Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csokicsibesz

tag

Hello, számomra hatalmas problémát sikerült összehoznom, ha esetleg valaki tudna nekem segíteni az rendjívül jó lenne.
    Az történt ugyanis, hogy vettem egy 1TB-os Samsung 7200 32MB HD 103SJ ata merevlemezt és szerettem volna leformázni ám a totalcommander, illetve a windows sajátgép nem látta. Az eszközkezelőben és a biosban is látszott h benne van az egy terrás vinyó csak nem tudtam leformázni. Ekkor kitaláltam, hogy telepítek rá egy windowst az majd megoldja a problémámat. Na akkor rontottam el az egészet, ugyanis sikerült az egy terrás vinyóból 32 Mb-osat csinálnom. Utána olvastam a neten ennek és kiderült, hogy ez a probléma többeknek megtörtént már és létezik rá egy program. ( http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1139&page=12 ) Ám ez nem kompatibilis a 64 bites win7-el, akkor se ha a program kompatibilitását visszaállítom.
    Utána próbálkoztam Seagattel és a honlapon olvasottak szerint futtattam rajta egy long generic diagnosticot, de továbbra sem változott a helyzet.
    Esetleg ha valakivel történt hasonló és sikerült visszavarázsolnia a vinyót az eredeti állapotba nagyon kérem segítsen!
    Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák