- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Van egy 4TB-os WD My Passport 2.5" USB-s HDD-m, mellyel a hétkoznapok során olyan negatív tapasztalatom volt, hogy időnként 100%-ra ugrott a HDD kihasználtság, miközben az olvasási sebesség 1-2MB/s volt (eközben írás nem volt folyamatban). Mivel nem tudtam rájönni az okára, ezért az összes adatot átmentettem egy másik HDD-re, majd a My Passport-on teszteket futtattam. A tesztek során már nem tapasztaltam azt a hibát, amit a hétköznapi használatban.
Kezdtem a WD saját diagnosztikai programjával, mely mindent a legnagyobb rendben talált. Ez után lefuttattam 1-1 teljes lemezfelület tesztet a HD Sentinelben (írás+olvasás), mely során kiderült, hogy a fej kívülről befelé való haladása nem a HDD-knél megszokott fokozatos sebességcsökkenést produkálja, hanem a lemez felétől teljesen random írási és olvasási értékekkel operál:
A lemezfelület teszt pedig így néz ki:
Gondolkozok rajta, hogy visszaküldöm, mivel még van rá gyári garancia. Csak kérdéses, hogy ez garanciális problémának számít-e? Nem szeretném, ha visszadobnák azzal a szöveggel, hogy mivel még éppen működik, ezért nem javítják ill. cserélik.
Mit gondoltok?
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD többféle, sata 2,5"
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest