- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
D@reeo #29099 üzenetére
Az a probléma hogy több mint biztos hogy nem ebben az országban került piacra tehát szürke importos ilyenkor meg a gariztatás kemény összegbe kerül. Ezt egyébként ki is írja a wd oldala ha megnézi az ember a garit hogy melyik országban helyezték forgalomba. Az ilyen olcsó boltok ezzel csalnak.
Akitől vetted azzal vedd fel a kapcsolatot más ezt nem fogja tudni elintézni. -
D@reeo
aktív tag
válasz
King Unique #29098 üzenetére
Elvileg ilyenkor, ha még garis, kötelességük cserélni, v ilyen esetben az adaptert
ELMÉLETILEG 2 év gari van, szóval szerintem is cserélni kéne, viszont Pix-et gyakori elhúzódó garis ügyintézés miatt sokan szidják...
Volt már garis ügyintézésem velük, kb 2 hét alatt jött-ment a futár, vitte és hozta a cserekészüléket. Ingyen...WD 195$-os cseréje is egy vicc, egy ilyen adapter 15$ (link), lehet kompletten cserélik vinyóval együtt, v +postaköltség ennyi...
Haverom azt mondta, hogy ebben az esetben előbb küldik a cserekészüléket és csak utána kell elpostázni a rosszat és hogy válasszam a másik opciót a honlapjukon, de én nem látok másik opciót (ami elméletileg ingyenes).Tehát 1 megoldás: beadod garis cserére (gondolom egész pakkot bekérik,nem csak szólsz,h kerítsenek egy új adaptert), de rossz esetben heteket ,hónapokat elszöszölnek vele, ami nem a legjobb
, de persze te tudod ;
Igen ezzel tisztában vagyok, de ha az egész packot kérik akkor felejtős. 2 T adatom van rajta, nem fogom postázni...2 megoldás: veszel 2-4k körüli összegért egy új adaptert, figyelve a paraméterekre: 18W, 12V, kb. 1,5-2A (benne Green max elvileg 1,75-1,78A körül eszik), de talán elég neki egy ilyen , v egy erősebb. De gyárira gondolom rá vannak írva paraméterek, mi mennyi,akkor egy olyant.
Igen, holnap az lesz az első dolgom, hogy körbejárom kisvárosom néhány boltját és próbálok keríteni megfelelőt. Csak sokallom a 3-4 ezret ezért. Kínából 3 dollárért rendelek, de arra heteket kell várni+ leégetheti a teljes paneltömböt is ()
Mellesleg sajnos a 12v 1A nem elég neki, pedig olyanom pont van...amúgy WD-nél inkább MyBook széria javasoltabb, Elements-nél gyakoribb a meghibásodás.
Kinőtt 1T-s MyBookomat adtam el és vettem helyette ezt, mert ez volt jó árban (akkoriban 17k... ) -
King Unique
titán
válasz
D@reeo #29093 üzenetére
Elvileg ilyenkor, ha még garis, kötelességük cserélni, v ilyen esetben az adaptert
, viszont Pix-et gyakori elhúzódó garis ügyintézés miatt sokan szidják...WD 195$-os cseréje is egy vicc, egy ilyen adapter 15$ (link), lehet kompletten cserélik vinyóval együtt, v +postaköltség ennyi...
Tehát 1 megoldás: beadod garis cserére (gondolom egész pakkot bekérik,nem csak szólsz,h kerítsenek egy új adaptert), de rossz esetben heteket ,hónapokat elszöszölnek vele, ami nem a legjobb, de persze te tudod ; 2 megoldás: veszel 2-4k körüli összegért egy új adaptert, figyelve a paraméterekre: 18W, 12V, kb. 1,5-2A (benne Green max elvileg 1,75-1,78A körül eszik), de talán elég neki egy ilyen , v egy erősebb. De gyárira gondolom rá vannak írva paraméterek, mi mennyi,akkor egy olyant.
amúgy WD-nél inkább MyBook széria javasoltabb, Elements-nél gyakoribb a meghibásodás. -
hamham
tag
2,5" hdd-m sikeresen leesett, 40-50 centiről, mobilrackbe raktam és nem ismeri fel meg kattog is, gondolom a fej vagy motor sérülhetett
az lenne a kérdés hogy ezeket lehet-e, érdemes-e javítani mechanikus részére gondolok -
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Van egy WDC WD2500AAJS-98B4A0 típusú 250GB HDD-m. Eddig tökéletesen működött. Viszont egy ideje az alaplap nem mindig akarja érzékelni, a biosban sem látszik. Nemrég cseréltem alaplapot mert az is behalt és a probléma továbbra is fenn áll, szóval a HDD-vel van valami gond. A HD sentinel szerint 100%-os. Ha indításnál véletlen érzékeli a bios, akkor működik rendesen.
Mit lehetne vele kezdeni? -
D@reeo
aktív tag
válasz
#01682176 #29092 üzenetére
Üdv
Lehet hogy nem pont ide tartozik, de nem találtam neki jobb topicot.Adott egy 30/04/2011-án a Pixmanianal vásárolt WD Elements Desktop külső merevlemez - USB 2.0, 2 TB ([link])
Ma a hálózati adaptere meghalt, nem add áramot, mértem multiméterrel.
A WD honlapján Limited Warranyt ír még rá (mert ugye 2 év gari van), beregisztráltam, nyitottam egy RMA request et, erre kiírja, hogy fizessek US $194.40-et a cseréhez.
Kérdésem az lenne, hogy a 2 év gari akkor most mire vonatkozik? Csak a hálózati adaptert kéne cseréltetnem, nem a merevlemezt.
Pixmaniat zaklassam ezzel kapcsolatban, vagy ne? Szerintem el fognak küldeni a gyártóhoz...Köszi
-
törölt tag
Az miért van, hogy a spin up time változik?
Lefotóztam, Maxtor 6L250RO, megnéztem a laptop merevlemezt is, az is változik, de nem ilyen nagyon..Szerk: kép link
-
Csongeee10
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne felétek,hogy lehet egy merevlemezen,külön partíción két MBR?
Szeretnék a 7-s mellé feltenni egy win8,ki szeretném próbálni.CPU a virtualizálást nem támogatja,a virtualbox vagy a wmvare megoldást próbáltam,de nem tudtam telepíteni.
Egy 25 gb partíciót választottam le,arra szeretném a 8 tenni.
Régebb próbálkoztam egy 7 és xp egy merevlemezen,de csak az egyik indult el.
Milyen megoldást lehet találni,hogy párhuzamosan mindkét rendszert használhassam? -
borkarico
aktív tag
Sziasztok!
nekem olyan problémám lenne: samsung hd103sj 1TB winyón töröltem az összes partícióm és wipe-oltam az összes adatot róla hogy később ne lehessen az adatok visszaállítani. Easeus partition master-el csináltam (delete partition and destroy data). Megcsinálta és most az a gond hogy nem látja a program a winyó szabad tárhelyét(1000GB) csak a cache méretét ami 32MB. valaki találkozott már hasonló anomáliával? mi lehet a gond? előre is köszi.
-
jamriki
csendes tag
válasz
taurus198905 #29086 üzenetére
Hali!
Talán hülye kérdés, de 100%, hogy jó boot sorrend van beállítva a bios setupban? A történetet végigolvasva úgy tűnik, se az XP cd-ről, se a Win7 dvd-ről nem sikerült bootolni egyáltalán...
-
f4cg80
tag
Sziasztok!
Adott egy Toshiba L500-as laptop,egy Toshiba merevlemezzel.
Mai nap folyamán a rendszer indulási ideje kb.10 percre nőtt,működés közben bizonyos időközönként folyamatosan működik,de van,hogy le van "fagyva"(nincs lefagyva,pörögnek a dolgok,de 10percig semmi sem történik).Amiért merevlemezt gondolom ludasnak HDSentinel:
Működőképes állapotban: [link]
Amikor semmire sem válaszolt: [link]
Mit lehet vele kezdeni? Teljesen kuka? Mitől lehetett ilyen? Nem tudom pontosan van-e még garancia a laptopra,de ha van,akkor lehet cseréltetni? -
taurus198905
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne.
Adott egy laptop, ami hardveresen xp kompatibilis, ennek a gépnek a winyóját szerettem volna kicserélni egy másik gépem winyójával, viszont azon win 7 ultimate volt.
Próbáltam először Xp cd-ről bootolni, - mint utána olvastam ez sajnos így nem megy-, aztán valahogy elindult egy hibakereső folyamat, ahol a dosban format c: parancs megadásával, sikeresen leformáztama winyót.
Ekkor próbáltam újra xp cd-vel bootolni, amit szintén nem engedett (fekete képernyő villogó kurzor, majd „Hiányzó Bootmgr Újraindítás: Ctrl+Alt+Del”)
Olvastam utána, és azt találtam, hogy a win 7 dvd-ről kellene bebootolni, vele valahogy. Ezt próbáltam, de ugyanez a jelenség van, fekete képernyő, villogó kurzor, majd a hibaüzenet.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy lehetne működésre bírni a winyót.
Gondoltam esetleg arra is, hogy ha szerzek egy rack-et, majd rádugom a gépre, valamit lehetne tenni az érdekében? -
anytime
őstag
válasz
fireproof #29084 üzenetére
Sziasztok!
Mint ahogy néhány hozzászólással ezelőtt is írtam, sajnos ugyan így jártam én is ..., most az utódját keresem ...
Ez ügyben szeretnék egy ki segítséget kérni Tőletek:
1. Milyen alapvető kiválasztási szempontjai vannak egy 3,5"-os belső HDD-nek?
2. Milyen alapvető kiválasztási szempontjai vannak egy 2,5"-os külső HDD-nek?
3. Tudnátok nekem mind a két kategóriában 3-3 terméket javasolni 500 GB - 1TB közötti tárolókapacitásban?
4. Melyek azok a gyártók, akikben lehet "bízni"?
5. Alapvetően ASUS párti vagyok, ami az alaplapokat illeti, HDD esetében is bátran választható?Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
anytime -
fireproof
őstag
Sziasztok.
Nekem egy olyan problémám lenne hogy ma úgy tűnik megunta az életét a HDD-m és feladta szolgálatát. Csak kerreg mintha egyfolytában olvasni akarna vagy nem is tudom. Ez mitől lehet? A gép sem látja (külső vinyó és laptop-ra van csatlakoztatva). Ment a gép és filmet néztem a merevlemezről és elkezdett kattogni, kerregni egyszer csak, úgyhogy leállítottam, lecsatlakoztattam a laptopról majd vissza de már nem is ismerte fel és csak kattog kerreg de semmi más. Szerintetek mi lehet a probléma? -
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
most vettem egy Hitachi_HDS721010DLE630 tipusu 1terrás vinyót, viszont a teljesítményével nem vagyok maradéktalanul megelegedve, mert sok helyen a hdtune meg több program szerint is belassul. Szerintetek ez normális? Több tesztet is futtattam, ugyanugy ugyanott.A vinyo sata3-as csatlakozon van, de nem AHCI modban van. Esetleg valami biosbeallitas a gond? Vagy van vmi jumpere a vinyonak?
-
jamriki
csendes tag
Üdv!
Némi ötletelésre volna szükségem, mert bár fantáziám nekem is van, de gyanítom, vannak itt nálam jóval profibb vagy ötletesebb emberek azért.
A következő a helyzet: van alapnak egy Lenovo ThinkCentre. Továbbá van egy SSD, egy HDD és egy DVD-RW, mindegyik SATA csatolós. Mindháromra szükség lenne, mondanom sem kell. Az alaplap rendelkezik 2, azaz kettő darab SATA, illetve egy eSATA vezérlővel, a háttértárak csatlakoztatásának lehetősége ebben ki is merül. A dilemma természetesen az, hogy miképpen lehet megoldani ezen dolgok egyidejű működését. Nekem eszembe jutott pár őrült ötlet, és szívesen venném, ha valaki felvilágosítana róla, hogy brilliáns ötletekről van-e szó, vagy orbitális baromságokról. Ezutóbbi esetben az alternatív lehetőségeket is szívesen várom.
1. Első körben az eSATA port jutott eszembe, mint lehetséges megoldás. Igyekeztem olvasni a szakirodalmat, és arra már rájöttem, hogy elég sok külső HDD használja az eSATA portot, illetve vannak különféle HDD dokkolók, amik rácsatlakoztathatóak. Arra nem jöttem azonban rá, hogy megoldható-e egy normál SATA eszköz direktben eSATA portról való használata. Járható-e vajon ez az út?
2. Van az alaplapon egy darab szabad PCI és egy PCI-Express slot. (Sajnos a ház kialakítása miatt csak low profile, de most ne ez legyen a legfőbb gond.) Elképzelhető-e esetleg egy SATA bővítőkártya használata, ami megoldaná a vezérlők számbeli hiányát?
3. Végső elkeseredés gyanánt arra is gondoltam - mivel a DVD-RW a legkevésbé használt eszköz a három közül, de hát ugye ez olyan, mint az óvszer a kesztyűtartóban... valószínűleg amikor éppen nincs ott, akkor fog nagyon kelleni - szóval hogy teljesen ki lenne iktatva az író, a két SATA-ra menne a két diszk, és vennék egy külső DVD írót alkalmi használatra.
Kíváncsi vagyok a véleményekre és ötletekre, köszönöm szépen mindenkinek előre is!
-
anytime
őstag
Sziasztok!
A cuccaim között látjátok az 1TB-s külső HDD-et.
Csatolom az USB portra, 3x-4x nyikkan miközben indulni próbál és semmi, nem látja a gépem.
Mi lehet a gond? Meghalt (az frankó) ...
Van valamilyen lehetőség, hogy kicsalogassam vagy életet leheljek belé?
anytimeUI: ha végleg bedöglött, 2,5"-os kivitelben 500 GB vagy 1TB-vel mit ajánlotok?
-
woci01
tag
válasz
Csokicsibesz #29079 üzenetére
EASEUS Partition Masterrel szerintem tudod javítani a hibát.
-
Csokicsibesz
tag
Hello, számomra hatalmas problémát sikerült összehoznom, ha esetleg valaki tudna nekem segíteni az rendjívül jó lenne.
Az történt ugyanis, hogy vettem egy 1TB-os Samsung 7200 32MB HD 103SJ ata merevlemezt és szerettem volna leformázni ám a totalcommander, illetve a windows sajátgép nem látta. Az eszközkezelőben és a biosban is látszott h benne van az egy terrás vinyó csak nem tudtam leformázni. Ekkor kitaláltam, hogy telepítek rá egy windowst az majd megoldja a problémámat. Na akkor rontottam el az egészet, ugyanis sikerült az egy terrás vinyóból 32 Mb-osat csinálnom. Utána olvastam a neten ennek és kiderült, hogy ez a probléma többeknek megtörtént már és létezik rá egy program. ( http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1139&page=12 ) Ám ez nem kompatibilis a 64 bites win7-el, akkor se ha a program kompatibilitását visszaállítom.
Utána próbálkoztam Seagattel és a honlapon olvasottak szerint futtattam rajta egy long generic diagnosticot, de továbbra sem változott a helyzet.
Esetleg ha valakivel történt hasonló és sikerült visszavarázsolnia a vinyót az eredeti állapotba nagyon kérem segítsen!
Köszönöm. -
törölt tag
Üdv.
Van egy Raptorom (nem Veloci) abból is az utolsó kiadás. Egy hete lehetett, áramszünet után mikor bekapcsoltam újra egy gyenge szektor fogadott és 96% kondi. Most meg csak úgy netezés közben látom elkezd pirosan villogni a tálcán a hőmérő ikonja és már csak 90% a kondi. Talált egy hibás szektort is. Ez még nem is érdekelne, pár hibás szektor. Elindítom a rövid vagy részletes öntesztet akkor 10 másodperc múlva megáll olvasó egység hibája miatt. Na ez mi? De amúgy nem tapasztalok semmi anomáliát ugyanúgy megy minden remekül.
-
djculture
félisten
válasz
Teodor52 #29071 üzenetére
Van ilyen hibás verzió, de a 3.2.3 már tuti nem műveli ezt.
towerpc A tápellátással lehet valami baj azért kínlódik a vinyó, lehet azóta persze már vége is lett. Azért 600 darab hibás szektor egy területen csak akkor szokott előjönni ha gyári hibás a vinyó (fej vagy hordozó anyag) vagy a cucc nem kap megfelelő tranziensektől mentes tápfeszültséget.
-
neil_mullen
aktív tag
Sziasztok! Egyik hirdetés alatt hallottam valami progiról amivel egy két hibás szektrot el lehet "tüntetni". Ha jól emlékszem tartalék területre rakja, és a sentinel is 100/100nak irja ki. Lehetséges ez? Ha igen mi a progi neve?
Köszi
-
woci01
tag
Sziasztok!
Van, egy Wintech ex-mob-86-os külső házam és bele egy WD10EZRX, mikor rádugom a gépre minden USB-s eszköz megszűnik működni, le kell huznom a gépről, gép kikapcs, és után megint minden működik. A másik amit szokott csinálni, hogy felismeri a házat a vinyóval, aztán x idő mulva kiírja, hogy kevés neki az USB-ről felvehető áram, és lecsatlakoztatja magát. Ötlet, hogy ezeket miért csniálja?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Az egyik particióm raw fájlrendszerű lett valamiért. Hogyan tudnám vissza állítani ntfsre, hogy az adatok megmaradjanak rajta?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Gaaabeeesz
senior tag
szevasztok.
egyik ismerősnek megrogyott a külső winyója.rádugja a külső hdd-t és azt írja ki, hogy:
A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható.
és nem tudja megnyitni a meghajtót.Mit lehet ezzel kezdeni?
Vannak rajta fontos cuccok neki.
Köszi
(nem találtam más HDD-s topicot így hirtelen)
-
Teodor52
senior tag
Kicsit játszottam az Euro Truck Simulator 2-vel,az új Medal of Honorral,Battlefield3-al és míg futottak,majd lezárultak a progik nem volt 100%-os a kihasználtság.Csak a utorrentnél van.
-
Teodor52
senior tag
Ui:Majd elfelejtettem,pc újraindításkor nem indítja újra magát(néha fordul elő), de nem is tölt a winyó csak egy nagy sötét háttér!
Teljes kikapcsolásnál is előfordult már a mai nap folyamán hogy nem kapcsol ki a gép ha start menüből leállítást választom megy minden, de winyó nem tölt! -
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám és azért fordultam ehhez a topikhoz mert a utorrent kapcsán merült fel a 100%-os lemezkihasználtság,de mivel a utorrent-et is kikapcsoltam így nem a kliens okozza a max terhelést a merevlemeznek!
Ha újraindítom a gépet akkor nincs 100% helyette 10-20% van ami ahdd kihasználtságát illeti.de ha elindítom a utorrent klienst és lezárom a programot marad a 100%
Mi okozhatja ezt,tudtok-e segíteni?
-
towerpc
csendes tag
Annyit sikerült elérnem, hogy egy pillanatra látta a hd sentinal a vinyót és a teljesítény 100%, viszont a kondició 50% volt, ezután lefagyott az egész és már nem is érzékelte utána.
Valami ötlet esetleg? -
jozsi252
veterán
Tegnap lett meg a ST2000DM001-es winyóm. És parkolgat szorgalmasan. 5 óra alatt 106 parkolás. És alig használtam. Gondolom jobb lenne kikapcsolni az energy managementet mi?
-
towerpc
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van egy WD 2TB Black HDD-m és nem látja a gépem, ráadásul e-mellett, magas alig halható hangot ad ki.
Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baja?
Előre is köszönöm! -
korn
aktív tag
válasz
liksoft #29061 üzenetére
seatools win alatt nem látja,
seatools dos alatt látja, de törölni nem lehet
maxtor powermax dos alatt nem látja, minden mást lát: ssd, 2.5"hdd, dvdrom , csak a maxtort nem.
hdat és mhdd tudja törölni 10MB/sec-cel kb 5 óra lenne, majd egyszer ha lesz időm végig futtatom, most egyébként sincs hozzá idegrendszerem ezek után
-
korn
aktív tag
Hi!
Adott egy giga p45-ud3lr lap és egy régi maxtor diamondmax10 160GB-os sata vinyó. Se win7 alatt (AHCI) se dos alatt (IDE) nem látja rendesen a gép. Win 7 alatt raid0-nak "látja", egy 30GB-os és egy 275GB-os partícióként.
Lemezkezelő nem tud vele mit csinálni, inicializálni sem tudja, crc hibával elszáll.
Dos alatt fdisk is valami 280GB-nak látja. Mhdd, hdat rendesen lekezeli, és rendes adatokat ír róla. Mhdd-vel partícionáltam, de semmi nem változott, win 7 alatt ua a helyzet.
Viszont másik 2 gépben nincs probléma vele (egy abit ip35p, és egy asus p5pl2-e).
Réges-régen azt hiszem raid-ként használták, ez kavarna be? De utána több évig ment egy gépben egyedül probléma nélkül.
Nem életbevágó, csak érdekelne mi lehet ez? -
sube87
csendes tag
Üdv!
Olyan problémám lenne hogy ma reggel kiírta a mobil vinyóm amikor a gépre csatlakoztattam, hogy "formázza a lemezt" és nem engedi megnyitni Persze ezt nem szeretném mert tele van fontos adattal! Van valami megoldás??? -
solyom76
senior tag
válasz
Deadzone41 #29048 üzenetére
Nekem is volt ilyen gondom....nekem az eszközkezelőben másik betűjelet kellet adni neki....és jó lett
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 500GB -os WD Caviar Blue -m, amit kb. fél éve vásároltam (újonnan). Viszont 2 probléma lépett fel:
1. hiába töredezettségmentesítek (Defraggler -rel) a C: 11-13% -os töredezettségű marad, hiába csinálok több mentesítést is egymás után.
2. azon felül, hogy nem túl pörgős a rendszer, elég sűrűn fagynak ki úgy programok (főleg játékok), hogy csak a restart gomb segít.
Lefuttattam a HD Sentinel -lel egy felület vizsgálatot, nem talált semmi hibát, ahogy a részletes önteszt és a S.M.A.R.T sem; kondíció és teljesítmény 100%.Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszönöm
-
ginfoka
tag
Hali, lenne egy olyan problémám, hogy van egy WD 500GB-os HDD-m, az már aggasztó volt számomra, hogy a kondíciója HD Sentinel alapján 98% is volt, de gondoltam, hogy ez semmit nem jelent, de pár napja elkezdett érdekes dolgokat csinálni...
1, Töltök le uTorrenttel, lemez túlterhelt és lemegy nullára a letöltés, aztán vissza
2, Nézek éppen egy filmet, hallok egy nagy zúgást a HDD-be és megáll a film majd 10-15 másodperc múlva folytatódik
3, Az operációs rendszer (Win 8) folyamatosan fagyogat és nem tölt be dolgokat..Üdv, Gábor
-
-
ruhk
tag
Sziasztok!
Szeretném valahogyan megoldani, hogy a gép bekapcsolásakor a merevlemezek (8db) ne egyszerre induljank el. A tápegység topic-ból küldtek ide, a gond, hogy a tápegység nem biztos, hogy fogja bírni a 8db merevlemez indítását.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest