- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Csak azért, mert népszerű, igen. Ez más médiumban is így van sajnos, jókat szoktam röhögni, amikor hozzá nem értő sportolók kommentálnak / szakértenek pl. focit
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
saen
veterán
válasz salaam #52193 üzenetére
Köszi! Mit játszanál most rank 15-től felfelé? Csak azért kérdem, mert előző hónapban miracle rogue-gal simán felmentem rank 5-ig, most meg nem ment vele. Rank 15-öt megmásztam eddig tempo warriorral, de azt se érzem annyira top decknek. Tudom, hogy alacsony rangról kb bármivel ki lehet jönni, de inkább egy erős deckkel mennék
(#52197) KaraDani:
Kripptől engem kiráz a hideg, én tényleg nem értem, hogy miért hívják közvetíteni. Csak azért, mert népszerű? Iszonyat hülyeségeket szokott mondani...[ Szerkesztve ]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz alpihun #52184 üzenetére
Ha jól tudom ezen változtattak valamit az idők során. Már én sem vágom, hogy hogy működik. Kripp-pel tényleg csak az a baj, hogy kurva nagy az arca. Közvetíteni gondolom azért hívják, mert sokan ismerik de tényleg nagyon idegesítő ahogy végig okoskodik.
Az egész streamjét le lehet azzal írni, hogy "topdeck ez, topdeck az". Ő is azon HS játékosok közé tartozik, aki nem érti meg, vagy nem akarja felfogni, hogy a szerencse a játékban kiegyenlítődik hosszútávon. Youtube videóit egyébként szeretem nézni, mert 80 százalékban érdekes, vagy csak simán gyetértek vele. Alapvetően értelmes ember ő, csak kurvára nem tud veszíteni semmiben.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
F-ECT$
titán
válasz salaam #52193 üzenetére
Tempo wari visszaszorult? (4-5 napja nem nagyon tudok játszani, de azzal terveznék haladni a héten.)
ígyvanferi: nem láttam a videót, de régebben így volt, azaz figyelni kellett, hogy jó sorrendbe rakd ki, hogy lehetőleg a kis lényeket kinyírja az explo és a nagyobb lény freezingelje.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
ígyvanferi
addikt
válasz micafighter #52190 üzenetére
Mondjuk ez elég egyértelmű volt.
(#52184) alpihun: azért nem teljesen mindegy. Kirakási sorrendben procolnak, nem? Ha először került ki az explo, és az megöli a támadó miniont, akkor a freezing már nem fog aktiválódni. Nem így van?
-
salaam
senior tag
A deck submission már kb. 10napja volt, szóval az akkori metát tükrözi (tempo warrior, hunter, zoo, miracle és aggro sámán). Azóta a tempo warrior visszaszorult már, sok a druid és a C'thun warrior. Bár lehet, hogy most a verseny miatt megint mindenki elkezdi erőltetni ezeket a paklikat és megint minden borul, ami azóta fejlődött.
[ Szerkesztve ]
-
itldj
aktív tag
válasz micafighter #52190 üzenetére
Explosive trap és freezing trap (ofc egyszerre mert az úgy jó )
Én már csak röhögni járok fel Kripphez, de a legjobb amikor versenyt castol. -
saen
veterán
Nézte valaki a hétvégén az EU bajnokságot? Tudom, hogy Thijs nyert, de nem láttam semmit. Milyen paklik működtek jól? Mi volt ami gyengébben muzsikált? Valaki tudna rövid összefoglalót írni?
-
itldj
aktív tag
Ajánlom a figyelmedbe pl az összefoglalóban lévő legendary guide-ot. Mivel class legend ezért nyilván univerzálisan nem lesz használható, viszont ha akarsz paladin decket játszani (n. zoli vagy akár dragon) azokban nagyon hasznos. Nyilván ezekhez kell még 3-4-5 kulcs lap ami epic/legend, így ha azok nincsenek meg akkor csak hosszú távú befektetés a lap, de én akkor sem törném.
-
mkbla
senior tag
válasz feri1014 #52182 üzenetére
óóóóó grt, az a random castolós köcsög nekem is jól jönne egy ilyen
én ma reggel csak ezt nyitottam, nem tudom mennyit ér v mennyire örüljek neki? vagy csak inkább bontsam le?
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
alpihun
senior tag
Kripp kirakja explo freezet egymásra s ragel, hogy mindkettő proccol. Köv meccsig magyarázza, hogy fordított sorrendben kellett volna, chaten leírják 7000-en, hogy mindegy, kirakja freeze explo sorrendben, mindkettő proccol
[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
fendre
tag
válasz szinesz.bob #52180 üzenetére
Heartharena.com
-
szinesz.bob
senior tag
Lejátszottam. 4-3 Az eddigi legjobb!!!
Ami idegesít.hogy a második vereségnél nyerésre álltam és jött egy ablak hogy megszakadt a kapcsolt.....
Kiléptem vissza percekig semmi csak hibaüzenet majd hogy kikaptam....A lapok kiválasztásához használtam a hearthstonehungary lapválasztót.
Ha valaki tud jobbat kérem írja meg hol található!
Persze a tapasztalat a legjobb![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez az iner gyerek megtestesít mindent, amiért az oroszok olyan népszerűek az online játékokban. szerintem ha mikrofont kapna még abba is mondaná a magáét.
-
saen
veterán
válasz szinesz.bob #52177 üzenetére
Nem változik, hiába vársz pár napot. Akkor valamiért újat kezdtél, azért lett más.
-
szinesz.bob
senior tag
válasz ígyvanferi #52176 üzenetére
De az elsőnél is ez volt, vártam pár napot és lett mage.
Nekem a 150 arany az sok. Örülök ha végre összekaparom.....
Köszönöm a segítséget!
Nekilátok az esélytelenek nyugalmával! -
ígyvanferi
addikt
válasz szinesz.bob #52175 üzenetére
Jó, de kilépéstől nem fog változni. Kipengeted a 150-et, kapsz három lehetőséget, amikből választhatsz. Ha megvan a 3 lose vagy 12 win, esetleg retire, akkor kezdhetsz újat az újabb 150 gold kifizetésével, na ekkor változnak a hősök. Mókás lenne, ha ki- belépkedéssel lehetne váltogatni.
heartharena.comot nézd meg![ Szerkesztve ]
-
szinesz.bob
senior tag
válasz Kanczy #52174 üzenetére
Már órák óta várok, kilépek és vissza de nem változik.
Csak nemrég kezdtem eddig 3 arénát játszottam...
Szóval, az elsőnél nem tudtam mi is, az beléptem de nem választottam hőst mert nem volt akit ismertem.
Majd pár nap múlva már mások voltak. Volt "ismerős" akinek örültem és el is kezdtem......
Meg is kaptam a 3 vereséget!
1 hónap múlva picit már okosabban újra bemerészkedtem. 1-3 lett.
Ma gondoltam megpróbálom megint.
Akit választanék mage,priest vagy hunter.
Remélem valamikor megtalálom őket.Esetleg valaki tud aréna lapválasztót? (hearthstonehungary.hu-t ismerem)
-
Kanczy
veterán
válasz szinesz.bob #52173 üzenetére
Minden egyes új aréna körnél véletlenszerűen kapsz 3 hőst
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
szinesz.bob
senior tag
Üdv!
Az arénában a választható hősök milyen időközönként cserélődnek?
-
darkrock
aktív tag
-
h3lios
addikt
Próbálkoztam a mage mellett még a dragon paladinnal megy kis rankon, de legalább stabil a pakli.
Laphúzás a legnagyobb hiánycikk amúgy, azt nem tudtam megoldani, mert a lay on hands a sok 8-as drop közé már nem fér be.B-tag: H3lios#2825
-
fogtunder
nagyúr
-
Kanczy
veterán
Veszem a classic packeket hetek óta, mert kellene Cenarius, Tóni, Velen, Al'Akir, Grom, Greenskin, Geddon és Deathwing, erre három hét különbséggel, de egymás után nyitok két Tiriont
[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Rankedre mi most egy haladós pakli? Mage vonalon mondjuk és nem vagyok tele legend lapokkal.
-
Kanczy
veterán
válasz #75376384 #52166 üzenetére
Egyelőre nagyon casual, de nagyon fun. Van egy-két kicsit OP hero, de nem vészes egyáltalán a dolog. Egyelőre csak 60 órám van benne, de vannak ismerőseim, akiknek már 120+, szóval nem fogsz unatkozni egy jó ideig
-
whitezo88
nagyúr
válasz feri1014 #52164 üzenetére
az életem más fordulatot vett mióta Overwatchozok, HS pedig csak daily, végre egy játék ahol közel 0% random van... és legalább van jutalom (xp) lossnál is. Kíváncsi leszek elszúrják-e a rankedot majd...
HSben hiába nagyon jó a Standard, túl későn jött, kicsit kiégtem az előtte lévő gvg féle metákban...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Összedobtam 1 Dragon Mage paklit, kicsit temposabb verziót: [link]
Próbálgattam a metában, Yogg hunter ellen nem volt rossz, a pirate warriort meg megaláztam vele.
Nem 1 hétköznapi pakli, de nekem bejön, valahogy még mindig a mage-el élvezek a legjobban játszani a spellek miatt.B-tag: H3lios#2825
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz h3lios #52161 üzenetére
Egész meccsen hátrányban voltam egy legend hátlapos golden mage ellen arénában priest-tel. Aztán megfordítottam a meccset, mert a retardált kirakott egy 6/8-at, amit el tudtam MC-zni. Ekkor 2, vagy 3 minionom lent van és a 2 arcane missilesből 4 az arcomat üti amivel követkető körben pyroblast lethal amit a conjurerből szedett ki.
Ebben lényegében minden benne van ami felkúr.
1, priest-tel aréna szerk.: soha többet nem pickelem ezt a szart
2, szar játékos ellen kikapni
3, olyan szar játékos ellen kikapni, aki valahogy legend lett
4, meccs megfordítása után kikapni
5, never fucking lucky[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz Kanczy #52160 üzenetére
Valóban nem vagyok 1 legend játékos, de ha valszeg nem égnék ki 2 meccs után, akkor elmennék rank 5-ig lazán. De mivel 2-3 meccs után ledobja az agyam a szíjat onnantól nincs megállás, jön a sósivatag és már csak azért is bukok, mert nem figyelek oda és idegből, gyorsan játszom. Persze tudom, hogy ez olyan, hogy veszítesz 3-at, aztán nyerhetsz 7-8-at is. De én odáig már nem jutok el, mert valamelyik periféria károsodna.
Átlagban addig jól szórakozom, ameddig egyenlő esélyekkel tudok játszani, vagy nyerek. De azon nem tudok mit élvezni, ha 1 counter deck szana-szét ver. Példának okáért múltkor volt egy 5-ös mage questem. Meg akartam csinálni az elején tempo -val, amivel meg is lett 2 win azonnal. Utána gyakorlatilag csak shaman jött Trogg T1-> Golem T2 hűzásokkal, nekem pedig tele volt a kezem csupa late game lapokkal. Ott jött a tilt, mondom váltok freeze magere, büntetni lehet vele, ha a shamannak nincs válasza a doomsayerre.
Erre jött sorban 4 warrior, amiből persze mindnek feljött az első pár lapból a 2 armorsmith. Onnantól csak az volt a kérdés, hogy milyen gyorsan kapok ki.Szóval nálam így kezdődnek a só borulások. Aztán lehet, ha mennék még 5 meccset, akkor nyerném őket, mert mondjuk kapnék egy jó matchup-ot, de kiégek még előtte.
Múltkor zoo-val kezdtem, mondom tök jól megy, nyertem is vele 4-et, aztán buktam vagy 6-ot, mert csupa shaman / tempo mage jött. Az idegállapotomat a tökéletes lightning storm roll és a flamewaker lövöldözés sem segítette túlságosan.
Szerk.: Azt még hozzáteszem, hogy én inkább a control paklikat részesítem előnyben. Amiknek a jellegzetességük az, hogy fél órás meccsek is vannak nem is ritkán. Ezeknek a végén sokszor csak az dönt, hogy kinek mit dob a monkey, vagy mikor húzod be kotont. Ugyan ezek a combo paklik, ezért nem játszottam soha maly lockot, mert mindig az utolsó 2 lap volt az emperor + malygos duo. És addig tök szórakoztató, ameddig ezeket be is húzod, de amikor a sokadik meccsed megy el (egy elvileg jó paklival), azért mert nem vagy képes a kulcs lapokat behúzni azért szarul tud esni.
De hogy a kötözködésnek elejét vegyem ez nem csak maly lockkal fordult elő, hanem miracle rogue-ban is rendszeresen az utolsó 4 lapban van a 2 goblin, vagy épp ha feljön kezdőkézbe spellt nem húzok rá.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Kanczy
veterán
válasz KaraDani #52159 üzenetére
Ezt értem, de h3lios-nál rendszeresen minden más (pakli, ellenfél, szerencse, stb.) hibája, ha veszít, és ezért húzza fel magát. Amíg nem tudatosítja magában, hogy MIATTA van a vereségek egy jó része, a maradékon pedig nem lehet segíteni, és felesleges idegeskedni, addig marad a babyrage és a rank 15
Csak akkor van értelme felhúzni magad, ha elrontottál valamit, és azért kaptál ki.
-
KaraDani
addikt
válasz Kanczy #52158 üzenetére
De nem is azt mondta, hogy az a baj, hogy veszít, hanem hogy nem tud veszíteni, nem ugyanaz Lehet, tudásra akár egy 60% os játékos is elméletben, ha a maradék 40%-ban úgy felhúzza magát, hogy betiltel és ezért szarul játszik. A HS jelentős része az, hogy úgyis veszíteni fogsz (itt nem lehet mindig nyerni) és azt fejben kezelni kell.
(#52160) Kanczy: Tudom, ezt is mondta, hogy nem tud veszíteni, ezért minden másra keni a dolgot és még saltybb lesz, amitől nem fog jobban játszani természetesen. Én csak azt mondom, hogy ha nem tud veszíteni, akkor akármilyen jó játékos is lehet elméletileg, akkor is folyton csak idegbeteg lesz a játéktól. De a beismerés az első lépés a gyúgyulás felé
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz DopeBob #52155 üzenetére
Nem a meta zavar, sem más. Mert ugyan úgy kiégek a control ellen is mint az ultimate face pakli ellen. Egyszerűen képtelen vagyok elviselni, ha az ellenfelem szerencsésebb, mint én. Onnantól meg mindig van mire fogni, paklira, csillag állásra stb...
-
h3lios
addikt
válasz GoTReX #52152 üzenetére
Redditen nagyon sokan sírtak már miatta, hogy 1000 győzelemnél lehetne következő reward. Vannak olyan elvetemült arcok, akiknek a 2,5k -5k win is megvan már egyetlen kaszttal.
A kérdés az, hogy nekik ahogy bekerül mondjuk egy platina / diamond profilkép jár-e instant, vagy 500-nál nem számol tovább a rendszer a háttérben és újra ki kell grindolni. Ha ez a helyzet, az biztos, hogy óriási felháborodással járna.
Egyébként amennyit mostanában játszom a golden hero sem fenyeget túlságosan. Rájöttem, hogy az "E-sport" játékok nem nekem valóak, mert nem tudok veszíteni és csak felkúrom az agyamat szórakozás helyett.
CS:GO-ban majd lehet elpasszolom a skineket, de a HS-el telefonon el lehet jókat hülyülni.
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Egy idő után legtöbb embernek meg lesz a Golden portré. Szerintetek lesz újabb e-penis mérő a Blizzardtól a továbbiakban?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
NyxNyxNyx
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
One man spam
Én is beállok a mai 12 wines csapatba. (akiknek egyébként grat. Nekem sokáig tartott az első 12, de utána jöttek sorban) Nagyon kevesen múlt a 12-0, 11-0-nál a hunter giant sand wormot kapott a webspinnerből amit 1 körig nem tudtam leszedni, szóval lényegében egy board clear volt + 8 dmg az arcomba.
Aztán játszottam egy rogue-gal, szimpatikus volt, nem adta fel még akkor se, mikor 1 élettel kellett szembenéznie a 20 dmg-nyi boardommal. Feladtam, mert nekem mindegy hogy 12-1, vagy 12-2, de neki ezzel szívességet tehetek. (ezt utólag mondta, hogy így lett 12-2 neki)Talán az eddigi legerősebb deckemet sikerült kidraftolni.
reward 425 gold és 1 tgt és 1 old gods pack
A tgt packban volt egy Bolf Rammstein
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Előző aréna: Get. Rekt.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz NyxNyxNyx #52138 üzenetére
Közben kiderült, hogy csak a tavern brawl-nál fagy ki, csak nem mertem kipróbálni arénában és rankeden. Jó, oké casual ment, csak azt hittem hogy az egyszeri szerencse volt...
Ennek örömére kaptam most egy questet : "Win 5 Tavern Brawls."
-
salaam
senior tag
válasz Tyler Durden #52144 üzenetére
150-nél hagytam végül abba. A csúcspont Kaláxz mellett Zetalot volt (vodot visszanézve final boss voltam, nem lett legend akkor )
De köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Na most vagy nem megy a FaceDaPlace Hunter,vagy az én rétegemen csecska. Vagy nem tudok játszani ,még az lehet....
-
addikt
-
GoTReX
őstag
Jólvanmár dicsekedtek itt,én meg 18-20 között liftezek.
-
Vasinger!
nagyúr
Idén nyáron kezdtem el komolyabban arénázni, ami azt jelenti, hogy heti 2-3 arénát játszok átlagban. Most lett meg az első 12 winem, nagyon örülök neki, igazán megküzdöttem érte. Az egyetlen alkalom mikor kikaptam, abban volt egy kisebb missplay is, de nem igazán számított sokat, mert az ellenfél deckje őrületes volt. (Copyright blZ)
Alapvetően a deckben nem volt igazán sok boardclear és nem egy, nem kettő rossz lap is volt benne, de átlagban a kártyák minősége nagyon jó volt. Volt szinergia is közöttük, az evolve egyébként nagyon jól teljesít arénában sámánnál meg még inkább a totemek miatt. Olyan boardot tudtam vele néha teremteni, hogy magam se hittem el. A win conditiont egyértelműen a thunder bluff valiant kártya adta sokszort, beteg ez a kártya, a Mana Wraith-ről meg életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen jó tud lenni . Kirakod első vagy második körbe és megbénítod az ellenfelet szinte, persze részben magad is.
Bizonyíték (Teljesdeck list)
Nyeremények:
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
HELP
A legutóbbi patch óta nem tudok csatlakozni a játékhoz. Pögög a kereső, majd lefagy keresés közben. Aztán ha várok, akkor egyből reconnectelni akar, aztán írja hogy "sikerült a reconnenctelni, visszarak a meccsbe", de ennél a képernyőnél megint kifagy. Már újraraktam a játékot meg minden, de semmi javulás.Lan kábellel és wifivel is próbáltam. Másik gépről tudtam csatlakozni. Valaki tudna segíteni?
-
zolka95
őstag
Melyik board-on lévő minion aktiválódik előbb?
Kint volt Ragnaros, aztán mellé, balra kiraktam Baron Geddont.
Arra számítottam, hogy majd először Baron 2 damage-et oszt mindenkinek aztán Ragnaros lövi a 8a-t, de fordítva volt.
Tehát mitől függ az, hogy melyik aktiválódik először? Az hogy melyiket raktam ki későbbvagybalról jobbra halad?[ Szerkesztve ]
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zsuha
aktív tag
-
whitezo88
nagyúr
Gyönyörű! [link]
-
grizlisandor
veterán
20 pakliból nyitottam egy Fandral-t, azért lehet vele kombózni, ahogy néztem ez vígasztal(no Kappa).
-
zolka95
őstag
Keresd a hibát!
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
GoTReX
őstag
Van aki rajtam kívül szivarnak nézte a Golden verzióban látható kiscsávó lábát?
-
salaam
senior tag
válasz capafog23 #52112 üzenetére
Jelenleg legalább 5 féle warrior archetípus van, szóval ennél azért több kell, ha counterelni akarod. Ha CW/Tempo akkor a midhunterrel van a legtöbb esélyed. Pirate ellen zoo/aggro és totem sámán. Patron ellen priest vagy hellfires lock.
szerk.: Igen, Track-o-Bot a program
[ Szerkesztve ]
-
capafog23
őstag
Rank 5-ön ragadtam nzoth miracle rugóval pár napja.
Mivel ha délután játszom ha este, 10ből 8 meccccs warrior ellen zajlik.Van valami megoldás ellene? mi a legnagyobb counterje(deck)?
[ Szerkesztve ]
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Valaki játszik linux alatt PlayOnLinuxal?
eddig nem volt semmi gond(féléve). de párnapja a frissítés után nem indul. Járt így más is? Újratelepítés sem segítA bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
GoTReX
őstag
válasz Scrake^;DD #52105 üzenetére
Akkor kezdem a quickshottal.Face deck amúgy,nem mid. . Szerintetek Sony xperia Z-n hogy futna a HS?
-
Kanczy
veterán
válasz Scrake^;DD #52105 üzenetére
Abba valóban nem kötelező, bár sokan (én is) úgy játsszák
-
blackydan
senior tag
Mai nap bontottam pár paklit így sikeresen megkaptam a 3. legó Hallazealt is Dühömben nyitottam kettő basic paklit is amiben Edwin volt... lassan nekiállhatok összerakni valami rugó decket Miracle még mindig jól szerepel ?
-
Kanczy
veterán
válasz Scrake^;DD #52103 üzenetére
Nem cserélhető, kell mindkettő
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz basaharc502 #52097 üzenetére
mind a kettőbe vannak értelmes lapok amik alapok, igazából deck függő hogy milyen deckel játszol. pl a Revenge a BRM be most elég jó lap a warriorba a sok aggro miatt, én is arra gyüjtök többek között
Sempre... al tuo fianco! 1926.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook