempo warrior meccsem, de azért próbálgattam egy darabig. Nekem Varian mindig halott lap volt, egyszer sem emlékszem, hogy ki tudtam volna játszani, vagy hozott volna egy meccset. Rafaam se az a nagyon tuti, de az néha jól jött. Thijs játszott valamelyik versenyen olyan verziót amiben egyik sincs benne, nekem ez a verzió tetszett a legjobban. Emellett a most divatos sárkányos verzió nekem jobba bejön, bár még nem vagyok benne biztos, hogy ugyanannyira konzisztens.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
férfiállat #52716 üzenetére
varian jobb, rafaam a budget megoldás, de ettől még nem lesz játszhatatlan a deck.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
férfiállat #52716 üzenetére
fierce monkey 3 mana, sylvanas 6 mana. Fierce monkey arra van, hogy az elején megfogja az aggro deckeket. Ha helyette a kezedben egy Sylvanas van, akkor kikapsz mire ki tudnád rakni
-
férfiállat
tag
Néztem a hstopdecks és a tempostorm tempo varriját
1; 1 fierce monkey helyére szerintetek megéri betenni 1 sylvannast?
2; melyik a jobb rafam vagy varian? -
voyager4.4
senior tag
válasz
F-ECT$ #52696 üzenetére
Én ezért játszom a dupla doomsayer-es dupla kodós verziót
+ az 1 dropp hiánya miatt az elekk is sokkal jobb bele, meg még játszok dreadscale-t is utóbbi az esetek felében nem csinál semmit, sőt antiszinergia egy csomó lappal, de ha kivenném tuti azonnal kellene, így arra a pár esetre megtartottam.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Sirandrish #52712 üzenetére
Hát alapvetően igazad van, de priest-tel egyszerűen tudnod kell. Szinte minden warrior ellen erős, de csak ha tudod melyik ellen játszol. Előbb elnyomtam az auchenai circle combo-t, aztán derült ki hogy patron. Nem is tudtam, hogy létezik még patron warrior. Megyek vissza arénába inkább, ennek nincs értelme hogy 5 meccs alatt haladok 1 csillagot.
-
h3lios
addikt
válasz
NyxNyxNyx #52710 üzenetére
Én mostanában tempóval és kotonnal találkoztam. Sima CW patron és Pirate relatíve régen jött szembe.
Egyébként tegnap játszottam 1-et N'zoth Paladinnal 1 C'Thun warrior ellen, szerencsétlen srácot sajnáltam már a végére. Justicar miatt duplán fostam ki a dude-okat, körönte random minionnal + az 1/1-ekkel kb. 10 damokat vertem rá. Végül el kellett tolnia a brawlt és aztán kijátszotta a golden monkey-t. N'zoth jött utána, nem volt rá megoldás (szerencsére nem kapott DW-t) és fel is adta. Nem is értem, C'thun warriorban szerintem alap lenne 1 doomcaller, mert fatigue előtt eltolod és -1 sebzés, valamint még 1x ki tudsz kölni egy 25-30 körüli sebzést kézből. Valamint azt a control / late game warriort sem értem aki csak 1 brawl-al játszik. A mostani metában a sok zoo / shaman / N'zoth pakli mellett szerintem alapvető. -
NyxNyxNyx
addikt
Fasz kivan a warriorokkal. Nem lehet tudni mi ellen játszol, csukott szemmel kell mulliganezni ellenük...
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm. Összerakok néhány decket
A ZooLockból hiányzik az Imp Gang, és lecraftolni sem tudom, szóval egyelőre anélkül megy majd
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #52705 üzenetére
Persze, 1-2 kártya mindig cserélődik, de nagyjából még aktuális az összes tier 1-2 deck innen.
Nálam egyébként a mid hunter nem top (talán csak legenden, mászáshoz nem ajánlanám), zoo és mid/agro shaman ami jól fut, meg persze a wari, de ott inkább az az érdekes, hogy van vagy 4 deckje, így nehéz mulliganelni ellene.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sirandrish #52705 üzenetére
ajánlott nézegetni, kéthetente frissül, és pont erről szól. igaz NA szerver, de általában elég hasonló szokott lenni a kettő, már csak azért is jó, mert a játékosok 95%-a ezekkel a paklikkal megy ladderre, így legalább tudod, mi az aktuális divat és mi ellen játszol.
-
Sirandrish
legenda
Valaki be tudna nekem linkelni 2-3 manapság top-nak számító deck listet?
Midrange hunter, zoo, és controll warri amiket sokat látok emlegetni a topikba. -
F-ECT$
titán
válasz
ígyvanferi #52701 üzenetére
Nekem ok volt délután. Eu, telefonról.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
nekem egyfolytában szar volt ma, igaz telóról.
amúgy sikerült wotog óta az első normális arénát menni egy mage paklival, amiben így semmi extra nem volt, végül 11-3 lett a vége, sajnos a második flamestrike-ot nem sikerült körbejátszani, aztán az ellenfél előadta a conjurer -> cabalist tome -> cablist tome figurát és szétlőtte az arcom két kör alatt.
-
fendre
tag
válasz
Nem tudom kipróbálni, mert még melóban vagyok, de reggel írták redditen, hogy NA haldoklott. Lehet EU-ból is adtak át egy kis kapacitást.
-
ígyvanferi
addikt
Cseszekedik másnál is most a kapcsolat? Először csak pörgött a kerék, nem akart a meccs elindulni, most meg nem akar visszacsatlakoztatni. Pedig annak a játéknak már tuti vége.
Szerk.: lol, a sokadik újraindításnál az az üzenet fogadott, miszerint megnyertem az utolsó meccsem. Néha még nekem is lehet szerencsém, úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Külpolitika
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Asustor NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest