-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Kép
Nem tudom hogy a Hunter bm-ezett, vagy tényleg megette, de kurva jó volt
Neki Highmane lenn, van fegyvere is, nekem Ethereal arcanist és gurumbashi (5 sebzéssel) én jövök. Írom well played, kirakom a mirror entityt. Aztán "sorry" és megütöm hero powerrel a lenn lévő gurumbashit. Csávó gondolkozik 10 másodpercet majd unleash, leüti gurumbashit, Highmannel megölti az arcanistot, fegyver és hero power arcba. És itt pattanhatott el valami a fejében, mert lerakott egy molten giant-etGondolom elhitte, hogy ice blockom van. A giant-re más magyarázatot nem tudok, talán hogy azt hitte az unleash aktiválná a mirror-t. Egyébként top deck-eltem egy Frostbolt-ot szóval a giant csak hab a tortán.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Devas
őstag
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Sirandrish
legenda
4percig bírtam nézni
Mikor Herby 1 körön belül két nagy baromságot is csinált akkor otthagytamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #22053 üzenetére
inkább az nézi aki nem tud angolul hogy a minőségibb/szórakoztatóbb streameket nézze twitchen.
-
Devas
őstag
válasz Sirandrish #22053 üzenetére
Én végignéztem. Egy olyan esetre se tudok visszaemlékezni, hogy ne csinált volna marhaságot valamelyik körben. A gondolatmenet amiket futtatnak meg néha kiveri a biztosítékot. A végefelé egy jó babfőzelékes puki is belefért.
Az elnevezések is ott vannak a szeren:
Vodoo Doctor = Bohóc
Gurubashi Berserker = Vakond
stb stbMelyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
whitezo88
nagyúr
folytatom a warriorozást, kicsit anti agrósra átalakítva. nevetséges az egész, lassan rank10ra megyek vissza, vetezem majd ha lesz még pár megmutatom... eddig amúgy 5/3 hunter.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz emperorka #22058 üzenetére
Mert ehhez új acc kell 200 vesztett meccsel
Devas Majd egyszer én is végig nézem
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Szerintem 2000ren sem nézték végig, csak Herbynak a sok feliratkozója ráklikkelt, aztán.."dikk ez mi? el innen" aztán annyi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz netpeti98 #22062 üzenetére
Régebben több mint 200K feliratkozója volt csak törölte magát, de persze nem bírta sokáig YT nélkül.
Sose értettem hogy szerethetik ennyire...minden videójában csak iszik, büfög, fingik és ennyi..egy összeszedett mondata nincs, csak hebeg-habog balra-jobbra...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ígyvanferi
addikt
válasz Sirandrish #22063 üzenetére
Ugyanez megy az országos televíziók nagy többségében pl., úgyhogy semmi meglepő nincs ebben. Erre van igény.
-
Klemice
senior tag
válasz ígyvanferi #22064 üzenetére
#justprolithings
-
whitezo88
nagyúr
napra pontosan 6 hónapja nem nyúltam hozzá a "lexikonhoz", most rendbe tettem, aktualizáltam, ABC-be tettem. párat hozzáírtam de biztos született még kifejezés most nem jutott eszembe több "szleng" ami van írjátok nyugodtan ide.
amint meglesz a lv50 warriorral közzéteszem a játszott meccseket egyenkénti tapasztalatokkal a metáról és a deckről pár szóval.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz whitezo88 #22066 üzenetére
Ezeket vettem észre:
Control - olyan pakli, mely a végjátékban erős, addig leszedésekkel dolgozik leginkább. Több nagy legendary-val operál. Létezik kontroll pappal, warriorral (sok armor uppal). (A pap controlban nem sok legendary van, illetve a sámánban sem, mégis klasszikus control paklik.)
Dennis - Kripparrian játszott anno játszott (2x írtad, hogy játszott)
Lion King/Safari - Midrange hunter ... Buzzard nerf és Naxx óta kihalt. (Nem halt ki teljesen, bár a Face valóban népszerűbb most.)
Missed lethal - a fenti lehetőség elmulasztása (már nem felette van a Lethal kifejezés)
Dive ever, work never.
-
föccer
nagyúr
Megújítottam a sami deckemet. Egy picit gyorsítottam rajta, mert az előző pakli az 5-6 kör környékén kezdett el működni és sokszor addigra akkora hátrányba kerültem, hogy nem tudtam visszahozni magamat.
+ ragna
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
whitezo88
nagyúr
válasz föccer #22070 üzenetére
miért nincs benne bolt? miért csak 1 ES és Feral van? Miért van benne BL ha tele van midrange és nagy lényekkel, token meg nincs? (max a golemé) szerintem vagy tokenesebbre csináld vagy controlosabbra és akkor konzinsztens lesz, kevesebb dead lapod lesz kézben.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
verseny megy. [link] totálisan jellemző hogy franciáknál van, mert tele van nem francia versenyzőkkel, mégis francia nyelven kell játszani...
ugyebár ők eleve olyanok általában, hogy angolul nem hajlandóak beszélni, ha pedig franciául próbálod, kinevetnek az akcentus miatt.
a WCA kínában volt mégse kellett kínaiul nyomni. persze ők tudják mi micsoda, de gondolni kéne a nézőkre is, mert ez sokat elvesz.
-
F-ECT$
titán
válasz pethYeti #22072 üzenetére
Én is épp ezt akartam írni.
föccer: sámán deckben láttam már 1 és 2 dropot is (Argent Squire, Haunted Creeper), neked pedig az első valós lényed 3 manás. "Cserébe" még a szokásos 1 manás leszedésekből se tettél be mindent. 4-5-6 manás lényből van sok, tehát szerintem ez a deck maradt lassú, illetve olyan lények vannak benne, amikre nem feltétlenül van szüksége a sámánnak: Spellbreaker - ES, TBK - Hex.
Dive ever, work never.
-
föccer
nagyúr
válasz F-ECT$ #22074 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Most majd pár napig szórakozom ezzel is. Rank 12-15 körül nem nagyon fáj a fejem miatta.
Számomra szórakozás a játék, éppen nem görcsölök 1-2 bukáson. Majd ha megunom, akkor megint összekattintgatok egy másik paklit.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Yodamest
veterán
Jaaj gyerkek ez fájt. Rank 14: olyan lock jött ellenem hogy pfff....
No chance kategória volt:
1. kör token - 2 undertaker
2. kör leprás gnóm
3. kör leprás gnóm, tojás
4. kör Knife juggler
az undertakerek valami 5/4-esek voltak addigra, ütött még egyet mindennel majd utolsó lapja a kezében soulfire és meg is haltam a 4. körben, tökéletes azt se tudtam mi van ( persze nekem meg kézbe ilyen ironbark protektor meg ilyeneket adott, tök random ez a játék) -
Redcaster
őstag
válasz Yodamest #22076 üzenetére
A randomitás kérdése már nem egyszer ki lett tárgyalva ezen a fórumon... Maradjunk annyiban, hogy minél jobban belemélyedsz a játékba, és minél jobban beletanulsz, rá fogsz jönni, hogy nem is annyira vészes ez a szintű randomfaktor... Sőt, ez az, ami izgalmassá teszi a játékot
-
whitezo88
nagyúr
A Hoggeres deck kicsit népszerű lett
[link]amúgy érdekes hogy megy egy verseny tele ismert nevekkel, 10k, Trump 20k...
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Imádom azt a priest mirrort amikor az ellen már a 4. blademastert rakja le és a 3. circle-t nyomja el...
-
-
ígyvanferi
addikt
Amikor jön egy warlock arénában és majdnem elver magma ragerrel, summoning portallal, twisting netherrel, siphon soullal, argent sq.-rel, pint-size-zal, az azért gáz érzés. Végül sikerült nyerni, de necces volt.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #22084 üzenetére
ha már aréna: mage, van 3 frostbolt, 2 poly, fireball meg egész jó curve. húzás, clear szokás szerint 0. első meccs warlock ellen, minden körben rakja ki a tauntokat, polyt nem láttam, 20+ vs 4 hp ról vert el. kövnél druida nourishel, ironbark into ysera. egy polyt ellőttem 2. sehol. aztán elkezdtem lerusholni és feladta, nem tudott mit kezdeni a lényeimmel szerencsére.
nem tudom minek erőltetem előző 5-6 arénám maxja talán 5w volt hasonló okok miatt. Trumpon felbuzdulva csináltam warlockot is, 2 void, mellé kb 2 közepes demon, clear vagy lövés kb 0. 2 win lett asszem.
-
thesound
addikt
Miért van az, hogy "viszonylag simán" lemegyek rank6-ra és onnan vissza kb rank 9-10-re, de úgy, hogy egyet sem bírok nyerni. Ilyenkor amikor elkezdődik a loss széria, akkor mindegy, hogy mivel megyek, addig vesztek míg vissza nem esek 3-4 rankot egy huzamban. Mindegy, hogy este, reggel, délután, zoo, nem zoo, egybe tolom le a vesztéseket vagy nem...
Napi panasz rovatunkat olvashatták.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
whitezo88
nagyúr
akár bele is lehetne írni a legendek leírásába hogy a rengeteg facehunter miatt a Hogger megfelelő ellenlap és jól is működik, amúgy csak aréna. továbbá Geddonhoz hogy clearre jó, arra is érdemes kijátszani, mert Gromhoz teljesen értelmetlen amúgy. illetve acolyte mellé is jó, frothing ellen lutri mert ugya 2 hpn ott marad 1 körig.
Illetve Deathwingnél az hogy egyáltalán nem látni sehol. én 10 hónap alatt egyszer sem láttam constructedben, anno Trump druidba berakta meg 1-2 streamer de ez még bőven naxx előtt volt.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Kolento ismét streamel, valami rank3ról esett vissza elég sokat, szinte csak veszt. Handlockkal kezdett, 80%ban csak hunter jött neki meg rossz lapjárás. Aztán váltott burst shamanra, warrior ellenfél, Doomhammer - > Museumboys
concede persze következő is warrior. mikor Handlockozott, egy sem jött csak hunter szinte.
-
Winner_hun
titán
Mai 1. aréna 2 win, kaptam egy pyroblastot. 2 aréna 4 win, archmage antonidas.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
whitezo88
nagyúr
aki még nem látta volna Best of Reynad [link]
korábban nem bírtam, de egyre jboban csípem, annyira szórakoztató ez a halálnyugodt hangú salt gépezet főleg mikor troll donationokat olvas be mert kb csak azt kapredditen írták jól: egyáltalán nem szerencsétlenebb mint más csak ő ekkora ügyet csinál belőle, bár a videóban is látható rag rng nem semmi
csak általában pont éjjel streamel, tegnap késő este kezdte csak el és kora reggel fejezte be. amúgy én abban a hitben voltam hogy Ukrajnában él, de US-ben, mint kiderült.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
na ez nem rossz draft [link]
elején van 3 FB és 1 abusive.3 pyro soknak tűnhet, de a 2. és 3. esetén ilyen hungry crab meg murlock warleaderek voltak...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #22096 üzenetére
2:3 win. ultra agrós, tempós ellenfelek ellen kb csak néztem a képernyőt, alig volt válaszom, vagy ha kirakott egy nagy dögöt, polyztam jött a következő és hasonlók. egyébként összes removalt elvittem és az összes 2-3 manás jó aréna dropot, ennyit ért...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz pethYeti #22098 üzenetére
hát előre nem lehet tudni mi jön aza baj, most csináltam egy shamant is, 0-2 eddig, se storm, se feral, se fire/earth elem. tele van neutrallal, ja és hex sincs. ha valaki arénázni lát csapjon rá a kezemre, kösz. warlock 5. körében egy 9/9 voiddal köszöntött. (es sehol, csak lény van kézben)
mod: 0-3 the dream... és mind2 packban hulladékok voltak legalább.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest