Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Elvileg ilyenkor, ha még garis, kötelességük cserélni, v ilyen esetben az adaptert

ELMÉLETILEG 2 év gari van, szóval szerintem is cserélni kéne, viszont Pix-et gyakori elhúzódó garis ügyintézés miatt sokan szidják...
Volt már garis ügyintézésem velük, kb 2 hét alatt jött-ment a futár, vitte és hozta a cserekészüléket. Ingyen...WD 195$-os cseréje is egy vicc, egy ilyen adapter 15$ (link), lehet kompletten cserélik vinyóval együtt, v +postaköltség ennyi...

Haverom azt mondta, hogy ebben az esetben előbb küldik a cserekészüléket és csak utána kell elpostázni a rosszat és hogy válasszam a másik opciót a honlapjukon, de én nem látok másik opciót (ami elméletileg ingyenes).Tehát 1 megoldás: beadod garis cserére (gondolom egész pakkot bekérik,nem csak szólsz,h kerítsenek egy új adaptert), de rossz esetben heteket ,hónapokat elszöszölnek vele, ami nem a legjobb
, de persze te tudod ;
Igen ezzel tisztában vagyok, de ha az egész packot kérik akkor felejtős. 2 T adatom van rajta, nem fogom postázni...2 megoldás: veszel 2-4k körüli összegért egy új adaptert, figyelve a paraméterekre: 18W, 12V, kb. 1,5-2A (benne Green max elvileg 1,75-1,78A körül eszik), de talán elég neki egy ilyen , v egy erősebb. De gyárira gondolom rá vannak írva paraméterek, mi mennyi,akkor egy olyant.

Igen, holnap az lesz az első dolgom, hogy körbejárom kisvárosom néhány boltját és próbálok keríteni megfelelőt. Csak sokallom a 3-4 ezret ezért. Kínából 3 dollárért rendelek, de arra heteket kell várni+ leégetheti a teljes paneltömböt is (
)
Mellesleg sajnos a 12v 1A nem elég neki, pedig olyanom pont van...amúgy WD-nél inkább MyBook széria javasoltabb, Elements-nél gyakoribb a meghibásodás.
Kinőtt 1T-s MyBookomat adtam el és vettem helyette ezt, mert ez volt jó árban (akkoriban 17k... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO 1TB M.2 Heatsink Gen4 OEM SSD
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 3.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de persze te tudod ;
)