- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Kvelstadt #39788 üzenetére
én most kicsit szerencsés voltam, 8 wint mentem druiddal. Igaz, volt 1 spell a 29 lény mellé, csak tempora épült a deck. Emellett az összes palánál volt M Knight, volt akinél kettő is. Ha valaki vezet a tempóban, a MK megnyeri a meccset, ezt én is tapasztaltam mikor palával toltam. Mageket dodge-oltam szerencsére.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Kvelstadt #39690 üzenetére
Hearthpwn-on van pár, de már nem tudom hányszor írtam a Wrath-os decket, még linkeltem is, annál erősebb nincs szerintem. Tízből kilencet lehoz 6 kör alatt.
1 leper, 1 argent lance, 1 arc golem, 1 warhorse, 2 holy wrath, 1 rocketeer, a többi 8+ minion. Taktika: arcra mindennel, t5-ben wrath arcba, ha még él, t6-ban rocketeer. Wrath-ra kell mulliganelni, coinnal lehet t4 és t5-ben is a t5 winért.
-
netpeti98
addikt
válasz
Kvelstadt #39334 üzenetére
A meccsek után felajánlja a barátlistában a legutolsó ellenfél bejelölését.
A környékbeli barátok pedig a helyi hálózaton játszó más játékosok megjelenítésére vonatkozik. Ha ugyan azon a hálózaton vagytok, akkor mutatja a barátlistában. Az ellenfél sorsolásra nincs hatással. -
netpeti98
addikt
válasz
Kvelstadt #39302 üzenetére
A golden herok közötti váltással nem is lenne gond.
Viszont a minion animációk kikapcsolásával már igen, lásd a Grim Patron meccseket ahol kifutnak az időből az animációk miatt. Nem lehetne normálisan megoldani, hogy az egyik oldalon rögtön történik minden, a másik oldalon pedig másodperceket kell várni. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Kvelstadt #38959 üzenetére
lehet játszani saját pakli alapján is, pár embernek sikerei is vannak vele, de nagy valószínűséggel nincs olyan szinergia és koncepció a játékban, amire előtted már ne gondolt volna valaki és ne tesztelte volna ki sokkal több játékkal, mint amennyit egy átlag ember játszik. nekem az vált be, hogy kinézek valamit a meta reportból, aztán a techelést csinálom magamtól. hosszabb távon jó wr-t elérő, egyéni paklit csinálni meglepően nehéz, pláne, hogy egy csomó minden kb. a megjelenés óta velünk van, a druid pl. még mindig FoN + Savage roar kombóval győz, csak az early és midgame-ben volt változás két év alatt.
-
Balathruin
veterán
válasz
Kvelstadt #38954 üzenetére
Blackrock Mountain (BRM) 31 kártya
The Grand Tournament (TGT) 132 kártya
Új paklik amiről érdemes tudni: Grim Patron warrior Nagyon balanced, egy kör alatt ha kell kitol ellened 50+ sebzést kézből üres boardra vagy leüríti a tiedet és a sajátját megtölti patronokkal. Miracle rouge 2.0, csak "jobb".
Secret paladin Midrange vagy aggro, minimális skillel lehet vele alázni.
Van még a dragon priest, ami 4/5 új TGT és a korábbi BRM lappokkal jött légre.
Druid is népszerű, szinte mindig dupla kombóval (force of nature + savage roar -> 14DMG), inkább ramp fordul elő, de van token is.
Visszatért még a mech mage és valamennyire a freeze, control warrior csak szenved, handock most csak démonokkal játszató a tonnányi agresszív pakli miatt, rouge és shaman még mindig hátul van előbbi oil-lal (esetleg miracoil vagy Malygos vagy miracle Malygos), utóbbi meg midrange paklikkal (pl. totem) -
DaveNo1
veterán
válasz
Kvelstadt #38934 üzenetére
Csak 50 gold bukta, mert paklit akkor is kapsz. Ha már győzöl 3-at Arénában akkor nullszaldós vagy. mert kapsz 1 paklit + 50 goldot illetve némi dustot, ettől felfelé már tiszta profit.
Az igazi persze az, ha megvan az átlag 7 win, mert akkor önfenntartóvá válik az aréna.
-
oba
addikt
válasz
Kvelstadt #38934 üzenetére
brawl ingyenes... semmi hátrány nincs ha buksz... egy casual mód minden héten új szabályokkal
inspire - ön kívül van még a joust is ami felcsap két lapot mind a két játékos paklijából és a nagyobb manna költségű nyeri a párbajt... a hatása pedig az adott lény képességétől függ, aki előhívta a joust -ot... általában gyógyulás, laphúzás, charge, buffolás -
Devas
őstag
válasz
Kvelstadt #14894 üzenetére
Hmm. Emlékszek a napra amikor csatlakoztam ide a Hearthstone fórumhoz. Tele voltam játékkedvel. Aztán gyakorlatilag másról sem volt szó itt, mint Zoo meg Handlock meg Murlock, meg Malygod, meg Miracle. Csapból is ez folyt. Meg a Kripps meg a Trumph. Nagyon furcsálottam is hogy ennyi angol szlenget építetek a mondataitokba, hiszen nincs "ingame chat", ahol ezeket meg lehetne tanulni, vagy meg kelljen tanulni (lásd például LoL). Közben szembesítettetek a ténnyel, hogy ingame ugyanez megy. Híres streamerek hírhedt paklijaival van tele a játék és mindenki úgy beszél és játszik ahogy ők. Nekem kb el is ment akkor a játékkedvem. Persze ezt az ember az előnyére is fordíthatja, lehet agyalgatni olyan paklikon, amik ezeknek a "countere". Amit majd biztosan élvezni is fogok, ha majd visszatér kicsit a játékkedvem.
-
P00By
nagyúr
-
F-ECT$
titán
válasz
Kvelstadt #13896 üzenetére
Azért rankeden nem csak face van, így a hónap végére szvsz. Casualban meg ha face jön, akkor concende, és jöhet a következő.
A gold gyűjtéshez sok sikert, szerintem lesz esélyed legalább az első pár szárnyat azonnal nyitni belőle, aztán mire az utolsó is elérhető lesz, addigra akár meg is lehet ahhoz is a szükséges mennyiség.
A priest tök jó class, csak rohadt hosszú 1-1 meccs, illetve ha nem jönnek a 2-3 lapos combók, akkor kb csak heal - pass megy pár körig.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Kvelstadt #13434 üzenetére
azért annyira nem alap lapok azok, mikor erről kérdezték, hogy a sámán f2p pakliban akkor hogy van 2 lightning storm, ami ugye 200dust csak magában, azt mondta, hogy mákja volt, bontotta mindkettőt. és akkor még kell bele mana tide, gadgetzan, defender, argent commander, azure drake és feral spirit. olcsó lapok, de egy kezdőnek rengeteg idő (vagy pénz), mire mind meglesz, pláne, ha nem tör be minden mást, amit kinyit. napi 8 óra játékkal tuti megvan hamar, de ha van munkája és családja is az embernek, azért időbe telik.
-
-
Ereshkigal
őstag
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Kvelstadt #12795 üzenetére
A kettővel fentebb linkelt hátlap jár a lvl 20-ért. Van külön a legend rangot elérteknek.
Ehhez nem értek, kicsit ködös is nekem ez a nearby player kereső, de azt hiszem az még nem elég, hogy így találsz játékost. Egyrészt az talán nem feltétlen jelenti, hogy azonos subhálón vagytok, másrészt minimum 3 embernek kell egyszerre azon a subhálón lennie.
-
F-ECT$
titán
válasz
Kvelstadt #11038 üzenetére
Al'Akir - a sámán deckbe menne, nem meglepő módon - ezzel most játszok is.
Tirion - a nem létező pala deckembe menne, nem tudom megéri-e most erőltetni a palát. (Nem a rush verziót.)
Edwin - a miracle rogue deckbe férne be (bár a midrangbe is talán - max 6/6-nak kijátszva), ezt igazából csak kipróbálni szeretném, mert tetszik, hogy egy körben akár 7-8 lapot is megforgathatsz, nem csak 2-3 választásod van.A maradék 4 menne a wari controlba, Sylvanas esetleg mehetne még máshova is (bár egyelőre nem látom hova férne be), no meg Alex a handlockba. Szóval ez a 7 lap jórészt már csak 1-1 deck miatt kellene, de azokba nagyon. Talán Al'Akir lesz az, amit tuti lecraftolok, a többivel várok még.
@toturi: buktad.
-
-
netpeti98
addikt
válasz
Kvelstadt #10651 üzenetére
Én ma metem 5:3-at druidával, volt 1 claw, 1 swipe, 2 Nourish (szerintem ennek köszönhetem a 5 győzelmet), 3 druid of the claw. Viszont az early game teljesen hiányzott, mert nem kínált fel olcsó lapokat. Azt hittem 0:3 lesz, de úgy látszik az ellenfeleim se kaptak megfelelő early game lapokat. A reward is elég jó lett 100 gold és 1 pakli. Ráadásul a napi quest is druidos volt, így megvan a következő arénámra is a pénz rögtön.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Kvelstadt #10493 üzenetére
Na egy kis csalás van benne, mert egy második bnet accounton kezdtem játszani nemrég.
Pár napja kaptam meg a 300 goldot a 100. winért, plusz ugye még 300 gold jön a különböző achievementekből. Ha csak az itt játszott arénákat nézem, az már 4,2-es átlag.
(#10494) ollie: az mondjuk igazán nem sok. Nem tudom, mióta lehet vagy mióta játszol US-en is, de 100-nál nem biztos, hogy több.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Honda topik
- Filmvilág
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Google Chrome
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged